World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ilyeneket látok, hogy pl 1 day played alatt felszintezett 35-40-re (én rugommal 20 h alatt még csak 22-nél járok..), meg hasonló kaliberû számok, és érdelne, hogy csinálják 😊
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Egyébként banner alatt ott a GYIK.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...
Szoval volt trial key-es karakterem 2 hete járt le ha én most veszek egy gamecard-ot (60 napos) akkor ugyebár ott folytatom ahol abbahagytam?
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
wts, wtf mappák tartalmát copy-zd át valami ideiglenes mappába, addonokat tiltsd le és úgy próbálj meg belépni.
ha igy is kidobál, akkor tényleg lehet, hogy valami netgubanc.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
amúgy meg lock petek kapnak szép buffokat köv. patchtól, meg lesz 3 perces imba fel domination is, szóval egy randa sapi ezek mellé már igazán belefér 😊)
(amúgy tényleg gagyin néz ki 😛)
Ugyanaz mint eddig volt, csak mindenki kapott néhány tüskét a sapkákra...
<#pardon1>#pardon1>
Ez pl a lock sapi

Általában elég jó a q revard és szép mennyiségû XP-t is ad. Szóval ártani nem árt de nem is kötelezõ nem dõl össze a világ. Bár pl warrinál Berserger Stance küldibõl jön, lock petet kap küldibõl, pala pacit meg élesztés spelt stb stb. Szal van pár amit igencsak ajánlott megcsinálni.
Üdv.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Van a 3.2 filejai között egy olyan modell hogy Abyssal Illidan. Csak nem visszetér az öreg az új instában? 😄
Ez eddíg a legjobb:
"Realms crashing.
Huge lag.
Battlegroups crashing aswell.
DOS attack? Terrorists? I fear for Stormwind, who's left to protect it? "
Get a life!
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
For the greater good
Jó észrevétel. 😊 Arathorra gondoltam. Egy jó barátom mondta nekem, aki mindkét oldalt megjárta és ma már nem wowozik.
Horda oldalon átlag várakozási ideje 5 perc volt, míg Szövetség oldalon ez 20 perc volt. Neki hiszek, de remélem még sincs így. Úgy 50 lvl volt a legnagyobb karaktere, így természetesen az addigi bg szintig nyilatkozott.
bár sztem ez eleve hülyeség, ez azt feltételezné hogy oskkal több allis bg-zik, ami azért nem jellemzõ..😄
mondjuk hogy az összes többi boss hogy élte túl, azt nem mondták meg...
Btw. A lvl60as naxx, ami stratholme körül van epl-n, az még létezõ hely? Be lehet oda menni? Vagy azt kivették, amikor jött bc? Vagy mi van azzal?
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Sry az off miatt.
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
Blackout grp-ban az EoS 10bõl 8szor úgy indul hogy 15vs7 ally/horda arány van, ez nem a (rákattintok/nem kattintok a join battle-ra) ered hanem a battlegroup ally/horda arányából, és ezen csak a wait time növelésével lehetne segíteni, mert sokkal több ally BGzik mint horda és így könnyebben és hamarabb összejön a 15fõ mint hordánál...