World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

picket
Választási lehetõségek? 😛

ಥ_ಥ

Lacee
legjobb szerintem, ráadásul nem is fizetõs:

alliance

horde

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

tudnátok valami jo kis leveling guide-ot ajánlani?
ilyeneket látok, hogy pl 1 day played alatt felszintezett 35-40-re (én rugommal 20 h alatt még csak 22-nél járok..), meg hasonló kaliberû számok, és érdelne, hogy csinálják 😊
uj hazigazdara

picket
Mirõl szavazzunk? 😛

ಥ_ಥ

kakaoskalacs
jah azt nem irtam le de nekem WOW Battle Chest van meg 😄D kösz a segicséget

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

antgecc
Mé' nincs heti szavazás? <#buck>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Mighty
Meg kell venni magát a játékot is. A játékhoz kapott key-jel upgradeled a trial accot és már folytathatod is a játékot.

Egyébként banner alatt ott a GYIK.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

a játékot is meg kell venni

Köszi a választ.

battlenet accounttal rendelkezõk még mindig nem bírnak belépni a PTR-re...😞

2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...

kakaoskalacs
üdv gondolom ezt a kérdést 120-an ellövik egy nap elore is bocs 😄

Szoval volt trial key-es karakterem 2 hete járt le ha én most veszek egy gamecard-ot (60 napos) akkor ugyebár ott folytatom ahol abbahagytam?

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

lehetséges az is, hogy valami addon probléma.
wts, wtf mappák tartalmát copy-zd át valami ideiglenes mappába, addonokat tiltsd le és úgy próbálj meg belépni.
ha igy is kidobál, akkor tényleg lehet, hogy valami netgubanc.

már nekem ott sem írja az a baj, ám a nettel semmi baj sincs jelenleg, de köszi a válaszokat... Remélem gyorsan megoldják <#szomoru1>

Lacee
tegnap este óta szórakoznak a szerverek, írják a beléptetõ képernyõnél is hogy dolgoznak a problémán.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

werkfilm
szar a neted

Emberek az lenne a problémám, hogy amikor belépek az accra a WoW-ba akkor 1. nagyon lassan lép már be az nem tetszik és utána még amikor a karakterrel is belépek akkor meg kidob és ezt írja ki: You have been disconnected from the server. Valaki nem tudja mi lehet a baj, és hogy mit lehetne vele csinálni? :S ma eddig egész nap ez volt a probléma nekem :S

Nekem az van akkor ezért szívok?! Rolf..

battlenet accountoknal all fenn ez a problema, elviekben javitjak amint tudjak..

Ezzel küszködök én is reggel óta 😞

amig meg nem oldódik lásd #138840 😊

Nem tudok belogolni PTRre, azzal a hibauzenettel h a login szerverek busyk, es a szokasos, hogy probaljam kesobb. Megoldas vagy hasonlo problema valakinel?

nemtom mi a para, megszokhattad volna ezt már 😊
amúgy meg lock petek kapnak szép buffokat köv. patchtól, meg lesz 3 perces imba fel domination is, szóval egy randa sapi ezek mellé már igazán belefér 😊)

(amúgy tényleg gagyin néz ki 😛)

Ezúton szeretnék gratulálni a grafikusoknak, mert megint nagyot alkottak a pvp setek területén...
Ugyanaz mint eddig volt, csak mindenki kapott néhány tüskét a sapkákra...
<#pardon1>
Ez pl a lock sapi

Omlás
Hali!

Általában elég jó a q revard és szép mennyiségû XP-t is ad. Szóval ártani nem árt de nem is kötelezõ nem dõl össze a világ. Bár pl warrinál Berserger Stance küldibõl jön, lock petet kap küldibõl, pala pacit meg élesztés spelt stb stb. Szal van pár amit igencsak ajánlott megcsinálni.

Üdv.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Sziasztok egy kezdõ kérdés: a class specifikus questeket meg kell csinálni? Úgy értem ad valami extra pluszt, vagy nem érdemes vele bajlódni? Köszi a választ.

XenHai
Illidan nem nagyon komálta Arthas fejét a tft-ben is volt köztük harc .
hopp, lehet ezt benéztem kicsit.. mind1 késõ van már 😄

HAHA

Van a 3.2 filejai között egy olyan modell hogy Abyssal Illidan. Csak nem visszetér az öreg az új instában? 😄

Omegared
Az off WoW fórumok tele vannak nyafogásokkal szerte a világból. Az írások szerint több US és EU szerver áll vagy laggol.
Ez eddíg a legjobb:

"Realms crashing.
Huge lag.
Battlegroups crashing aswell.

DOS attack? Terrorists? I fear for Stormwind, who's left to protect it? "

arathor és ragnaros is 2min lagg utána pedig dc...

Get a life!

Omlás
Altal Badlandsen küldiztem és ott is lagg DC szal nem csak Northrend szált el legalábbis Bloodscalpon.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

lehet vmi gebasz van a serverekkel, mert PTR is up

Lacee
a listán már a legtöbbet online-nak jelzi (al'akir, argent dawn meg még valami maradt offline), mégsem enged be, csak a karakterválasztó képernyõig...

az érdekes mert épp most ah-zok a bankkarimmal...szóval max. northrend szállt el...

Bloodscalp és ragna is off

For the greater good

Lacee
Arathor szerver felugrott 4-5 másodperces latencyre, és most offline... a realm listán ahogy néztem, másikak is leálltak, áramszönet van a szerverházban vagy mi? 😊

"gondolom realm-tol függ"

Jó észrevétel. 😊 Arathorra gondoltam. Egy jó barátom mondta nekem, aki mindkét oldalt megjárta és ma már nem wowozik.

Horda oldalon átlag várakozási ideje 5 perc volt, míg Szövetség oldalon ez 20 perc volt. Neki hiszek, de remélem még sincs így. Úgy 50 lvl volt a legnagyobb karaktere, így természetesen az addigi bg szintig nyilatkozott.
gondolom realm-tol függ
bár sztem ez eleve hülyeség, ez azt feltételezné hogy oskkal több allis bg-zik, ami azért nem jellemzõ..😄
Szóba kerültek a BG-k. Igaz, hogy a BG-re való csatlakozáshoz horda oldalon lényegesebben kevesebbet kell várni, mint alli oldalon?
már töltöm lefelé 😊

Lacee
a sztori szerint az EPL-ben levõ pap, akihez el kellett vinni anno kel'thuzad maradványait, átállt a Lich Kinghez és elvitte újraéleszteni, így egész naxx áttelepült az új kontinensre, közelebb a fõnökhöz.
mondjuk hogy az összes többi boss hogy élte túl, azt nem mondták meg...

Mighty
Azt bizony kivették.

Botond
És már csak negyedelni kellene és jó is.

Btw. A lvl60as naxx, ami stratholme körül van epl-n, az még létezõ hely? Be lehet oda menni? Vagy azt kivették, amikor jött bc? Vagy mi van azzal?
Mighty
Ha jól emlékszem, 2 percrõl már csökkentették 1 percre.

dartonita
Kikko/Fidai irjal nekem pm-et pls ha latod,nem tudom mi a nicked itt.Bugi keresett,kene neki az elerhetoseged valami mai dm koncert miatt.

Sry az off miatt.

Looserke
igen a 15 sec-es behívó ablak mûködhetne...

picket
Ezer éves probléma. Sok ally van, beáll a sorba, elmegy farmolni, pecázni, afkolni. Jön a behívó ablak, ha farmolna tovább, vagy éppen kapás van, esetleg még mindig afkol, akkor ott áll két percig, és véletlenül sem nyomna a leave queue gombra. A másik oldalon valaki beáll, 10 másodperc múlva már hívja is be, nincs ideje pecázni... Ennyi. Így megy ez. 😛

&#3237;_&#3237;

picket
Az elsõ mondatoddal elírtad hogyan mûködik már most is. A másodikkal nem értek egyet, valami capaszabis megoldás kéne, pl. 15 másodpercre csökkenteni a behívó ablak élettartamát.

&#3237;_&#3237;

Looserke
de itt a probléma nem ebbõl generálódik szerintem...

Blackout grp-ban az EoS 10bõl 8szor úgy indul hogy 15vs7 ally/horda arány van, ez nem a (rákattintok/nem kattintok a join battle-ra) ered hanem a battlegroup ally/horda arányából, és ezen csak a wait time növelésével lehetne segíteni, mert sokkal több ally BGzik mint horda és így könnyebben és hamarabb összejön a 15fõ mint hordánál...