World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

capaszabi
440ArP+grim tollal már érdemes bloodozni pve?

azonos szintu mobok/playerek ellen 5% az eselye hogy misselni fogsz. szoval ha a fontos kepessegeiddel midnig talalni akarsz akkor igen kell 5% hit, vagy talentbol vagy gearbol.

Botond
Na elõbb elbizonytalanítottak. Szerintetek kell chance to hit pvpzni, avagy sem? Semmi pve buzulás, csak bg bgvel. 0% chance to hit avagy kell az 5%?
k O T T A
kurvanagyot üt vele
most h arms jobban reflektorfényben van és nagyon sok arm penetration item van+boss debuffok nem skálázódnak úgy megéri arra gemelni stb
blood dk is ilyen
kurvanagyot üt..😊

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Pyotr
Álltalában jelszóváltoztatással kezdik a dolgot,szal neked még mákod volt bár jó ha kéznél lesz a tikos kérdésre a válasz a továbbiakban!
Amugy sürgõsen deritsd ki mivel tudták lenyulni(trójai,netcafeban..stb)
mert törhetik 2xis😛
Ha trójaival akkor tényleg emailon keresztül szerezd vissza a cuccaidat mert igy biztonságosabb!

██

Botond
amcsi trial accot csináltál?😊
Segítségeteket kérem. 10 napos free trial accountot hoztam létre, de a játékba nem tudok belépni vele. A következõ üzenetet kapom: Either that account name doesn't exist or the e-mail is incorrect. Tudjátok mi lehet a baj? Az accountot sikeresen létrehoztam, account managementbe be is tudok lépni vele.
pedig visszakell hogy adjak, amennyiben bizonyitod nekik hogy tied az acc, stb. probald az ugyfelszolgalaton emailben vagy telefonon (angolul)

mi ez az új armor penetration ratinges õrület a wariknál? hogyhogy most kezdõdött el ? valamijük változott? felvilágosíthatna valaki

tök m1, akk rosszul emlékszem, de mind1
am. igazad van, loptam... ha jobban alszol ettõl élj ebben a tudatban
hozzám is hozzám vághatna valaki egy human dkt stormscalen, full deadly bõven elég, fegyver tökmind1. ty

[HUN]Crassus
retri? nagyon nem értessz ahhoz amit látsz😄
/amúgy sajnálatos az acc lopás/

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

plu604
"ha jól tom te csics... retri paladin vagy ?!"
Rábasztál. <#mf1>

reggel logolnék be.. nézem pvp set ottvan rajta, de fegyo nincs a kezébe... na mondom mi a fene, belépek minden elvan adva, kivéve a pvp cuccok.. és 47 coperrel táskák nélkül ott áll a karakterem, mondom ok, erre írok gm-nek, aki 5 óra múlva válaszol, hogy xyz, de nem adja vissza a goldot, mondom okés köszi. mind a 2 karimról eladták a nobles deckes trinketet + 25k gold és így hidd el nem igazán van kedve újra kezdenie az embernek az egészet elõrõl, szóval inkább költök rá egy kicsit és leszek ugyanolyan, mintha 47 coperrel fegyó nélkül kéne, és persze guild nélkül mivel rerolloltam, fegyót farmolnom, szóval köszi kihagyom

témát feléd lezárom, és szívesen állok ki ellened pvpre, ha jól tom te csics... retri paladin vagy ?! és nem azért mert azthiszem, hogy loser vagy, tudom, hogy kurva jó vagy, de attól még nem kéne elítélni a másikat..
plu604
<#nyes>

[HUN]Crassus
SKILLT is vegyél mellé:S imádom a hozzád hasonlókat felzabálni pvp-ben

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

jaj azt elfelejtettem, hogy allisat 😄 bármely realmen
Sziasztok,

retri palát/arms warit/ dk-t vennék! Elvárás: pve/pvp gear, (pve gear hiánya még elfogadható, de jó ha van.) Pvp: deadly/furious fegyó, vagy ha nem pvp-s fegyó, akkor min. betrayer of humanity vagy valamilyen ulduaros. Szóval a lényeg, hogy legyen egy alap pvp gearje, jó fegyóval, és ha van mellé pve gearje az nagyon jó lenne. Ha az karakter tartalmaz amani war beart vagy swift zulian tigert, akkor még külön rá is fizetek. Ha komoly az ajánlatod, akkor az árban is így tudunk megegyezni. MSN:[email protected] // telószámom:06204842725
Sziasztok.Egy kérdés:egy 52es wari,fõleg fury majd arm,végül legkevésbé prot talentos.Milyen fegyver a jó neki?Egy vagy kétkezes?A másik:a pajzs ad x armort.Eddig ok.Van még rajta egy blocking ratio.Ez annyit jelent,hogy csata közben elõfordul,hogy blokkol támadásokat?

Csirke4
Tegnapelõtt nekünk is volt olyan WG, hogy a horda támadott nagyban már lõtték katapultal az utolsó ajtót nagynehezen kiütöttük õket volt még vagy 20 perc hátra, aztán megjelentek szép nagy számban a hordások, nekimentek az ajtónak vagy 3 tankal és hirtelen alliance win. 😄
Lekapták hátul az összes tornyot^^ xD
capaszabi
"Ennyi pénzért nem kapsz ilyen accountot"
öööö. mennyiért? 😄DD Nem mintha kéne.

Csak hogy sose legyek unalmas <#eplus2>

Eladó World of Warcraft account, Ragnaros alliance, rajta: 80as pala full pve/pvp retri full pve/pvp holy gear, dual talent,epix fly 450mining/skinning, 80as dk friss 80as kék gearben, 71es warlock, 74ös shaman szintén dual talentel, 5000goldal,(a gold külön is eladó) augusztusig feltöltve, minden cuccal kódokkal stb, elsõ tulajtól, vegyél fel és megbeszélünk mindent!! MNS: [email protected] kérdezz nyugodtan. Ennyi pénzért nem kapsz ilyen accountot <#worship>

Get a life!

mostani wg: bs-en allival offensive csata volt.. lagg nélkül... 40 sec volt hátra és kb ilyen 5%on volt a fõfal, és akkor indult egy ilyen kis genyo kocsi, na mind1, 5 secnel jartam a lépcsõn és 00:00:00-n hirtelen alliance controlled, .... de az volt a poén hogy 5 secnél törte be az ajtot, akkor gyorsan belaggoltam kicsit, bementem én meg egy gyerek és meglett 😄 fú mekkora röhögés ment utána 😄 kajak mintha valami nagy boss first kill vagy valami.. rég szórakoztam ilyen jól ezen a szar játékon, szóval megérte fentmaradni
mégilyet!!!!!!!!444444négynégy

Tafaya
Hja, ha így ment volna, akkor nekem a szoba egyik felében a plafonig törött billentyûzetek tornyosulnának 😊

Botond
Elõtte volt egy 6vs15 ab,amit 20-2000re veszítettünk, de szerencsére mindig van itthon tartalék billentyûzet. ^.^
picket
Te anticrassus :p

&#3237;_&#3237;

Botond
Ááááá,imádom ezt a játékot. Allyk vezetnek eoson 1500-430ra, 3 tornyuk van, 1 neutral, és innen levertük õket. 1870-1870nél nálunk a zászló, elveszítjük, ha beviszik végünk, visszaszedjük, elmegy a torony közelben neutralba, másfele futunk, az is elmegy, megint másfele, az megvan, beviszi és még 3 pont és win. Mekkora játék volt. Pug a legjobb, mindig friss élmények.
nem erre gondoltam
hanem h pl ha 1ik item ad 2 agi-t, a másik meg 1 AP-t és 1 crit chance-t, akkor melyikkel lesz lesz nagyobb a ranged dmg-m, illetve a crit chance-m

a rating buster -t meglesem, kösz a tippet
antgecc
Lehet, hogy egy metagem zavar be, nem?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

capaszabi
wowheaden itemnél compare (fenn középtájon)

Köszönöm!
s0n1c
Ez egy varászlóharcos, mindent tud!4

(egyébként: chains of ice és death grip)
A death knight-nak van olyan képessége amivel magához tudja húzni, illetve be tudja fagyasztani az ellenfelét? Mint a Jedi Pull, illetve a Mage Frost Nova képessége.
rating buster ? abban lehet allitgatni mindenfelet hogy miket szamolgasson, nezzen neked, meg hogy ignorolja az enchantokat, gemeket.

létezik olyan addon (vagy weboldal akár) ami összehasonlit 2 itemet az alap támadó statok szerint? pl az egyik item kicsit több agit ad, a másik viszont ad crit chance-t, vagy attack powert... viszont az elsõbe lehet gemet rakni... viszont a 2. hitet vagy haste-t is ad... Szóval az ilyen esetekre kellene egy addon, ami kiszámolja h a gemekkel együtt, az enchantot nem sázmolva (hiszen azt a másikra is tudok majd rakni) ez ennyivel ad több dmg-t, és kevesebb critet, a másik meg mondjuk x-el több staminát ad..
nemtudom mennyire érthetõ 😊
szóval létezik ilyen?
Csirke4
"Megsúgom neked hogy full t3 kifarmolása nem tartott többig 4 hónapnál"

Igen de /played-ben eltöltött 4 hónap, azt nem tetted hozzá. :p

4 hónap alatt a mi szerverünkön le se tolták szerintem.
Volna nekem egy problémám a cuccaimmal kapcsolatban. Van nekem egy nadrágom: Legplates of Inescapable Death. Van benne egy +55sta +22 agi enchant, egy +24 stamina és egy +8dodge rat +8 def gem. Így összesen adna 190 staminát (paladin talentek miatt +14 %, vagyis kb 216 stamina), valamint 2157 armort (+10% talentek miatt).
Ennek ellenére amikor felveszem, akkor 250-nel nõ a staminám, és kb 2500-al a páncélom. Amikor felveszem ezt, amibe ugyanúgy 55 sta 22 agi enchant van (207 sta (236 a +14%-kal), akkor kb 200-al kevesebb életem, és kb 300-al kevesebb páncélom lesz.
Kipróbáltam, hogy leszedek mindent magamról. Ha csak az érintett gatya van rajtam, teljesen jól számolja a staminát. De ha már mellé pakolok valamit, akkor elkezd durván felülszámolni. Találkozott már valaki ilyesmivel?

na nem mintha emblemekbol full t8ba lehene oltozni... raadasul patchnel mar t9 lesz. es szerintem augusztusban jon majd a patch 😊

Botond
Vannak akik mindent két csoportra osztanak, és azok akik nem. :o
Mighty
Vannak a hardcore játékosok. First killeket csinálnak, stb. Megérdemlik a lootot.
Vannak a hardcore kockák. First 50 killekben vannak. Többet melóznak, mert nem olyan ügyesek, mint a hc játékosok. Megérdemlik a lootot.
Vannak a kockák. Rengeteget játszanak, de már csak a first 200 killekben jeleskednek. Megérdemlik a lootot.
Vannak a hardcore casual játékosok, akik rengeteget vannak online, de életvitelükbe nem fér bele a rendszeres raidelés (bármikor közbejöhet nekik valami, fel kell állni a gép mellõl). Nagy ritkán beférnek a guild 3. vagy 4. Naxx/Ulduar csapatába. Leginkább a kisebb HC instákat tolják.
Vannak a casual kocka játékosok, akik ugyan sokat vannak online, de guildet nem találnak maguknak, többnyire pugolnak Naxxot, HC instákat.
Vannak a casualok, akik heti 4-5 órát tudnak játszani. Álmodnak a HC instákról és pugolnak normál instákat.

Ebbõl a felsorolásból az összes casualnak a jelenlegi és a bevezetendõ token szerzés nem oszt nem szoroz. Fél éven belül sem tudnak elegendõ tokent összegyûjteni, hogy meglegyen az általad tõlük sajnált T8 szintû gear.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

k O T T A
azért full 4es setbonusért még mindig szopni kell
nálunk pl pala pap lock tokenekre vagyunk átlag 10en ebbõl számold ki mikorra jutsz full sethez
már lassan második tokent fogom venni badgebõl de raiden még egyet se tudtam szerezni és farmoljuk a watchereket...
ha nincsen mákod szopsz ugyanúgy

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Forolto
Érdekesek lesznek a raidek Ulduarban 3.2 után.A Holy palák sírnak,a Dk tankok halnak,a sámli meg megkapta azt ami neki nem járt,nesze neked egy púp.Igyvan a tankokat és a hilereket kell alakítgatni,hogy nehezebb legyen a fight.S akkor jönnek a sírások,hogy ez nehéz az nehéz és lehet megint a bossokat nerfelni.Jó kis taktika.😄

Omlás
OFF
Elvagy tájolva és mielõtt személyeskedésbe menne átt a dolog az alapján, hogy nem is ismersz be is fejeztem a témát.

Valaki elmondja a saját véleményét meglátását és egybõl az jön, hogy megint a "sírás" meg "ezért jut ide az ország..." csak azért mert a másiknak teljesen más a meglátása vagy véleménye. Ha valami akkor ez a mentalitás a szomorú, hogy a szavaiddal éljek.
ON

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

capaszabi
tudom tudom, kezdö patch, szokásos "mindent 0-ra és épitsük fel".
legalábbis remélem.

Botond
Te amiatt vagy csalódott, hogy másnak nem jár annyi "munkával" elérnie az epixet, mint neked. Ez egyrészt a dögöljön meg a szomszéd tehen effektus néven fut a világtörténelem szimpadán, másrészt teljesen sima irigység. Különben is milyen zavaró, hogy irl van aki fele annyi melóval kétszer annyit elér, és most még wowban? Tiszta gáz,nem? Az ilyen mentalitás a szomorú, nem ami wowban történik. :o
Omlás
Jó hát én eggyet is értek veled meg nem is. Amit leírtál mindegyik nyilvánvaló, hogy ezért csinálja a Blizz és egyetértek hogy, ez a jó döntés az esetleges reroll egyszerûsítésére. Amúgy is jelenleg ez a jövedelmezõ nekik több játékos több lóvé. Mindegy valszin velem van a baj, hogy úgylátom lassan totál kihal az RPG a wow ból és csak farm, szint, epic, epic, 😞 én emiatt vagyok csalódott.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

capaszabi
Death Knight

•Due to significant talent changes, all death knight talents will be reset for players.
•Blood Strike: The bonus damage this ability receives from diseases on the target has been increased to 50% per disease.
•Chains of Ice: Now reduces movement by 95% instead of 100%. The main effect of this change will be that targets of Chains of Ice will not have to re-issue a movement command to continue moving.
•Frost Presence: 10% bonus health reduced to 6% bonus stamina.
•Frost Strike: This ability can now be dodged, parried, or blocked. Weapon damage bonus reduced to 55%, down from 60%.
•Icebound Fortitude: Cooldown increased to 2 minutes.
•Talents
◦Blood
■Dancing Rune Weapon: This ability now has a fixed duration of 12 seconds (which can still be modified by its glyph) and a fixed cost of 60 runic power.
■Veteran of the Third War: Stamina bonus reduced to 1/2/3%.
◦Frost
■Blood of the North: Reduced to a 3-point talent. Increases Blood Strike and Frost Strike damage by 5/10/15%. There is now a 33/66/100% chance whenever you hit with Blood Strike or Pestilence that the Blood Rune will become a Death Rune when it activates.
■Lichborne: Duration reduced to 10 seconds, and cooldown reduced to 2 minutes.
■Threat of Thassarian: New 3-point talent. When dual-wielding, your Death Strikes, Obliterates, Plague Strikes, Blood Strikes and Frost Strikes have a 30/60/100% chance to also deal damage with your off-hand weapon. Off-hand strikes are roughly one half the effect of the original strike.
■Toughness: This talent now grants 2/4/6/8/10% armor instead of 3/6/9/12/15%, placing it in line with similar abilities of other classes.
◦Unholy
■Desecration: This talent has been reduced to 2 points for 25/50% snare and no longer increases damage done by the death knight. It has also been moved one tier earlier in the tree and its spell effect has been made more transparent.
■Desolation: New talent. This talent is in the position formerly occupied by Desecration. It causes Blood Strikes to increase all damage the death knight deals by 1/2/3/4/5% for 12 seconds.
■Scourge Strike: Weapon damage bonus reduced to 40%, down from 45%. Damage increased by 10% per disease on the target, down from 11%.
■Summon Gargoyle: The gargoyle now flies lower to the ground, making it susceptible to melee attacks. This ability now has a fixed duration of 30 seconds and a fixed cost of 60 runic power.
■Unholy Blight: This talent has been redesigned. It no longer deals damage to nearby targets. Instead, when you deal damage with Death Coil, the target will take periodic damage for 10 seconds equal to 30% of the damage done by Death Coil. This damage accumulates in the same way as Ignite and Deep Wounds.

DK TANK = DEAD. Köszönjük Blizzard.

De érted, a guildedbõl pár meghatározó tag elhagyja a játékot különbözõ okok miatt. Esetleg pont egy nagyon jó tank, vagy healer lép ki.
Felmerül a reroll lehetõsége, esetleg van is valamelyik DD-nek olyan altja, aki már pont 80as, csak nincs cucca.

Ne kelljen neki végigmenni a hc-kat, naxx25-öt, ulduart, hogy legyen elfogadott gearje, hanem tényleg összepugolhatja magának.
Miért is jó ez?

-reroll miatt
-régi játékosok visszatérésének könnyítése miatt
-a jó playereknek ne azon múljon az elõrejutás esélye, hogy épp milyen naxx/ulduar25 pugot fog ki
-a "casual" is elmondhatja magáról, hogy elõre tud jutni, legalábbis az érzés megvan

Miért rossz?
Senkinek, de az ég világon senkinek nem árt.
(ha az önzõ kicsinyes majmok sírnak, mert õk JÓL MERTÉK ÉREZNI MAGUKAT addig amíg a többiek rerolloltak, dolgoztak, családdal foglalkoztak stb., akkor azok hátha abbahagyják, de szerintem ez is "jó" vonzata a változásnak)

Megsúgom neked hogy full t3 kifarmolása nem tartott többig 4 hónapnál(és akkor még 9 részbõl állt, meg ott volt a 4hman cockblock).