World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.sg.hu/cikkek/68329/kinaban_betiltottak_a_virtualis_penz_feketekereskedelmet
For the greater good
Köszönom.
Písz
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
"Egyenlõre a sorozatgyilkos fog földarabolni, mielõtt elássa a részeidet az erdõben, az általad keresett szó: egyelõre"
ಥ_ಥ
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog tudni segíteni!"<#nezze>#nezze>
Flame áradat lesz <#idiota>#idiota>
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
De sztem ez máshol is így van.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
For the greater good
"A hunchat miatt vazze....több karbantartást igényel." <#idiota>#idiota>
Amúgy ha nem BS-en lenne az egész haveri kör már rég tipliztem volna én is free transfer meg nemigen volt még amióta játszom...
Písz
makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"
meglátod az összefüggést az elsõ és a második tagmondat között, vagy úri kedvednek eleget téve még válaszoljuk meg ezt az egyértelmû dolgot (amiben már eleve benne van a válasz)?
Valamikor reggel 15 percre leállítják a szervereket egyenként és utána lehet játszani.
De én ha 3 hónapja játszok észrevettem volna,hogy reggel nemtok belépni..
Köszi omlás neked is. 😊
Peace!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
For the greater good
a kérdésem, ezt hol tehetem meg akkor?
Písz
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Mért van az hogy korán kelek de a szerverek mindig akkor offok?!
ÁÁÁ
Hát én a 3 hónap alatt egy deka epicet sem láttam csak todom hogy lila! xD
Lacee ha hiszed ha nem mielõtt wowoztam láttam videót meg képeket és pont ezt a fajt szúrtam ki magamnak! xD
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
pandaren faj, egyébként marha feelinges lenne ha tényleg bekerülnének valamelyik kiegészítõvel.... bár játszhatóak valószínûleg sosem lesznek
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Csak 3 hónapja tolom.
Apropó mennyi idõ alatt lehet egy karit 80ra felhúzni? Ahogy elnézem nekem 4 hónap,de ez az elsõ fizetõs szerveren. 😊
Ez baj.Nagyon szerettem volna azt a kalapot. 😊
Mindegy.Azért köszi.
Az 1 kérdés még mindig él.Valaki mondja már el.Szerintem nem olyan nagy titok.Csak egy sapkát akarok a kodomra. 😊
viszont eltünteti a quest kész szövegeket is
2 kérdés. 1.Van ez a pimp my mount dolog.Valaki mondja már meg,hogy hogyan mûködik ez?Mert én elolvastam de nem értem.Nagyából annyit értek,hogy Ogrimmar-ban van. (Hordás vagyok csak azért)
2.Van az a dolog amikor kiírja a képernyõ közepére hogy nincsen elég range,nincsen mana,túl messze vagy.nem jó irányba állsz.Ezt hogyan lehet eltüntetni?Engem k.....a idegesít!Mert kitakarja a sebzéseket és miegymást!Valaki tudna ötletet adni rá?Vagy valami addon kiszedi?Bár idáig egyetlen addon sincsen fent! 😄
Ez a szétugrálós dolog ez mért jó?😄Engem kifejezetten idegelne mikor egy komoly raid-ben vagyok és ezt látom csak hogy ide oda röpköd a sebzés.
Lacee nem tom,de reméljük hogy befog válni.Engem már az is idegel mikor rám ír.Csak megöli a játékot. 😞 Amúgy 300millió játékos?? Hány millióan játszanak hivatalosan a Wow-al?Világszerte persze.
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com