World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csirke4
El lehet kapni ha fogócskáztok és elég gyors vagy.
Hali!
Ismerosom kolcsonatta az accot ...(tonkrement a gepe par honapig nemtudott jatszani)
A srac pedig lepucolta a karaktereit,ellehet kapni a gyereket?
Ha sokaig nemtoltom fel a accot torlik a mennyi ido mulva torlik az accot(mar ha torlik 1altalan)?
Helo!
Letöltöttem a wow-omhoz quest helpert, meg iylesmit,(Addons-okat). És az lenne a kérdésem, hogy nem mutat semmit a bal sarokban, se életerõt se semmit. És nincsen nyíl sem, hogy mutatná, hogy erre kell menni. És, ehhez tudnátok valami segítséget adni?
sexymap, es nem értem mit értesz azon, hogy mit ront el, de semmit nem ront el 😄

plu604
óóóóóóó szóljatok már hogy a középen lévõ 3 db 1-esbõl én csak kettõt láttam... :S

szerintem lehet hogy csak én akadtam ki a damage done-n?! 😄
Nem értek annyira még ehez a pvp részéhez,de szerintem az nem kevés. 😄
Megtudnád nekem mondani hogy milyan addon az a térkép?Nekem csakis az kell semmi más.Ja és mit ront el? 😄
vagy,ha felteszem mûködik minden tova normálisan? 😊
plu604
Érdekel, de nekem ebbõl a képbõl az jön le hogy frosttal remekül lehet killing blow-t mákolni, a dmg done viszont minimális lesz.
#139189: Sose értettem, valószínû nem is fogom. De feltételezem nyilván már karinév alapján törnek accokat.

Csirke4
<#wilting>

Valaki magyarázza el mi értelme van a karineveket kicenzúrázni?
Azonos rating esetén az összes team megkapja.

paintpro2009, de kell egy kis festõi érzék hozzá

Szia! Melyik az az addon amelyikkel a nevedet a teljes kepernyorol cenzurazni lehet?
Elore is koszi

olyanoknak linkeltem a képet, akik kiváncsiak, hogy mire képes a frost, de ha nem erdekel senkit, akkor bocsi

werkfilm
te kurva jó játékos vagy. melyik egyesületben wowozol? a KSC-be keresünk zászlóvivõt nemérdekel?

teszt jeleggel kiprobaltam a frost-ot, es xt-s sigil nelkul is elegge adja aranylag, de azért vegyük figyelembe, hogy kb 2 órája frostozok

Lacee
kezdõzónákban, pláne dél körül nem valószínû hogy sok emberrel fogsz találkozni. mostanság northrend van dugig (dalaranban alig lehet megmozdulni néha), illetve a két oldal "fõvárosa" az AH és a fõtéren ácsorgás miatt...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Most már am shaman vagyok 😄

Fehercsoki
Ironforge...ally pff...

Bloodscalp szerverre mentem mennyi ember játszik amúgy egy ilyen szerveren mert nem sok ember van 😄 persze tudom ,hogy hatalmas a pálya de itt ironforge ban elég kevesen vannak.

Köszi

Fehercsoki
Szia,Bloodscalp,Ragnaros amin sok magyar van és ezek PvP realmek,illetve az arathor ami meg PvE(itt nem tud megtámadni az ellenséges frakció közös területen ha nem kapcsolod be a pvpt).

Csõ, melyik realmon játszotok innen ? tudtok ajánlani egyet ahol vannak magyarok.

Csirke4
XP XP XP XP
[HUN]Crassus
mire leszeded visszajön kb. gondolom....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Azért ptres skillhegyekre nem alapoznék :p
(amúgy az a t2 fegyver, t1 valami 260 dps körül van)

de nem 1850es fegyoval kell jatszani 😊

shaime01
pont ez az.. PTRen S7es fegyokal játszanak .. pl 1850 ratinges 2hand fegyo 1271ig sebez .. és 280 dps körül van és még igy is alig lehet leszedni az absorbot

wownak ket dolog kell, de az nagyon: sok sok RAM es PROCI, videokari annyira nem fontos.

DarkHorSe
win7ofc

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Lacee
nem alt-tabozok, windowed mode-ban játszom mindig, így nincs gond az üresjáratok alatt való netezéssel 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Csirke4
Ha lehúzod a grafikát elfut még az integrált vidikarin is valszeg. 😄
Igaz akkor nagyon ocsmány de megy.^^
Csirke4
VISTÁT NE. Különbséget alt+tabnál fogsz majd látni ha Dragonblightból, Storm Peaksbõl este raid elõtt ki szeretnél menni...
köszi!

ez tetszett legjobban:

Due to potential programming changes, the Minimum System Requirements for this game may change over time.

dartonita
köszi a gyors válaszokat!

a legjobb akkor az lesz ha veszek egy VGA kártyát, megnézzük hogy megy a P4-en...

max játszik 800x600-ban <#idiota>

Lacee
szerintem mennie kell tûrhetõen, de 2 giga ram mindenképp legyen benne. xp és vista között nem vettem észre különbséget, kb ugyanúgy fut.

Én nemrég cseréltem le az amd 3g/2gb ram/r3850-as gépem mert raidelni gyakorlatilag nem lehetett vele(5-10 fps, és igen a proci a gyenge pont). Minden másra elmegy.
XP-t jobban szereti.

sziasztok!

az ocsemnek szeretnek osszerakni egy gepet amin tud wow-ozni, ebben kernem a segitsegeteket.

van egy regebbi P4-es 3GHz-es gepem (irodabol "selejtezett") integralt VGA-val, azt gondoltam hogy ebbe belerakok 1-2GB RAM-ot (DDR400), es egy normalis videokartyat (pl HD4550 vagy HD4670 512M😎, ha jol emlekszem van rajta PCI Express..

ezen menne rendesen a jatek, kiegeszitokkel? vagy mit javasoltok valtoztatni? ha nem muszaj nem epitenek egy uj ketmagos gepet "csak" ezert..

meg egy kerdes: XP vagy Vista jobb neki?

elore is kosz

Azt felejted el, hogy a melee kap +40 dpst fegyverben + átlagban minden cuccra +20 str/+10 crit rate. Ezzel eljutunk oda, hogy a resi miatti dmg csökkenés vissza is jön s7 gearrel.
De az irány tényleg jó volt amit elképzeltek, csak ez így elég nagy melléfogás.

shaime01
3.2-ben resillence nagyon jó irányba változik! Mint clothos meele ellen tényleg lesz esély érezhetõ a változás ptr-en jó irányba absorb. Priest shield is fent marad cheapshot + 1 sec kidney shot ideéig és nem 1 ütésel szedik le.

cikasz
Nem lehet csak olyat ami nincs szinthez kötve(pl crusader, de lvl 60 felett annak csökken a hatékonysága). Mivel Itemlevel 1-es a cucc sajnos 😞 Tehát mondjuk Greater potency-t nem tudnál rárakni 😞

http://www.akciofigura.hu

Nem semmi idõtartam! 😄

Ez mit jelent? Mert a webfordítás az... :S
Mit csinálnak,hogy ilyen sok ideig csinálják?
Lehet akár lvl 1 tõl sõt úgy az igazi.Régebben lehett a vállasra is 30 staminát rakni, helyesebben most is lehet csak lvl 70 hez lett kötve ez.Mókás is volt hogy a lvl 1 es karakternek hipp hopp lett 350 hp a az 50 helyett és fél órát eszegetett az ember mig visszatöltõdött maxra a hp.

A régi fegyver enchantok közül a crusader ill a 30 spellpower az biztos hogy használható lvl 1 tõl, ezek 60 ig jók onnan meg valószinû hogy a bc s enchantokat is rá lehet rakni.
Hat eleg ratyiEZ ez a twin utanzat boss

shaba23
account bound fegyvert lehet enchantolni? a karakter 38-as szóval elméletileg a lvl35-ös req megvan
s0n1c
fúmekkora rinya lesz :F
We wanted to inform you that during next week’s scheduled maintenance the below realms will have an extended downtime period lasting from 03:00 until 17:00, Paris time (CEST).

We wanted to give you an early heads up in the event that you actively play on one of the affected realms, and also to give you an opportunity to plan accordingly.

We apologise for any inconvenience this might cause and thank you for your patience and understanding.

Balnazzar, Bloodfeather, Darksorrow, Defias Brotherhood, Earthen Ring, Frostwhisper, Genjuros, Haomarush, Hellscream, Laughing Skull, Lightning's Blade, Magtheridon, Neptulon, Nordrassil, Quel'Thalas, Ragnaros, Ravencrest, Runetotem, Shadowmoon, Shadowsong, Shattered Hand, Silvermoon, Skullcrusher, Spinebreaker, Stormrage, Stormreaver, Stormscale, Sylvanas, Terenas, The Maelstrom, The Venture Co, Thunderhorn, Turalyon, Twisting Nether, Vashj

Shortstop
köszi...

Omlás
Shortstop : Igen 12.99 EUR

picket : Kivéve Chuck Norrist...<#idiota>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|