World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Bár szerintem elõször berugták az ajtót elkaptak mindenkit és aztán csöngettek csak. xD
Egy 18 éves srác Greenwoodban, Indianában azt hitte, hogy egy játékban egy virtuális avatar mögé bújva azt mondhat, amit akar......aztán egyszercsak csöngetett az FBI. Az történt ugyanis, hogy hétfõn hajnalban, a játékban, a cseten a srác azt mondta: "7:30-kor felszállok egy gépre Chicagoban, eltérítem és igyekezni fogok minél több amerikait megölni!". Miután több hasonló kijelentést is tett, a Blizzard értesítette a hatóságokat, azt jelezve, hogy "komolynak látszik az ügy".
Amikor a zsaruk megjelentek, elõször a srác azt állította, hogy valaki lenyúlta az accountját, utána késõbb bevallotta, hogy csak egy vicc volt az egész, mert biztos volt benne, hogy a zsaruk TUTI nem jelennek majd meg, és nem kapják majd el ha komoly terrorista fenyegetéseket tesz. A srác tévedett - a zsaruk és a Blizzard (és mindenki más is) figyel. 18 éves srác Greenwoodban, Te az internet egyik legnagyobb idiótája lettél - bár ez is egyfajta "dicsõség".
Figyelem: a srác nem a WoW miatt tette, amit tett - egyszerûen csak elmebeteg idióta. Ti sose legyetek azok.
by Gamestar.hu
<#idiota>#idiota>
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
még van 1 órácska és adjad neki.Kitartás! 😄
██
nem tudja valaki esetleg a nevét?
szerdán, július 15-én extrém hosszú, 01:00-15:00 közötti karbantartás lesz az alábbi realmeken:
Balnazzar, Bloodfeather, Darksorrow, Defias Brotherhood, Earthen Ring, Frostwhisper, Genjuros, Haomarush, Hellscream, Laughing Skull, Lightning's Blade, Magtheridon, Neptulon,Nordrassil, Quel'Thalas, Ragnaros, Ravencrest, Runetotem, Shadowmoon, Shadowsong, Shattered Hand, Silvermoon, Skullcrusher, Spinebreaker, Stormrage, Stormreaver, Stormscale, Sylvanas, Terenas, The Maelstrom, The Venture Co, Thunderhorn, Turalyon, Twisting Nether, Vashj
Senki ne lepõdjön majd meg, ha lehet..."
By: wow.hu
písz
MENNÉK KOCKULNI!!!
<#eplus2>#eplus2><#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
A roviditese MSBT, de nem emlekszem h az M mit jelent. WOWMATRIXban vagy CURSE kliensben rakeresel es kettot is kidob.
Bloodscalp szerver alliance oldalán 4db lvl 80 (mage,dk,lock,druid,280-as epic mount mindegyiknek) 2db lvl 70 (pap,shaman,280-as epic mont csak a shamannak),és még 2db kisseb karakterrel,fullos szakmákkal (450/450 engi,encha,herbalism,jc,mining,alchemy,Inscription,cooking,fishing.) és majdnem 50000 goldal.
Ha érdekel akkor adok armory linkeket is.
A gold külön is eladó,(Horda oldalra is megoldható) keress meg az alábbi MSN cimen.
[email protected]
www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
kosz a helpet , ha valaki tudna valami megoldas jo lenne
Szépeket lehet majd ezzel csapkodni
chardev link
S7-ben meg eljön majd a 60%os armor penetrate ideje, alig várom már <#buck>#buck>
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Eltelt 4 hónap, felhúztam 2 80-ast naxx25 gearig eljutottam (de mivel nem tudok lenni minden nap mert dolgozom, így kimaradok ulduáros guildekbõl), és igazából meguntam a játékot, sõt talán ki is játszottam, PVPben is igen jó eredményeket értem el. Így abba akarom hagyni, mert ugye max mások segítésén kívül nincs mit csinálni. (achikban is egyik karival 689van) Azt szeretném megkérdezni, hogy mivel én bankszámláról fizetem a wow-ot, hogy tudom lemondani a további levonásokat?
De úgy írja le valaki, hogy hova kell vagy mire kattintgatnom egymás után. Persze szeretném ha az accountom is megmaradna, majd tesómnak oda adom, ha egyszer õ is akar majd.
Elõre is köszi!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
No music, no life....
Paid Character Transfer: 20 Euro
Betonfal83: Supportnak kell írni egy mailt, hogy tönkrement a gépe és valaki feltörte az accot de mivel nem volt jó a gépe most vette csak észre stb stb... Amennyiben korrekt ember elé kerül a dolog és kivitelezhetõ vissza adhatják a karikat. Van aki majd 1 éves kihagyás után tért vissza és megvoltak a karakterek nemtudni mennyi idõ inaktivitás után töröl a blizz..
Üdv
Köszi a segítséget.