World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mostmár más miylen gem van benne neki 😄

Get a life!

FAIL. <#wilting>
Vajon rájött késõbb...?

lehet igy van neki gemelve minden 😄

Get a life!

köszönöm a segítséget
[HUN]Crassus
lolol

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

istenem... vannak olyan emberek akik azért még meg tudnak lepni 😄

ui.: full furious gyerek azon bukja a socket bonusát, hogy a piros gemet a kékbe és a kéket a pirosba rakja 😄
<#help><#nyes>

Segítsetek legyetek kedvesek!

Szeretném tudni, hogy a Draenei alap heal, illetve a Herbelism által tanulható heal képességeket be lehet-e tenni 1 makróra? Késleltetés nélkül.

Köszi!

Tokken: Wow-europe.com - Account management - szerintem itt sasolgass. Más: Hallottam esetrõl, ahol a karaktert csupaszon, itemek nélkül visszaállították a játékosnak.
Shortstop
wowarmory

Sziasztok!

egy kis segítséget szeretnék kérni, azt már elolvastam h hivatalson 1 évig nem törlik a karikat, de lehet h évek múlva is megtalálom....

én már 2 éve nem játszottam volt több karakterem, a kérdésem, hogyan tudom menézni h megvan e még a karim, anélkül h befizetném a havi díjat
ugyanis ha megvannak még a karik csak akkor szeretnék játszani

és még 1 kérdés

kb mennyi játékos van átlagban egy közepes serveren??

a válaszokat elõre is köszönöm

üdv

Tokken
Épp mostanság olvastam wowinsideren cikket egy balance druidról aki minden bracketben elérte már a 2k ratinget. Itt olvasható az interjú vele. 2v2: rogue +druid, 3v3-ban rogue, priest ,druid kombóval. Tehát semmi sem lehetetlen, skill kell hozzá meg a satöbbi. Kihívás, de ne add fel szerintem <#hawaii>

Azt szeretned mondani, hogy van benne kihivas 😊

Lehet olyat csinálni hogy valakit örökre kibannolni, pl hun csatiról? mert én kibannolom és már másnap vissza is jöttek mert mikor logoutolok akkor az owner átmegy automatikusan másra, nem lehet ezzel valamit csinálni? emléxem még bs-en játszottam mindig én voltam az owner, ha kiléptem ha be, mindig bele tudtam nyulni a channelbe, válaszotokat elõre is ty.

Get a life!

Csak egy nyomorult gold seller volt.
Halott ember vagy 😊

Get a life!

Balance druidok jelenleg mennyire eletkepesek pvp-ben? Elsosorban millikkel szemben.

Iga.Ki az aki fix ipvel kérne netet.Logikus.
😞 Tûrnünk kell az elnyomást! <#violent><#idiota><#banplz>

Maniac001 kicsit fura hsz-d. 😄 Keresem de nem lelem de aztán láttam Picket rendet tett. 😄
Fehercsoki
Ahhoz hogy tudjon neked whispelni neked kell felvenned õt,offlinenak látod az nemtom mér van de próbálj meg odamenni ahol õ van/inveld be és nézd meg úgy jó-e/nézd meg hogy látod-e.(cache mappát töröld és õis sok bajt tud okozni,fõleg ha törtözöl is néha)

Hejj hó, haver regelt trial accountot de nem tud nekem whispelni. Azt irta neki, hogy csak "friend"-nek tud, hát felvettük egymást, de még mindig nem tud. Relogolgattunk meg ilyenek de semmi, õ látja hogy én online vagyok, de én õt offline-nak látom. Igen, egy realmon vagyunk ez nem lehet gond, na de akkor mi? 😮

picket
Tiszta ovi: kimegy az óvónéni egy percre, és máris egymás haját húzzák a gyerekek <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Omlás
A dinamikus IP miatt ami kb az elõfizetõk 99%-a semmit nem ér el az IP bannal. Ha mindenkinek fix címe lenne rögtön más lenne a tényállás 😄.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Engem az érdekelne, ha elhúznál anyádba azt milyen gyorsan tennéd. Hm?
Ingyenes es koreai ... lasd Silkroad Online 😊)

Fehercsoki
Nagyon sok van,a runes of magic meg valami szánalmas módon utánozza,még a human csaj is pont ugyanúgy castol:S

JaSoN HuNTeR

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Shortstop
pvp nekem is keményebbnek tûnik, de ha nem vagy teljesen kocka szerintem más lehetõséged nincs a wowban. Nem fogod kiraidelni a játékot, idõd nem lesz rá. nekem ez a meglátásom!
-vagy lehet twinkelni ami jópofa de semmire sem jó csak hogy másokat õrületbe kergess 😊

azthiszem, maradok ravencrestnél, elég sokan vannak, mondhatni rengetegen.. es nagyon jol beszelnek angolul a dánok. es eleg kemenynek tunik a pvp is, de szivesen fogadok barmilyen véleményt
És hogyha ip cím alapján bannolnák?
Amúgy meg b****meg az összes csíter suttyó!<#violent><#boxer><#mf1>

Ez van.Sajnos nem lehet tökéletes semmi! 😞
Élvezzük addig amíg valamennyire lehet! 😊
jo, akkor kicsit maskepp kerdezem, szoval papommal atakarok menni valami realmre, ahol nagyon sok az allis.. ravencrestet neztem eddig.. eleg sokan vannak, esetleg tudtok mas olyan realmet ahol rengeteg allis van es jol beszelnek angolul? vagy mondjuk olyat, ahol szinte mindenki pvp-zik ?! nem tom van e ilyen lista, ahol mondjuk meglehet nezni melyik realmen mennyien vannak stb. szoval ezert nehez, de örülnék ha tudnatok segiteni
Csirke4
Ez történik most is. 😊
Csak akkor regelnek egy új triál accot.
Ez lehozó,hogy minden ilyen játékban a GM cseszi el a dolgokat.
Mért nem lehet azt csinálni,hogy oké.Itt vége.Bann aki ezt csinálta és ezek után ha csak a lehetõség felmerülne már bannolnák.Így meggondolnák magukat.Vagy nem? 😄
Nyilván az a cég, amelyik fellép mindenféle kis csalás ellen benne van ilyenben. Ha ilyen kiderülne, akkor mindenki aki kapott egy szép bant gold vásárlás miatt simán perelhetné a blizzt sok száz millió dollárra. De tuti benne vannak, hiszen ez tutira megéri.

ismerõs feeling

Hmm, énis hasonlót láttam, de azért tuti bennevannak a gm-ek si ebben , kb 5000ticketetet irtam h vegyék ki onnan a faszomból és ugyanugy ottvan, biztos van valami részesedés vagy hasonló.

Get a life!

Modnom h gm csinálja😊 én láttam.. bejön sw-be felmegy vele a levegõbe, és leengedi, elõtte megadja neki a coordot, leengedi és igy csinálja a még nem végez a teljes kiirással

Get a life!

Csirke4
Nálunk is van a Stormragen.
Nagyon el vagytok tévedve azzal, hogy ezt gm csinálja. Úgy basznák ki õket rögtön blizzardtól, mint a huzat.
Egszerû teleport hackel csinálja a bot. Csinál egy karit, orgri fölé beteleportálja, beállítja a megfelelõ szögbe, és csak simán leesik a kari és olyan pozicióban megdöglik.

Lacee
gondolom az lehet, hogy a sok lvl 1es karakter beáll formációba, hogy amikor kinyírja õket a GM goldspam miatt akkor fekve kirajzolják a feliratot... mondjuk nem értem, a testeket miért nem tüntetik el ilyenkor.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

És mit szoltoka fõvárosokban pl, nállunk sw-ben ragnaroson, ottvan holtestekbõl egy baszott gold seller cim.... ahoz mit szoltok? Arathoron is van... És azt gm csinálja, mert láttam😊

Get a life!

Csirke4
Hogyne ellenõrizné. Heteken át ellenõrzi. =(
A Report-ra írtam! 😊
Tényleg jó dolog 😊

Amúgy ezt a Blizz valamilyen szinten ellenõrzi?Vagy csak küldik,hogy ez gold árus és a blizz meg bannolja még az életbõl is? 😄
Shortstop
egyáltalán nem. egy évet voltam ott ally oldalon és nagyon balkáni emberek vannak. 😊

és akkor most buktad is az accotad? határozatlan idQre bennolták?
amúgy én nem vágom ezt a témát de én ugy tudtam hogy ez hivatalosan megy ez a biznisz nem? vn valami magyar olda is...

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Lacee
arathoron sok a magyar, és ugyanabban a battlegroupban van mint a bloodscalp (blackout). bár hogy színvonalas-e, azt nem tudom...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

sziasztok, bloodscalpon kivul hol van a legtöbb allis magyar? ragna? arathor ? es ezeken a realmeken mennyire aktiv vagy szinvonalas a pvp?! elõre is köfi
Mi ?😄

Get a life!

Zotya123
Másik kérdés, van külön eu és us szerver, amik között semmi kapcsolat?

Zotya123
köszönöm a választ, erre voltam kíváncsi 😊

Sajna nem tudtam mi célt szolgál,de hogy megmondtátok így tegnap nagyon sokan megkerestek,hogy teszteljem a dolgot! 😄😄
A legjobb benne,hogy tetszik.Kifejezetten tetszik! <#idiota><#taps>
(remélem mûködik is) 😄
Lacee
Az online fizetés pdeig még mindig 13 euro havonta (3 vagy 6hó egyben olcsóbb), szerintem jobban kijön az ember mint Gc-vétellel, és egyszerûbb is, persze ha van kártyád.

Helyesbítsünk, attól függ, hol veszed a GC-t, MM-ben pl 8300 körül láttam a napokban.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10