World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Get a life!
Vajon rájött késõbb...?
Get a life!
ui.: full furious gyerek azon bukja a socket bonusát, hogy a piros gemet a kékbe és a kéket a pirosba rakja 😄
<#help>#help><#nyes>#nyes>
Szeretném tudni, hogy a Draenei alap heal, illetve a Herbelism által tanulható heal képességeket be lehet-e tenni 1 makróra? Késleltetés nélkül.
Köszi!
Tokken: Wow-europe.com - Account management - szerintem itt sasolgass. Más: Hallottam esetrõl, ahol a karaktert csupaszon, itemek nélkül visszaállították a játékosnak.
egy kis segítséget szeretnék kérni, azt már elolvastam h hivatalson 1 évig nem törlik a karikat, de lehet h évek múlva is megtalálom....
én már 2 éve nem játszottam volt több karakterem, a kérdésem, hogyan tudom menézni h megvan e még a karim, anélkül h befizetném a havi díjat
ugyanis ha megvannak még a karik csak akkor szeretnék játszani
és még 1 kérdés
kb mennyi játékos van átlagban egy közepes serveren??
a válaszokat elõre is köszönöm
üdv
Tokken
Get a life!
Get a life!
Balance druidok jelenleg mennyire eletkepesek pvp-ben? Elsosorban millikkel szemben.
😞 Tûrnünk kell az elnyomást! <#violent>#violent><#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
Maniac001 kicsit fura hsz-d. 😄 Keresem de nem lelem de aztán láttam Picket rendet tett. 😄
ಥ_ಥ
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
-vagy lehet twinkelni ami jópofa de semmire sem jó csak hogy másokat õrületbe kergess 😊
Amúgy meg b****meg az összes csíter suttyó!<#violent>#violent><#boxer>#boxer><#mf1>#mf1>
Ez van.Sajnos nem lehet tökéletes semmi! 😞
Élvezzük addig amíg valamennyire lehet! 😊
Mért nem lehet azt csinálni,hogy oké.Itt vége.Bann aki ezt csinálta és ezek után ha csak a lehetõség felmerülne már bannolnák.Így meggondolnák magukat.Vagy nem? 😄
Get a life!
Get a life!
Egszerû teleport hackel csinálja a bot. Csinál egy karit, orgri fölé beteleportálja, beállítja a megfelelõ szögbe, és csak simán leesik a kari és olyan pozicióban megdöglik.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Get a life!
Tényleg jó dolog 😊
Amúgy ezt a Blizz valamilyen szinten ellenõrzi?Vagy csak küldik,hogy ez gold árus és a blizz meg bannolja még az életbõl is? 😄
amúgy én nem vágom ezt a témát de én ugy tudtam hogy ez hivatalosan megy ez a biznisz nem? vn valami magyar olda is...
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Get a life!
A legjobb benne,hogy tetszik.Kifejezetten tetszik! <#idiota>#idiota><#taps>#taps>
(remélem mûködik is) 😄
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10