World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Blizzard shopban 6€ de még 22€ a szállítás és úgy már kiba drága.
Mobilos szoftver meg nem megy a telefonjaimon. 😞
Get a life!
Tankolni szeretnék 5fõs instákban, normálokban, mert ez az életem elsõ tank karija, és valahol meg kell tanulni az alapokat, hogy késõbb HCkban meg raideken ne legyen gond. A szakmák mining meg BS, mert nincs még BS a guildben.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Szakmából Jc ajánlott a gemek miatt és a trinketet is ajánlott legyártani!
██
én froston én ezt használom jelenleg ulduarban:
frost
██
Köfi.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
anti hero
iSRO - Venus - Lv100 FF Pure Int S/S WOW - Bloodscalp - Lv80 Retri pala, Shadow Priest, Resto Druid, Frost Mage, Affliction Warlock, Prot Warrior, Unholy DK
iSRO - Venus - Lv100 FF Pure Int S/S WOW - Bloodscalp - Lv80 Retri pala, Shadow Priest, Resto Druid, Frost Mage, Affliction Warlock, Prot Warrior, Unholy DK
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Amúgy valszin US kliensre akarsz enGB patchet telepíteni ami nemfog menni 😊
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Anyazas lesz 😄
Az a problémám lenne hogy felraktam a WoW-ot a TBC-vel együtt és a netrõl leszedett 2.4es patchet elindítva ezt a hibaüzenetet kapom:
"Patch can't be applied because it is missing data for: "enGB". If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support. (SetLanguage)"
És az Rworld szerveren mennék, azért kéne csak a 2.4es patcheket felrakni.
Hogy lehetne orvosolni a hibát?
Válaszotokat elõre is köszönöm!
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
ಥ_ಥ
2. nem érted a lényegét.. nemaza lényeg, hogy nem kap 7 sp-t mert az leszarnam, ha belerakna 2 19-eset, de megfogja es megveszi a socket bonusos gemeket, es rosszul rakja be õket..
am elég ebayesnek tûnik a gyerek, mivel vettem neki 2 ugyanilyen gemet es ratradeltem, erre irta hogy mimimi? mondtam hogy cserelje ki a gemeket.. megkerdezte hol.. mondtam hogy a fegyojaban.. erre aztmondta, hogy még nem vette észre... de nem az, hogy 3. jára írtam rá, hogy mekkora szerencsetlen meg minden.. de ugylatszik, meg azt sem ertette, hogy mit irok neki...
na mind1.. végül kicserélte a gemeket. és így már örömbódóttá van
Get a life!
Get a life!
Már 2 éve hallottam pletykát róla.Kár hogy élõszereplõs lesz! 😞
Eltudnám képzelni egy Blizzard videó minõséggel.(game intro) 😄
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
ezt tudom fel sem kelek. :S most megint lesünk 5 óráig.
ಥ_ಥ
Get a life!