World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi, ez most felvidított így reggel 😄

anyád

picket
1. Aki félreinformál egy kérdezõt, azért mert ezt viccesnek találja, vagy szerinte a válasz egyértelmû, annak törlöm a hozzászólását. Viccelõdni lehet, sõt, azt is mondhatod neki, hogy tájékozódhatna jobban (miközben megválaszolod a kérdését), de a direkt szívatást kerüljük.
2. Látom most a magasabb ingerküszöbû pajtásoknál is aktiválódott a nyelvtan-gén, és kiderült, hogy ki a grammar police alvóügynöke. A halyó egy veszéjes lyármû, kerüllyük, mert könnyen elsüjjed! Mindazonáltal nem akarok reklámozni, de van olyan ingyenes böngészõ, ami beépített helyesírás ellenõrzõvel rendelkezik, így elkerülhetõek a hasonló malõrök.

Köszönöm a figyelmet, további jó anyázást! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

" de olyan is volt hogy elindult minden jól csak amikor bb ben felszáltam a halyóra akkor cseszõdött el a játék!! "

Get a life!

halyó.... te jó ég <#szomoru1>

sziasztok!

Van egy érdekes problémám , ami nem tudom miért van ezért irom ide hogy valakivel háthaelõfordult már vagy valaki csak szimplán tud segíteni...

A probléma a következõ:

Kb 2 hete nem wowoztam akkor még tökéletesen mûködött , tegnap elkezdtem jáccani betölt meg minden csak az npc ket nem jeleníti meg, vagy néha a karaktert sem tudom mozgatni , de olyan is volt hogy elindult minden jól csak amikor bb ben felszáltam a halyóra akkor cseszõdött el a játék!!

Kérlek titeket aki tud segiteni pls. segitsen!!!

az én infóim alapján:
A hatodik aréna szezon nem ér véget a patch megjelenésével egy idõben. Csak késõbb fogjuk megtudni, hogy mikor lesz vége, és hogy mikor fog elkezdõdni a Season 7.

shaime01
igen, lesz arena és honor reset is lesz az uj battleground miatt s7 és holnap fog elkezdödni sajnos az uj badge rendszer miatt az összes Alterac valley, Warsong glutch, Arathi basin, Eye of Storm és Wintergraps mark és stone keeper shard is resetelödni fog. még most kölsd el öket

ha nem tudsz olvasni patch notesbol igy jártál

lesz arena pont reset msot ?!

Get a life!

Ja, várom is azt a 20%os dmg nerfet pvpben. Isteni lesz <#idiota>

Cancel account, akkor ha letelik az adott havi elõfizetés, akkor nem fizeti be újra automatikusan. Amúgy ilyen nincs hogy nem leszek itt 1-2 hétig, azt ne számolja az elõfizetett napokból.

elvileg lehet, de ha jól tudom fel kell hívni a blizzardot, de ebbe nem vagyok biztos

Hello,

accountot ugye lehet szüneteltetni? Nem örülnék neki, hogy egy hosszabb nyaralás is csak fizessem a heteket. Köszi!
Lacee
gondolom senkit nem ér hidegzuhanyként a hír, de holnap délelõtt jön a 3.2, aki még nem töltötte le a patchet az húzzon bele ha holnap játszani akar.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

The Venture Co. - Világok Vándorai.

Köszi!

Rerolloni van kedvem.Milyen realmeken van kicsiny jóféle allis magyar közösség?Arathor,bs,ragna ezeket ismerem.

PiszkosFred
Nem. Akit a BCig lattal ott, az a fia volt, Ony anyank "felugyelete" alatt 😊 Varian akkoriban epp nagak kozott tengette napjait fogsagban, egy bortonszigeten Theramorei erod mellett. El is lehetett hozza menni anno, - bar volt ott jopar elite naga - de aztan a blizz kiszedte a jatekbol. A kiegben aztan visszatert mint a valodi kiraly, es azota is ott van. Szal apja-fia a ket Wrynn.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Üdv! Kérdésem lenne: aki a WoTLK-ban az emberek királya, Varian Wrynn, az ugyanaz, aki a Burning Crusade-ben volt kisgyerekként a király?

Fehercsoki
A tõr tényleg nem túl jó mivel off-handbe semmi értelmeset nem tudsz berakni mellé,viszont csak caster staff van.Tõrt ne vedd meg(helyette majd instás kék staff jó lesz),vegyél 1(vagy ha sok badged van 2) hastes trinketet neki.

Lacee
midenhol kifogyott, esetleg ezt nézd meg

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

games4ever
Sziasztok!

Kis segítségre lenne szükségem. Sehol nem találom az Õsök Háborúja Trilógia 3. kötetét😞. Nem lehet rendelni, se venni sehol. Valaki tudja hogy honnan lehet ezt a könyvet beszerezni? Vagy lehet hogy már nem lehet😞

Segítséget elõre is köszönöm. <#worship>

DarkHorSe
<#banplz>

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Lacee
PISA-felmérés megvolt? Ja nem, az kilencedikben van elõször, akor még pár év biztos hátravan.

más: druidnak fejlõdéshez jó a feral talent? Gondoltam megveszem hozzá ezt a vállast és ezt, ugye stimmelnek hozzá? A tõrrel kapcsolatban nem vagyok biztos, egy staff talán jobb lenne, esetleg az egyik trinket...

PONT nem azt írta amirõl te beszélsz te masszív idióta.
Azért nézik le a magyarokat sokan mert az ilyen retard barmok a legaktívabbak. Régen nem volt minden 12 éves ennyira hulladék. Devolúció...
LOL te nagyon nagyon hülye vagy 😄 lehet újra kéne járnod az alsó tagozatot... tudod ÉRTÕ OLVASÁS!

John Cena
xD<#eljen>

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Botond
Igen, pont ezt mondom, hogy nem ezt írta. De nem baj, neked még ezt is elnézzük. 😄😄😄
btw te is kiköltözhetsz ha ilyen rossz a közoktatásunk :C

felvezeti azzal hogy mennyire hülyék a magyarok mert ráwhispelnek és el se olvassák amit ír. tényleg én vagyok a retardált én nem õ :C

s0n1c
😄
Botond
Nem az a baj, hogy egy kötekedõs kismajom vagy, hanem hogy még buta is. Ír egy posztot a srác, hogy a külföldiek még butábbak a magyarok, és te mint jól képzett autista egybõl közlöd vele, hogy menjen innen, ha már a külföldiek a jobbak? Pont az ellenkezõjét írta, mint amit te olvasni véltél. Látod ezért baj, hogy alsóban nem lehet buktatni, mert az ilyenek mint te is eljutnak ötödikig, aztán ott szembesülsz vele, hogy egy analfabéta retardált vagy.
valaki tudja kb mikor jön ki a 3.2 ? most szerdán tuti nem mi?

Get a life!

Harmadik post...

térdig járunk a könnyeidben, és valakinak szólnia kell, hátha abbahagyod

Shortstop
neki ennyi jutott 😊

te komolyan mire vagy ennyire geci nagy vagány ? eddig 2 postot láttam, tõled, de mind2be belekötsz valakibe... ez nem az a FÓRUM

nem akarsz londonba költözni?QQ vazzeee még a fizetéés is jobb omgomg

rájöttem, hogy közel sem a magyarok a legbutábbak... egyszerûen hihetetlen, amikor hirdet az ember, hogy 2.3k+ tapasztalat kell és ráírnak az emberek, hogy csá van 2.2krõl tapasztalatom.. ok megnézem armoryját és full hatefull.. de ez még semmi! amikor hirdeti az ember, hogy LF retpala/warrior/hunter etc. és ráír egy rogue vagy egy priest 😄 és amikor ugye írod neki, hogy nem tudsz olvasni, akkor persze mondják, hogy JAAAAAAAJ azt nem láttam... geci akkor miért írt rám, ha elsem olvasta... na mind1 ilyenek ezek a külföldiek is, higgyétek el magyar retardok 3x olyan értelmesek, mint a külföldi retard guy

Semmirekello
Google a barátod 😛

http://www.ptchu.co.cc/

panther112
Üdv, valaki tudna linkelni egy jobb felbontású videót a 3.0.2 elõtti fireball, pyroblast, frostbolt animációjáról? Elõre is köszönöm.

Üdvi! Tudtok nekem mondani olyan oldalt ahol magyarul van leirás ulduar boss taktikákról....http://wow-boss-taktika.cikkezz.hu/ ismerem...ettõl van jobb?

nem.

jazzy
inspect.
Sziasztok!

Van olyan addon, amellyel ingame láthatom, hogy épp milyen cuccot visel valaki, akit kijelölök?
Videókon láttam már, csak a nevét nem tudom.

Köfi

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Csirke4
Palacsintát.
ezt fejtsd ki légyszi 😊

picket
Komolyan, ilyenkor mit csináljak? <#wilting>
/sit
/popcorn

&#3237;_&#3237;

DarkHorSe
komolyan hulye vagy

Swedish people are albino monkeys&#65279;

hunterrel nem lehet pvpzni