World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. Látom most a magasabb ingerküszöbû pajtásoknál is aktiválódott a nyelvtan-gén, és kiderült, hogy ki a grammar police alvóügynöke. A halyó egy veszéjes lyármû, kerüllyük, mert könnyen elsüjjed! Mindazonáltal nem akarok reklámozni, de van olyan ingyenes böngészõ, ami beépített helyesírás ellenõrzõvel rendelkezik, így elkerülhetõek a hasonló malõrök.
Köszönöm a figyelmet, további jó anyázást! <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
Get a life!
Van egy érdekes problémám , ami nem tudom miért van ezért irom ide hogy valakivel háthaelõfordult már vagy valaki csak szimplán tud segíteni...
A probléma a következõ:
Kb 2 hete nem wowoztam akkor még tökéletesen mûködött , tegnap elkezdtem jáccani betölt meg minden csak az npc ket nem jeleníti meg, vagy néha a karaktert sem tudom mozgatni , de olyan is volt hogy elindult minden jól csak amikor bb ben felszáltam a halyóra akkor cseszõdött el a játék!!
Kérlek titeket aki tud segiteni pls. segitsen!!!
A hatodik aréna szezon nem ér véget a patch megjelenésével egy idõben. Csak késõbb fogjuk megtudni, hogy mikor lesz vége, és hogy mikor fog elkezdõdni a Season 7.
Get a life!
accountot ugye lehet szüneteltetni? Nem örülnék neki, hogy egy hosszabb nyaralás is csak fizessem a heteket. Köszi!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Kis segítségre lenne szükségem. Sehol nem találom az Õsök Háborúja Trilógia 3. kötetét😞. Nem lehet rendelni, se venni sehol. Valaki tudja hogy honnan lehet ezt a könyvet beszerezni? Vagy lehet hogy már nem lehet😞
Segítséget elõre is köszönöm. <#worship>#worship>
más: druidnak fejlõdéshez jó a feral talent? Gondoltam megveszem hozzá ezt a vállast és ezt, ugye stimmelnek hozzá? A tõrrel kapcsolatban nem vagyok biztos, egy staff talán jobb lenne, esetleg az egyik trinket...
Azért nézik le a magyarokat sokan mert az ilyen retard barmok a legaktívabbak. Régen nem volt minden 12 éves ennyira hulladék. Devolúció...
Get a life!
Van olyan addon, amellyel ingame láthatom, hogy épp milyen cuccot visel valaki, akit kijelölök?
Videókon láttam már, csak a nevét nem tudom.
Köfi
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10