World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is nagyon izgattam magam rajta én sem délutános voltam örültem,hogy bekerûltem még egy VOA-ba alvás elõtt,de kb. még 1 Wipe lett volna és én is lépek...szintén nemfogok bohóckodni fél 2-kor.
Már akkor éreztem baj lesz mikor a dps folyamatosan kinyírta magát a novával és képtelenek voltak átváltani az addra....na mindegy.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Váltottunk egy mondatot angolul, én voltam a hunter aki rádírt utána. Leader beírta chatre, hogy azért rakott ki mert prot talenten voltál, erre többen kérdezték hogy "na és", de akkor ugye már mindegy volt.
Késõbb aztán képtelenek voltak életben tartani a maintankot (az volt kb az ötödik-hatodik próbálkozás), ki is léptem a raidbõl, ilyen wipe-olgatásokra nincs idõm fél kettõkor...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Sziasztok!
Egy kéréssel fordulok most hozzátok.
Elsõsorban azokhoz szól most ezen végsõ segélykiáltásom, akik némileg járatosak a WoW világában.
Kedves csoporttársamat, Árpit végérvényesen beszippantotta az MMORPG sötétje.
Nem merjük manuálisan levállasztani, mert lehetséges, hogy valami baja lesz. Fúziója a játékkal már a szerveit is érintheti, így belülrõl kell lekapcsolni.
Ezért, aki esetleg ismeri, vagy találkozik vele Bofurt felhasználó névvel, az kérem ÖLJE MEG (terminálja), vagy vegye el a mannáját , hogy végre eltudjon jönni velünk szórakozni, inni egy keveset.
Lassan kezdõdik az év és nem tudom már hova forduljak, én nem játszok, nem tudom ezt megoldani.
Egész nyáron nem buliztunk együtt, ez tarthatatlan és káros az egészségére.
Féltem, féltjük.
Elõre is köszönöm. x) 😄 😛
--
Üdvözlettel: Recskó Ádám
Tehát adott 3 csapat, egy pala warri, egy dk druid, meg egy druid hunter. A pala warri/dk druid végig a ranglista elején voltak a seasonban. Tegnap este odáig jutottak, hogy pala warri/dk druid ugyanazon ratingen éppen server leállás elõtt egy gameben voltak egymás ellen. A warri elpatkolt (az más kérdés h pala warrinak simán kéne vernie dk druidot), a pala meg elkezdett retardáltat játszani(nem lépett ki, hanem futkosott ide oda healelve magát). Mindezt server shutdown elõtt 2 percel. A vége az lett, hogy egyik csapat sem nyert, így õk maradtak ugyanazon a ratingen, DE közben a hunter druid meg beelõzte õket 2 ratingel.
A dk druid ezen bukta furious gladi címet <#idiota>#idiota><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Komolyan ennél jobbat kitalálni sem lehetne 😄
Get a life!
TSW: Tunderke
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
ha én most raktam újra a cuccost, elejétõl kezdve a netrõl leszedett wow installal, lehet az, hogy 8,6 G a mérete? ha belépek, a kezdõképernyõn azt írja hogy 3.2
Jah és nem vanillawow 😊 Rendes WoW vagy hogyan mondjam <#idiota>#idiota>
..::IBM X32::..
bloody fucking murder
Valamikor az egyik guildtársam említett olyat, hogy ha van már 80as karid, akinek megvan a Cold Weather Flying, akkor ha egy másik karakterrel is meg akarod venni a CWF-t, akkor már nem kell kipengetned az 1000 goldot.
Ez mennyiben igaz? Van egyáltalán ilyen lehetõség?
Köszi
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
A komplett Wow a Burning Crusadddel és a Lich Kinggel mennyi helyet foglal?Köszi!
Ha jól tudom, akkor a t9-et a Trial of the Crusader-ben lehet szerezni, ugye jól tudom ? <#nyes>#nyes>
Még egy kérdés: Mi az a vanillawow?
Olvastam neten a Tier9 szettrõl sámiknak, de azt sehova nem írja, hogy hol lehetne beszerezni, pedig 3.2 patchben került bele a játékba ha jól tudom <#nezze>#nezze> Nem tudjátok véletlen a beszerezhetõségének a helyét? <#vigyor2>#vigyor2>
Es ok lakmarozanak baranyt es lajhart es malet, sos ringlit babbal, es orangutant, zsenge gyokereket es gyonge szekereket ... A lenyegre testverem!
"Valószínû 3 lesz a shardok száma" - nekem errol a Gyalog Galopp jut eszembe 😊
http://www.youtube.com/watch?v=TpvY2STNAJ0
http://vajkvezer.hu/2009/08/21/es-mostmar-hivatalos-is-az-uj-kieg/
Instant fear .. imba-e lesz? 😊
Warlock
Soul Burnel tuningolt Searing Pain a köv. 3 castkor crittel, a Summon Demon instant lesz, Soulfire instant lesz, Fear instant lesz. Death Coil tovább fearel, többet gyógyít és így tovább.
Új spell – Soul Burn. 1 shardba kerül, 30 sec CD és nincs a GCD-n. A következõ spelledet erõsíti, illetve más viselkedést kölcsönöz nekik.
Valószínû 3 lesz a shardok szám és OOC gyorsan visszatöltõdik (= DK rúnák?). Hosszú harcokra vagy ha valamit elrontottál lehetõség lesz újat idézni, Drain Soul spellel.
A shardokat központi ‘lock mechanikává formálják, nem felesleges baszakodás lesz. Ha nem szereted a shard rendszert, játsz mage-t.
A soul shardok nem foglalnak tatyót, külön helyük lesz az UI-n, egyszerre három lehet nálad. Shardot használni olyan lesz, mint egy cooldownos képességet és csak harcban lesz rá szükség. Nem, a Démonokhoz sem kell ezentúl shard.
Forras: http://vajkvezer.hu/2009/08/21/es-mostm ... z-uj-kieg/
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Az egyetlen dolog ami nagy nagyon nem tetszik az a Tauren paladin!! Fúj de felbaszott... 😄
bár valószínû hogy inkább a registryvel lesz gond, valóban...