World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
LOOOOOL az te voltál😊 hallod komolyan mondom az agyam eldobom.....23/téged magam nem számolom akkor/db 80-as ember és annyi agyuk van a játékhoz mint a sarki boltosnak😊 Arathor szerver pve és pvp terén is szemetesládája a bénáknak..../tisztelet a pár száz kivézelnek!/
Nem is nagyon izgattam magam rajta én sem délutános voltam örültem,hogy bekerûltem még egy VOA-ba alvás elõtt,de kb. még 1 Wipe lett volna és én is lépek...szintén nemfogok bohóckodni fél 2-kor.
Már akkor éreztem baj lesz mikor a dps folyamatosan kinyírta magát a novával és képtelenek voltak átváltani az addra....na mindegy.

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Lacee
Kasadya vagy? 😊
Váltottunk egy mondatot angolul, én voltam a hunter aki rádírt utána. Leader beírta chatre, hogy azért rakott ki mert prot talenten voltál, erre többen kérdezték hogy "na és", de akkor ugye már mindegy volt.
Késõbb aztán képtelenek voltak életben tartani a maintankot (az volt kb az ötödik-hatodik próbálkozás), ki is léptem a raidbõl, ilyen wipe-olgatásokra nincs idõm fél kettõkor...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

[HUN]Crassus
most healeltem 1 millát VOA-ban,de 50% nál wipe lett:S erre kibasztak ,mert a raidleader egy guildben volt a másik palával/retri/ és az a pala meg rámkente a vipeot😛/nem azért,hogy övé legyen az összes pala loot neeeem biztos nem😊/ yellbe bebasztam a healmetert és kiröhögtem õket.Mekkora faszkalap gyerekagyú barmok vanank még hajnalban is Arathoron ez hihetetlen...lol?

[HUN]Crassus
aztaqrva

Narxis
Mi annak az addonnak a neve ami a quest log ablaka mellé nyitott még egy ablakot amiben koordináták és hozzászólások voltak az adott questhez?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

egyetemi levlistán kaptam ma:

Sziasztok!

Egy kéréssel fordulok most hozzátok.
Elsõsorban azokhoz szól most ezen végsõ segélykiáltásom, akik némileg járatosak a WoW világában.
Kedves csoporttársamat, Árpit végérvényesen beszippantotta az MMORPG sötétje.
Nem merjük manuálisan levállasztani, mert lehetséges, hogy valami baja lesz. Fúziója a játékkal már a szerveit is érintheti, így belülrõl kell lekapcsolni.
Ezért, aki esetleg ismeri, vagy találkozik vele Bofurt felhasználó névvel, az kérem ÖLJE MEG (terminálja), vagy vegye el a mannáját , hogy végre eltudjon jönni velünk szórakozni, inni egy keveset.
Lassan kezdõdik az év és nem tudom már hova forduljak, én nem játszok, nem tudom ezt megoldani.
Egész nyáron nem buliztunk együtt, ez tarthatatlan és káros az egészségére.
Féltem, féltjük.

Elõre is köszönöm. x) 😄 😛
--
Üdvözlettel: Recskó Ádám
Ja, a másikat elfelejtettem. BOOZT az eu(cyclone) rogue híró úgy gondolta, transferel reckoning bgbe, és majd ott behúzza simán rank1-et. Neki sem jött be a dolog 😄

Na, ez az év OWNED-ja.
Tehát adott 3 csapat, egy pala warri, egy dk druid, meg egy druid hunter. A pala warri/dk druid végig a ranglista elején voltak a seasonban. Tegnap este odáig jutottak, hogy pala warri/dk druid ugyanazon ratingen éppen server leállás elõtt egy gameben voltak egymás ellen. A warri elpatkolt (az más kérdés h pala warrinak simán kéne vernie dk druidot), a pala meg elkezdett retardáltat játszani(nem lépett ki, hanem futkosott ide oda healelve magát). Mindezt server shutdown elõtt 2 percel. A vége az lett, hogy egyik csapat sem nyert, így õk maradtak ugyanazon a ratingen, DE közben a hunter druid meg beelõzte õket 2 ratingel.
A dk druid ezen bukta furious gladi címet <#idiota><#eplus2><#eplus2><#eplus2>
Komolyan ennél jobbat kitalálni sem lehetne 😄

nekem 18,2Gb

Get a life!

Tényleg ezt már akartam kérdezni, szerintetek ezeket a patcheket le lehet törölni vagy kellenek vmiért oda?

TSW: Tunderke

Lacee
persze, lehet, másoknak azért nagyobb a mappa mérete mert az összes letöltött patch is mellette van.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

üdv!

ha én most raktam újra a cuccost, elejétõl kezdve a netrõl leszedett wow installal, lehet az, hogy 8,6 G a mérete? ha belépek, a kezdõképernyõn azt írja hogy 3.2
vanilla wow = classic wow angolosan, vagyis a level 60as bc expansionok elotti korszak.

Köszi szépen! 😊

Jah és nem vanillawow 😊 Rendes WoW vagy hogyan mondjam <#idiota>
Lacee
három-négy héttel ezelõtt én is láttam a saját szememmel egy hasonlót, LFG listen Oculus HC-ra volt bejelentkezve egy 120. szintû hunter, vállalt szerepei persze a tank és healer voltak. Mire benyomtam guildchatre egy lolt és print screent akartam volna csinálni, eltûnt sajnos...

Egy 97es druid és egy healer warrior, ááá haldoklik a wow QQ.

Fehercsoki
Igen onnan esik,és ezt kell megszerezned,ebbõl bármelyik t9et ki tudod venni(ez a legjobb t9,legnagyobb item lvl).A vanilla wow pedig a preBC idõszak,azaz amikor még csak az alapjáték volt.

Sok gyökér nagyon megszívta reckoning bgn(azonos rating furious glad rankért) <#nevetes1><#nevetes2>

lvl97es druida? 😮

..::IBM X32::..

Botond
Holy/resto spec warrior? 😊
terribad
bejutottál a serverekre amikor levannak kapcsolva a heti spórolás miatt?

bloody fucking murder

shaime01

Hol a hiba? csak bug, nem photshop

ez most mire? o.O

Lacee
sajnos ki kell pengetni minden karakterrel. Arra van lehetõség 3.2 óta, hogy a 80as karival veszel egy CWF könyvet, ami bind to account, és már lvl68-tól megtanulható, tehát alttal már repülhetsz kezdettõl fogva, nem kell kivárni a megfelelõ szintet.

Egy kérdés.

Valamikor az egyik guildtársam említett olyat, hogy ha van már 80as karid, akinek megvan a Cold Weather Flying, akkor ha egy másik karakterrel is meg akarod venni a CWF-t, akkor már nem kell kipengetned az 1000 goldot.

Ez mennyiben igaz? Van egyáltalán ilyen lehetõség?

Köszi

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

nekem 12,4gbt foglal
DJ RX7
lich king tartalmazza a bc-t is. 15 gb körüli lehet 3.2-vel

:3

Sziasztok!

A komplett Wow a Burning Crusadddel és a Lich Kinggel mennyi helyet foglal?Köszi!
Hát igen 😄 Bár szerintem eléggé sok idõbe telt de te jobban értesz hozzá <#vigyor3>

Ha jól tudom, akkor a t9-et a Trial of the Crusader-ben lehet szerezni, ugye jól tudom ? <#nyes>

Még egy kérdés: Mi az a vanillawow?
Fehercsoki
Nemértem mi köze ennek a vanilla wowhoz.

[HUN]Crassus
vanillawow

Fehercsoki
Máris 80 vagy?Nemrég kezdted.És máris t9ért mész?

Közben megtaláltam köszönöm <#worship>
Sziasztok!

Olvastam neten a Tier9 szettrõl sámiknak, de azt sehova nem írja, hogy hol lehetne beszerezni, pedig 3.2 patchben került bele a játékba ha jól tudom <#nezze> Nem tudjátok véletlen a beszerezhetõségének a helyét? <#vigyor2>
Az otot szadra ne vedd!

Es ok lakmarozanak baranyt es lajhart es malet, sos ringlit babbal, es orangutant, zsenge gyokereket es gyonge szekereket ... A lenyegre testverem!

Lacee
négyig ne számolj hát ezért, sem pediglen kettõig, hacsak nem folytatod a te számolásodat háromig.

"Valószínû 3 lesz a shardok száma" - nekem errol a Gyalog Galopp jut eszembe 😊

http://www.youtube.com/watch?v=TpvY2STNAJ0

Az URl helyesen:

http://vajkvezer.hu/2009/08/21/es-mostmar-hivatalos-is-az-uj-kieg/

Instant fear .. imba-e lesz? 😊

Warlock

Soul Burnel tuningolt Searing Pain a köv. 3 castkor crittel, a Summon Demon instant lesz, Soulfire instant lesz, Fear instant lesz. Death Coil tovább fearel, többet gyógyít és így tovább.

Új spell – Soul Burn. 1 shardba kerül, 30 sec CD és nincs a GCD-n. A következõ spelledet erõsíti, illetve más viselkedést kölcsönöz nekik.

Valószínû 3 lesz a shardok szám és OOC gyorsan visszatöltõdik (= DK rúnák?). Hosszú harcokra vagy ha valamit elrontottál lehetõség lesz újat idézni, Drain Soul spellel.

A shardokat központi ‘lock mechanikává formálják, nem felesleges baszakodás lesz. Ha nem szereted a shard rendszert, játsz mage-t.

A soul shardok nem foglalnak tatyót, külön helyük lesz az UI-n, egyszerre három lehet nálad. Shardot használni olyan lesz, mint egy cooldownos képességet és csak harcban lesz rá szükség. Nem, a Démonokhoz sem kell ezentúl shard.

Forras: http://vajkvezer.hu/2009/08/21/es-mostm ... z-uj-kieg/

Jagumo
😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

terribad
addigra már a következõ kieg is jöhet

bloody fucking murder

capaszabi
tippre a SW:KoTR-ra idöziteném a blizz helyében...

Jagumo
Mert én Tauren warrior vagyok és szeretem a taurent és nemszeretném hogy ilyen szaros kaszt lehetne, am. sincs semmi köze hozzá (szerintem)

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Fehercsoki
Ahhoz hogy feltelepítse nem kell account.

Jagumo
A Cataclysm szereintetek mikor jön ki? Am marhára bejön az egész új kieg, végre csinál valamit a Blizzard!!!

Az egyetlen dolog ami nagy nagyon nem tetszik az a Tauren paladin!! Fúj de felbaszott... 😄

Lacee
banner állítólag megválaszolja, bár én nem szoktam elolvasni

itt mindenki megvette a játékot, vagy letöltõk is vannak köztetek?
Lacee
mert elõször létre kell hoznod a wow-os accountodat, amit aztán upgrade-elsz BC-re a dobozban levõ kóddal.
bár valószínû hogy inkább a registryvel lesz gond, valóban...

Fehercsoki
Akkor telepítsd újra alapjátékot,esetleg nézd meg registryben h ott rendesen ottvan-e a wow alapjáték.

Hoffi
de az a furcsa hogy másik gépen tökéletesen feltelepült minden!

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)