World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Szerintem te letöltötted.Valószínûleg 2 egymástól különbözõ nyelvú alapjátékot és BCt akarsz telepíteni(enUS és enGB,a lényeg h különböznek és BC nemismeri fel az alapjátékot).Persze lehet h tévedek.

Hoffi
miért csináljak accountot ha én a burning crusade-al akarok játszani!
az alapjáték fenntvan és mikor a burning Crusade telepítését elakarom inditai akkor irja ki hogy BUY WORLD OF WARCRAFT ONLINE

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Nem kotottem belejuk. Megkerdeztem miert jo az nekik, hogy vegigbotolnak egy jatekot es kozben azert imadkoznak, hogy ne bannoljak oket. Ennek aztan rettenetesen sok ertelme van. A post, amire irtam ezt fejtegette, no meg azt, hogy 80-rol 81-re vergodni valami 30 nap jatekido, meg bottal is.

picket
A kérdés, hogy hogyan néztél be, mert egy okos ember így nézett be a lotro topikba: "amugy ebbe a játékba lehet a hõsökel lenni és olyasmi mint a wow fejlõdni kel megm minden és összefogni instákba?" Ezek után nem csodálja az ember, ha megvan a véleménye a nagyközönségnek a "wowosok"-ról.
Ettõl függetlenül egyet értek az elõttem szólóhoz. Adott hozzászólás szerzõje ékes példája azon embereknek, akiket nyugodtan figyelmen kívül hagyhatsz, mert azt hiszik, hogy õk mindenkinél jobbak, de okot azt sosem tudnak rá mondani ("és még van 100 meg 100 ok amiért a wow szar az l2 pedig jó, de ennek nem itt van a helye, sõt sehol sincs helye"). Te egy pisis vagy, õk meg az elit, akik kiszenvedték egy játékban maguknak ezt a címet (nem is paradox ez a mondatrész). Ne kötekedj velük, az elefántcsonttornyukból élvezzék csak a kilátást (mire is?) <#idiota>

&#3237;_&#3237;

ez aztan erdemes arra hogy ragodjon rajta az ember. /care.

Beneztem az L2 topicba es ezt kaptam. Ragodjatok rajta. Remelem nem off, ha megis picket ugyis torli.

"Camouflage, az MMO játékok többségében a legmagasabb szint és a lehetõ legjobb felszerelés elérése a cél. bizonyára azért, hogy a legerõsebbnek titulált karakterünkkel felvegyük a harcot más játékosok ellen, most persze nem fogok kisbeszámolót tartani a pvp-rõl, de tegyük fel mondjuk a 80-as számot max level ként. egy 60 lvl-es karakter, a magához illõ cuccokkal nem fogja tudni leverni a 80-as karit, ezért minden esetben az endgame a cél, szerintem ez elég kézenfekvõ :d másrészt, a lineage nem azt a korszakát éli, hogy 20-30, vagy 50-60 lvl-es karikkal és élvezd a játékot, mert volt ilyen, de neked sikerült egy legalább 4 éve officialon játszó társaságba (kivéve engem.) belekötnöd, akik finoman fogalmazva sz@rnak arra ,hogy neked tetszik-e vagy sem ez a játék, mert sosem fogod megérteni ennek a játéknak a lényeget, ahoz túl késõn kezdtél el olvasgatni :d aki évek óta játszik annak bizonyára csak az endgame a cél, és l2-ben már régóta csak "rohanás" van, felhúzzák a karikat és élvezik amit még lehet, vagy pénz lesz belõle. egy biztos, az l2 nem a fénykorát éli, ezért lehet semmi extrát nem találsz majd benne a többi sz@rral szemben, pedig rengeteg minden van benne.
Más, a wow egyrészt azért pisis mert a legnehezebb rateval szemben is, gép elõtt ülve 1 hét alatt full lvl-es karaktert lehet csinálni, ezek után jön a cuccok megszerzése x idõ alatt és kész. Rengeteg láma játszik vele, pont ezért, mert egyszerû felhúzni és egy srác aki pl. 8 éves, van egy 11 éves testvére már 2-en simán felkockulnak egy karit maxra, emiatt rengeteg láma van, míg lineage-ben egy 11 éves gyerek agykapacitása nem terjed ki arra, hogy sikerüljön egy karit (offon) olympiad szintre kockulni, ha vannak is fiatalok, azok low lvl-en kihullanak, akik meg felhúzzák, részben megértik a "rendet" és nem sok vizet zavarnak.
és még van 100 meg 100 ok amiért a wow szar az l2 pedig jó, de ennek nem itt van a helye, sõt sehol sincs helye, az l2 nem vár new generation playereket, akinek nem tetszik, el lehet menni .d sry ha kicsit nyersen fogalmaztam"

DJ RX7
az account-ot létrehoztad?

:3

Hoffi
sziasztok!
megvettem az alapjátékot meg a burning crusade-t felraktam az alapjátékot majd mikor beraktam a burning crusade-t az kiírta hogy world of warcraft required
BUY WORLD OF WARCRAFT ONLINE
ilyenkor mi a teendõ?
Elõre is köszi

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Antikvarium.hu-n nezz korbe, le is lehet foglalni konyveket. Egyebkent van egy jo antikvarium a nyugatinal (egy GSM uzlettel van egy helyen, es uj konyveket is arulnak - de jelentos mennyisegu regebbi kiadvanyt is lehet naluk kapni) - ahogy feljossz az aluljarobol es elindulsz a Kossuth mozi fele olyan 50m, ha nyitva van akkor ki vannak pakolva a konyvek a kirakat ele is.

capaszabi
régi könyvek:

Silverland

hívd fel õket, lehet még van nekik 1. kiadású A renegát is 😄

bélanéni
Szekszárdon esetleg valahol? <#idiota>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Majdnem biztos vagyok benne, hogy a Nyugatinál az Alexandra könyvesházban a legtöbbet láttam 2 hete még.

TSW: Tunderke

bélanéni
Köszi! A gond az, hogy dupla-tripla árakon kínálják, de jobb mint a semmi. Nem én voltam, én tegnap érdeklõdtöm a téma iránt elõször!

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Lacee
mondjuk mert már nem gyártják õket, és a meglevõket már eladták?

javaslom az antikváriumokat, és az apróhirdetéseket. Nem tudom hogy te voltál-e, de korábban ajánlottam egy rpg.hu-s hirdetést, ahol pont árulták ezeket a könyveket. Persze azóta már biztos nem aktuális, de arrafelé érdemes keresgélni.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

bélanéni
Sziasztok!
Honnan lehetne Warcraft könyvet rendelni/beszerezni?
A Szukits kiadó által kiadott könyvekre gondolok: http://www.szukitskiado.hu/index.php?menu=524

Minden boltban készlethiány van belõlük, ennek mi az oka?

beszaras azert az hogy mennyit pityeregtek, de megis 5 eve(mar aki) jatszotok vele 😄

picket
Számlálgatós ráklikkentõs játékra link, természetesen kieg infókat ígérve.

&#3237;_&#3237;

[HUN]Crassus
sose tudjuk meg....mire volt

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Khabbas
lol

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

Azt a "havonta"-t én átgondolnám.

S4sa
A frissítéseknek örülni kéne, mert legalább látszik hogy nincs elhanyagolva a játék.. sok régi mmorpg fuccsolt be amiatt mert elhanyagolták. wowba havonta jön újítás szóval egy szavatok se lehet!

:: GA-MA770T-UD3P :: AMD Phenom II X4 965 - 3,4 Ghz :: Sapphire HD5770 :: GEIL Value 4GB DDR3 ::

[HUN]Crassus
más, reszeteltük a 2v2 teamünket mondván mi bajunk lehet?! na megyünk mint a gyalu felfelé és normális pontokat kapunk végre.....mekkora faszság ez pedig:S
olyan mint a wow a "az igazi eredményeket" nem becsüli csak a nooboknak tolja a segge alá a cuccokat:S

[HUN]Crassus
akik nem játszottak anno a "60-as" gameval lófaszt se tudnak,hogy mi mirõl beszélünk mikor ez az EASY game szóba kerül és miért fájlajuk azokat az idõket:S😞

b4rc4
Az egy dolog,hogy rendben volt. De attól függetlenül gyengébb volt már a 70es játék,mint a sima.
Úgy mondanám, a 60as királycsászár, a 70es király volt. Sunwell mikor bejött,onnantól pedig leszállásba kezdett a repülõ.

Nem, már a lezuhant ûrhajóknál kezdõdött a baj <#idiota>

rendben*

sunwellig minden renben volt...

b4rc4
Hát ha így látod oké.
a 60as wow óta, szerintem csak butul a játék.
na de nem is akarok vitatkozni,ugyhogy be is fejezem

Am itt akkor hol a gond nemértem...sok lóvé persze ez eddig is elég nyilvánvalo volt hogy nem 5Ft-t keresnek az újitásokkal és hasonlokkal amit leirtál mindenki tudta persze ez is hatalmas lové lesz és WoW akkor is WoW marad ennél nagyobb feelinget mint anno lvl 60 is volt vagy akár az uj kieg lesz szerintem egyik gém sem fog adni mert eszméletlen jó (volt és még mindig és az is lesz)...a blizz meg már megszedte magát az a pár csrillió már ide vagy oda édesmind1 akinek meg ez nemjön be gogo Mortal Online majd <#idiota>.o

b4rc4
Már minden ilyen változtatás a pénzért megy.
Szóltak errõl is,hogy Allis karit átvihetsz Hordába,adott szerveren,meg ,hogy PVP szerveren is csinálhatsz horda-alli karit.

Nem hiszem,hogy az a plussz lóvé bántotta õket, amit néhány játékos kiadott 2-3accountért,hogy játszhasson ua. a szerveren.

Az elsõrõl szólva. Jó párszázezer játékos lesz,aki meg fogja csinálni,és az ára sem 10euró lesz 😊. Szóval csak ebbõl a hülyeségbõl fognak besöpörni egy kisebb-nagyobb összegû bevételt.

Ez az új faj/klassz dolog is arra megy ki,hogy majd az új kieg után már lesz olyan is,hogy csak a faját is megváltoztathatod a karidnak.(mondjuk nemtudom,hogy ez lehetséges-e a mostani recustomization-ben)
Szóval Human Mage-->NE mage .
Mert,hogy milyen vicces ,vagy tápos lesz mondjuk egy Tauren pala 😄.

Eleve, nem hiszem,hogy olyan baromi sok játékos hagyta abba a game-t,mert csúnya volt a karija 😄. Persze jött 15euróért,hogy megváltoztathatod a karidat. Persze ez megint csak bevétel a Blizznek.
Emellett már így is fürdenek a pénzben.
Ha meg nem a pénzért csinálták,akkor mértnem ingyenes 1x minden karinak?

Szóval...A blizzardhoz már nagy reményeket nem fûzök ,hogy tényleg Értelmes újítást fog behozni.
Talán az,hogy a régi területeket kicsit megspékelik.

Botond
A többi meg a sztenderd rinyabinya. Whocares meg qqmorenubs kategória eleve. 😊
BEAST
Ebben igazad van, az tenyleg jo hogy atdolgozzak a vilagot az addigi tortenesek szerint... ezzel nincs is gond. -.-

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Botond
Én is így látom. A régi zónák üresek. Sok játék esik abba a hibába, hogy csak nyomja nyomja be az újabb és újabb kontinenseket, amikor a régiek tök üresek, mert senki nem gyúr már lowbie szarokra. Xpzést is könnyítették eleve töredék idõ megy ott el annak is aki altot indít, ami mondjuk nem DK, mert akkor ugye eleve irány outland. Szóval jó dolog ez a riszájkling, jobb mint az üres szellemzónák a régi idõk emlékére...
[HUN]Crassus
nos igen jómagam sem azért megyek azerothra,hogy 85-ön fullos gearben genkelhessem a lvl10-es vérfarkas allykat😛 bár jópár nyomorék lesz aki megfogja tenni:S

ugyanugy lesz 7 tok uj map ahogy eddig is volt, plusz melle majd az osszes regi map atalakul es vegre repulhetsz azeroth felett is. ezenkivul loreban is hatalmas es orvendetes valtozasok lesznek, mert azert kezdett mar elegge pangani szerintem, visszater malfurion, thrall megy vegre a dolgara mashova, deathwing visszater, 2 uj mokas faj, kurvajo guild szintu valtozasok, ragnaros vegre uja, de mostmar nem "too soon", hanem ereje teljeben. vegre fellehet majd repulni black rock mountain tetejere. stb. szerintem egy olyan wowosnak, aki a wowert jatszotta ezt a jatekot es nem azert hogy masokat szopasson gankelessel stb, annak ez a kieg egy hatalmas nagy mezescsupor.

Lacee
mi az, hogy tesco-s kiegészítõ? Az, hogy a teljes rendszert megváltoztatják, úgy a történet, a környezet, mint a játék mechanikája szempontjából, túl kevés? Sokkal jelentõsebbnek ígérkezik már most egy évvel a megjelenés elõtt, mint a BC és a WOTLK voltak.

Az, hogy ezek a változások kinek-kinek nem szimpatikusak, már más kérdés, nekem sem tetszik minden, de szerintem kár elvitatni hogy valami nagy dolog készül. Guild-fejlõdés hatalmas ötlet, a két új faj simán jó, szerintem a régi világ revampolása is magas labda... cross server instázás: szintén nagyon jó, lehetett volna már kezdettõl fogva.
a faj-kaszt kombinációk kibõvítése mondjuk úgy marhaság ahogy van, de ez legyen a legnagyobb gond...

Gyakorlatilag a játékélmény jelentõs része meg fog változni (várhatóan), magyarázzátok már meg hogy ez miben és hol kevesebb annál, mint hogy eddig egyszerûen hozzánkvágtak 6-7 új területet meg két új fajt vagy egy db kasztot...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

terribad
pedig pont neked, a BG-k egyetlen urának kéne dicsõítenie a blizzardot érte.

komolyan szereti bárki is az arenat a játékélmény miatt? jó hogy végre elfelejtik

bloody fucking murder

[HUN]Crassus
még egy jó poén/sztem😛/ nálunk lehetne a Cataclysm kieg neve: PARASZTVAKÍTÁS 😊

[HUN]Crassus
"Kérdés: Lesznek változások az aréna rendszerben?
Válasz: Nem lesznek, jó az úgy, ahogy most van"

erre azért annyit megjegyeznék,hogy szopjanak le!:S
az idõmilliomosok 3 hetente új csapatot csinálnak,hogy a meccsmékinget természetellenesen alacsonyan tartsák ezért az olyanok mint mi/sokat játszottak sok idõn át együtt/ még ha 2200+ os csapatokat tolunk le akkor is csak 8-10 pontokat kapunk míg ha bever egy erõsebb csapat 15-18-akat bukunk.És a kb. "egál" /értsd köcsög újralakult teamek kb. ugyanazon a szinten/ szintû csapatoktól pedig 5-6 pontokat tudunk vinni.
Jó példa erre a tegnapi elbaszott napom amikor 1780-ról 6és fél óra!!!! alatt húztuk fel 1935-ig úgy,hogy +12 ben voltunk majd 1 óra alatt visszabuktunk 1800-ra:S!!,mert 90% "új" csapatot kaptunk! Fasza😛
Igazából én voltam a hülye,mert elbohóckodtam a ratinget és tegnap esett le még nem vettem libramot!😄

[HUN]Crassus
Egyetértek!

csak a pénzrõl szól az egész a sok nyomi amcsi meg ujjongott a TESCO-s kieg minden bejelentésére!:S
biztos volt fórum a készítõkkel kaptak egyáltalán kínos kérdést?

[HUN]Crassus
na ilyennel találkozott-e már valaki! Komolyan mondom leesett az állam tegnap mit tolt a srác! Ilyen talentet és geart hozzá még nem lõttem soha!a full fury iszonyat unholy dk-m annyit sebzett a 9 perces csata alatt mint ez a srác....éppenhogy nyertünk,de kínszenvedés volt a meccs mindenegyes másodperce!!
CSekkoljátok tényleg nagyon ötletes speckó!

Furcsa pala talent

S4sa
Véége a BlizzConnak

:: GA-MA770T-UD3P :: AMD Phenom II X4 965 - 3,4 Ghz :: Sapphire HD5770 :: GEIL Value 4GB DDR3 ::

aha

+t

igen es van aki kieget, mert tul konzervativ.

BEAST
Es van aki mar reg rajott hogy ez nem igaz. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

jazzy
manátlan focusos hunter!
de a tauren pally mindent felülmúl<#wave>

iSRO - Venus - Lv100 FF Pure Int S/S WOW - Bloodscalp - Lv80 Retri pala, Shadow Priest, Resto Druid, Frost Mage, Affliction Warlock, Prot Warrior, Unholy DK

Nincs új class=fos kieg. Ennyi. <#vigyor3>

van aki megerti az uj kieg nagysagat es van aki majd csak jatek kozben fog rajonni mekkora nagy durranas is lesz ez, addig meg szitkozodik. 😉