World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó, kicsit vagyok csak fáradt 😄

Sziasztok! PvPhez DKnak milyen talent ajanlott, nem arenazasra gondolok.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

jazzy
tudod mikor megy normális healer 20k hps tankkal..
capaszabi
"_tök_ismeretlen_karival_/_tapasztalattal_ dingelés után HCzni akar"

értõ olvasás 😄 a lényeget aláhúztam

amugy meg lehet akármilyen überpro, 20k hp-val agyonvágják a mobok akár tetszik akár nem (nagy eséllyel).

capaszabi
akkor US szerveren játszol
http://www.timeanddate.com/library/abbreviations/timezones/na/pdt.html

kb 6 óra mulva probálkozz, ha nem a 2. sorban felsorolt szervereken játszol, ha igen, akkor 7 ora mulva.

Bakker, köszi! 😊

Nem amerikai szerveren vagyok, csak azon az oldalon probáltam belépni az account aktiváláshoz...

De így már okés

WAR: Etele, Zrinyi Lotro: Inderelion, Jekil AoC: Ragnarok

Ez kurvára nem attól függ, hogy friss 80-as, hanem attól hogy mennyi tapasztalata van instázás terén/mennyire tudja melyik 3 gombot kell nyomkodnia.
Ja és mindenki dögöljön meg, aki nem pr0 playah. Ne is merjenek játszani a wowal.

Lacee
akkor te amerikai szerveren játszol, ott valóban kedd hajnalban van a maintenance.

PDT szerinti délelõtt 11 óra az magyar idõ szerint este 8, ebbõl kiszámolható hogy most éppen hajnali 5 múlt.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Bocs, új vagyok a gameben, de az oldalon ezt látni:
All realms not listed below will be undergoing regular scheduled maintenance beginning on Tuesday, September 1 at 3:00am PDT. We anticipate these realms will be down until approximately 11:00am PDT.

We will be performing additional maintenance for the realms listed below beginning on Tuesday, September 1 at 12:01am PDT. We anticipate these realms will be down until approximately 11:59am PDT.

És az account managment oldal se megy

capaszabi
kedd van, nem szerda 😄DDD

[HUN]Crassus
"a másik, aki tök ismeretlen karival / tapasztalattal dingelés után HCzni akar, az igenis húzzon a jó k*va anyjába, az ilyenek miatt kap agyvérzést az aki egy kicsi idõt is szán játékra."

TÁMOGATOM!😄
/pvp ugyanez....ezek ám a nagy "sztrájkolós" karik 5vs1-ben ez tolja el az összes CD-jét maxra,de 1v1-ben az elsõ bekapott ütés után NEM CSINÁL semmit csak áll mint egy fax:S/

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

valaki

Megtudja mondani mikor lesznek online a szerverek?

Nyugi <#falbav><#puszi><#puszi>

Get a life!

Gondolom frostra talenteltél... Nah msot ott van olyan talent hogy ha váltod a precenseket akkor is megmarad a +6% stammina, tehát allandó lesz unholy-n és bloodon is.

Get a life!

capaszabi
ja még ide tartozik: 75-80ig aki 1 factiönnel se képes honoredet elérni ahol alap cuccok vannak, se hodirral, se semmivel, az miért huz fel karit?
minden karim 3-4 factiönnel honored volt 80on. Lehet menni sima instázni 78-tól és instában lépni 2 szintet, lehet menni WGzni cuccért, honorból gemet venni...

na mindegy csak megint felb*sztam magam.

capaszabi
http://eu.wowarmory.com/character-achievements.xml?r=Bronzebeard&cn=Trancs%C3%ADr&gn=Anonim+Alkeszek

a másik, aki tök ismeretlen karival / tapasztalattal dingelés után HCzni akar, az igenis húzzon a jó k*va anyjába, az ilyenek miatt kap agyvérzést az aki egy kicsi idõt is szán játékra.

capaszabi
nem akarom, hogy ugy tünjön hogy magas lóról beszélek, de 20k hp-val, 5exp, 25 hit ratinggel sem healerként sem dd-ként nem igazán mennék veled hc-ba. 20k hp-val ha 3 mob rádkerül akkor nincs az az isten aki kihealel, mert az kb 4-5k x3 / sec dmg, amit flash spammel nem lehet fenntartani, nagyobb heal meg nem ér be mert addigra összecsuklasz. A 25 hit rating azt jelenti, hogy minden 3. ütésed/disease move-od misselni fog. márpedig ha disease nem megy fel, akkor hs/ds is kevesebbet sebez, ergo kevesebb aggro, ->> kifordul a mob és megkukizza a dd-t healert. az 5exp szintén 5% dodge/parry lenne hátulról, elõröl tankként még durvább ilyen 10%+ lesz, szintén 0 aggro -> szivás.
Ha main kari / reroll kari, akkor javaslom, hogy dd-ként járj az elején hc-ba, még akkoris ha lassabban lesz meg a tank geared, de kevesebbet anyáznak majd low dps miatt még mindig, mintha packonként hal a tank. Igazából nem halsz packonként, mert épeszü healer nem vállal ilyen statokkal tankot 😄

Tudja valaki, hogy meddig tart a szerviz?

Hali!
Tegnap este sikerült kifagynom, azóta nem enged be a realmemre, bármely más realmre rá tudok csatlakozni. AddOns, WTF, Interface mappa törlése megvolt, repairt futtattam. Beírom a jelszót ..authentication ...success, és utána semmi, nem jutok el a karakterválasztásig. Realmlist-nél látom h él a szerver, bannról nem kaptam értesítést.
Létezik megoldás azon kívül h újtelepítem a game-t és 3napig patchet töltök?
Köfi. Enchantolni fogok, amint lesz rá pénzem. Most kipróbáltam egy frost talentet, de érdekes módon, amikor váltok Blood és Frost Presence között, akkor a plusz 6% staminát nem rakja rá a karira. Sztetek miért lehet ez?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Blood simán jó tankolni, de néhány talentet nem ártana megváltoztatni. Vampiric blood a legjobb tank talent glyphel. Vicious Strike nem kell, mehet inkább a 2% dodge. Ravenous dead sem, inkább epidemic. Maradék 1 pontot meg oda ahova gondolod.

A nem megy a tankolást nem tudom mire érted. Ha aggro probléma, akkor dd/blood boil/diseasek spam megold kéne hogy oldja. Ha meg tankolás közbeni halál, akkor egy kis def ratinget feladhatsz staminára(535 def a cap heroicban), valamint sapka, chest, bracers, gloves ra rámegy a leatherworkinges +sta enchnat, ami nem drága.

Köfi 😄

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

shaime01
oh ez igy se jó xD

akkor trancsír

shaime01
Nem sikerült, az í betû miatt elrontja a linket. 😞

Javítom a linket: Trancsír

Hali

Ez az armory linkem: Trancsír

Tanácsot kérnék, hogy maradjak blood tank, vagy váltsak frost speccre, amíg nincs dual speccre pénzem, hogy könnyebben menjen a tankolás? Eddig UK és AN simán megy HC-ban gond nélkül, de Old Kingdom már nehezebben megy.

Köfi

nincs olyan, hogy melyiken vannak a legtöbben.. mivel van egy max player szám és ha fullon van kialakít egy queue-t, amit végig kell várnod, hogy beléphess.. magyarul a kilépõ játékosok helyére lépnek be az emberek..

általába a jobb europai realmek tele vannak este fele, és ilyen 100-200as queue van, de láttam már olyat, hogy 1-2k ember várakozott, amit nem kis idõ kivárni

én bloodscalpot utoljára, a lich king megjelenésekor láttam fullon, de mivel már nem játszok, nem igazán tom mivan, de tegnap felléptem és olyan 2-3 ember szaladgált if posta láda elõtt.. na most ez nagyon vicces ahoz képest, hogy máshol mivan
pl ravencresten egy olyan 3 hete:

vénfarok
wat wat wat<#fejvakaras>

Hujjuj ez kicsit erõs volt 😄

Get a life!

vénfarok
melyik europai realmon van a legtöbb player?

cikasz
igaz <#worship>

http://www.akciofigura.hu

Pöcsfejek mindenhol vannak<#email>

Get a life!

ezt valami b*szott hülyén fogalmaztam meg, 😄

Get a life!

cikasz
És hány ilyen voa-n voltam, hogy a melee dps képtelen volt a novából kifutni...
A fiam most múlt 1 éves , de szerintem õ is megoldaná ha ideültetném 😛
VOA PUG = Wipefest amire nem szabad bemenni 😄
Az Arathoron tényleg vannak pöcsfejek 😊

http://www.akciofigura.hu

Tudnátok segiteni hogy mennyi hit/haste/mana/hp/sp kell egy destro locknak, pvp-re ? Illetve emgfigyeltem hogy destro 1v1-1v2-re jó afflit jobbnak találják most pvp-re ? Inkább bg-re, illetve arénára mit gondoltok?

Get a life!

[HUN]Crassus
na igen😊

Csak az a gáz, hogy nem a gyerekek az ilyen béna játékosok.

DJ RX7
😄

:3

Semmirekello
😄

DJ RX7
csak éppen nem hajnali 2-kor fognak lefeküdni.

:3

antgecc
"-Kisfiam, alvás! Holnap iskola!"

Nem ismerõs?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

[HUN]Crassus
nah öröm az ürömben😊

Narxis
Igen és minden iskolás abbahagyja a WoW-ot és anyuci kikötteti az internetet...ugyan már.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Lacee
jó, azért hozzáteszem hogy miután a kedves raidleader téged még egy dps-t kitett, behívott két másik paladint, szóval hárman osztozhattak. Már ha sikerült nekik egyáltalán, én ezután húztam el.
Hülyének hülyék voltak, de nem önzés miatt 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

[HUN]Crassus
látod kibaszták a legtöbbet kitoló healer-t /karimat/,mert a lófaszgeares retardin a saját talentfáinak a képességével nemvolt tisztában:S/ismételten lvl 80-as karikról beszálünk!/ pusztán az lebegett a szeme elõtt,hogy majd így egyedüli palaként nemkell osztoznia a looton..szánalmas....

[HUN]Crassus
ááááá fogalmam sincs miért ilyen sok a hülye..../ugye én is az vagyok mégis 1x elmondják és megértem😛😊/
Ezek lvl 80-as karik mégis komoly gondot okoz a legegyszerûbb taktika megértése is.Hihetetlen.

EOS-meg a legnagyobb FAIL bg az emberek többségének.Ott is valóban "nagyon komplex" a mechanizmus:S😛

antgecc
Nyugalom, mindjárt kezdõdik az iskola 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Hogy lehet azon a 2 nyomorult bosson wipeolni?<#vigyor2>A nukolandó boss akkorára nõ hogy a gyengénlátók is könynen azonosítani tudják, ha már nem rakja fel a bigwigset vagy a deadlyboss modot valaki.A két boss azért van ott hogy lehessen lootolni, kb szorzótábla nehézségû mindkettõ.Teljesen altos pug-al is ölhetõ sima questrewardos itemekben.A gond inkább a loot szokott lenni kiba.. sok ninjával vagy olyan lootmasterrel aki a haverjának adja a lootot nem aki a legnagyobbat rollolta.

Crassus ma eye a napi bg volt egy érdekes momentuma a meccsnek ugy 700:0 környékén mind a 4 torony az allié volt és egy hordás 16k hp s druid elvitte a zászlót.Kéretm a bg chaton hogy ne bántsák kiváncsi voltam hova a fakkba akarja vinni... nos elindult az övéihez zászlóstul a kezdõhely fele ,nem tudom oda hogy akart felmenni mert mégiscsak megölték a kezdõhely alatt.