World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
átlagos BG statisztika érdemes megfigyelni a közel negyed óra "teljesítmény" eloszlását!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
elég ha csak arra visszagondolok mikor os3d-t csináltuk (nem melee rush tactic-kal), dps-ként az a fight egy rémálom, 1000 dologra kell figyelni, ezzel szemben az mt-nek kb. annyi dolga van, hogy breath-nél elnyomja a mentõt, meg figyelje, hogy honnan jön a fire wall aztán ha kell, akkor 2-õt odébb lépjen.
vagy mondhatnám a hodir fight-ot is, ami tankként szintén röhej, fõleg offtankként, casterdps-ként viszont egy qrvaszar fight...
mindkettõt csináltam, tudom, szóval sokszor a tankoknak 100x egyszerûbb dolguk van, mint a dps-nek 😊
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Triathlon for life
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Szerintetek hova menjek instázni vagy raidelni, ha olyan cuccokat szeretnék szerezni, amivel nem mondják azt Naxxban, hogy túl kevés a gearem? Mert T9-ig még nem jutottam el. Nincs csapat sajnos 😞
písz
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Ezek a napi hc-k amugy is jól vannak generálva egy héten 2 oculus 2 VK meg vagy egy vh vagy egy nexus.Ergo a zöm az teljesen pugolható tökmindegy hogy ki healel vagy ki tankol akár alt szinten is.
thx bye..
és egy viszonylag egyszerû rotával is lehet effektíven tankolni ezeket kell jól ötvözni!
Nem egy elképzelhetetlen dolog, a DK-mmal én is így vagyok, a guildem miatt gondoltam respecelek, de lövésem sincs mit, hogyan kéne csinálni. Most bújom a tankspot és EJ fórumokat, meg persze próbálom összehozni a geart hozzá. De HC-ba még nem mertem lemenni...
Az ugye csak nem jellemhiba, hogy 60-80 között nem tankoltam sehol? 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
DPS meg csak odamegy azt nyomja a rotat.
szóval ha nekem egy lvl 80-as a SAJÁT!!!!!!!! klasszával nincs tisztában az fogyatékos.....thx bye
Az meg, hogy egyre több az idióta ingame úgy nézki elviselendõ negatívum lesz. Viszont nem attól lesz valaki jó játékos, hogy saját magát fényezi és 2 értelmes szó helyett csak noobozni meg lowozni tud az helyett, hogy segítene vagy tanácsot adna a másiknak. Elég sokat jártam healelni randommal járok néha most is tankolni detto rengeteget megyek random partykkal és nagyon ritka, hogy ne akarna "okoskodni" valaki a partyban mert õ a pro.... Sokan elfelejtik, hogy voltak õk is alulgeareltek és anno valakik ezt elnézték neki nem vágták ki a partiból stb stb. A másik, hogy pont ezek az emberkék ha elszúrnak valamit és bajvan belõle mondjuk HC ban estlegessen wipe lapul és egy kurva szót nem szól vagy rákeni a tankra vagy a healerre vagy akárkire mert õ pro õ nem hibázik....
A jelenlegi !nem sértésnek szánom! low guildek és friss 80-as playerek nagyon nagy része ilyen stílussal játszik tisztelet a kivételnek. És sajnos akinek esetleg nincs lehetõsége akár milyen ok miatt valami nyagyobb progresselõ guildba kerülni annak igen is elkell viselnie az ilyen idiótákat mert másképp a büdös életbe nem szerez normális cuccokat.
Main karidon kívül szvsz nem kell a napi hc a triumph miatt.
S mostmár 5 boss van trialban.Levered 25-ösben és 10esben is és néhány hét után el is felejtheted a triumph farmot hc-bõl.
A tankolásra visszatérve én teljesen hülye vagyok hozzá.Bevallom férfiasan én nem tudom hogyan kell.Van egy 69-es warri altom és sikhülye vagyok hozzá.Látszik,hogy ez lenne az uccsó karim,amit felhúzok.
Esetleg egy hozzáértõ leírhatná,hogyan is kell single és aoe tankolni warrival,hátha 80-ig belerázódok. 😊
Éppen ezért igenis elvárom, ha én ugy megyek oda olyan gearben ami picit a minimum fölött van a helyhez, akkor a becses tank se akarja magát végighuzatni a 4 másikkal. Ha nem tetszik neki, viszek mást. Ugyanez tankként, ha healer balfasz kivágom és hozko mást, van még 1000 aki szivesen jönne. dps meg 1. rossz elszólása után repül ált.
Lehet bunkóság, de nem fogok agyvérzést kapni a 2 triumfért, amire "kötelezik" a raidereket, naponta szopni. Raid gearhez mi a francért kelljen már 5fõsöznöm? Ez tökre olyan megint, mint a menj bg-zni ha arénázni akarsz faszság.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Jelenleg nincs pénzem se asztali gépre, se új notebookra, úgyhogy ezért nem láttam még a jelenlegi kontent felét.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Mi abban olyan bonyolult, hogy valaki leszarja a contentet? Esetleg ha valaki casual és a content felének megismerése is reménytelen? Vagy csak szimplán az dobja fel, ha mindenféle karival játszik...
Nem vágom miért olyan istentelenül nehéz ezt elképzelni...
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Barátnõm felhúzott egy dudu-t,craftolt epic-ekkel innen onnan összerakott cuccokkal gemezéssel enchantokkal unbuffed 33K hpja van és nem mer még HC-t tankolni.
Dual talentel elmegy inkább hilelni és ha kiesik valami tank cucc elviszi és igy öltözik.Ajánlom minden kezdõ 80-asnak,hogy ne a cuccfüggõ ággal kezdjen.Normal Trial farmból elég szépen fel lehet öltözni+1 hét alatt 2 t8 simán megvan.Utána lehet gondolkodni tankoláson.
ALTkari.a személyes véleményem az,hogy azért húzom a karijaim,mert kiváncsi vagyok más kasztra is.Nem akarok befásulni egy kaszt ismeretébe.Ha ez lenne,már rég nem a warcraft világában lennék.
A másik dolog,hogy remek pénzszerzési lehetõség,ha unod minden nap ugyanazt a küldetést megcsinálnod.
Egy kari 70-80 ig csak questekbõl 3-4K gold.S ekkor a zöld random loot megy encha karinak kék cucc más karinak és nem beszélve,hogy én általában farmolós-gyüjtõgetõs szakmát adok a felhuzandó karinak,igy más szakmákat is fel tud húzni akár további pénzkereseti lehetõséget ad.
S az egésztõl teljesen független,hogy én a jelenlegi contentbõl mit láttam.
Ha nincs guild mennyél randommal naxba öltözni.... 80% lehet hogy jól gearelt de hogy kb a büdös életben nem volt full clear naxon az is tuti. Köszönhetõen ennek a fantasztikus új rendszernek úgy futkározik az ember T7 T8 T9 darabokkal, hogy az életben nem volt raidben jeee 😊 Na az ilyen emberkékkel jó lemenni VOA vagy NAXX OS stbstb runra garantált az idegbaj.
Alap HCba bõven jó a 20 23K HP egy tanknak fõleg ha megvan a defcap dolgozzon meg a healer is vagy ha az a baja, hogy healelni kell akkor miért csinált healer karit? 😊. Nem kell 4K DPS egy HCba kivéve TOC...
Kezdõ HCkat anno érdekes módon 1600 1800-as DPS-es dpsemberekkel 20 23K HP körüli tankal defcappal meg egy közepessen gearelt healerrel simán nyomtuk szóval... Nem kellene ennyire elkényelmesedni!
Jelenlegi tényállás szerint amelyik tank nem éri el a 30K-t unbufed az noob láma aki dps létére nem nyom 3K+ dpst szintén láma healerre detto hasonló elvárások...
Ez nagy általánosságban tapasztalható a legtöbb realmen.
Amúgy talán azért altozik mert megunta a másik karit vagy hasonló. Én is azzal a karival játszok amelyikhez kedvem van mert egyenlõre én szórakozásért fizetek és meló után szórakozni és kikapcsolódni akarok nem görcsölni, hogy most ez meg legyen vagy az.
Elvégre is ez egy játék nem ? 😊
amugy a legegyszerübb modja a tank gearelésnek:
go pvp dd->go hc dd->go naxx dd. igy megvan egy elég jo dd gear, és a el-elejtett cuccokbol egy feles tank. igy már simán lehet menni hc-ba tankolni
tank vs heal vs dd téma:
a legegyszerübb healelni, ha ismered a helyet, akkor tudod mikor kell healelni, hogy mikor van aoe és tank spike, akkor healelsz, a többit végigafkolod kb.
A talent kérdésre válaszolva, blood most a legjobb, de van pár fórum ahol talentekkel számokkal mindennel kifejtik mi miért jó, a másik, biztos a te szervereden is van top guild, és ott dk tank, az armory arra van hogy használd... Nagy eséllyel a top guildek tagjai nem hasraütéssel osztják el talentpontjaikat, bár van ellenpélda is. 😄
A másik, hogy az ilyen nagyokosok szoktak pont ész nélkül dpselni mert rávan izgulva arra hogy õ csinálja a legnagyobb dpst nem nézi az overagrot nem nézi, a tank targetet pedig aztán nagyon nehéz lenne....
Tank ként pár fontos dolog : legyen meg a defcap ismerd a karaktered ismerd a taktikákat ha nem inkább kérdezz rá minthogy wipefest legyen ha a kérdés miatt lehurrognak meg elkezdenek noobozni javaslom leave party és keressenek a nagyokosok új tankot.
Sajnos tény, hogy nehéz HC partyt találni egy kezdõ geares tanknak. Én is attól kaptam agyvérzést, hogy a HP a mindene a random HC partyknak unbuffed 26K val 548 deffel sorra kivágtak inv után ahova le jutottam sehol nem volt gond de a sok noob paraszt hozzászokott a néha fun HC runos full T8-as tankokhoz 35K+ hpval na ez a szánalom az ilyen ember nekem ne okoskodjon 😊.
písz és GL!
na most mindenki tudja milyen op a fok-os rugo, vagyis volt vagy nem tom.. nem jatszottam miota nerfeltek vagy csak fogjak fogalmam sincs..
na mind1 a megdöbbentõ az egészben a video vegen bemutatja a gyerek hogy
1nap = 4146 HK = 223.727 honor pont
██
Ha nem így tanul az ember, akkor sehogy. Ezért is megyek leggyakrabban guild-társakkal HC-ba, ott legalább nincs anyázás. Mert ugye te is úgy kezdted a HCkat capaszabi, hogy egybõl minden a helyén volt, soha egy wipe, ment minden, mint a karikacsapás. Na ugye, hogy nem. Úgyhogy az anyázást tartogasd olyanoknak, akik tényleg megérdemli, én csak egy egyszerû kérdést tettem fel, és tanácsot kértem olyanoktól, akik jártasabbak a témában. Néhány értelmesebb embertõl meg is kaptam a választ. Tõled is, csak nem annyira kultúrált formában.
V9ykn8_TZL0