World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Kicsit meglepõdtem, én froston toltam egész sezon 6-ba (1 honapot) és imádtam, de most hogy abbahagyom, inkább leszarom az egészet 😄
Valszeg elrontottam, így tanácsot kérnék, hogy hogy is mûködnek a meta gem-ek.
Ja, capaszabi, azóta fejlõdtem Trancsírral, már 23K HP-m van, 134 hit rating-gel.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
múlt idõben volt dude, l2read -.-
Mondjuk a 2 healer unholy is jó volt, mert ott meg mennek a 10 perces gamek, ami 3v3ban nagyon nagy fun.
Get a life!
lock-kal is 3v3-azni szerettem, meg dk-val is arra kéne rástartolni.
szóval nekem 3v3-ra kéne némi advice, hogy milyen spec, kikkel, gemek, ilyesmik...
2v2-vel már nem szarozok, nem éri meg :X
amúgy Wildor engem fullos gearben már relentlessel is megspékelve baszott agyon egy FULL pve/ thx blizzard/ Bloodos DK😛
mondjuk én sokadin vagyok
Unholy sem rossz, de azt meg countereli az összes lock+healer, elemental sham+healer setupok. Na most el lehet dönteni melyik a rosszabb :p
Szerintem druid+dk amúgy sokkal jobb. (Fõleg hogy most a druidok full manára húzzák magukat 1,5 percenként..)
meg néztem sk-gaming-et is, ott se látok 3v3 bracket-ben 1 blood-ost sem a top rated csapatokban, csak unholy speccet. miafenétõl ennyire jó az???
vagy a prothealer palák miatt van még mindig ez a dolog? :-/
túl sok munka és energia van a dk-mban, inkább azzal foglalkozom majd a jövõben is...
3v3ban még mindíg jó, azt viszont nem tudom bgn miért nem látni blood dkt. Legfaszább pedig :p
nemigen látok egy blood-ost se, csak a szokott uncsi unholy mindenhol...
ennyire gáz lenne még mindig a blood pvp-ben és arénában?
Amúgy én sose találkozok ilyen nawbokkal, amikor én bgzek akkor mindig über pro hordások vannak.(btw veled is találkoztam párszor :pp)
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Mennyire jo most az ele shaman pvpben? Mondjuk milli ellen?
1900-2000 mm-el.....ez is szép mi??
:: GA-MA770T-UD3P :: AMD Phenom II X4 965 - 3,4 Ghz :: Sapphire HD5770 :: GEIL Value 4GB DDR3 ::
Get a life!
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
szinten zenesz 😄
Nekünk igen😊)
Mereszanh
Get a life!
Disc priestemet 1k resiben 2500spvel úgy darálják szét, hogy minden cdmet eltolom és 1 perc alatt szevasz van..
a trukk annyi h egesz szezon alatt napi 1x daily bg , meg szezon vege elott nehany ora mark farm es siman 100on van minden token. plusz wintergrasp markok es stone keeperek wg questek utan + daily hckbol
igy szep nyugisan honapok alatt osszegyulik megsporolva a bg farmot uj cuccok kivetelenel. de ebbe a szezonban nem is nagyon kell annyi honor mert gyurut sztem nem veszem ki mert hit-es meg trinketbol is inkabb majd a triumphosat hasznalom, tobbi cuccot kivettem es meg igyis maradt kb 60 bg mark meg 25x 2k honoros medal