World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ಥ_ಥ
amúgy meg most mindenki aion-ra csattogtatja (én kemény fél nap obeta után le is gyalultam a gépemrõl), mer' az a trendi most, kiváncsi leszek rá, hogy 2 hónap múlva is fog-e majd csattogni a fütyi, vagy csak egy kipukkadt lufi marad majd-e a helyén...
Get a life!
lol
anti hero
Get a life!
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
Az egyik haverom megvette a Battle Chestet és hogy ebbe alap van 1 hónap ingyen gém?
mert neki csak 10 napos próba dolog van😄
Get a life!
Lécci segítsen már valaki.
Nem sikerül az uj 3.1.3 patchet feltenni a wow-ra.
Letöltöttem egyesével is az 5 patchet és úgy próbáltam de mindegyiknél valami hiba üzi ablakot dob be.
Úgy is megpróbáltam hogy maga a játék tölti le a patcet,beletelt kb 4 órába de az se lett jó.
2 napja kinlódok vele.
Már ujratelepítettem az egész játékot.Ujra felpatcheltem a régebbiekkel,megcsináltam mindent amit kell,de az ujak nem mennek rá.
Mi lehet a baj?
Köszi
Get a life!
Visszajött igazságot osztani, az orális szájú kalgan és örülhetnek a lockok ez van nesze neked balance.
Orgrimmarban tudsz fist weapont tanulni, a mace-t Thunder Bluffban, a kardot pedig Undercityben vagy Silvermoonban.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
1. Az energy 100-on marad 80-ig HACSAK nem Assassination talentolásod van amikor lehet 110 vagy más cuccokkal kombinálva 120 akár, de sose fog alapból 100 fölé menni.
2. A rugó nem arra van, hogy nagy sebzéseket vigyen be, hanem kicsi sebzésekbõl rövid idõ alatt nagyon sokat. 😄
A warlock ami elvileg arra való, hogy nagyon nagy sebzéseket csináljon.
A fõvárosokban tanulhatod meg más fegyverek használatát, keresd a weapon mastert.
ಥ_ಥ
1.) LVL19 Orc/Rouge vagyok. Mana helyett ugyebár Energy-m van. A kérdésem ezzel kapcsolatban, létezik-e Energy ital, ami instant újratölti az Energy-t csata közben? Csatán kívül nem kell töltõ ital, mert úgy piszokgyorsan feltöltõdik. Továbbá még kérdésem, hogy melyik alaptulajdonság növeli ezt az értéket? Mert már egy jó ideje 100-on "álldogál", ami kissé kevéske szerintem ezen a szinten.
2.) A másik kérdésem, hogy mit kellene tennem, hogy ne csak Knife típusú fegyvert tudjak használni? Olvastam valamit arról, hogy a Rouge igen sok féle fegyvert tud forgatni, de ezeket a képességeket hol lehetne elsajátítani? Elsõsorban Sword/Mace/Fist weapon -ok forgatását szeretném megtanulni. Mindenhol azt olvasom, hogy a Rouge nagyon nagy sebzéseket tud bevinni, hát én így 20-as szint környékén két késsel a kézben nem dicsekedhetek ezen a téren (szerintem).
Elõre is köszi a válaszokat! <#help>#help><#eljen>#eljen>
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
van bolti eladó aki elveszi a pénzed
van bank ami elveszi a pénzed
van vallás ami elveszi a pénzed
és vannak butaságot kihasználok akik elveszik a pénzed
olyan ez mint bármi más.
WAR: Etele, Zrinyi Lotro: Inderelion, Jekil AoC: Ragnarok
Persze, ne cseréld le a jelszavad, majd megteszik õk...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Greetings!
It has come to our attention that you are trying to sell/trade your personal World of Warcraft account(s).
As you may or may not be aware of, this conflicts with the EULA and Terms of Agreement.
If this proves to be true, your account can and will be disabled. It will be ongoing for further investigation by Blizzard Entertainment's employees.
If you wish to not get your account suspended you should immediately verify your account ownership. If the information is deemed accurate, the investigation will be dropped.
This action is taken because we at Blizzard Entertainment take these sales
quite seriously. We need to confirm you are the original owner of the account.
This is easiest done by confirming your personal information along with concealed information about your account.
You can confirm that you are the original owner of the account by replying to this email with:
Use the following template below to verify your account and information via email.
* First and Surname
* Date of birth
* Address
* Zip code
* Phone number
* Country
* Account e-mail
* Account name
* Account password
* Secret Question and Answer
-Or-
WoW CD-Key
Show * Please enter the correct information
If you ignore this mail your account can and will be closed permanently. Once we verify your account, we will reply to your e-mail informing you that we have dropped the investigation.
We ask you to NOT change password until the investigation is fully completed.
Blizzard Entertainment Inc
Account Administration Teamaa
P.O. Box 18979, Irvine, CA 92623
Regards,
Account Administration Team
Blizzard Entertainment
2009-09-06
wowaccountadmin
Gondolom ez account lopási kisérlet....
Trapolj bátran a lassitó és a kigyócsapdára írj macrót hogy együtt tegye le õket.Tallentelt ki a plusz 6 yardot-ugrálj el és lövöldözd önfeleddten 3,5k-at tickelõ explosive shotokat altass és fuss el, ilyen egyszerû.Arénában nem tudom mire jó de bg- messze messze a leggyilkosabb class a survival hunter.
Jobban szerettem a bm hunter de most az nemigazán alkalmas bg-re ez van ezt kell szeretni.Felöltözni meg simán fel lehet öltözni heroicokból most oda meg mindíg lehet partyt találni.
egyszerû
tört = minden bugos, kevesen jáccanak, csak csicska lowok jáccanak rajta
eredeti = best
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
adhatnál pár tippet, hogy lehet ilyen mágikusan jól bûvészkedni az idõvel 😛
V9ykn8_TZL0
Alyse - Human DK @ Kor'gall lvl80 -> http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Kor%27gall&n=Alyse
Death's Demise title, közel 8000 achiev. pont, közel 40k honorable kill, jelenlegi contentre bõven alkalmas felszerelessel. BS/JC kimaxolva, epic gemek, BS planok mindenhonnan, ~34k gold.
Emellett arathoron/magtheridonon talalhato 1-1 lvl70es karakter, semmi különösebb felszerelessel (paladin, warlock). Plusz egy két lvl 20 körüli karakter (rogue, mage) és a Chamber of Aspects serveren egy lvl50 rogue twink cuccokkal.
Sorry az offért, bõvebb információkért itt PMben.

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
tegnap 10 percig inspectelgettem Dalaranban a "legjobb" eredménye egy 800 ratinges csapatnak volt akik kb 30%os WIN ratioval hozták össze ezt😛
misem vagyunk pro-k a sráccal,de az a szerver egy pvp hulladékgyûjtõ a blackout horda teljesítményrõl nem is beszélve!
Ally sem szégyenkezhet ott meg azon élvezkednek,hogy WG-ben 5en neked esnek majd mikor egyesével meg kettesével elrakom õket csak állnak és "sztrájk" gyanánt nemcsinálnak semmit...persza ha megint 5en jönnek mind az 5 CD re tol mindent,hogy megöljön...szánalom ally oldal nagy része is!
szóval poénnak ment a keményebb pvp-s arcoknak itten😛 a helyzetjelentés....én kiveszem a full szetet a kis fegyót és lehet meglesz a vállas is és nekem az bõven elég annyi játék mellett amit mi tolunk a haverral,mert mi inkább puncizunk😊