World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

picket
Kicsit más stílusban is kifejezhetnétek azt, hogy valakinek tetszik valami, - esetleg csorog a nyála - mert ez a stílus - azon kívül, hogy titeket minõsít - valakinek bánthatja a szemét. Meg amúgy is reménykedem benne, hogy a legtöbben úgy gondolják nem ilyennek kéne itt lennie a színvonalnak.

ಥ_ಥ

már semmi extra sincs a dologban...szép lassan hetente van már új boss 3ezermilliárdcsilliárd hardszopó móddal együtt, amit beüthetsz 5-10-25 fõvel és mindezt normál/heroic/gigantik üzemmódban is, szóval gondoskodnak róla, hogy a mazochisták kiélhessék minden hajlamukat ingame...
amúgy meg most mindenki aion-ra csattogtatja (én kemény fél nap obeta után le is gyalultam a gépemrõl), mer' az a trendi most, kiváncsi leszek rá, hogy 2 hónap múlva is fog-e majd csattogni a fütyi, vagy csak egy kipukkadt lufi marad majd-e a helyén...

beléptem az portalon hc toc-ba, már furcas is volt nekem mert nagyon sokan 15-20an futottak befele a portal"ba mint aki megfagyott volan de nesze bemegyek énis, nem tölt a kép se semmi, jön dc bácsi, és azóta nem birok belépni awow-ba 😄 Ragna 😊

Get a life!

olvastam FSen, hogy megoltek valami bosst, erre nem megy mar a repacsattogtatas mint regen?
lol

anti hero

még vadmacskák is <#confused>

Get a life!

Töltöttkáposzta
Ebbe a játékba vannak vadkutyák? xD

Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive

vénfarok
bocs az offért meg a double postér

picket
Get a life! srsly.

&#3237;_&#3237;

picket
goto Fejléc -> Gyakran Ismétlõdõ Kérdések
thxbb

&#3237;_&#3237;

Hy all
Az egyik haverom megvette a Battle Chestet és hogy ebbe alap van 1 hónap ingyen gém?
mert neki csak 10 napos próba dolog van😄

<#nezze>

Get a life!

carterx
ja bocs,most vettem észre hogy rajtam kivül mindenki eredetit nyom.
nem szóltam.

carterx
Szevasztok.

Lécci segítsen már valaki.
Nem sikerül az uj 3.1.3 patchet feltenni a wow-ra.
Letöltöttem egyesével is az 5 patchet és úgy próbáltam de mindegyiknél valami hiba üzi ablakot dob be.
Úgy is megpróbáltam hogy maga a játék tölti le a patcet,beletelt kb 4 órába de az se lett jó.
2 napja kinlódok vele.
Már ujratelepítettem az egész játékot.Ujra felpatcheltem a régebbiekkel,megcsináltam mindent amit kell,de az ujak nem mennek rá.
Mi lehet a baj?

Köszi

6-800 resis noobokat is öli a "lock" 😊

Get a life!

Pve geares lock öli a 0 resis noobokat. Nagy dolog, ilyet bármelyik class csinál.

Érdekes hogy most nincs zomg hogy egy stun alatt megöl valakit.Ezért csak a paladinnak járt a nerf..

Visszajött igazságot osztani, az orális szájú kalgan és örülhetnek a lockok ez van nesze neked balance.
http://www.youtube.com/watch?v=lmdm0qAuzHU
capaszabi
shadowpanther.net

Lacee
ITT egy sokmindenre kiterjedõ útmutató a rogue karakterhez, ha nem gond az angol nyelv. 20. szinttõl megtanulhatod majd a mérgek használatát, illetve mikor bejönnek a képbe a talentek, akkor érdemes a combat ágat használni, a szintezéshez az a legjobb (két karddal, ezekbõl fogsz a legtöbbet és a legjobbat találni alacsonyabb szinteken).

Orgrimmarban tudsz fist weapont tanulni, a mace-t Thunder Bluffban, a kardot pedig Undercityben vagy Silvermoonban.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Csirke4
Üdv!

1. Az energy 100-on marad 80-ig HACSAK nem Assassination talentolásod van amikor lehet 110 vagy más cuccokkal kombinálva 120 akár, de sose fog alapból 100 fölé menni.

2. A rugó nem arra van, hogy nagy sebzéseket vigyen be, hanem kicsi sebzésekbõl rövid idõ alatt nagyon sokat. 😄
A warlock ami elvileg arra való, hogy nagyon nagy sebzéseket csináljon.
picket
Energy-bõl nem lesz több, az 100 marad. Rugóm sose volt, de mintha valami teával vissza lehetne tölteni.
A fõvárosokban tanulhatod meg más fegyverek használatát, keresd a weapon mastert.

&#3237;_&#3237;

bélanéni
Sziasztok, viszonylag új vagyok, elég sok mindent elolvastam már, mégsem találtam errõl a 2 dologról szinte semmit:

1.) LVL19 Orc/Rouge vagyok. Mana helyett ugyebár Energy-m van. A kérdésem ezzel kapcsolatban, létezik-e Energy ital, ami instant újratölti az Energy-t csata közben? Csatán kívül nem kell töltõ ital, mert úgy piszokgyorsan feltöltõdik. Továbbá még kérdésem, hogy melyik alaptulajdonság növeli ezt az értéket? Mert már egy jó ideje 100-on "álldogál", ami kissé kevéske szerintem ezen a szinten.

2.) A másik kérdésem, hogy mit kellene tennem, hogy ne csak Knife típusú fegyvert tudjak használni? Olvastam valamit arról, hogy a Rouge igen sok féle fegyvert tud forgatni, de ezeket a képességeket hol lehetne elsajátítani? Elsõsorban Sword/Mace/Fist weapon -ok forgatását szeretném megtanulni. Mindenhol azt olvasom, hogy a Rouge nagyon nagy sebzéseket tud bevinni, hát én így 20-as szint környékén két késsel a kézben nem dicsekedhetek ezen a téren (szerintem).

Elõre is köszi a válaszokat! <#help><#eljen>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

QuippeR
a rablógyilkosnak meg az a munkája, hogy megöljön, aztán elvegye a pénzed. nincs itt semmi látnivaló kérem, oszoljunk.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Durva lesz s7 unholy dk gearje. 30k hp, 900 resi, 4350 ap, 800 crit rate 😄

werkfilm
nekik ez a munkájuk

van bolti eladó aki elveszi a pénzed
van bank ami elveszi a pénzed
van vallás ami elveszi a pénzed
és vannak butaságot kihasználok akik elveszik a pénzed

olyan ez mint bármi más.

Ja és reply-re ilyen "hivatalos" email cím van: [email protected]

WAR: Etele, Zrinyi Lotro: Inderelion, Jekil AoC: Ragnarok

Azért jó lenne találkozni az emberkékkel akik ezen mesterkednek, és Vacsutu szokás szerint a fejüket a sziklához ütögetni...

Lacee
most hogy alaposabban elolvastam, mekkora FAIL már az alábbi rész: "We ask you to NOT change password until the investigation is fully completed."

Persze, ne cseréld le a jelszavad, majd megteszik õk...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Kandurex
Egyértelmûen lopás. Soha nem kért még cég kódot, kulcsot, vagy pláne nem titkos választ 😊 Már csak azért is mert õk bármikor megnézik 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Lacee
Biztos lopási dolog, "blizz employees NEVER ask for your account and password", de szerintem írj a hivatalos support címre, hogy kaptál egy ilyen levelet és WTF, akkor tuti nem lehet bajod.

Ez gyakori, hogy ilyen leveleket kap az ember :

Greetings!
It has come to our attention that you are trying to sell/trade your personal World of Warcraft account(s).
As you may or may not be aware of, this conflicts with the EULA and Terms of Agreement.
If this proves to be true, your account can and will be disabled. It will be ongoing for further investigation by Blizzard Entertainment's employees.
If you wish to not get your account suspended you should immediately verify your account ownership. If the information is deemed accurate, the investigation will be dropped.
This action is taken because we at Blizzard Entertainment take these sales
quite seriously. We need to confirm you are the original owner of the account.
This is easiest done by confirming your personal information along with concealed information about your account.
You can confirm that you are the original owner of the account by replying to this email with:

Use the following template below to verify your account and information via email.
* First and Surname
* Date of birth
* Address
* Zip code
* Phone number
* Country
* Account e-mail
* Account name
* Account password
* Secret Question and Answer
-Or-
WoW CD-Key
Show * Please enter the correct information
If you ignore this mail your account can and will be closed permanently. Once we verify your account, we will reply to your e-mail informing you that we have dropped the investigation.
We ask you to NOT change password until the investigation is fully completed.
Blizzard Entertainment Inc
Account Administration Teamaa
P.O. Box 18979, Irvine, CA 92623
Regards,
Account Administration Team
Blizzard Entertainment

2009-09-06
wowaccountadmin

Gondolom ez account lopási kisérlet....

Tényleg a leggyengébb???Úgy másfél hónapja húztam fel a hunter altom nincs már funkciója, így hogy semmit nem kell farmolni.Annyira gyenge hogy kék-zöld quest itemekben tolt 3k dps-t most igy több mint egy hónap elteltével hogy fel is geareltem és fun bg karakterként survival tallenten elbooomheadshotolok bármit.Annyi cc vel bír annyiféle módon el lehet távolodni az ellenféltõl hogy móka kacagás vele játszani.No persze ha a meleet odaengeded magadhoz meghalsz ez már csak iylen játék.

Trapolj bátran a lassitó és a kigyócsapdára írj macrót hogy együtt tegye le õket.Tallentelt ki a plusz 6 yardot-ugrálj el és lövöldözd önfeleddten 3,5k-at tickelõ explosive shotokat altass és fuss el, ilyen egyszerû.Arénában nem tudom mire jó de bg- messze messze a leggyilkosabb class a survival hunter.

Jobban szerettem a bm hunter de most az nemigazán alkalmas bg-re ez van ezt kell szeretni.Felöltözni meg simán fel lehet öltözni heroicokból most oda meg mindíg lehet partyt találni.
te jóóóóóóóóóóó ég

werkfilm
tört:

vénfarok
nem kell ehez video
egyszerû

tört = minden bugos, kevesen jáccanak, csak csicska lowok jáccanak rajta
eredeti = best

[HUN]Crassus
5v5 csapatom kb másfél éve volt egyszer 2 napig se....3v3 ba s6 alatt játszottam összesen 150 meccset....ez sok?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

plu604
pvp-re (fõleg arénára) kiélezett warriornak melyik szakma jobb? blacksmith vagy engineering? lehet használni az engis enchantokat (haste kesztyûre, rocket boots, stb) arénában?

skate00
Valaki Tudna nekem linkelni videót erröl::

Eredeti Wow Vs. Tört Wow

?

ahhoz képest, hogy "annyi játék mellett amit mi tolunk a haverral,mert mi inkább punciztok", az a párszáz letolt game 2v2, 3v3, 5v5-ben nem rossz teljesítmény tõled 😊
adhatnál pár tippet, hogy lehet ilyen mágikusan jól bûvészkedni az idõvel 😛

UnknownAsshole
"The login server is currently busy"
másnak is ? T_T
Hunter messze leggyengébb pvpben, szerintem nerfeljék le az összes többi classt.^^
Davidus
mi meg top10ben rugó+dk!!!! az más kérdés hogy a top20 rugó+dkba már ilyen 1400al be lehet kerülni😄

V9ykn8_TZL0

s0n1c
"mert mi inkább puncizunk😊" - kemény vagy csoki!4
Eladó account!
Alyse - Human DK @ Kor'gall lvl80 -> http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Kor%27gall&n=Alyse
Death's Demise title, közel 8000 achiev. pont, közel 40k honorable kill, jelenlegi contentre bõven alkalmas felszerelessel. BS/JC kimaxolva, epic gemek, BS planok mindenhonnan, ~34k gold.
Emellett arathoron/magtheridonon talalhato 1-1 lvl70es karakter, semmi különösebb felszerelessel (paladin, warlock). Plusz egy két lvl 20 körüli karakter (rogue, mage) és a Chamber of Aspects serveren egy lvl50 rogue twink cuccokkal.

Sorry az offért, bõvebb információkért itt PMben.

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

[HUN]Crassus
unholys

[HUN]Crassus
amúgy az egész csak poénból lett írva mivel 3 napja megy aréna játszottunk összesen 111 meccset...szerdára már a 4000. leszünk.....,de az artahoros noobokat kenterbe vágjuk nekem az már elég😄
tegnap 10 percig inspectelgettem Dalaranban a "legjobb" eredménye egy 800 ratinges csapatnak volt akik kb 30%os WIN ratioval hozták össze ezt😛

misem vagyunk pro-k a sráccal,de az a szerver egy pvp hulladékgyûjtõ a blackout horda teljesítményrõl nem is beszélve!
Ally sem szégyenkezhet ott meg azon élvezkednek,hogy WG-ben 5en neked esnek majd mikor egyesével meg kettesével elrakom õket csak állnak és "sztrájk" gyanánt nemcsinálnak semmit...persza ha megint 5en jönnek mind az 5 CD re tol mindent,hogy megöljön...szánalom ally oldal nagy része is!

szóval poénnak ment a keményebb pvp-s arcoknak itten😛 a helyzetjelentés....én kiveszem a full szetet a kis fegyót és lehet meglesz a vállas is és nekem az bõven elég annyi játék mellett amit mi tolunk a haverral,mert mi inkább puncizunk😊

dk tarsad milyen spec?

[HUN]Crassus
sokadin vagyok apafej 100 ból kb 2 ilyen van.....kérdés?

s0n1c
ha ezt megcsinálod nem fotm setuppal akkor fogok gratulálni