World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Get a life!
Get a life!
És nem szeretném ha át vagy félreértelmezés lenne,de nem azért mondtam a nerfet mert nem tudom legyõzni és ezért nerfeljék õket addig amíg el nem birok velük!
=
Én is csak azokról az egyszerûsítésekrõl beszélek pozitívumként, amik a szándékos idõhúzásokat küszöbölik ki.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Az hogy valakinek tetszik, hogy napi 1-1,5 óra játékkal is lehet elõrébbjutni, nem feltétlenenül szellemi kapacitás kérdése. Szerintem a "faszagyerek" fogalma nincs összefüggésben a WoW-al.
ugyanez megy itt is......
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
ha jól érzem te mindent csak az idõtényezõtõl teszel függõvé.
nem ezt próbáltam magyarázni alább.
nekem az nem tetszik hogy nincs igazi célom a gémben jelen felállásban.
amit lehetett megtettem, amit nem, az meg nem érdekel.
Továbbá nem értem hogy mért baj az ha valamit nehéz (vagy idõigényes ha úgy tetszik) elérni.
Ha valaki szán rá elég energiát, Goldot, van kitartása (ideje)hogy megszerezze az adott dolgot akkor azt igenis emelje ki a többi közül az hogy elérte azt .
ಥ_ಥ
-Ez csak idõ. Idõt kell beleölni, ennyi a "tenni kell érte valamit".
Min kell gondolkozni?
-Hogy hova kell futni órákat egy vizitehén formáért vagy egy lock küldetésért? Thottbot, wowhead megmondja.
-Hogy mi a boss taktika? Nehogy ne lehessen megtalálni, vagy elmeséli valaki a party-ból/raidbõl 1 perc alatt. Innentõl már csak gyakorlás kérdése, ha megvan hozzá a gear.
-Hogy mit kezdj pvp-ben adott kaszttal? Sírj ide a topikba egy kicsit, elmondják hogyan próbálkozz (ha nem "i'm scissors, nerf rock" esete), aztán már csak gyakorlás kérdése, ha megvan hozzá a gear.
-Hogyan talentelj? Ezer helyen meg lehet találni, ha nem akarsz próbálkozni, vagy hülye vagy hozzá.
Egyetlen egy dologhoz kell ész: be tudd írni, hogy www.google.hu és tudd használni. Minden más csak idõ, meg gyakorlás kérdése. Kb egy lvl1 cserepes muskátli intelligenciája kell hozzá, de ha az idõfaktort csökkentik a fejlesztõk, akkor jönnek az "omg, oh noes" emberek 😄
Tehát hc = több ideje van, és rá is akarja szánni.
ಥ_ಥ
A pala tanácsot köszönöm ezt kipróbázom,de akkor is tartom a nerfet mind két karinak. 😊
Unknowasshole lehetséges hogy csak én vagyok béna.Nem kizárt.
Én még emléxem azokra az idõkre amikor a paladint,lockot megbámulták azért lvl 60 on mert volt epic mountja... vagy mert egy player össze tudott magának szedni (jó nehezen)pár epicet, netán settet.Volt kire "felnézni"
Ez a feeling manapság már sehol nincsen.
az meg hogy ez a mai gyengített gém csak üzleti fogás sztem nem feltétlen igaz, ugyanis akkor is a wow volt a legtöbbek által játszott mmorpg és most is az.
ja igen, a "casualok" valahogy abban az idõben is megtalálták a maguk szórakozását,csak éppen nem full epicben rohangászva töltötték el azt a heti 3-4 órát.
A kedvencem amikor látok egy lockot pl. full t7 ben. fegyverén egy fiery weapon-os enchanttal... (direkt nem írok nevet)
Anno az hogy valaki megszerzett ezt-azt szinte garancia volt arra hogy valamilyen szinten tudja is mit csinál in-game. na ez mára már a múltté.:S
- mikor pala bubizik travel form, elfutsz ht + hotok, catform stealth prowl --> pounce, pala mozgás közben nem tud healt castolni (és viszonylag hamar elfogy a manaja) ezt kellene kihasználni
"rugó méreg q., druid maciforma q. és még sorolhatnám órákon át." - Vagy futkozhatsz utánuk órákon át... A Blizz azt hitte, hogy ez kell az embereknek, aztán látta, hogy talán mégsem, és változtatott. A nagy többség nem olvassa a questeket, odamegy, begyûjt/ledarál, reward begyûjtve, következõ. Így felesleges a medveszellemhez küldözgetni, meg futkoztatni a fél világon át. Nem azt mondom, hogy ez jó, de ez van.
ಥ_ಥ
A rugo nem csak a Clottost kapja szét hanem maciban az én 33K HP-mat is! :S Nem ismerem a skiljeit,de rámbasz minden dotot ugye bestunol,majd mikor már van neki újra stun "itt megjegyzem,hogy a rugó mértis tud eltünni combatban??" eltünik,majd újból lenyomja.Eközben te elmondasz egy szép imát a blizznek meg a drága anyukájának is és meghósz.A hp nem is lényeg mert ha van 50K-d akkor max 4 csinálja meg ugyan ezt.
Amúgy nem tom lehet én tapasztaltom,de én mikor palával harcolok a következõ zajlik le.Maciban csinálok mindent.
Jön vagy megyek mindegy. 😊.Leverem neki a HP-ját mondjuk 10%-ra.Õ erre bubi és felhealeli magát.Közben még engem lipityára ver.Nem gond,szinte másodjára is megölöm mondjuk most 20% hp marad.Nyom egy instant healt "lay of hand vagy mi 😊" Jöhet a 3. felvonás.Hát elmegy a pala ahova gondolom.Jó hogy nem 5x kell megölni 1 karit. :S "és ez szinte azonos gearben!"
Bélanéni csak úgy kiömlött belõlem mert szinte minden találkozásnál ez történik. 😞 Szerintem mióta játszom azóta max 3-4 palát tudtam leölni. 😞
Persze ez az én véleményem.😊 Csak gondoltam megosztom. 😊"
Ezek az emberek az elõfizetõi állomány nagyon kevés %-át adják (ha tippelnem kéne kb. 10%). A nagy lóvét Gézuék hozzák a heti átlag 2x-i belogolással, mivel ennyi idõvel is full epicbe lehet öltözni más meg nagyon nem számít. Szal Gézu örül, Blizz örül --> profit!
Ezzel párhuzamosan a WoW-ban elért sikerek nem biztos, hogy túlságosan bonyolult lelkivilágra utalnak.
DK-val es lockkal speciel en szoktam ripityara verni a paladinokat. Ha mar a nerfelesnel tartunk a rugacsot javasolnam. Egy ido utan mar nem olyan vicces, ahogy kevesebb, mint egy masodperc alatt szed szet barmilyen klottyost.
Hogyha valakinek nincsen rá ideje akkor az azt jelenti hogy a nem tom hány millió ember játékkedvét rontani kell?
Nagyon sok olyan emberrel találkoztam akik mondják hogy annyira egyszerûsítik az instákat meg raideket,hogy csak röhögnek és letolták.
És mi van azokkal a játékosokkal akik pot azt várják vagy szeretnék,hogy legyen kemény nehéz.Ne csak bemész és az öledbe hullik minden.
Persze ez az én véleményem.😊 Csak gondoltam megosztom. 😊
Meg a rugóra is ráférne mert az a 7sec-es stun semmire nem jó,de tegnap horgásztam és milyen jó játék volt a fogyatékos allysnak,hogy nem hagyott horgászni. :S Persze a stunt azt a sárkányról dobálta rám.Mi ez már emberek.Hogyha valaki egyszer combatot kezd akkor legyen már benne és hadjuk már ezt a mountosdit meg satöbbit.Szerintem aki értelmesen játszik az átlátja ezt még,ha rugója vagy palája van akkor is!
És hogy belém tudjatok kötni egy Tauren druida tankom van. 😊
Úgy látom, hogy azáltal hogy a játék kissé elmegy "casual" irányba, a régi játékosoknak is némileg pozitív, mert így új karaktert kezdve nem kell túl sokáig "szenvedni" a fejlesztéssel. Azt is hozzáteszem, hogy az alkalmi játékosoknak még így is maximálisan "hardcore" a játék <#beka3>#beka3>
ಥ_ಥ
Alchemy / Herbalism képességekre akarok gyúrni. A kérdés pedig, hogy mi a legjobb vagy leggyorsabb módja a fejlõdésnek? A gyógynövényeket AH-ban/Vendor-nál vegyem vagy gyûjtögessem (Gathering AddOn fent van), stb... Tippek/trükkök -et várok! Elõre is köszi!