World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehalt a login server, vagy csak nekem nem jó valamiért?

antgecc
Vki meg tudná nekem mondani, h talent nélkül hány % eséllyel megy fel az instant illetve a deadly poison?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

mákos -.-
én ma vagy 20x voltam eddig, egyik se esett...random loot rendszer bleh, el nem tudom mondani, mennyire utálom...

október 3. -án van vége a sörfesztnek !

Get a life!

még a set itemeket(amivel táncolni kell dalaranban) is vissza lehet adni úgy, hogy visszakapod a tokeneket

off: akinek sikerült elpasszolnia az accját, pls privibe küldjön nekem címeket, egyéb lehetõségeket, thx.

duplaposzt: nekünk 5 trybol 5ör dobott 170 stamos trinketet.. mount sehol, de egy kodonak örülnék 😞

cserélhetõek ???

Köszi szépen, azt még esetleg nem tudnátok megmondani, hogy bár ki van talentolva az ancestral awakeningem maxra (természetesen resto talenten) de mégsem használja sosem, ez miért van?
rhazid
Ez az event csak ma van vagy tovább tart?

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Beszarás, elsõ brd runon kiesett a kecske meg a kodo is 😄
Ráadásul cserélhetõek achievért

*egyszerûbb

grid elsõsorban healer addon, ha épp healelni akarsz kérj tanácsot valamelyik õshealertõl miket érdemes beállitanod rajta, restoként decursivelni egyszerûen vele de ezernyi más dologra is kényelmes

rhazid
A Grid inkább healereknek fontos mert az egész raidet kirakja jól átlátható módon.Ha meg ele shaman vagy akkor még érdemes mégis az Omen-t hogy figyeld a threatet a többi már annyira nem fontos.

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Köszönöm szépen! 😄
Köszi és akkor azt még eltudnád árulni, hogy a Grid miért olyan jó? <#vigyor2>
lol.. ilyet se halottam még

annyi/olyan addonokat használj, ami/k neked kényelmes/ek
grid= raid addon, mutatja a raidet egy kis kocka alaku valamiben, amit te sajat kedvedre formalhatsz

rhazid
Deadly boss mods + Grid ami fontos a többi szerintem totál hanyagolható ezek közül lehet még valami frameunit-eset pl.: X-perl, vagy Pitbull.

Üdv mindenkinek!

Szerintetek ez az addon párosítás jó lenne egy sáminak? Elemental(fõspec)+Resto(mellék)

IceHud + Deadly boss mods + Grid (bár ezt nem tom, hogy mit csinál, de ahogyan néztem videket, sokan használják sáminak, légyszí áruljátok el <#wave>) + Recount + Omen + sexy map

Elõre is köszi a válaszokat és ha van valami tippetek vagy hogy vmi esetleg nem kellene azt megköszönném <#worship>
mondjuk igen.. ha belegondolunk.. fizetünk még1er 25 eurot és alapbol kell varnunk 4 honapot.. szoval azert aki ennyit megtesz hogy mashogy nezzen ki, vagy kell neki egy jobb racial, az meg is erdemli 😊

Lacee
a legfrissebb info szerint:

"When I change a character back to its original faction, can I select any new race?

Yes. As noted previously, though, you will only be able to select a race that is available to the character's class."

hivatalos FAQ

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

de le is van irva a faction change faq-ba:

Q.Will I be able to switch back to my original faction but a different race?
A.. No. You will only be able to switch back to your originally chosen race.

http://blue.mmo-champion.com/1/9895129741-factionchange-service-in-the-works.html

faction changerol azt irta meg anno blizz, hogy amikro atviszed a karidat a masik oldalra, akkor valaszhatsz azon racek kozul amik lehetnek az adott classuak, DE amikro visszavaltanad akkor az eredeti racet kapod vissza. szoval ezzel nem lehet racet valtani sajat factionon belul.

[HUN]Crassus
nem olcsó:S

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

frakcio change = alli -> horda / horda -> alli + namechange + character customziation = 25 euro
transfer = 20 euro

Összesen: 45 euro = 12 213.219 Hungarian forints

sajnos nekem is tervbe van véve

nem tudni, hogy frakción belüli racial change mikor lesz.
azt mondták tervbe van véve, szal lehet akár 1 hét, vagy fél év is.

engem az érdekelne, hogy frakció váltásnál lehet-e költöztetni is a karit másik serverre, mert ha nem, akkor jó kis lehúzás, ha valaki mondjuk alliból hordába akar menni másik serverre és másik klánba 😊
1x fizetsz a frakció váltásért, utána meg a költözésért...dupla zsé, nem fun -.-
szal remélem lehet költöztetni is egyszerre (nem próbáltam)

MrStokes
Ezt nem nagyon ertem. A 80-asok mar alapban nem kapnak xp-t, szoval nem tudom hogyan kerulhetsz egy csapatba veluk ha 70+ kariddal be van kapcsolva hogy a bg-ken kapj xp-t.

Tudtommal nem kerulhetnek egy bg csapatba olyanok, akiknek ki van kapcsolva az xp szerzes bg-n, olyanokkal akiknek viszont be van kapcsolva ez a dolog.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

igen, fajváltás nincs még, de alliból hordába majd vissza alliba megoldható, ÚGY, hogy olyan class lehetsz csak mindkét váltásnál, ami a fajok között megengedett

tehát pl. gnóm warrior -> bloodelf warrior -> human warrior nem fog mûködni (mivel bloodelf nem lehet warrior), de úgy igen, hogy gnóm warrior -> ork warrior -> human warrior (mivel ork lehet warrior)

remélem érthetõ, mert ennél jobban nemtom elmagyarázni 😊

torrente111
köszönöm!a még az azt jelenti,hogy lessz lehetõség változtatni?de mikor kb azt nem tudod véletlenül?kösz

Igy van, mivel még nincs fajváltoztatás, ha fajt akarsz változtatni és frakciódban maradni, csak így lehet megoldani.

igen tényleg nagyon fun.. mit ne mondjak.. és arra választ adnál, hogy mi a faszomért nem csinált a blizzard külön részt 71-79eseknek ??!?!?!?!?!??! mivel geci idegesítõ, hogy 40 emberbõl ha van 10 80as

torrente111
sziasztok.segítsen valaki pls. sajnos anno gnome karaktert indítottam.de szeretném más fajjá változtatni,most már erre van lehetõség ugy tudom.de ha minden igaz akkor csak ugy,hogy hordás leszek 2 hónapig és utánna vissza az allihoz.vagy nem?kösz az ötleteket

vinszent
Üdv! Arra lennék kíváncsi hogy játszik e valamelyikõtök router vagy tûzfal mögül koliból, munkahelyrõl.... stb. Ha igen akkor hogy oldottátok meg? Proxy-val? Vagy valamilyen programmal? Pls help mert blokkolva van a bnet-es acchoz szükséges 1119-es TCP port és nem tok belogolni!

amúgy egész fun ez az av-s szintezés, igy 71 és felette.
eddig bejött 4 szint meg annyi honor, már 2 deadly-t kivettem belõle. ha igy megy tovább, full settel kezdhet a kari 80-on, s csak a kiegészítõket kell összenyálazni.
kicsit tovább tart - olyan 1,5-2 órával kerül igy többe egy szintlépés, mint questeléssel -, de cserébe nem ratyiszar kék-zöld gearrel kezdesz. nameg nemtom ki hogy van vele, de szvsz nagyobb fun igy lvlupolni, mint megcsinálni az uncsi wotlk questeket -.-
jön honor is, xp is, teljesen jó lett...

ja igy már ok.
a gondolatolvasást még csak tanulom, jelenleg még csak apprentice vagyok, de skillekezek folyamatosan o.O

[HUN]Crassus
sokat játszottál velem....

Botond
jó hát crassus null skill volt mindig is, ellene én se healelnék, mert minek
werkfilm
azt akarja mondani hogy ellenheal nélkül se tud nyerni a csapata a nyomor battlegroupjában

[HUN]Crassus

jah, felvilágosíthatnál minket egyszerû embereket, hogy mégis mi olyan fura ezen a SS-on...mondjuk nem nagyon vágom SoTA-t se, rühellem azt a bg-t.
nekem mondjuk csak a kiosztott dmg és heal tûnik kevésnek, amúgy gõzõm sincs, crassus mire akart kilyukadni :S

shaime01
és mit is jelez? mért nem lehet egyértelmüen leirni

[HUN]Crassus
ennek a SS-nak JELZÉS ÉRTÉKE van nagyeszûek.....,de jól megbeszéltétek egymással a hülyeséget ahhoz GZ

[HUN]Crassus
omfg

[HUN]Crassus
fail

shaime01
de hát itt senki se nyert még

Botond
Vélhetõen most jött rá, hogy semmi értelme BGben winre gyúrni, mert õ kapott 1241 honort azért mert leszopott, a gyõztes allyk meg 265öt...
shaime01
most ennek mi az értelme?

Csirke4
WAD:A:WD:AWD:AW😄:WAD::WAD:AWD:😄WA😄WA::WAD😄WA: EZ OMGGG ezt hogysikerült összehozni?😄DDD Te hallod minél hamarabb reroll alli.
csak nem te vagy amsia ?😄😄

Get a life!

shaime01
hehe hun csati hereos!

üdv amsia xD

[HUN]Crassus
neeeeeeeeeeee