World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
én ma vagy 20x voltam eddig, egyik se esett...random loot rendszer bleh, el nem tudom mondani, mennyire utálom...
Get a life!
off: akinek sikerült elpasszolnia az accját, pls privibe küldjön nekem címeket, egyéb lehetõségeket, thx.
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Ráadásul cserélhetõek achievért
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
annyi/olyan addonokat használj, ami/k neked kényelmes/ek
grid= raid addon, mutatja a raidet egy kis kocka alaku valamiben, amit te sajat kedvedre formalhatsz
Szerintetek ez az addon párosítás jó lenne egy sáminak? Elemental(fõspec)+Resto(mellék)
IceHud + Deadly boss mods + Grid (bár ezt nem tom, hogy mit csinál, de ahogyan néztem videket, sokan használják sáminak, légyszí áruljátok el <#wave>#wave>) + Recount + Omen + sexy map
Elõre is köszi a válaszokat és ha van valami tippetek vagy hogy vmi esetleg nem kellene azt megköszönném <#worship>#worship>
"When I change a character back to its original faction, can I select any new race?
Yes. As noted previously, though, you will only be able to select a race that is available to the character's class."
hivatalos FAQ
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Q.Will I be able to switch back to my original faction but a different race?
A.. No. You will only be able to switch back to your originally chosen race.
http://blue.mmo-champion.com/1/9895129741-factionchange-service-in-the-works.html
transfer = 20 euro
Összesen: 45 euro = 12 213.219 Hungarian forints
sajnos nekem is tervbe van véve
azt mondták tervbe van véve, szal lehet akár 1 hét, vagy fél év is.
engem az érdekelne, hogy frakció váltásnál lehet-e költöztetni is a karit másik serverre, mert ha nem, akkor jó kis lehúzás, ha valaki mondjuk alliból hordába akar menni másik serverre és másik klánba 😊
1x fizetsz a frakció váltásért, utána meg a költözésért...dupla zsé, nem fun -.-
szal remélem lehet költöztetni is egyszerre (nem próbáltam)
Tudtommal nem kerulhetnek egy bg csapatba olyanok, akiknek ki van kapcsolva az xp szerzes bg-n, olyanokkal akiknek viszont be van kapcsolva ez a dolog.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
tehát pl. gnóm warrior -> bloodelf warrior -> human warrior nem fog mûködni (mivel bloodelf nem lehet warrior), de úgy igen, hogy gnóm warrior -> ork warrior -> human warrior (mivel ork lehet warrior)
remélem érthetõ, mert ennél jobban nemtom elmagyarázni 😊
eddig bejött 4 szint meg annyi honor, már 2 deadly-t kivettem belõle. ha igy megy tovább, full settel kezdhet a kari 80-on, s csak a kiegészítõket kell összenyálazni.
kicsit tovább tart - olyan 1,5-2 órával kerül igy többe egy szintlépés, mint questeléssel -, de cserébe nem ratyiszar kék-zöld gearrel kezdesz. nameg nemtom ki hogy van vele, de szvsz nagyobb fun igy lvlupolni, mint megcsinálni az uncsi wotlk questeket -.-
jön honor is, xp is, teljesen jó lett...
a gondolatolvasást még csak tanulom, jelenleg még csak apprentice vagyok, de skillekezek folyamatosan o.O
nekem mondjuk csak a kiosztott dmg és heal tûnik kevésnek, amúgy gõzõm sincs, crassus mire akart kilyukadni :S
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Get a life!