World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van egy lvl 80 lockom epic ha van itt vki aki profi a warlockal átdumálnám szivesen mit hogyan merre meddig😄 pl mekkora hit kell raidba ?? aki unja a guildjét az jöjjön hozzank csak magyar van 😄D
Elõre is köszi!<#nemtudom>#nemtudom>
pve gearben nyomod amúgy?
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
õk: prot wari/arms wari/ret pala
meccs: kijönnek pifpaffpuff bladestorm warlock down, ams wari 50%on bop, shield wall, holy light, crit 5 millio hp up, pifpafpuff druid down, piffpaffpuff me down
Ugyan nincs MS effect, dehat annyi interrupt meg stun jar melle, hogy talan nincs is ra szükseg. Eleg imbah jah.
Altalaban amikor ilyen protpala jön egy masik dps-el, ugy tudunk csak nyerni, hogy a tarsan ülök ms-el meg mindennel ami van folyamatosan, a druidom meg cyclonozgatja, probal õis segiteni kinyirni a tarsat. Sokszor összejön, bár amikor a társa szinten valami "mr survivor" csotány, akkor eleg hamar elmegy az ember kedve az ilyen 30 perces viaskodásoktol.
V9ykn8_TZL0
tisztában vagyok a protpala képességeivel amit meg írtam nem muszály elfogadni.
itt jön a képbe az adgent defender nerf meg a stamináról spellpowerre gemelés
V9ykn8_TZL0
nekem van spellpowa/crit 80% ,maradék 20% mana/5 stamina-ra gemelve a pvp gearem (én szeretem a szetbónuszt azért van így gemelve) így van 2500 spellpowerem folra ez 2850😛
Protpalák most átgemelnek spellpowerre és leszarják a "nerfet",mert és itt jön a nagy csavar NEM a spellpower a lényeg bármennyire is úgy gonodlják a laikusok/sry no offense/ hanem a Touched by the light leírás második fele miszerint:"increases the amount healed by your critical heals by 30%"
szóval matekozzatok,de kurvára nem hatja meg a prothealereket a stamina/spellpowa nerf,mert most begemelnek spellpowerre és csókolom megy minden tovább mintha misem történt volna!
Személy szerint én azért csodálkozom a "fejlesztõ" csapat "szakértelmén",hogy ez nem esik le ott senkinek....
lehet matekozni....
De az azért röhej, hogy reckoningon a horda mekkora nagy balfasz avben(meg mindenhol máshol is). 43avbõl nyertünk 17et. Mondjuk az ilyen 15 80as meg 25 low-al mire lehetne számítani...
A warriort a berserker rage miatt nemtudod fearelni, ami egy armsnal 10 secig tart, es 30 sec a CD. Amikor ez nincs, akkor kell fearelni, bár ha undead a warrior, még akkoris leszedi, sõt még ki is trinketezheti, sõt még reflectálhatja is. Ebbõl a reflectet és a berserker raget láthatod könnyen az enemy buffsnál, ha mással leszedi, akkor leszedi, ez van. Akkor majd nyomsz rá coilt, szivatod kicsit, és amikor mar nemlesz mivel leszednie kinyirod. Az, hogy nem lehet lassitani , az hülyeseg. Warriornak nincs olyan abilityje, ami immunissa tenne a lassitasokra. (Warbringernel protectionon kiszed a charge/interc/intervene a movement imparingekbol, de az sem immune) Akkor lehet a lassitasokra immune max, ha freedom van rajta, vagy free action poti tolt.
Egyebkent nemtudom, hogy mi a gondod a lockal. Jelenleg sztem a BG-k kiralya kb az affli lock. Warriorkent mondom ezt, ugy hogy az egyik legjobb counterje vagyok a rugo utan. Bar egy jo affli lockot se ver szet egy rugo stunban, tulkell elned es kinyirnod, ennyi a dolog. Igazabol soul linkkel, 800+ resivel, meg mindenfele absorbbal, meg ilyen igazan total csótány dmg reductionos talenttel kb kiröhögöd a bladestormot (feltéve ha nem egy full pve 245+ geares arc esik neked 1100+ fegyoval meg 1k penetrationnal - bár ez BG-n annyira nem valoszinu), es ha epp nem is röhögöd ki a bladestormot, akkor szepen kiteleportalsz belole. Igen, a warrinak akkor van jo eselye ellened, ha elnyomatja veled a teleportod anelkul, hogy bladestormoljon.
Arenaban sem olyan rossz a lock, sõt. Ha talalsz egy igazan pro rugot, ami kissé ritka manapsag, akkor ha kicsit összeszoktok, egy destro talenttel eleg szep CC osztas mellett, igen jo burstokat lehet tolni. Továbbá egy ele samli mellett is kivaloan mukodhet, ha jol csinaljatok.
A retri pala nerfjerol meg sztem annyit, hogy en valahogy nem erzekelem ezt a nerfet. KB annyit ertek el a nerffel igazabol, hogy az olyan arcok akik nemtudtak rendesen hasznalni a karijukat, azok most nemfognak tudni 2 hitelni mindenkit aki szembejön, de azok akik vagjak teljes mertekben a karijuk mukodeset, ugyanugy belemrakjak a 12-14k burstjukat a 800+ resimbe meg a 14k plate armoromba.
üdv.
Mától nem lesznek 2800+ spellpoweres paladinok prot tallentel vagy ha igen nem sok healt fognak igen kevés manából kiosztani.
Viszont ez az AV változás dícséretes kb játszhatatlan volt az a bg mindkét oldalt 20+ low lvl alt leccherrel.Éreeks lesz mondjuk ez a 70-79 es szintig lévõ AV ha a tendencia foylattódik akár 4-5-6 órát is ellesznek egymással a leecherek.Teszem azt 20-20 leecher ki sem jön a kezdõhelyekrõl, 10-10 megy a saját bázisra álldogálni a maradék 10-10 meg középen elöldösi egymást mert ahoz meg kevesen lesznek hogy akár balindát vagy glawangart beüssék.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
köszönöm
HÁ-HÁ!
kösz a tippet, legközelebb bejátszom...
egyik haveromank ez a kép jön fel a sima wow telepítésénél:
error was detected while verifying the contents of the file "C:\Program Files\World of Warcraft\Data\common.MPQ". There may be a problem with your system, or with the drive at C:\. You can attempt to install again. If this problem persists, please contact Blizzard Technical Support.
mi lehet a gondja?
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Nem mukodik, megpedig azert, mert magyarorszagon pilotajetaknak minosul.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360