World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AV-zni.
Ismertem par arcot akik 60 on mondtak azt, hogy nekik köszönik eleg volt ebbol a stylebol, es meghagytak a karijukat funbol AB zni. Most megoldottak h kapjal expet a bg ér, ami alapvetõen jo dolog, hogy nemkell uncsi questekkel fejlodni. Viszont ha kikapcsolod az xp-t persze golder, akkormeg nemlesz game semmi ahol jatszhatnal a kariddal. Igy blizz ergo törölte a twinketet vegülis a sorozatos nerfek után is.
Mostis ezlesz majd az uj kieggel. Aszondjak paran , hogy köszönik nekik eleg volt, funbol bejarnanak még ugyan jatszani, de nemlesz ertelme, mert cata atir majd mindent, semmise lesz olyan, mint addig.
Persze ha nemvaltozna a game allando jelleggel, akkormeg megunnak a playerek. Blizz folyamatosan frissit ezert, mindig legyen valami uj cel a jatekosoknak. Es persze folyamatosan butitja és könnyiti a jatekot, hogy a kevesbe rutinos/skilles playereknek is legyen sikerelmenye és tovabb maradjanak, hozzák a kezdõ spanjaikat is és szépen pakoljak bele a lovét. Aki evek ota fizetõ veteran az kb levan szarva, szeplassan kivesznek mindent a jatekbol amiert szerettek sokan regen. Persze raknak bele tenylegesen jo es uj dolgokat is, be is b*szna ha nemtennek.
Wow ugymond riválisa a gw-volt, amibol eladtak jopar milliot, de nyilvan nem olyan nepszeru, viszont nincs havidij. Ebbol adodoan a game alig fejlodott az evek soran, ability balanceot leszamitva kb semmi update nincs, amit pl sok wowhoz szokott ember hamar megunna, dehat az a team pvp-rol szolt mindigis nem a cooperative pve rol. Mindenkinek ugyanolyan gearje van kb és ugy igazabol a jatektudas/rutin/reflex szamit.
Most igy többmint fél év kihagyas/wowozas után belogoltam kicsit funolni. Kb rögtön tudtam menni nyomulni gond nelkul , nemjött ki azota 2 ujabb tier, vagy arena set v barmi. Azonkivul h kicsit kijöttem a gyakorlatbol semmi hatranyom nem szarmazott abbol, hogy kihagytam.
Hát igen kb ez a két véglet, valahogy a kettõ között kéne az a bizonyos aranyközép...
:: GA-MA770T-UD3P :: AMD Phenom II X4 965 - 3,4 Ghz :: Sapphire HD5770 :: GEIL Value 4GB DDR3 ::
:: GA-MA770T-UD3P :: AMD Phenom II X4 965 - 3,4 Ghz :: Sapphire HD5770 :: GEIL Value 4GB DDR3 ::
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Úgy van eladva mintha 2 insta lenne közben meg egy és ugyanaz mert teljesen ugyanazokat a bosookat kell leölni minden héten. :C
Ha lenne mégtöbb insta, az szvsz sokkal jobb lenne mint a hard mode-ok, és akkor is az lenne a jó, hogyha lenne olyan insta amibe még nemtudnék bemenni mert olyan gear kell hozzá. Akkor legalább lenne valami értelme annak, hogy gyûjtöm a Tier9-et kemény réjdeléssel meg napi X óra játékkal, és nem az lenne mint a mostani nagy insták elõtti peccsek, hogy mindenbõl fröcsög a Tier9-es márk hogy mindenki felkészülten mehessen az új instába. Mert lassan Hogger is 25 darab tier tokent fog dobni.
Legyen értelme annak, hogy valaki gyûjtögeti ezeket a szarokat és ne kelljen disenchantolni 2 havonta azt amiért fél évet "küzdött" elõtte.
(És itt nem konkrétan az lenne a lényeg hogy epix itemeket csak és kizárólag a 24/7 játszó vérpistikék kapjanak.)
Kijön majd a Cataclysm aztán ugyanúgy lehet az összes geart dobni a kukába és kezdõdhet elölrõl, hogy aztán megint elölrõl kezdhesd.
Valamivel élvezetesebb elmenni így raidekre, ne adj isten 1-2 hónap múlva totc hc 10/25-re 😛
Lassan 5 éves lesz a játék s még így is bõven van benne lehetõség...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Wotlk-ban pl. egyik dolog, ami nem tetszik, hogy már mindent aoe-vel kell megoldani. Nincs jelentõsége sap-nek, poly-nak, csak aoe agyba-fõbe... Ráadásul már minden kasztnak van aoe-ja.
Amúgy sztem jóval hangulatosabb, mint bc.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
"wotlk tul korán adták ki .. még talán félkészebb állapotban volt mint anno BC", helyette: milyen jó, hogy ilyen korán már játszani tudtunk az új kiegészítõvel!
"wotlk a wow kiegészítök leggyengébbike", helyette: a wotlk a második legjobb wow kiegészítõ!
<#nezze>#nezze>
ಥ_ಥ
Most az lesz a különbség, hogy 800 dps lesz 0 tank healerrel.
Egy kis segítség kellene. Az 3.1.3 bc-s wowra ráakartam rakni a wotlk-t de közbe fel is patchelte magát 3.2.0-ra, de nekem 3.1.3-as wow kéne wotlk-val. Valahogy meg lehet oldani hogy ne teljes repair legyen?(hanem csak a 3.2.0-s patchet törölje le)
5 éves a játék, elfáradt. Ráncfelvarrással elvoltak egy darabig, remélem az új kieg is feldobja picit, de egyre gyorsabban és gyorsabban kopik az újdonság. Csodák nincsenek. Még egy év elindul a szerver zárósdi, és onnan számítva 2 év és vége.
update? 3.3?😊
Am remélem h azért "nincs idejük" mert a cataclysmra koncentrálnak, LK tényleg el lett kapkodva...szal maradok is a BCs törtnél májusig (az se baj a meglincseltek érte...)
Cataclysm meg sztem elég gyökeres változásokat fog okozni, példa erre h átformálják a classicból ismert területeket...BCis hozott változást azzal, hogy új terület, fajok, insták kerültek be, de lehettek volna kicsit eredetibbek az LKban...
Viszont sokkal jobban örülnék egy Warcraft 4nek, amiben elõször felülnézetból fedezhetnénk fel a Deathwing okozta pusztulás nyomait😊
Szóval májusig marad a Warcraft 3, Diablo 2, aztán folytatom húzni a warrim 85re😛
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
wotlk tul korán adták ki .. még talán félkészebb állapotban volt mint anno BC aki még emlékszik az indulásra milyen volt az elsõ 1-2 hónap <#nyes>#nyes> az már most tény ,hogy wotlk a wow kiegészítök leggyengébbike és inkább lenne most 40 ember üt 1 resto druidot aki max 90% megy le .. még az is jobb lenne 😊 , raidek meg unalmasak szerintem HM nekem nem jön be egyeltalán inkább ölnék több vagy más/nehezebb bosst egyedül bár sokak sírnak ,hogy mért nincs az mint régen ,hogy megkell küzdeni lootért .. szerintem wotlkban pont az ,hogy nincs ingyen loot igaz lemehetsz hc-ba zöld gearel meg kékel és kiveheted a t9 szintü geart de ez bc-ben se volt másképp.. söt anno MC/bwl-ben is simán befért 3-4 alt söt.. honor farmolásról meg ne is beszéljünk probáljatok meg druidának/shamanak honorbol kivenni mindhárom specre geart.. 😄
De gondolom lassan elege lesz mindenkinek abból, hogy a játék már 1 éve semmit az égvilágon nem változott csak lett 2 új insta.<#idiota>#idiota>
Get a life!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Destiny. The design is clearly ancient.
ಥ_ಥ
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0