World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

edit:
AV-zni.

Hát igen, ezert volt jo pl twinkelni, mert pvp-ben is kb ez megy.
Ismertem par arcot akik 60 on mondtak azt, hogy nekik köszönik eleg volt ebbol a stylebol, es meghagytak a karijukat funbol AB zni. Most megoldottak h kapjal expet a bg ér, ami alapvetõen jo dolog, hogy nemkell uncsi questekkel fejlodni. Viszont ha kikapcsolod az xp-t persze golder, akkormeg nemlesz game semmi ahol jatszhatnal a kariddal. Igy blizz ergo törölte a twinketet vegülis a sorozatos nerfek után is.

Mostis ezlesz majd az uj kieggel. Aszondjak paran , hogy köszönik nekik eleg volt, funbol bejarnanak még ugyan jatszani, de nemlesz ertelme, mert cata atir majd mindent, semmise lesz olyan, mint addig.

Persze ha nemvaltozna a game allando jelleggel, akkormeg megunnak a playerek. Blizz folyamatosan frissit ezert, mindig legyen valami uj cel a jatekosoknak. Es persze folyamatosan butitja és könnyiti a jatekot, hogy a kevesbe rutinos/skilles playereknek is legyen sikerelmenye és tovabb maradjanak, hozzák a kezdõ spanjaikat is és szépen pakoljak bele a lovét. Aki evek ota fizetõ veteran az kb levan szarva, szeplassan kivesznek mindent a jatekbol amiert szerettek sokan regen. Persze raknak bele tenylegesen jo es uj dolgokat is, be is b*szna ha nemtennek.

Wow ugymond riválisa a gw-volt, amibol eladtak jopar milliot, de nyilvan nem olyan nepszeru, viszont nincs havidij. Ebbol adodoan a game alig fejlodott az evek soran, ability balanceot leszamitva kb semmi update nincs, amit pl sok wowhoz szokott ember hamar megunna, dehat az a team pvp-rol szolt mindigis nem a cooperative pve rol. Mindenkinek ugyanolyan gearje van kb és ugy igazabol a jatektudas/rutin/reflex szamit.
Most igy többmint fél év kihagyas/wowozas után belogoltam kicsit funolni. Kb rögtön tudtam menni nyomulni gond nelkul , nemjött ki azota 2 ujabb tier, vagy arena set v barmi. Azonkivul h kicsit kijöttem a gyakorlatbol semmi hatranyom nem szarmazott abbol, hogy kihagytam.

Hát igen kb ez a két véglet, valahogy a kettõ között kéne az a bizonyos aranyközép...

Csirke4
Ismerek olyat aki akkor se tolná ha ingyenes lenne. Ottvan például picket. <#idiota>
S4sa
ismerek olyat aki azóta ezzel tolja 😄 minden set megvan neki.. na õ egy tipikus kocka.. bár nincs élete mert meghalt minden hozzátartozója, nincs családja se csak egy jól keresõ munkahelye

:: GA-MA770T-UD3P :: AMD Phenom II X4 965 - 3,4 Ghz :: Sapphire HD5770 :: GEIL Value 4GB DDR3 ::

Sok olyan embert ismerek aki ha pl a fele lenne a havidíj akkor tolná, de így nem. Az tény hogy ezt a játékos számot nem fogja fenntartani mindig, de ha csak a fele lesz akkor is menni fog még jó sok ideig. Meg aztán megint jönnek majd vissza az új kiegre is, ilyen embereket is ismerek. Azért elég szépen cserélõdnek az emberkék.

S4sa
<#taps><#taps><#taps><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

:: GA-MA770T-UD3P :: AMD Phenom II X4 965 - 3,4 Ghz :: Sapphire HD5770 :: GEIL Value 4GB DDR3 ::

bocs, akkor az a lényeg hogy a 3.2.0ás wow-ot nem lehet "visszacsinálni" 3.1.3-ra

antgecc
Nem elég feltûnõ az a szöveg ott fennt piros alapon??

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

mert a 3.2.0-ás patch-hel lehet játszani a 3.1.3-as szerókon?

Csirke4
Nekem egyáltalán nem tetszik a Hard Mode-al el van intézve, hogy lekössék magukat a gyerkõcök hozzáállás.
Úgy van eladva mintha 2 insta lenne közben meg egy és ugyanaz mert teljesen ugyanazokat a bosookat kell leölni minden héten. :C
Ha lenne mégtöbb insta, az szvsz sokkal jobb lenne mint a hard mode-ok, és akkor is az lenne a jó, hogyha lenne olyan insta amibe még nemtudnék bemenni mert olyan gear kell hozzá. Akkor legalább lenne valami értelme annak, hogy gyûjtöm a Tier9-et kemény réjdeléssel meg napi X óra játékkal, és nem az lenne mint a mostani nagy insták elõtti peccsek, hogy mindenbõl fröcsög a Tier9-es márk hogy mindenki felkészülten mehessen az új instába. Mert lassan Hogger is 25 darab tier tokent fog dobni.
Legyen értelme annak, hogy valaki gyûjtögeti ezeket a szarokat és ne kelljen disenchantolni 2 havonta azt amiért fél évet "küzdött" elõtte.
(És itt nem konkrétan az lenne a lényeg hogy epix itemeket csak és kizárólag a 24/7 játszó vérpistikék kapjanak.)
Kijön majd a Cataclysm aztán ugyanúgy lehet az összes geart dobni a kukába és kezdõdhet elölrõl, hogy aztán megint elölrõl kezdhesd.
Fehercsoki
A többiek mint régi játékosok meg néhány hét alatt végigtolják és kurvahamar megunják.

Remélem aki kitalálta a weapon skillt, azt álmában kibelezi valaki.

tarti19
Nem tudom ki hogy van vele, de én mint új játékos sokkal jobb szívvel veszem, hogy nerfeltek sokat a játékon...
Valamivel élvezetesebb elmenni így raidekre, ne adj isten 1-2 hónap múlva totc hc 10/25-re 😛
Lassan 5 éves lesz a játék s még így is bõven van benne lehetõség...

Lacee
dettó. Bár BC alatt kezdtem csak, így a vanilla élményrõl lemaradtam, de nekem Outland nem jött be annyira, mint Northrend, sem az insták, sem az általános hangulat szempontjából. Az viszont igaz, hogy sokat butult a játék, péládul a "cc helyett aoe oszt' jóvan" miatt.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

picket
Nem, és amúgy sincs értelme.

&#3237;_&#3237;

Valaki #141169?

antgecc
Nekem spec. sokkal jobban tetszik a wotlk, mint a bc. Bc-nek sztem nagyon fos hangulata volt. Lehozó volt...

Wotlk-ban pl. egyik dolog, ami nem tetszik, hogy már mindent aoe-vel kell megoldani. Nincs jelentõsége sap-nek, poly-nak, csak aoe agyba-fõbe... Ráadásul már minden kasztnak van aoe-ja.

Amúgy sztem jóval hangulatosabb, mint bc.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Diablo is van meg játszanak is vele még mindíg párezren,ettõl függetlenûl idejét multa ahogy a wow is.Most sem drága a wow elõfizetés nagyon nincs mit csökkenteni, ha felére vennék a havi elõfizetést akkor sem játszanának vele többen már.Per pillanat a tõkemaximalizálás állapotában vana játék és innen csak lefele mennek a számok.Nagyon sokan vannak hasonló cipõben mint én is hogy az arthas történetet még szeretnék végigjátszani és úgy zárni ezt a négy-öt évet.Erre ott lesz IC bár raid szempontból nem fûzök vérmes reményeket hozzá, max titkon remélem hogy azért egy utolsó nagy durranással elõáll a blizzard.Viszont utána már a részemrõl vége a játéknak és akikkel egy guildban játszom szintén hasonlatosan gondolkodnak, legalábbis a 80%.Lesz a következõ kiegre is azért elég sok player de a számuk egyre fogyni fog és igen ugy 1-2 év mulva felesleges lesz fentartani a mostani szerverparkot elég lesz a fele is....
Még nagyon sokáig lesz WoW hidd el. Ha elkezd csõkkeni a népesség nagy ütemben, akkor majd csökkentenek árakat. Nem lesz itt semmi gond. Ha a Blizzard is akarná, még 5 év múlva is lenne WoW.

picket
Ha optimizmust akarsz, akkor engedd meg, hogy átalakítsam egy-két kijelentésedet:
"wotlk tul korán adták ki .. még talán félkészebb állapotban volt mint anno BC", helyette: milyen jó, hogy ilyen korán már játszani tudtunk az új kiegészítõvel!
"wotlk a wow kiegészítök leggyengébbike", helyette: a wotlk a második legjobb wow kiegészítõ!
<#nezze>

&#3237;_&#3237;

shaime01
oh gyerünk már egy kis optimizmust <#hehe>

Hát én olyan serveren még nem játszottam, ahol lfgben nem 20 dps 0 tank meg healer volt..
Most az lesz a különbség, hogy 800 dps lesz 0 tank healerrel.

shaime01
föleg triumph hc-bol miatt <#awink>

shaime01
rampage a második legnagyobb battlegroup ha jól tudom .. csak akad már elég tank 😊

Sziasztok!
Egy kis segítség kellene. Az 3.1.3 bc-s wowra ráakartam rakni a wotlk-t de közbe fel is patchelte magát 3.2.0-ra, de nekem 3.1.3-as wow kéne wotlk-val. Valahogy meg lehet oldani hogy ne teljes repair legyen?(hanem csak a 3.2.0-s patchet törölje le)

Botond
Mit old meg 3.3? Gondolod hirtelen cross realm grouppolással bekerülnek titkos realmok a körbe ahol eddig rejtõztek a healerek+tankok, vagy mi?😄

5 éves a játék, elfáradt. Ráncfelvarrással elvoltak egy darabig, remélem az új kieg is feldobja picit, de egyre gyorsabban és gyorsabban kopik az újdonság. Csodák nincsenek. Még egy év elindul a szerver zárósdi, és onnan számítva 2 év és vége.
S4sa
WoW2-t a népnek! 😄

A játék ténlyeg kezd unalmas lenni, és újításra lenne szükség...

update? 3.3?😊

Am remélem h azért "nincs idejük" mert a cataclysmra koncentrálnak, LK tényleg el lett kapkodva...szal maradok is a BCs törtnél májusig (az se baj a meglincseltek érte...)

Cataclysm meg sztem elég gyökeres változásokat fog okozni, példa erre h átformálják a classicból ismert területeket...BCis hozott változást azzal, hogy új terület, fajok, insták kerültek be, de lehettek volna kicsit eredetibbek az LKban...

Viszont sokkal jobban örülnék egy Warcraft 4nek, amiben elõször felülnézetból fedezhetnénk fel a Deathwing okozta pusztulás nyomait😊

Szóval májusig marad a Warcraft 3, Diablo 2, aztán folytatom húzni a warrim 85re😛

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

shaime01
* t9 szintü geart ... (kimaradt) de az is 1-2 honap mégha csak daily hckat tolsz egyszerüen már nincs HC ill az van de vagy tank vagy healer nincs, bár ez 3.3-ban megoldodni látszodik

shaime01
nincs idejük?😊
wotlk tul korán adták ki .. még talán félkészebb állapotban volt mint anno BC aki még emlékszik az indulásra milyen volt az elsõ 1-2 hónap <#nyes> az már most tény ,hogy wotlk a wow kiegészítök leggyengébbike és inkább lenne most 40 ember üt 1 resto druidot aki max 90% megy le .. még az is jobb lenne 😊 , raidek meg unalmasak szerintem HM nekem nem jön be egyeltalán inkább ölnék több vagy más/nehezebb bosst egyedül bár sokak sírnak ,hogy mért nincs az mint régen ,hogy megkell küzdeni lootért .. szerintem wotlkban pont az ,hogy nincs ingyen loot igaz lemehetsz hc-ba zöld gearel meg kékel és kiveheted a t9 szintü geart de ez bc-ben se volt másképp.. söt anno MC/bwl-ben is simán befért 3-4 alt söt.. honor farmolásról meg ne is beszéljünk probáljatok meg druidának/shamanak honorbol kivenni mindhárom specre geart.. 😄

antgecc
Hát ez egy nagyon okos komment volt, büszke lehetsz magadra fiam!

üdv wowoztam egy évet....és mostanság sztetek mértnincs update???mert a catalysm egy gyökeres változás lesz és nincs idejük nagyon updatelni
Csirke4
Esetleg az menthetné meg ha visszaállnának vanilla wowra. 😄
capaszabi
Pajta(TM)

antgecc
Értem én, csak költõi kérdés volt. Én se játszok már egy ideje, nincs miért játszani. Sztem még a köv kieg sem menti már meg ezt a gamét. Szép volt, jó volt, elmúlt.

Csirke4
Próbálta már valaki az új fishing contestet?
Mit lehetne írni szerinted?Mennyi napi questet csinátál aznap fél óra alatt?Hanyadik altodat húzod?Bg-ken sem történik semmi valahogy a bc óta, nincsenek szoros meccsek vagy az alli nyer nagyon vagy a horda mindenki ugy van vele hogy tudjuk le kell még x mark meg y honor.Raid tartalom ebben a kiegben nem volt abszolute, a raidelõ guildek is vagy leölték hardban anubot vagy 8-10% körül wipolnak,errõl sem nagyon érdemes semmit írni.A többi része meg megvan egy nap alatt.
MarkBlade
Én is eladnám az accomat de nem veszik. 😞
Csirke4
Ha meghal a game, meghal a topic.
De gondolom lassan elege lesz mindenkinek abból, hogy a játék már 1 éve semmit az égvilágon nem változott csak lett 2 új insta.<#idiota>
antgecc
Meghalt a game, meghalt a topic?

picket
Keressétek meg a humor topikot :p

&#3237;_&#3237;

ezt mi a szarnak linkelted ide ?

Get a life!

antgecc
Ezt most miért kellett megnézni? Mert még, ha vicces lenne megérteném, holott köze sincs a topichoz, de így, hogy egy unalmas rakás szar az egész.... minek linkeled ezt ide?

Zsoltika 007
Persze ha jön egy méretes patch akkor borul a dolog. 😊

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Lacee
megy, bármilyen netkapcsolattal mûködik. a forgalom amit generál olyan 5-10 kB/s, az nagyjából 20-30 MB is lehet óránként - ha kevés forgalom van elõfizetve, érdemes számolni.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

kisfigi
Nem tudja valaki véletlen hogy megy-e a wow ilyen T-mobilos csoda Web'n'walk Stick-el?

Destiny. The design is clearly ancient.

picket
wtf könyvtár törlése lehet a megoldás, vagy ha szeretnéd megtartani a tartalmát (addonok beállításai és hasonlók), akkor simán átnevezed a könyvtárat. Egy próbát megér.

&#3237;_&#3237;

GamerAdams007
Jah és elõtte 30-40 fps is megvolt 25ös raid környezetben.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

GamerAdams007
Hali! Olyan gondom akadt, hogy egyik relog után amikor visszajöttem valami elromlott a wowommal, és azóta fight közben 0.4 fps-em van. Kb globan cd-ként kapok 1-1 framet. Arra gondoltam bebugolt valamelyik addonom, de ha ki van kapcsolva az összes, akkor se jobb. Próbáltam levenni teljesen minimumra a grafikát, az se segített. Repair nem talált hibát. Valakinek volt már ilyen, illetve tudja mi lehet a megoldás?

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

JaSoN HuNTeR
off:

US key

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0