World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tarti19
A 2-3 gombos DK-nak szinte mindegy, meg a a mocsok paláknak:d

LeWyTy
Mán értem.<#worship>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Ez tényleg lényeges különbség, hidd el. 😊 Annyiban az itemekben különbség van, hogy ami PvE-ben igen ütõs, az nem biztos, hogy PvP-ben olyan menõ cucc. De egyébként nem nagyon van itemekben különbség. Meg hát azért a taktika is más PvP-ben, mint mondjuk egy raidben.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

picket
Ez elég lényeges különbség. PVE szerveren kis túlzással ott mászkálsz ahol akarsz (másik játékosok nem szólhatnak bele), PVP realmen viszont kb 18-20 szint felett bármikor rádtámadhatnak, leölhetnek, kempelhetik a hulládat. Cserébe persze te is szemétkedhetsz, és van outdoor pvp.

&#3237;_&#3237;

LeWyTy
Csak enyi?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Nem, nem. A PvE és PvP szerverek (realmek) között az a különbség, hogy a PvP realmeken, contested területeken, és ellenséges frakció területein támadható vagy. PvE realmen nem tudnak megtámadni contested területen.

LeWyTy
Mi a PVP és a PVE közt a külömbség?
Márhogy ezt megtaláltam...
# PVE - Player Versus Environment, vagyis a mobok és környezet elleni harc, instance-ek es raidek.
# PVP - Player Versus Player, avagy a többi játekos elleni harc, egymás aprítása.

De ez hosszabb távon mit takar?
PL mások az itemek? vagy a nehézség? vagy akármi?

annyira olcsón adod hogy licitálás lesz 😊

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

kifagyott a BS 😞

tarti19
Nekem is 3.2.2. (10505), sztem nyomj egy repairt a wowra s akkor megjavulna...

Tudna valaki segíteni abban, hogy amikor indítom a wow-t, akkor látszólag letölt egy rövid patch-et, ám a restart gombra kattintva azt írja hogy patch apply failed. Próbáljam meg késõbb, vagy forduljak a technikai támogatóhoz.
Kikapcsoltam tûzfalat, vírusirtót, újraindítottam a gépet és ugyanez a jelenség.
A tegnapi napig minden minden eddigi patch felment gond nélkül, semmi nem változott és most ez nem megy és emiatt nem is tudok játszani mert el sem indul.
Honnan lehetne esetleg ezt a kis javítást letölteni?
A legtöbb oldalon csak a nagy 3.22a meg egyéb patchok letölthetõk az ilyen kicsiket nem találtam.
Segítsen valaki aki tud légyszíves.
Bocs, ha esetleg megsértettelek, próbáltam vicces lenni, ha már mindenki a piros szöveggel dobálózik. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

bocsáss meg.. régebben olvastam a forumot.. es volt is rola egy szavazas , hogy nem zavar titeket.. de ugylatszik ez mar valtozott.. sry

S4sa
<#nyes><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#taps>

:: GA-MA770T-UD3P :: AMD Phenom II X4 965 - 3,4 Ghz :: Sapphire HD5770 :: GEIL Value 4GB DDR3 ::

LeWyTy
Grat.<#taps><#wilting>

Szép karakter, amellett, hogy a fenti piros szöveget még te se tudod elolvasni. 😊

elado account:
fõ karakter: lvl 80 tauren male deathknight
pve gear: ulduar 25, toc25, par naxx25
pvp gear: full deadly set/offset, 2 fele deadly fegyo
full furious set/offset, 1850 es 2350-es furious mace-el
4/5 relentless offset, megvan a honor az 5. itemre is

Gladiator a karakter, vagyis rendelkezik a 310%os gladiator repülõ mount-al, legnagyobb ratingei: 2v2: 2600+, 3v3: 2400+, 5v5: 2200+
az összes arena achie teljesítve van!
ennel a karinal van: rengeteg cucc pve-re (flask,haste poti , kajak stb.)
a karakternel van 18k gold!!!! emelett kivan váltva az ÖSSZES HEIRLOOM ITEM!
a karakternek szinte csak rare mountok vannak: deadly/furi repülõ mount, twillight drake, bronze drake, red drake, plagued proto drake, brewfest kodo, Swift White Hawkstrider, coli-s mount, pvp-s mountok stb.
az accon talalhato meg: ugyanezen a realmen 33-as orc hunter, full heirloom

ez a 2 karakter stormscale horda oldalon található!!!!!!

bloodscalp ally oldalon:
lvl80 human warlock naxx 25 gear
lvl 80 retri paladin naxx 25 gear + LEGENDARY 2HAND MACE!!!!!!!!!!
és több kis kari heirloom itemekkel!

irányár: 50.000 FT, ha figyelembe vesszük a 18k goldot, ami alapbol mar: olyan 30-35k HUF, + gladiator a karakter, szoval eleg olcson adom

alkudni persze lehet, bankibefizetessel történik a tranzakcio, ( nem kell hogy legyen neked is bankkartyad vagy ilyesmi!!!) nem lehet kiprobalni vagy ilyenek, nem vagyok hülye, és amugy is mar 1 honapja nincs befizetve, na további szép napot! érdeklõdni itt privátba lehet

Ragnaroson, és Bloodscalpon vannak a legtöbben ahogy elnéztem, mármint magyarok.

tarti19
Twisting Nether for Horda😄

Zsoltika 007
bs

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

LeWyTy
Tik meik realmon jáccotok?

LeWyTy
Csak elsõ indítás miatt tölthetett ennyit<#miaz>

Triallal is rendesen kéne mennie, lagg nélkül. Lehet nálad van a gond, de lehet, hogy blizzardéknál. Nagyon ritkán de elõfordulhat, hogy a szerver laggol.

LeWyTy
Az Arathor-on vagyok aki akar kapcsolatba léphetne velem.
Yayan lvl2 Human Priest.

LeWyTy
Most játszok az alap triallal 😊
Azt akartam kérdezni hogy csak ennek tart 10 percig belépni a Arathor realmra? és bellül is kurvára lagzok.
Ez csak a trial nál van?

Hát akkor én mint profi,(<#beka3>) mondanám is az okosságot: Ha meg lesz a játék, akkor elõször trial accountot készíts (10 nap játékidõ), ezután upragedelod alap / bc / wotlk accra. Az alaphoz jár ugye a 30 nap. Igy ez összesen 40nap ingyen.

Fehercsoki
Az enGB és enUS az amerikai és angliai angolt takarja,mind1 hogy melyik van,mindkettõvel tudsz játszani az EUs wowozon,de európai cd kulcs/account kell.

Általában a CDgalaxisban a legolcsóbb a WoW, én most vettem meg a Wotlk Collectort 9kért, és a BC collectort 6kért.

Magyarországon, csak úgy mint Európában csak enGB játékot tudsz venni (hacsak nem rendelsz kintrõl enUS), és ha jól tudom a benne lévõ kód csak az enGB szerverekhez jó. Vagyis nem tudsz amerikai szervereken játszani.

Ezt nem mondom biztosra, de így gondolom.

LeWyTy
Hali eddig tört szerón játszottam de meguntam a tört szerver mind a 99%bugját, és mostmár szeretnék a World of Warcraft-al játszani...<#ravasz1>
Volna pár kérdésem:
Honnan tudnám beszerezni leg olcsóbban a Játékot és a 2 kieget?

Eredeti szerón számít az enGB vagy enUS?
És egyáltalán az mit takar?

+Mondhatnának a profik valami okosságot mire figyeljek mi kellhet stb...

Köszke.

Köszi a gyors választ, akkor teszek egy próbát a DW-vel. 😊 Bár az én gearem is a szarabb kategóriában leledzik még jelenleg.

Lacee
jó felszereléssel azt hiszem, az unholy a legjobb DPS jelenleg. Az elitist jerks fórumban azt írják, a 2h és a dw nagyságrendre ugyanolyan, a DW talán egy kicsivel elõrébb van, de csak 50-100 dps-sel.

én 2h unholyn vagyok, igaz szarabb gearben, úgy egy korrekt közepest tudok produkálni.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Elöször is a hosszu ekezetek hianyaert elnezest kerek, nemet nyelvu billentyuzetrol irok. A kerdesem a kovetkezo:

Melyik DK-ag a legerosebb most DPS-ben? A masik kerdes, unholy DPS-kent melyik a jobb, a 2H vagy a DW?

Köszi a segitseget. Üdv

És ebben mi volt retardált? az emberek nagyobb része így gondolkozik, és warri, pala meg dk amibõl a legtöbbet látok a játékban, népszerûek, mégse képes a blizz megemelni a drop rate-t...

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

antgecc
<#taps>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Rajtad épp nem, de éép te írtad, hogy mennyien rohangálnak vele... talán valamit csak ért a dolog, nem? <#fejvakaras>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

picket
life is life, na-na-na-na-naaa, tapsolj a fejed felett!
A kutya az kutya, a lottó az lottó, a lényeg a lényeg, a random meg nem mindegy, hogy 0 és 1 között három tizedesjegy pontossággal, vagy csokifagyi és sztracsatella között lólépésben. Ennyi.

&#3237;_&#3237;

[negativ] Cirek
állítólag baron ló droprate-jét is megnövelték, ami valljuk be igaz is, mert minden boldagtalan azzal rohangál.
az én DK-m a statisztika szerint 157x ölte baron-t mégsem esett még nekem. rajtam segített a droprate növelés? random is random...

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

antgecc
Mindenki tisztában van vele. Itt arról volt szó, hogy a sanszot kellene növelni.

"akkor mi a fenéért nem emeli meg a drooprátáját"

Vagy ebben a mondatban neked mi nem világos?

random drop is random

Köszönjük a retardált hozzászólást.

Hát igen...
"húdemenõ, jáccok detknájtal mer mindenkinek az van..."
"húdejó, retripalával 2 gombot nyomok és beverek akárkit..."
"húdeklafa warrinak mind2 kezében lehet 2h fegyó?..."

tényleg emelni kéne a drop ratet, mindenki jobban járna...

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

capaszabi
remélem megint pvp fegyok lesznek legjobbak tank dk-nak...

Csirke4
Nekemis kb ugyanez a helyzet leszámítva azt, hogy nincs idõm (mert az nagyonsok van mostanában így fõiskolán. 😄).
Ahhoz viszont, hogy csetelgetni följárjon az ember egyáltalán nem éri egyáltalán fizetni se nemhogy még ennyit. :C

De amúgy mivel ilyen jófej szocializálódott gyerek lett ez a picket megdícsérem! 😄
Kapsz egy sütit.
[HUN]Crassus
kéne egy drop reform az biztos....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Ez egy rakás fos fegyver. 107 str 97 sta, semmi crit hit haste arp? Cserébe egy pvp proccért.

Ilyet én is ismerek, sokat. 😄

Ez is olyan fegyver ami soha nem fog esni meg leszünk rá vagy hatanakik vadúl szeretnék.A justbringer ezidáig egyszer esett augusztus óta elötte ulduarban a vezaxos hardmódos kard egyszer sem, yogból sem a 2 h mace mitöbb mégelötte naxból a kel'thuzados 2 h balta is 2x esett a 4-5- hónap alatt míg ott untuk szét hétrõl hétre magunkat.Érthetetlen is a blizzard koncepciója ha már +egy class ácsingózik 2h fegyverre meg a warrior raidelõ változatának 2 db 2h fegyver kell akkor mi a fenéért nem emeli meg a drooprátáját.

Tankcucc meg sámán mail az mindig mert egy raidbe nagyon sok tank kell...
antgecc
Én is csak haverkodni járnék be heti 5-6 órában, de ezért nem éri meg a havit fizetni, sztem...

picket
Ebbõl csak az látszik, hogy nem ismersz 😛

Azért nem játszom, mert nincs idõm. Amennyi van, az meg nem elég arra, hogy bármit is elérjek, vagy hogy megérje a pénzt amit ráköltök. Havi 5-10 óra játékért nem fogok ennyit fizetni, inkább nézek helyette móunikasót (na jó, ez erõs túlzás), vagy megnézem a humoros topikban az új hsz-eket, aztán ki is fújt a szabadidõm. Ha lehetne ennyi idõvel is kezdeni valamit, akkor játszanék, de eddigi tapasztalat alapján nincs értelme.
Ellenben ha ingyen lenne, akkor már csak azért is játszanék, hogy régi ismerõsökkel összefussak a virtuális térben, ahol valamely közös célokért összejönnek olyan emberek, akik amúgy térben és életritmusban egymástól távol helyezkednek el, de mint dudovec is kifejtette az elõfizetés hiánya nagy hátrányokkal jár (még ennyire sem kéne erõlködnie a Blizzardnak, hogy megtartsa a játékosokat).

&#3237;_&#3237;

[HUN]Crassus
Atyaégb+

http://db.mmo-champion.com/i/50415/bryntroll-the-bone-arbiter/

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"