World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Get a life!
A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!
Amúgy a saved azt jelenti, hogy egyszer már toltad aznap az instát és lementette neked szépen a szerver, hogy aznap már azzal a karival csak abba az instába mehetsz ami már üres, vagy hiányzik pár boss amit leütöttél. :C
A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!
Másik érdekesség stockade bejáratánál mikor kijöttem nem volt ott az NPC akinél a küldiket le kellene adni, relog után se.
"What is the next new class for World of Warcraft?
You're just going to have to wait and see! "
szerintetek lehetséges, hogy a Cataclysmben lesz egy új kaszt, csak még nem hozták nyilvánosságra? Szerintem nem, de az új kieggel kapcsolatos kérdések között legalábbis érdekes egy ilyen.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
Mért ilyen népszerûek ezek a vidik?<#wilting>#wilting>
www.icewebhu
Tehát letöltöttem a klienst, be akarok lépni, és azt írja,hogy nem jó az adat amit megadtam... ??
Báttyám hírdette Pyrocsaj....esélytelen battle.net es
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Én innen vettem a WoW-ot és BC-t, továbbá 1 GC-t. A kódot küldik el bescannelve email-ben. Egyetlen apró negatívum, hogy legelsõ alkalommal fel fognak hívni egy egyeztetés céljából, ide kell némi angol tudás, igazából annyi, hogy megértsd mit kérdez a nõ. Ha ez nem akadály, nagyon ajánlom õket, mert a 2. vásárlástól kb. 15 perc alatt megküldenek mindent.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Arénában mindíg is ez ment. Nem azt játszod amit akarsz, hanem azt ami a legjobban mûködik. Szar dolog, dehát ez van. SS még mindíg teljesen normális, kiegészítõ dmg warr dmg mellé(ráadásul egy jóideje nem volt már main dps source a retkes elb*szott dispell miatt).
annyit szeretnék kérdezni h. hol lehetne a legolcsóbban hozzájutni a legutolsó megjelent kighez? A BC még megvolt mikor abbahagytam és most visszatérnék.
elõre is köszi a választ
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.