World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ekkora baromságot Wc hol resetelõdne... 18as insta, ne butáskodjatok már... elég nagy <#violent>NOOB lehetett az aki ezt mondta...

Get a life!

Csak a HC insták savelõdnek, sima nem.

nagy1miklos
Akkor talán holnapra rendben lesz a dolog bár pl stockade npc kívül van, deadminesben elsõre mentem és nem volt a boss wailing valóban második futam volt de elsõre se öltem mert nem mentem be addig. Mindegy majd meglássuk, ja és a realm Arathor.

A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!

jazzy
Nyilván nem hetente resetelõdnek a > lvl 30 insták..
Social/raid fül/raid info Itt megtalálod a mentéseket, meg hogy mikor mehetsz oda újra.

Csirke4
Melyik realm ez? O.o
Amúgy a saved azt jelenti, hogy egyszer már toltad aznap az instát és lementette neked szépen a szerver, hogy aznap már azzal a karival csak abba az instába mehetsz ami már üres, vagy hiányzik pár boss amit leütöttél. :C
nagy1miklos
Még egy apró adalék, elõzõleg deadminesben voltam ott meg miner johnson hiányzott a sorból.

A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!

nagy1miklos
Felvetõdött egy érdekes kérdés ma játék közben, lementem wailing cavernsbe és hiányzott az egyik boss konkrétan Mutanus, valaki azt mondta azért mert saved vagyok. No ez a kifejezés érdekelne hogy mit takar.

Másik érdekesség stockade bejáratánál mikor kijöttem nem volt ott az NPC akinél a küldiket le kellene adni, relog után se.

Lacee
az új FAQ utolsó kérdése a honlapon
"What is the next new class for World of Warcraft?
You're just going to have to wait and see! "

szerintetek lehetséges, hogy a Cataclysmben lesz egy új kaszt, csak még nem hozták nyilvánosságra? Szerintem nem, de az új kieggel kapcsolatos kérdések között legalábbis érdekes egy ilyen.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Fehercsoki
Igen azt tudom,hogy kéne,de nincs ott,és nem mûködik semmilyen addon,amíg nem szerzem meg az alap blizz addonokat,máskor is volt már ilyen.Fel tudná valaki tölteni az interface mappáját?

kell lennie, és mûködnie kéne...

Fehercsoki
Írtam hogy nincs,és ha csinálok akkor sem jó neki,de az alap blizzard interface addonok sincsenek meg,ezért nagyon örülnék ha valaki feltöltené azt a pár megát.

Interface\AddOns mappába pakold az addonokat

Fehercsoki
Wotlk alap dvdrõl installáltam újra a játékot,és most nincs interface mappám,és ha csinálok akkor sem jó neki semmilyen addon.Valaki fel tudná tölteni valahova az interface mappáját alap blizz addonokkal?Csak néhány mega az egész.

amennyiben az akció barra gondolsz azt tudja a sima blizzard ui is.Bemész az option-interface-actionbar uton és bepipálgatot a left right oldalon az összeset.Sokan a bartender4 nevû addonra esküsznek a bartender3 ig kb én is azt használtam, de tök feleslegesnek tartottam. Úgyhogy most a sima mezei ctbar módot használom, ez a sima blizzardos ui-s gombokat engedi nekem tetszõ helyre rakosgatni.
nekem tudtok ajánlanii egy olyan addont ami nem csak 12 spellt vagy mit mutat egyszerre hanem többet, most kezdtem úgyhogy nemvágom a wow szlenget😊
Fehercsoki
Na tehát 3.3.1😊Mert most letöltöttem valami ptrt és át is másoltam néhány karit.

Fehercsoki
Úgyértem 3.0.3.1.

Lacee
3.1-es PTR nagyjából márciusban volt <#vigyor2>

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Fehercsoki
A 3.1 PTR mikor kezdõdik?

picket
<#wilting>

&#3237;_&#3237;

És mégis ki nézi végig a 6 percet?😄

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

köszköszi! utána nézek!

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

Csirke4
Megint valaki aki rájött, hogy lehet saját szervert csinálni. <#taps>
Mért ilyen népszerûek ezek a vidik?<#wilting>
fergusonpapa
http://www.youtube.com/watch?v=QZcoqHi4Jrg<#fogmosas><#guluszem1><#awink><#conf><#csodalk><#duhos2>

www.icewebhu

b4rc4
MItõl van az,hogy PTR -re nem enged be a jelszavammal?
Tehát letöltöttem a klienst, be akarok lépni, és azt írja,hogy nem jó az adat amit megadtam... ??

Forolto
Nem tudnál büntipontot kérni ezen emberekre aki hírdet?Reklámozás ez is meg egyébként is ki van írva.

picket
Én meg továbbra is törlöm 😛

&#3237;_&#3237;

NEkem!!! tuti nincs feltörve...
Báttyám hírdette Pyrocsaj....esélytelen battle.net es
bélanéni
(silbor #141704-nek szólt a válasz)

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Ha megfelel a digitális verzió: http://www.gamecards.eu/games/goods/52/

Én innen vettem a WoW-ot és BC-t, továbbá 1 GC-t. A kódot küldik el bescannelve email-ben. Egyetlen apró negatívum, hogy legelsõ alkalommal fel fognak hívni egy egyeztetés céljából, ide kell némi angol tudás, igazából annyi, hogy megértsd mit kérdez a nõ. Ha ez nem akadály, nagyon ajánlom õket, mert a 2. vásárlástól kb. 15 perc alatt megküldenek mindent.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

picket
Ha a saját karakteremet szeretné eladni nekem? Kreatív lennék.

&#3237;_&#3237;

Csirke4
Te hogyan fizetnél?😄
picket
Lássuk hol garázdálkodott még az emberünk 😊

&#3237;_&#3237;

picket
Az ilyennel meg kell beszélni, hogy megveszed, de csak személyesen tudsz fizetni, meg amúgy is látni szeretnéd, viszel laptopot, és amint átadja a karaktert a szemed láttára, akkor fizetsz neki. Innentõl pedig a lehetõségek tárháza kimeríthetetlen, mindenkinek a fantáziájára bízom hogy hogyan fizetne... 😊

&#3237;_&#3237;

Csirke4
Dehogya telefonszámot is kirakja... :C
shaime01
crelaw.. hmm éppen ezt spammelik trade csatin ,hogy felvan törve az accountja 😄

antgecc
Értelmezd a következõt: "kufárkodás tilos!"

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Lacee
😄

PiszkosFred
Csapatok.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

bocs a tudatlan kérdésért, de mi az a TSG, meg PHD? :S

Hát a warr dk druid kicsit messze van tsg-tõl :p
Arénában mindíg is ez ment. Nem azt játszod amit akarsz, hanem azt ami a legjobban mûködik. Szar dolog, dehát ez van. SS még mindíg teljesen normális, kiegészítõ dmg warr dmg mellé(ráadásul egy jóideje nem volt már main dps source a retkes elb*szott dispell miatt).

Arról nem beszélve, hogy te TSG setupban játszol én pedig PHD-ben, és látom death coil spam talentod van, biztos hogy jobb mint az én obliterate talentem, de úgy gondolom nem lehet az a megoldás, hogy egy melee classnak egy ranged spelljét használod kizárólag. Mert akkor ha castert vagy rangedet akarok indítok egy elemental shamant vagy lockot vagy huntert.

Ugye tudod, hogy ez így önmagában nem állja meg a helyét, bár Gladiator nem vagyok de járkálok 2.1-2.2k fele és olvasok arenajunkiest így nem csak én érzem úgy hogy ez így nem way, de ha igen akkor teach me<#zavart2>

sziaztok
annyit szeretnék kérdezni h. hol lehetne a legolcsóbban hozzájutni a legutolsó megjelent kighez? A BC még megvolt mikor abbahagytam és most visszatérnék.
elõre is köszi a választ

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

Baromság.

shaime01
hát rákéne hajtanod a 60% unbuffed crit chancre is <#ravasz1>

plu604
Nem feltétlen, de az aláírását kitöröheti <#banplz>

Botond
Loremaster és 60% crit -.-