World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de én nem azt állítottam, hogy jobban megéri.. hanem azt, hogy nem 3 nap
úgymondom, hogyha tudsz "játszani" és persze szerencséd van a csapatoddal, akkor egy nap meg van laza 70-80k, legalább is nekem
+ még erre rájön ugye a wg, amit mondtál
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
hogy lehet eltûntetni azt, kiirja nekem is , a targetemnek is , hogy night elf , human meg ilyenek, tehat csak a class legyen ott
hogy lehet azt beállítani, hogy
nekem ne látszanak a buffjaim, de targetemnek igen (debuffok is)
Get a life!
meg sirt a paladin hogy nem birja az iramot :\ eszem megáll
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
http://www.youtube.com/watch?v=A5fjysf-hUw
ismerõsöm szerint, csak szimplán levan terhelve a t-fos-online az ünnepek miatt..
nem igazán értek hozzá, de netet lemértem 14 mega ( 15bõl), és letölteni is rendesen töltök 1.5mb-el(most probaltam) , lehet nincs a 2õnek egymáshoz köze, lehetvan nem tom..
csak azért mondom, mert ha telefonalok t-online-nak, õket ugyis csak a sebesseg, fogja érdekelni.. nem az, hogy wow-ban 400 ms-en van
azt viszont nem vágom.. hogy a sebesség, ugyannyi, de pl honlapok sokkal lasabban jönnek be stb.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Ez szinte biztos hogy netprobléma. Lehet hogy ideiglesenes, az újév eleji sáv.szélemelésre készülõdés közben van valami kisebb fennakadás, vagy szimplán aktuálisan valami egyéb gáz van a kapcsolattal.
Succes ...3 mp..., Connecting ... 3 mp... character list .... 3 mp ....
amikor belépek wow-ba és beloginolok , akkor a következõ történik...
beirom a jelszot, nyomok egy entert.. megjelenik, hogy succes .. eltelik 1 mp , connecting.. eltelik még 1 mp.. character list ... még 1 mp.. stb., pedig eddig ezen végig ment fél sec alatt
belépek játékba: ha nyomok bármilyen skillt, legalább egy ilyen fél seces késéssel nyomja el.. net nincs leterhelve, senki sem tölt, gépemen se megy semmi különös.. és eddig jó volt minden
megnéztem cpu használatot, bármilyen skill elnyomásakor, ugy hogy 2 ember CSAK ÁLL, nem skillezik a target dummy-ra, 50%-re felugrik a cpu használat.. else merem képzelni raid közben mi lenne
képek:
mint most meggyõzödtem róla.. firefox használata közben is 20% min cpu használat van.. valakinek valami ötlet hogy mitõl lehet?
Get a life!
Bár Dk- nem nagyon jon be mert nem ranged attack 😄 hanem utosverös 😊
de nemrossz.
Get a life!
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
XP-n is kb ugyanannyi lesz az fpsed. Nincs drasztikus különbség (én nem látok legalábbis).
:3