World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
Hát nekem 1 db wg q nem ad 10k honort
nyilvan akinek van türelme, annak a wg..
de én nem azt állítottam, hogy jobban megéri.. hanem azt, hogy nem 3 nap

Botond
50k 40 perc alatt, ha peched van akkor 80 perc alatt szemben 70k 20 óra alatt. Hát nem is tudom melyik éri meg jobban.
3 nap?
úgymondom, hogyha tudsz "játszani" és persze szerencséd van a csapatoddal, akkor egy nap meg van laza 70-80k, legalább is nekem

+ még erre rájön ugye a wg, amit mondtál

Botond
heti kétszer az 5 db wg q az laza 50k honor és ha mázlid van megvan két védésbõl, ami 2x20 perc. BGn ugyanennyi honor 3 napi grindelés.
Hát ja... de a relentless kiváltásához még mindig honor kell :S

van itt olyan aki húzna mostanában karit 0ról? recruit friendes dolgon gondolkodom.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Cápafogxy
Engem azért szoktak kivágni mert nem akarok öcsizni, csak gyorsan végigmenni.

sziasztok beujitottam egy pitbull unitframet(4.0), mert nagyon teszik, csak nehéz beáálítgatni

hogy lehet eltûntetni azt, kiirja nekem is , a targetemnek is , hogy night elf , human meg ilyenek, tehat csak a class legyen ott

hogy lehet azt beállítani, hogy
nekem ne látszanak a buffjaim, de targetemnek igen (debuffok is)
Nevetséges...az tény h énse örülök neki ha más huz és mondjuk spelles mobok vannak mert azt garantáltan nehéz összeszedni ha nicns AS-ed. De én pl direkt örülök mikor hunter is rámhuz mindent 😊

Get a life!

kakaoskalacs
Azert dobtak ki dungeon groupbol mert DeathGripet hasznaltam .-.
meg sirt a paladin hogy nem birja az iramot :\ eszem megáll

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

na ezt nem gondoltam volna pvpre :o, de köszi a tippet

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

antgecc
Én armosot javasolnám kétkezessel. Viszont pvp-re tényleg a prot a menõ 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Prot 😊

warriornak <#felkialtas>szintezésre most mi az ideális talent, illetve dualwield vagy 2h?

köszi, valamenyit segített, de attól még tonline mindig szar.. es meg mindig laggzik az egesz , de mar nem annyira..

Ezt próbáld meg, nekem kb felére lecsökkent a latencym

http://www.youtube.com/watch?v=A5fjysf-hUw

bocsánat, hogy itt bénáskodok stb.
ismerõsöm szerint, csak szimplán levan terhelve a t-fos-online az ünnepek miatt..

valóban ezzel lehet a gond.. 420 ms körül van
nem igazán értek hozzá, de netet lemértem 14 mega ( 15bõl), és letölteni is rendesen töltök 1.5mb-el(most probaltam) , lehet nincs a 2õnek egymáshoz köze, lehetvan nem tom..

csak azért mondom, mert ha telefonalok t-online-nak, õket ugyis csak a sebesseg, fogja érdekelni.. nem az, hogy wow-ban 400 ms-en van

azt viszont nem vágom.. hogy a sebesség, ugyannyi, de pl honlapok sokkal lasabban jönnek be stb.

bélanéni
Nézd meg a jobb alsó sávon lévõ kis számítógép ikonnal, mennyi a válaszidõ. Ha 200-300ms vagy ennél nagyobb, akkor net gond (ami ideiglenes).

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
(Én pl. most semmit nem csinálok Win alatt, mégis 5-15% között mozog a CPU terheltség.)

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Szerintem a CPU-használatnak semmi köze hozzá, eddig is biztos így volt, csak mivel kisebb volt a ping, emiatt nem figyelgetted a prociterheltséget. Az 50%-os CPU használat teljesen normális, becseszne, ha a proci 10%-át használná ki. Az hogy "csak állok", ezt ugye nem gondolod teljesen vérkomolyan. Az hogy a karaktert épp nem irányítod, azért közben kb. 1000 dolog történi Windows és WoW alatt is.

Ez szinte biztos hogy netprobléma. Lehet hogy ideiglesenes, az újév eleji sáv.szélemelésre készülõdés közben van valami kisebb fennakadás, vagy szimplán aktuálisan valami egyéb gáz van a kapcsolattal.

kivajitanam, hogy amikor belépek:
Succes ...3 mp..., Connecting ... 3 mp... character list .... 3 mp ....

jelenség: 2-3 napja valami történt a gépemmel
amikor belépek wow-ba és beloginolok , akkor a következõ történik...
beirom a jelszot, nyomok egy entert.. megjelenik, hogy succes .. eltelik 1 mp , connecting.. eltelik még 1 mp.. character list ... még 1 mp.. stb., pedig eddig ezen végig ment fél sec alatt

belépek játékba: ha nyomok bármilyen skillt, legalább egy ilyen fél seces késéssel nyomja el.. net nincs leterhelve, senki sem tölt, gépemen se megy semmi különös.. és eddig jó volt minden

megnéztem cpu használatot, bármilyen skill elnyomásakor, ugy hogy 2 ember CSAK ÁLL, nem skillezik a target dummy-ra, 50%-re felugrik a cpu használat.. else merem képzelni raid közben mi lenne

képek:

mint most meggyõzödtem róla.. firefox használata közben is 20% min cpu használat van.. valakinek valami ötlet hogy mitõl lehet?

shaime01
nem minden dk meele vannak dc spammelösök is 😄

meg am is minden noobnak azvan 😄 (A)

Get a life!

kakaoskalacs
Eléggé profi volt a DK "kiképzés" 😊 mintha filmet neztem volna
Bár Dk- nem nagyon jon be mert nem ranged attack 😄 hanem utosverös 😊
de nemrossz.

"hogy vannak ezek az accountbindes átadható felszerelések mivel ezekkel talán a paladint a legkönyebb szintezni." ez hülyeség mert, pl warri chest+vállas+2x2h, ugyan ez a rugo és még sorolahtnám, de nem közötködésból irtam cask ugy megjegyeztem 😊

Get a life!

Botond
jól hiszed
kakaoskalacs
Nos elértem a level 55-ös szintet BE hunterrel , leszedtem a WoTLK 10 napos trialt és az lenen ak érdésem hogy ha utanna megveszem már csak az accountomhoz kell hozzaadni a jatekot telepiteni nemkell semmit ? mert a triallal egyutt feltolta a kiegeszitot is ugyhiszem. ÜDv!

Pre BC elött csak alli oldalon indíthattál palát a bc után horda oldalon is.Pre bc elött a paladin csak healer szerepet tölthetett be legalábbis raid guildbe, majd a bc után a prot ág is használhatóvá vált.A 3.0 pedíg átformálta a retri ágat is a wotlk megjelenése elött mitöbb akkor egy kicsit túl erõsre is sikeredett a retri ág.Sok játékos próbállja ki a paladint most hogy vannak ezek az accountbindes átadható felszerelések mivel ezekkel talán a paladint a legkönyebb szintezni.Nagyon sok bigott paladin utáló is kipróbálta van olyan is aki meg is kedvelte ezt a classt lásd crassus.Lvl 58 után majd outlanden viszont csak szinte dk val fogsz találkozni.
köszi, dk-ról még nincs tapasztalatom révén pár napja kezdtem újra és csak a 30-at taposom...

antgecc
Én nem vettem észre, hogy ennyire kiemelkedõen meggyarapodtak volna. DK-ból viszont túl sok van, az hétszentség....

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

csak egy gyors kérdés, mivel bc megjelenése óta nem játszottam, tegnap furcsa mód azt tapasztaltam, hogy akármennyi random instába mentem töménytelen mennyiségû paladin volt (healer/dps/tank) ez normális?😊 Igazából magasabb szinten is ilyen mennyiségû pala mászkál?

[HUN]Crassus
Gearscore....nagyon jó kis gear pontozó addon minden random instásnak kötelezõ ,hogy eldöntse megfelelõ-e a party neki mielõtt elindul😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Köszi!

[HUN]Crassus
de igen,de ez a gyorsaság enyhén szólva is meglepett....

s0n1c
Új lfg rendszer, új instak, könnyebb felöltözni most badgeekbõl, mint honor farmal.
Amúgy az utóbbi egy évben miért kell egy csomót várni arra, hogy behívjon BGre? Régen 1-2 percet kellett csak várni, most meg csúcsidõben is 10 percet... elfogytak az emberek? vagy nincs elég BG server?

antgecc
Crassus évek óta azt mondja, hogy imbalanced AV. És ezzel én is egyet értek. El van baszva az egész.

jazzy
Nem hiszem, hogy eddig nem tûnt fel neked, hogy kb akkor értünk oda ugyanakkor a bosshoz, amikor elõrébb volt a horda kezdõ.
[HUN]Crassus
Av: mondom csinájunk egy Blitz-et...most van buffed 62% parry+dogeom 50eter hp gondoltam elég lesz törpére...benne is volt szinte mindenki a kezdõnél...elindultunk pala+crus aura és 3 pala fellváltva aura mastery....SEHOL nem álltam meg én voltam az elsõ ahol csak udtam levágtam a kanyarokat! beugrok Bosshoz KETTÕT!!!,de konkrétan KETTÕT ütöttem rájuk mikor kíírta ALLY WIN!......na erre kérnék magyarázatot......gondolom a térkép még véletlen sem allyknak csítes....

Ja, Win 7-et használok.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Nekem korábban volt egy Acer Aspire 3690-es laptop, azon Dalaranban olyan 4-6 fps-t produkáltam low beállításokkal. Most egy ASUS K50AB SX011L típusú laptopom van, azon közepes beállításokkal stabilan hozok Dalában és 25-ös raideken olyan 30-40 fps-t, HC-kban 50-60 fps-em van, 60 felé még sose mentem. Viszont tökéletesen játszható lett a WoW. 😄

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

DJ RX7
hát akkor marad az asztali gép.

köszi szépen a helpet mindkettõtöknek!

:3

Ja, most nézem kicsit félreolvastam :p
XP-n is kb ugyanannyi lesz az fpsed. Nincs drasztikus különbség (én nem látok legalábbis).

DJ RX7
én laptopomon most win7 van és 10-30 közötti az fps. ezért kérdezem, hogy érdemesebb esetleg xp-n futattni, több fps-em lesz?

:3

Alaplapi vga-val nem nagyon fog menni, viszont egy r4570 már bõven elég neki. Youtube-on vannak videok.

kakaoskalacs
ja xp inkabb

kakaoskalacs
Valszeg fut csak nem maxon 😊