World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ RX7
üdv! valaki tesztelte már esetleg, hogy belépõ kategóriás laptopon (intel gma4500, t4200, 3gb). win7-en vagy xp-n fut jobban a wow?

:3

sziasztok egyszerû kérdés
tudom, hogy a goblin es a gnomish engi között aza különbség , hogy miket tudnak csinálni, de nem tudom eldönteni, hogy melyik a jobb pvp-re szóval kérnék egy kis segítséget.. elõre is köszönöm

Tényleg fasza de azért ott lóg rajta a "The Punisher" embléma 😄

Get a life!

Lacee
már nem azért, de szerintem ez a kép simán mehetne bannerba, a két debilen röhögõ karakter nagyon jó 😄

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Tudom, h elcsépelt kérdés, de késõ van, és 600 cikket olvastam át...

Valaki adna egy skillchaint, vagy hogyhívjákot, amiben le van szépen írva h hogy a legjobb dps egy unholy dk? esetleg mellékelhet talentet is😊

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Így akarjon valaki polkorrekt lenni 😞

Amúgy a karácsonyi képpel szerintem mi jobban jártunk 😄

Imádom ezt a topicot <#hawaii>

Lacee
has earned the achievement !

Ez egy nagyon kulturált válasz volt, gondolom, ezt te is érzed, te igazi önérzetes keresztény.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

shaime01
...<#pardon1>

Persze, hogy hozzá adódik.

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Hali!
Warrioral ha titan's grip-et hasznalok, es arms-on rakok pontot a two handed weapon specialra akkor az hozzáadodik? Vagy csak ugy ervenyes ha 1db 2h van a kezedbe es mortalozol?

Na ki kap gyûjtõit karácsonyra?<#mf1>

Zsoltika 007
A lich king kliens tartalmaz mindent patchekkel kiegekkel stb-vel együtt. Persze ami azóta jött ki azt le kell tölteni.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Igen nem kell, mert felteszi az egészet.

vegeta22
Hogyha a Lich install felteszem nemkell a sima wow-ot meg a bc-t feltenni ?? 😮

Ne agódj az egészdéged miatt....elmúlik:)

vegeta22
Oké Köszi mindenkinek megpróbálom.

Zsoltika 007
Ezt nekem is kidobja néha. De 2-3 próbálkozás után beenged. Azért nyomj rá egy repairt a biztonság kedvéért.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Valószínûleg rossz peccsel próbálsz belépni, vagy sérült egy fájl...indíts egy launchert, ha nem tölt peccset akk repair😊

Nem lehet.

Those who wish to follow me I welcome with my hands

Felesleges feltenni a simát és a BCt mert a Lich install feltesz mindent.

vegeta22
Elõször is üdv mindenkinek😊
WoW-osok segítsetek.Már láttam ebben a topikban ezt a problémát de a választ nem találtam meg.Nos felraktam a sima wow-ot utána a burning crusadet,és a Lich kinget.belépek a játékba és mikor beírtam a felhsználónevem és a jelszavam ezt írja ki: unable to validate game version .This may be caused by file corruption or the interference of another program.
Kérem aki tud ezzel kapcsolatba valamit segítsen(ha nehéz elmagyarázni vegyetek fel msn-re:[email protected])
Elõre is köszii

picket
Látom átjött a kép mondanivalója, de így fogok majd viccelõdni a jövõben.

&#3237;_&#3237;

HunnernesKonge
Portok

És nekem annó a realmlist.wtf-el volt gondom (nem írta át és ezért nem tudtam belogolni) ellenõrizd le hogy ez szerepel -e benne:
set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com
set patchlist eu.version.worldofwarcraft.com
set realmlistbn ""
set portal eu

Magát a file-t a \\WorldofWarcraft\Data\enGB mappában találod.

Sziasztok.Azt szeretném kérdezni hogy a Battered Hilt q 2x meglhet -e csinálni,azaz lehet mondjuk melee fgyver, és healinges is?
üdv!

miután átalakítottam az accomat bnetesre, nem tudok belépni, kiírja hogy unable connect bla bla bla...

routerrõl nyomom és olvastam még régebben, hogy az átalakítás után át kell állítani valamit, mert a játék más portot használ. meg kell nyitni valami másik portot ha jól emlékszem.

hogyan mûködik ez?milyen portot kell megnyitnom?

köszi elõre is!

Üdv!
shaime01
"Ha a saját karakteremet szeretné eladni nekem? Kreatív lennék."
Ebbõl kiindulva , kreativan probáltál goldot reklámozni!

MONDJONLE.

Használd egészséggel😄

Get a life!

mák hogy nem az én hirdetésem van ott most kapnám a savat XD

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

picket
Stormwindbõl screenshot goldseller spam nélkül?! <#ticking>

&#3237;_&#3237;

capaszabi
ez rejtett bot és goldsell hirdetés, kéretik törölni! 😄

grats, legalább lesz egy nagy halom szarabbnál-szarabbul gearelt altod 😄

Jim Morrison
tudtam, hogy be kell néznem, be is vágtam az egyik oszt társamat a képre 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Vasarolt mar valaki itt GC-t?Megbizhato?
itt

nagy1miklos
Khes köszi a leírást, alighanem az volt a baj hogy
1. kifelé jövet már az insta elején levõ mobok vissaztértek mivel egyedül elég soká tartott kitakarítani.
2. beszéltem ugyan a druidával de mikor rámtette a buffját azt feltételeztem hogy nem akar megint semmit (csak a bezárás gomb volt a párbeszédablakban) és azonnal kifutottam az instából. Talán ma újra kipróbálom.
Közben kérdezgettem másokat is de stockade bejáratánál az õrparancsnok legalább három napja szabadságon van, más sem találja.

A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!

shaime01
dpsként elég rossz az uj dungeon rendszer 10-20perces várakozások.. viszont tankként rögtön behiv ahogy beaddolom magamat még healerként is várni kell. innen jött nekem az ötlet ,hogy behivok 1 vagy 2 dpst partyba amikor tudom ,hogy most sokat fogok menni és egy ~20-30runért elkérek 500g-t.
És hál istenek van rá igény csomopénzt összeszedtem már 😄

Nolifer<#nyes>

HunnernesKonge
capaszabi
19. 80as dingelt szombaton. Már csak egy 63-as druidom maradt 😄

capaszabi
I betû

Mutanus az endboss Wailingben, és ha kitakarítottad az instát, akkor az elejérõl elindítod azt a böhöm taurend druida npc-t, aki a bejáratnál áll. Végigkíséred az útján, be Naralexx alvóhelyéig, jönni fog több hullámban pár mob, és a végén lesz Mutanus. Igen szép event, egyébként.

bélanéni
Lenne egy kérdésem. Elvileg van egy új dungeon-keresõ rendszer a 3.3-ban, hogy könnyebb legyen csapatot verbuválni/találni instához. Leírnátok, ez pontosan hogy mûködik és hogy tudom elõcsalni? Köszi!

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

PiszkosFred
Random az ifju banyasz megjelenese, nem midnig lopja ott a napot, csak ha szerencsed van.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

shaime01
most ezen mi a fail? ^^
egy jó élményt megörökitett képen és bekeretezte

Healbot

Lacee
gondolom a 7 napos ajándékidõ olyan, mintha trial lenne, tehát az ahhoz kapcsolódó korlátozások élnek:

"The following restrictions are placed on all Classic Trial Accounts:

* A level cap of 20.
* A maximum of 10 gold.
* Trade skills are capped at 100 ranks.
* Inability to trade via the auction house, mailbox, or player-to-player.
* In-Game public chat channels will be unavailable. (Players will still be able to communicate using say, party, or whispers).
* Characters will be unable to create or join existing guilds.
* Accounts will no longer be able to whisper other players unless they have been added to those players’ friends lists or have received a whisper from them first.
* Characters will not be able to invite players into a party.
* Characters will not be able to join parties with other players above level 20.
* Voice Chat is disabled on trial accounts.
* Realms with login queues will give priority to customers with retail accounts."

Hali. feltettem a wowot mert kaptam ezt a 7 napos játékidõt. de nem müködik a chat. ez ennek az oka hogy nem rendesen fizettem vagy nálam van valami gond?

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

FAIL

Get a life!