World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:3
tudom, hogy a goblin es a gnomish engi között aza különbség , hogy miket tudnak csinálni, de nem tudom eldönteni, hogy melyik a jobb pvp-re szóval kérnék egy kis segítséget.. elõre is köszönöm
Get a life!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Valaki adna egy skillchaint, vagy hogyhívjákot, amiben le van szépen írva h hogy a legjobb dps egy unholy dk? esetleg mellékelhet talentet is😊
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Amúgy a karácsonyi képpel szerintem mi jobban jártunk 😄
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
Warrioral ha titan's grip-et hasznalok, es arms-on rakok pontot a two handed weapon specialra akkor az hozzáadodik? Vagy csak ugy ervenyes ha 1db 2h van a kezedbe es mortalozol?
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Ne agódj az egészdéged miatt....elmúlik:)
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Those who wish to follow me I welcome with my hands
WoW-osok segítsetek.Már láttam ebben a topikban ezt a problémát de a választ nem találtam meg.Nos felraktam a sima wow-ot utána a burning crusadet,és a Lich kinget.belépek a játékba és mikor beírtam a felhsználónevem és a jelszavam ezt írja ki: unable to validate game version .This may be caused by file corruption or the interference of another program.
Kérem aki tud ezzel kapcsolatba valamit segítsen(ha nehéz elmagyarázni vegyetek fel msn-re:[email protected])
Elõre is köszii
Ne agódj az egészdéged miatt....elmúlik:)
És nekem annó a realmlist.wtf-el volt gondom (nem írta át és ezért nem tudtam belogolni) ellenõrizd le hogy ez szerepel -e benne:
set patchlist eu.version.worldofwarcraft.com
set realmlistbn ""
set portal eu
Magát a file-t a \\WorldofWarcraft\Data\enGB mappában találod.
miután átalakítottam az accomat bnetesre, nem tudok belépni, kiírja hogy unable connect bla bla bla...
routerrõl nyomom és olvastam még régebben, hogy az átalakítás után át kell állítani valamit, mert a játék más portot használ. meg kell nyitni valami másik portot ha jól emlékszem.
hogyan mûködik ez?milyen portot kell megnyitnom?
köszi elõre is!
Üdv!
Ebbõl kiindulva , kreativan probáltál goldot reklámozni!
MONDJONLE.
Get a life!
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
itt
1. kifelé jövet már az insta elején levõ mobok vissaztértek mivel egyedül elég soká tartott kitakarítani.
2. beszéltem ugyan a druidával de mikor rámtette a buffját azt feltételeztem hogy nem akar megint semmit (csak a bezárás gomb volt a párbeszédablakban) és azonnal kifutottam az instából. Talán ma újra kipróbálom.
Közben kérdezgettem másokat is de stockade bejáratánál az õrparancsnok legalább három napja szabadságon van, más sem találja.
A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!
És hál istenek van rá igény csomopénzt összeszedtem már 😄
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"The following restrictions are placed on all Classic Trial Accounts:
* A level cap of 20.
* A maximum of 10 gold.
* Trade skills are capped at 100 ranks.
* Inability to trade via the auction house, mailbox, or player-to-player.
* In-Game public chat channels will be unavailable. (Players will still be able to communicate using say, party, or whispers).
* Characters will be unable to create or join existing guilds.
* Accounts will no longer be able to whisper other players unless they have been added to those players’ friends lists or have received a whisper from them first.
* Characters will not be able to invite players into a party.
* Characters will not be able to join parties with other players above level 20.
* Voice Chat is disabled on trial accounts.
* Realms with login queues will give priority to customers with retail accounts."
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
FAIL
Get a life!