World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem most van egy resto sámánom, hála égnek már átlagban 232-245-ös cuccokban, így tudok segíteni a raideken a guildnek, és tudok koncentrálni a többi karakteremre. Sok pici karim van, nekik heirloom itemek kell szerezni, a másik 80as karim pedig egy DK tank, akinek most szedem össze a T9-et és a többi Triumph, Valor, Conquest itemeket, hogy normálisan tankolhassak késõbb a guildben. 😊 Eddig két T9 jött össze, és két Triumph gyûrû, a többi item még várat magára. 😊
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Amúgy retkes szar legendary ami kb mindenkinek meglesz, aki hetente kipucolja egyszer(és rááldoz annyit, hogy megszerzi valahonnan a 25 saroniteot), mivel a q itemet mindenki lootolhatja majd akinek megvan a quest (ptr-en ez volt legalábbis).
Egy átlagos játékosnak, aki felnõtt ember, dolgozik, tanul (nem egyetemen veri a pöcsét, hanem tanul), edz, barátnõzik, annak egy ilyen easy gear összeszedése is kurva sok idõbe telik. Arról nem is beszélve, hogy nem valami élvezetes naponta, ugyanazokat a hc-kat ásítozva farmolni.
Ne azzal foglalkozzatok, hogy ki milyen könnyen kap geart, hanem azzal, hogy a ti gearetek megszerzéséért mit kaptok cserébe. Élvezetes új raid contentet, kihívásokat, bonyolultabb csapatmunkát igénylõ harcokat, amit az ember sokkal jobban élvez, mint a monoton hc farmot. Tehát élvezd az élményt, amit kapsz, élvezd a geared és ne azzal foglalkozz, hogy egy olyan, akinek élete is van lila cuccot szerez magának!
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Viszont a frost az kevés😞 kb heti 3-4x van idõm/kedvem napi randomra 1x lejutok icc10 vagy 25-be attól függõen hogy jön ki a munka és összehozom a heti raid Q-t ez így sacc/kb20-21 fros hetente vagyis 1 szet item 3!!-5!! hét /az olcsóbból ugye a 3 hét ,mert a drágák 95!! emblemesek/ a szet 5 item vagyis majdnem 2 teljes hónap ilyen ütemben és még köpeny,trinket+ kraftolható itemet egy darabot nem vettem.....
Igaz momentán még a HC raiderek sem képesek heti 35 frostnál többet szerezni hetente....a legendary fegyós 25!! saronitos quest pedig egy álom marad kb.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Az összes HC-t lenyomni, még ha fast run is, akkor is 1 HC=min. 15 perc. Hány HC van? 15? 20? Az alaphangon 225-300 perc, de általában becsúszik egy-két gikszer, ami elnyújtja a dolgot. És nem hiszem, hogy mindenkinek van napi 5-6 órája arra, hogy lenyomja a HC-kat, tehát 500 badge összegyûjtése nem kis feladat, egy átlag játékosnak minimum 2 hónap. Pláne, ha DPS. Tankként marha egyszerû groupot találni, healerként már picivel nehezebb (saját tapasztalat, tankként kb 30 sec, míg groupot kapok, healerként néha várok 4-5 percet is), DPSként nem ritka a 10-20 perc várakozás sem. Jó, ehhez még hozzájön a heti raid-quest, ami 10 Triumph, ha beváltod a Frostokat. 😊 Tehát jó eséllyel napi 1-2 óra játékkal olyan 100-150 badge-t tudsz összegyûjteni, ha ügyes vagy.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
nekem a napi egy HC sem mindig jön össze, igaz 1-2 hetente péntek-szombaton azért tudok raidelni is, szóval felszerelésügyileg ICC-re készen ért a patch.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
30 markos rendszer megmaradna pl battlemaster 60 trinket
és honor drasztikusan lecsökkenték olyan TBC szintre
mert pl isle of conquesten bárki probáljon meg 100 wines öcsit megcsinálni mostanság.. esélytelen 2-3 órás queue vannak ragnán és azt is bukjuk
Miota nincs markos rendszer de viszont még mindig be lehet beválltani markot honorért ami még müködne is.. ha nem csak WSG lenne remélem tényleg csinálnak vele valamit mert ez igy 62k 1 cuccért ami majdnem honorcap vicc.
ami megoldást találtam ,hogy 100 arena pontokat beválltok 2ks honoradokra de még igy is vicc
Nem hiszem el, hogy ezen még mindíg nem változtattak, csak az ígérgetés van megint, hogy majd a köv kiegben..
mondjuk ha valakinek nem sürgõs, akkor wg-vel is simán elég honor jön, de nekem most pl. elõ kéne vakarnom valahonnan még olyan 90k honort gyorsba, hogy kivehessek újabb 2 relentless kiegészítõt, s akkor még nem beszéltem arról, hogy ha megyünk feljebb még 150-200 ratinget, akkor még kéne újabb ~200k honor, ami nem kevés, pláne úgy, hogy beváltottam már szinte mindent honorra, amit csak lehetett :S
jó lenne, ha mondjuk minden gyõztes aréna meccs után járna 75-100 honor, meg olyan 5-10 aréna pont.
ez szerintem nem sok, de ahhoz pont elég lenne, hogy a megmaradt grindet is megszüntesse...bár tudom, ez nem lenne túl nagy biznisz a blizz-nek :F
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Van-e arra lehetõség, hogy 3-4 talentpontot visszakapjak, kijelölve azokat amikrõl vissza akarom vonni, vagy reset-eli az összeset?
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Egyébként ha rám hallgatsz, olyan karaktert indítasz, amivel szivesen játszol, érdekesnek találod, stb... Hiába van imba karid, ha szar vele játszani, mert távol áll tõled. Meg aztán, mint mondtam, kihoznak egy patchet és a menõ karid mehet a kukába.
Végre megvettem a wowot eredetiben is, mert cska rég játszottam , akkor is törtön. Arra lennék kíváncsi, arénára milyen castok a jók? Vagy nem tom régen volt valami olyan oldal, ami az arena állását mutatta eredeti szervereken... na azt az oldalt valaki be tudná linkelni?