World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Emlékszem elsõ 80as karimmmal elõször akartam lemmenni oda mert napi hc volt. Az egész guild rinyált hogy fúúj oda nem akar. Nagynehezen összejött az 5 ember. 20 perc alatt megvolt. Mivel elõször voltam, még érdekesnek is találtam a repkedéseket. Aztán másodszor és harmadszor is lement simán. Pedig ekkor még nem függött a sárkány hp az ilvl-tõl. Hogy mi bajuk van vele az embereknek <#nemtudom> Ha sok a trash az a baj, ha kevés akkor az, ha trash helyett valami érdekes van akkor az...

Lacee
már a kezdeti rinyálást sem értettem, a nerfelés után meg pláne. Oké, talán nem kéne kergetõzni az elsõ bossal, hanem elsõre lenyomni, úgy kicsivel gyorsabb lenne, de a többi része miért bonyolult sokaknak, azt fel nem foghatom.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

- ebben az instában nagyjából 2 fps-re esik le a gépem sebessége, inkább nem akarok mást szivatni vele (már szinte mindent minimumra vettem (látótávolságot azért nem)), ha hetente 1x instába megyek akkor az addonok nagyját is kiszedem addig. Más 5 fõsben 7-20 fps amit tud a gép produkálni

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

jazzy
Akkor ezentúl csak oculust akarom kapni.. nem értem az embereknek mi a bajuk azzal a szerencsétlen instával, fõleg mióta scalelõdik ilvl-el a sárkány hpja, nevetséges. 15 perc alatt bevered az instát, sokkal inkább kapom ezt mint mondjuk HoS-t..
Vagy tényleg ilyen rohadt bonyolult 111111-2-t nyomni és arrébbmenni amikor banishelõdik ?
Én ezek után is insta leavelem :p

Ez már az a szint...
Ekkora hülye ötletet <#falbav>

Csirke4
Lassan elérik a törtszeró szintjét!<#eljen>
Szerintem is tiszta gáz... A követekezõ hotfixben, már végig se kelljen menni az instán...

[HUN]Crassus
ez mekkora szánalom már!: "Hotfixben próbálnak a derék devek tenni valamit a kevéssé proffeszionális játékostársaink heveny Oculus-gyûlölete ellen. Ezentúl, ha a random dungeon opcióval kapjuk az instance-t, a végén mindenki egy plusz kincses zsákot kap, amiben két bónusz Triumph token és rare gemek vannak biztosan, és esély van egy kék sárkány mountra is"

és még a havidíj felét is engedjék el annak aki letol napi 1 HC 5 fõst b+:S

hihetetlen arcokkal lehet ám tényleg randomokban találkozni,de ez azért nevetséges már...

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

picket
Polaritás megváltoztatása: 100 xp
Protokollok átírása: 200 xp
Szingularitás létrehozása: 500 xp

&#3237;_&#3237;

jön a star trek online! XD

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

egy ideje semmilyen mmo nem izgat, ugyhogy nem is jatszom.

aki ismer tudja, hogy milyen csélcsap vagyok, kipróbálok mindent, ez igaz az uj mmokra is, de cska ideig oraig szorakoztatnak, nagyon keves dolog kot le hosszutavon (ez nemcsak a mmokra igaz, de azokra halmozottan)

uff

anti hero

ha szorakoztat, akkor jo, en tuti agyfaszt kapnek, neha beleolvasok a forumba, de inkabb csak bosszankodni szoktam : )

anti hero

Botond
Ez az egyetlen casual friendly mmo, a tartalmat is rendszeresen frissítik, jó ez.
nem mindenki izgul úgy rá az éppen hype-olt mmo-kra, mint te :S
igen, wow-ozik még...

ne mondd mar, hgoy jatszol meg ezzel

anti hero

emailekre legalább 2 hónapot kell várnod.. legszerencsésebb esetben 2õt..
hivd fel a blizzt ha tudsz angolul.. instant megoldás, vagyis inkább válasz, mint megoldás

picket

&#3237;_&#3237;

Tuti, hogy nem 😊 Nem az a problémám, hogy nem tudok belépni, hanem, hogy lezárták és én errõl semmiféle értesítést nem kaptam. De mindegy, írok a supportnak, aztán hátha kiderül valami.

Ha már össze van vonva, e-mail címmel és jelszólval lehet bejelentkezni. Lehet, hogy más jelszót adtál meg bnet accountnak mint a sima accod volt?

Már régen összevontam a sima wow és a battlenet accountot, és még mielõtt abbahagytam játszottam is vele.

antgecc
Már nem léteznek a "régi" wow-os accountok. Battlenet-es accountokká kellett alakítani õket. Errõl kellett, hogy kapjál vmi értesítést.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Hello, egy kis problémába ütköztem. Igaz, hogy tavaly novemberben abbahagytam már a játékot, de ma rá akartam nézni az accountomra, és azt az üzenetet kaptam, hogy le van zárva, vagy bannoltak. Nos én errõl semmiféle értesítést nem kaptam. Supporttal vegyem fel a kapcsolatot, hogy miért is van lezárva?

monnyonle

Get a life!

antgecc
Kérjük a decemberi felmérés eredményét! 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

miafene, ennyire nem lehetett érezni az iróniát abban, amit irtam? 😄

Csirke4
Letörölték már végre a Bloodscalpot?<#eplus2>
Haldoklik? sok az ember, nembiztos h halálán van...

...vagy lekapcsoltak pár szerót? kissebb lett a limit? mert akk lehet ^o)

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

nekem msot 441es

Get a life!

Botond
541es nekem
410-es sor ebben a pillanatban a Ragnaros-ra <#zavart2>
OMFG...HALDOKLIK A WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <#nezze><#help><#nezze>

Random HCkban is ugyanúgy saved leszel, a különbség csak annyi, hogy ha egyszer voltál már adott instában aznap, akkor saját csapattal oda aznap már nem mehetsz vissza, ha mondjuk kimondottan abba az instába akarsz, viszont a random LFG-vel még nyugodtan berakhat abba az instába, akár egymás után is. Nekem ez UP-val volt, egymás után 3x zsinórban. 😊 A végére már nagyon untam.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

shaime01
te 2 honapod farmoltál 2 szintel jobb gearért mi 2 napot farmoltunk kettövel rosszabb gearért.. te geared még mindig jobb lesz ha raidböl szerezted.

De ha randomolsz, beadhatja újra.

már nem azért , de nekem úgy tünt , ha egy hct letoltál akkor oda többet nem tesz be, ezt mutatja is ha azt választod hogy melyik konkrét instákba mennél . ott egy X aminél az van hogy locked.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Csirke4
Mármint olyanok amik a nerf után eltûnnek. (Van néhány igen, de több is kéne, hogy a vérpistikék lenyugodjanak és helyreálljon a béke.)
Pl hand of Adal vagy champion of the naaru amúgy valóban.
antgecc
Ez pont, hogy önzés és irigység....

Van is?

Csirke4
Egyébként a hard-modeoknak kéne, hogy legyenek rewardjai, (PL Title,Feast of Strength öcsi) amik a játékban, nem nyújtanak DPS elõnyt vagy akármit csak jól néznek ki és olyan Joenak úgyselesz.
Csirke4
Ezzel én is így vagyok. Megvárom amíg kijön cataclysm. xd
[HUN]Crassus
igazából kiszedik a 245ilvl-t,DE aki ügyes az úgyis 258 meg 264ben fog menni ellenben a 245-ösökkel....TEHÁT ha ügyes vagy TE/õk,ti/ jobb gearben lesztek mindenképp......

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

jazzy
Miért nem vártad meg a 3.3-at hogy kiszedd te is most hc-ból?
HunnernesKonge
XenHai
Ez nem önzés kérdése ,hogy mi x hónapig farmoltuk a setet ti meg 2 nap alatt ki szeditek most hcból .....
Botond
Az önzés magasiskolája. Köszönjük pistike. Még szerencse, hogy egyre kevesebb ilyen van a játékban, mint te.
Fehercsoki
Nem,csak az zavar hogy más 0 erõfeszítéssel megkapja amiért én küzdöttem.

Botond
Ezt rosszul tudod. Ugyanúgy belockolja.
jazzy
és ez téged annyira zavar, hogy szörnyû
aza szopás, hogy ez csak emblem farmra jó.. akinek item kell

20 gundrak? õszintén.. mennyi esélye van, hogy ugyanabba az instába rak 3-4er többnél egy nap.. nem sok, persze ha napi 25 órát hc-zol, akkor lehet meglesz a 10.. de akkor sem 20

Fehercsoki
Hát régen volt az már amikor én wowoztam.(3.1.3,3.2 elõtt hagytam abba)Akkor viszont ez a gear nem is csak ingyen van hanem egyenes eléd rakja a blizz!