World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
inkább ez. <#wink>#wink>
:3
[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Get a life!
Minden fórumon megy a sírás, hogy milyen könnyûek lettek az új insták...valamelyik nap olyan fickót láttam qqzni, aki naxxban egymás után 3x húzta be a mobokat, behalt mindenki, bossnál meg nemh nem tudja a taktikát, ha 20x elmondod neki h itt állj meg, azért is rossz helyre ál, behal, bemakrózza h RESS PLS!!!!444!!!!, és addig nyomja, amíg be nem hal a boss...
Blizz elintézte, h 2100-ig meglegyen a fõigazgatótól a takarítónõig mindenki fizetése, szóval nem lenne gáz ha a 10-15% aki nembír epicet szerezni nyomná a cancel acc-ot😊
Remélem Sargerasnál nem csak 1 gombot fog nyomkodni mindenki, hanem tolnak bele valami kis izgalmat, nehézséget...mostani instákkal sincs bajom, akinek swpben ment, itt is megy, nem irigylem a többiektõl a cuccost, de jobban tetszett, amikor nem tévéztem heal közben, hanem figyeltem a játékra<#awink>#awink>
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
max belogolsz és meglátod,hogy egy ratyi a játék és kilépsz 😄
Velem ez volt. Kedvem lett hozzá, megnéztem 1,5hétig játszogattam, és szevasz.
resi nélkül utána szevasz van, 2 shotolnak a 'csába, de lehet még annyi se kell hozzá.
bár mondjuk közel 900 resivel se nagyon veszem észre, hogy tovább élek 😄
blizzard is elismerte, hogy hátizé-nem-akartuk-de-hát-mégis-sajnos a rugó lett az új glass cannon, csak az gáz, hogy ez az üveg igencsak törékeny. meg irták azt is, hogy a rugó cc-je nerfelve lesz a jövõben, a passzív survi-t meg feljebb akarják tornászni, mert azért kicsit vicces már, hogy egy cloth-os class 10x jobban birja, ha ütik, mint egy leather (lásd pl. "frostmáge és az állandóan befagyok" tipikus esete :S)
frostmágra visszatérve ti nem érzitek azt, hogy "kicsit táp a lelkem"?
múltkor disco priest haverral kb. 3 percig öltünk ketten 2v1-be egy frost mage-et, s kib***ul nehéz volt még úgy is kinyúvasztani...vagy én voltam poliban, vagy a priest, akin éppen nem volt diminishing, ha meg nem poli volt, akkor meg stun-ban ácsorogtunk, vagy frost nova-zva voltunk...aztán végül úgy sikerült kinyirni, hogy lejárt a cd a clos-on meg a vanish-en is, s akkor végül sikerült utolérnem 😄
egyes klasszoknak szinte semmi resi nem kell pl. FGrost mage vagy rugó ennek a 2 klassznak van kb a legtöbb cc-je amivel betudja magát menteni vagy az ellenfelét annyira kiiktatni,hogy nem kell neki a resibõl eredendõ védelem...csak stat elbaszás nekik.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Miért nincs barátnõd?
Get a life!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
Ha felrakom a Lichkinget akkor újra fel kell patchelnem az elejétöl?