World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sokan tudják , google a barátod 😉. night elf csaj meg ne szóljon bele az aláírásomba. jó fiú vagyok ne piszkáljon. 😛

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

picket
Elég rossz véleménnyel vagy magadról. Én nem adtam el (nem is tenném), bár lehet, hogy játszom még, de egyszer sem volt az az érzésem, hogy most mindenképpen elõ kell fizetnem (nem is tettem meg azóta egyszer sem). Szerintem elhatározás kérdése, ez még csak nem is drog, amit a szervezeted kíván, hanem csak le kell magadat kötnöd valami mással. Kevesebbet unatkozom mióta nem wowozok: raid létszámra várakozás, farmolás, beloggolásnál, bg-nél, arénánál sorban állás megszûnt 😊

ಥ_ಥ

picket
Jönnek maguktól is, nem kell kiírni 😄

ಥ_ಥ

picket
Errõl jut eszembe, hogy az aláírásodról negatív véleménnyel van a nájtelf csaj, ha a kedvére akarsz tenni, akkor átírhatnád. Szerencsére a honlapod címét nem tudjuk :p

ಥ_ಥ

DJ RX7
orgrimmar-ba human-ként, nem hiszem el tudna jutni.
inkább ez. <#wink>

:3

Barpi
Nagyon köszönöm! Már nézem is. 😊

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

panther112
Azaz mégis, mert ez egy nagyon rövid chain. Itt meg tudod nézni az egyes állomásokat, 3 lépcsõs questchain, szóval hamar el tudod dönteni hol akadtál meg.

panther112
Nincs, mit, sajnos többet nem tudok segíteni, ezer éve csináltam ezt a chaint.

Barpi
Nagyon köszönöm, mindkettõtöknek a választ, utánajárok. 😊

panther112
Completion Tracker (Beta) ezzel megkeresheted hol akadtál el.

panther112
biztosan elkezdted a chain-t, de valahol megszakadt, menj fel wowhead-re és töltsd le azt az app-ot, vagy menj végig a qgivereken, és vedd fel újra a chaint.

Barpi
Valamit elszúrhattam, mert nekem ott nincs. (ha a Questlogra gondolsz) 😞 Volt, aki azt írta, Northrend-ben kapom. 😞

antgecc
Warlock trainer adja a questet 10-es szinten. Questlapon 'Warlock' csoportban találod.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Barpi
Sziasztok! Lenne nekem is egy kérdésem. A napokban gondoltam, kipróbálom a humán Warlock-ot. Nekem tetszik, de van egy problémám. 15-ös szintû, és még mindig nem tudok vele Void Walker-t idézni, ami alapból járna a 10-es szinttõl. 😞 Ha van itt köztetek, aki emlékszik még, hogy hol, melyik küldetés után kapta meg a lehetõséget, kérem ossza már meg velem. Köszi szépen.

Get a life!

én 20:05-kor, és most fogok bejutni...

shaime01
19:40kor logoltam be szervere.. még van 11perc queue <3

jazzy
Aki putricide közben tvzik megpaskolom a fejét, hogy ügyes
Na várjcsak...nagyot szólna, ha blizz bekeményítene az új kieggel...

Minden fórumon megy a sírás, hogy milyen könnyûek lettek az új insták...valamelyik nap olyan fickót láttam qqzni, aki naxxban egymás után 3x húzta be a mobokat, behalt mindenki, bossnál meg nemh nem tudja a taktikát, ha 20x elmondod neki h itt állj meg, azért is rossz helyre ál, behal, bemakrózza h RESS PLS!!!!444!!!!, és addig nyomja, amíg be nem hal a boss...

Blizz elintézte, h 2100-ig meglegyen a fõigazgatótól a takarítónõig mindenki fizetése, szóval nem lenne gáz ha a 10-15% aki nembír epicet szerezni nyomná a cancel acc-ot😊

Remélem Sargerasnál nem csak 1 gombot fog nyomkodni mindenki, hanem tolnak bele valami kis izgalmat, nehézséget...mostani instákkal sincs bajom, akinek swpben ment, itt is megy, nem irigylem a többiektõl a cuccost, de jobban tetszett, amikor nem tévéztem heal közben, hanem figyeltem a játékra<#awink>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

[HUN]Crassus
nah azért a 3 új Boss már fingatós.......

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Az eddigi tapasztalatok alapján én is sokat vártam volna a normáloktól... SWP szint soha többet nem lesz és errõl tudni lehetett.

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Mit mond a nájtelf csaj?<#mf1><#banplz>

sajnos az oldalamon még nincs acc hirdetés de lesz! 😉 bár arra várni fölös. talán a hirdetõ portálokra ha felteszed találsz vevõt.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

sziasztok valaki segítsen nekem pls felraktam a wowott és 3.2.2n áll az a szerver ahová szeretnék menni de akár hányszor belépek a wowwba és beírom az acc nevemet meg a passt mindig belép oda ahol a karaktereim vannak és nekiállja updatelni..... több féle realmal kipróbáltam és több féle patchelésû szerverrel de mindig elkezde.... pls aki tudja a megoldást az írja meg elõre is köszi sziasztok
panther112
Nem igazán attól tartok, hogy most logolnék be, mert épp rettenetesen unom a wowot (sokat vártam icc-tõl, de szerintem borzasztóan gyenge lett), hanem, hogy cataclysm-re visszajönnék. Blizz propaganda hadjárata eddig engem mindig meggyõzött😊

plu604
Miért nem írjuk ki bannerba hogy a frankót megmondó embereket szívesen látjuk? Komolyan kevesellem a fikázás/hét arányt...

b4rc4
tartsd meg.

max belogolsz és meglátod,hogy egy ratyi a játék és kilépsz 😄

Velem ez volt. Kedvem lett hozzá, megnéztem 1,5hétig játszogattam, és szevasz.

Csirke4
Inkább tartsd meg az accodat ésha már nagyon nembírod esetleg kérdezz meg egy pschiátert, hogy mi a teendõ. (Tuti van megoldás. 😄)
panther112
Nekem ez kizáró ok lenne, mert rettenetesen rá voltam(vagyok) menve a petekre, mountokra, tuti nem tudnám még egyszer rávenni magam, hogy kifarmoljam õket újra. Volt olyan pet, amit jó fél évig tartott megszerezni, nem lenne lelkierõm újra nekimenni, ugyanakkor biztosan nem akarnék wowozni olyan karakterrel, aminek nincs meg.

Fehercsoki
Velem is ez volt,el is adtam,de azért nagy a csábítás így is.

panther112
Üdv, tudtok mondani egy olyan weblapot, ahol könnyen, és viszonylag gyorsan meg lehet szabadulni az accountunktól (lehetõleg magyar vevõkkel)? Félek, hogy újra belogolok, ha nem adom el, char delete, meg ugye semmit nem ér...

jazzy
Mert a Cheap shotot nem lehet parryzni ergó nem ér a deterrence lófaszt sem ellene, szóval a game mechanikát ismerni kell valamilyen szinten utána qqzni, ettõl eltekintve a deterrence 1 bugos szar, de ez pont nem bug.
Nézd meg mit mond a night elf leányzó!

Szevasztok itt lehet hírdetni szervert?
A WoTLK pvp és aréna úgy rossz ahogy van, és ezen már semmi nem segít szvsz bele kell nyugodni. Ilyen szempontból már az új kieget várom, már szánalmas a mage a dr nélküli polyval 2 kockával ami messze a legopbb def. cd, a rugó 8k-s envenomjáról nem is beszélek, és még lehetne sorolni meg qqzni, de annyi hiba, bug hülyeség van hogy lusta vagyok megírni a Blizznek. Pl mikor 2.2k-n be cheapshotol a rugó a hunterem deterrence alá és a többi és a többi...

csak úgy megsúgom, rugóval resi nélkül addig élsz, amig van clos-od, meg evasion.
resi nélkül utána szevasz van, 2 shotolnak a 'csába, de lehet még annyi se kell hozzá.
bár mondjuk közel 900 resivel se nagyon veszem észre, hogy tovább élek 😄

blizzard is elismerte, hogy hátizé-nem-akartuk-de-hát-mégis-sajnos a rugó lett az új glass cannon, csak az gáz, hogy ez az üveg igencsak törékeny. meg irták azt is, hogy a rugó cc-je nerfelve lesz a jövõben, a passzív survi-t meg feljebb akarják tornászni, mert azért kicsit vicces már, hogy egy cloth-os class 10x jobban birja, ha ütik, mint egy leather (lásd pl. "frostmáge és az állandóan befagyok" tipikus esete :S)

frostmágra visszatérve ti nem érzitek azt, hogy "kicsit táp a lelkem"?
múltkor disco priest haverral kb. 3 percig öltünk ketten 2v1-be egy frost mage-et, s kib***ul nehéz volt még úgy is kinyúvasztani...vagy én voltam poliban, vagy a priest, akin éppen nem volt diminishing, ha meg nem poli volt, akkor meg stun-ban ácsorogtunk, vagy frost nova-zva voltunk...aztán végül úgy sikerült kinyirni, hogy lejárt a cd a clos-on meg a vanish-en is, s akkor végül sikerült utolérnem 😄

[HUN]Crassus
-g

[HUN]Crassus
az,hogy a PVE gearesek annyival nagyobbat sebeznek a kedvezõbb statjaik miatt,hogy "átütik" a resis védelmed mint a picsa😛
egyes klasszoknak szinte semmi resi nem kell pl. FGrost mage vagy rugó ennek a 2 klassznak van kb a legtöbb cc-je amivel betudja magát menteni vagy az ellenfelét annyira kiiktatni,hogy nem kell neki a resibõl eredendõ védelem...csak stat elbaszás nekik.

antgecc
Nagyon rég pvp-ztem már, nem vagyok képben. Hogy érted, hogy nem számít a resi?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Elõször csak képet akartam, de kommenteket sem árt elolvasni...<#banplz>

Miért nincs barátnõd?

mint holy pvp paladin 39percet dueleztem if elõtt egy feral druiddal, de a végén meguntam és feladtam.... ekkora szart 1hétig lehetne duelezni....

Get a life!

Fehercsoki
Nem is mondtam hogy 5 perc.

Rendben, kösz zsépen.😄
Csirke4
Azért az pár óra megvan...
Lacee
3.0.1 a gyári LK ha jól emlékszem, és onnan bizony el kell jutni a 3.3-ig ahol most tartunk.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Fehercsoki
Milyen elejétõl?A WotLK feltelepítésre 3.0.1re rakja a wowod verzióját,innen kell felpatchelni 3.3ig.

Warriorok kezdenek visszaállni str-re amint ICC gearbõl megvan arp cap ( vagyis gemeket lehet vissza cserélgetni )

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Csáó!

Ha felrakom a Lichkinget akkor újra fel kell patchelnem az elejétöl?
shaime01
és a 44 resi 3012 ratingen lévõ prot warrior?😄

jazzy
Most nem kezdenek lassan visszaállni a warriorok str-re?
Legalábbis múltkor megnéztem pl Kiskopó-t õ egyáltalán nincs armor penetbe öltözve.