World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#vigyor3>#vigyor3>
Én ezzel tolom, és közepes beállításokkal kb. 25 FPS-t tudok stabilan tartani Dalaranban. Ez raideken, HC-kban, és questelés közben felmegy 40re, eddig a max. amit ezzel a géppel kihoztam a Wow-ból közepes beállításokon, az 60 fps volt.
De egy 25-ös raiden a 25-30 fps már sztem elég, hogy tudd, mi merre, meg hány méter. 😊
Remélem, tudtam segíteni Glesthor.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
2010-01-28 18:41
Hi.
Miko jelenik meg a Clataclysm????????(a hejesírásé meg boccs)
Idén má megjelenik??
wow.hu...ilyen emberekkel se találkoznék a szervereken<#szomoru1>#szomoru1><#wow3>#wow3>
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Tehát ide nem olyan emberek járnak, akik a tört szerver adta "lehetõségekre" kíváncsiak lennének.
Ui.: Amúgy nem dõl össze attól a világ, hogy Te tört szerveren szórakozol. Csak itt erre például senki nem kíváncsi. 😊
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Melyiken is nyomod? 😛
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
10esbe jobban haladunk, lement ma hc putri, aztán úgydöntöttünk, hogy achiezünk sindragosán, de nagyon nyomorék (legnehezebb achie a meta achiebõl) egy achievement, tankok mindig bekapták az 5. stacket, és aztán nem tom miért megöltük normalba😮 és ott maradt a sok try, na m1 majd jövõhéten
még1er grat
Esetleg valaki tud nekem írni egy olyan összeállítást laptopra, amin normálisan fut a WoW?
Elõre is köszönöm a segítséget!
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
A játékot nem könnyítik, hogy pityukának is legyen sikerélménye, hanem a ti kedvetekért lehetõvé teszik az utánpótlás szervezését.
Gondoljatok bele mi volt amikor még classic wow ment. Amikor a full bwl geares maintank úgy döntött, hogy akkor õ neki most ennyi elég, nem kell silithus insta farm is a hátára. Akkor guild feloszlik vagy 2 hónapig famrolja MC+BWLt mire új Maintank felgearel. Na most ez nincs, mert badgeból gearelt pityuka elõre tud lépni és pikkpakk ugyanott van, mint maintank feri aki megunta és lépett. Ez pont a hardcore arcoknak jó, nem a casualoknak.
Ez igaz pvpre is. Ha nem lehetne kicsit gyengébb geart szedni könnyen akkor elõbb felezõdne a pvp arcok száma, aztán megint aztán megint. Aztán rövid idõn belül nem indulna AV+Isle, mert nincs már 40 érdeklõdõ, arénában crassus a szoksásonál is többet szopna, mert a nubok abbahagyták már sikerélmény hiányában, stb.
Ezt még nektek is látni kellene, hogy nincs itt ajándékozás, csak a folyamatosság lehetõsét teremtik meg. Tanultak más MMOktól ahol nincs beszállás, és elsorvadt a gém játékos utánpótlás hiányában...
kb. olyan feeling volt, mint anno vashj, meg kael fight...
volt is diadalordítás ventrin a végén, mikor lenyomtuk...pedig ilyet wotlk eddigi boss-ai alatt még 1x se hallottam 😊)
bár jobban belegondolva azért toc26hc-ben még 6k gs mellett is lehet frankón wipe-olgatni, ha láma vagy.
szóval részben igaz, amit mondasz, de szvsz a wow egyáltalán nem haldoklik. az más tészta, hogy a blizzard könnyíti a game bizonyos részeit, hogy casual pityukának is legyen sikerélménye 😊
jah, amúgy LK down :S

Ha most akarsz puggal menni, még most is vannak ahol olyan követelményeket kérnek hogy ejha. Ezért érdemes és volt érdemes anno guildtársakkal menni. Õket nem érdekelte ha kicsit gyengébb volt a geared a kelleténél.
Az a gond hogy manapság a hc raideken kívül egyre csökken a guildek szerepe, régebben guild nélkül el sem tudtad képzelni a nagyobb raideket.
Peace 😊
BC-ben meg az volt a baj, hogy összeszedtem az összes hc-ból kék cuccokat, de puggal nem mehettem le hc-zni mert szar a gearem.
Illetve ha megnézed az item level különbségeket, itt 200-ról "indul" az endgame és mostmár 264-277 a vége. BC-ben 115-ös volt a HC-szint, és BT-ben 141 volt a vége. (SW rátett a lapáttal 154-el)
Szóval MÉG JÓ hogy egy 245-264-es cuccokban feszítõ plate dd be tudja tankolni azt az instát, ami nem-epic!, hanem rare ilvl 200 alatti cuccokra terveztek.
Bezzeg a jókis scholomance runok... =)
#142817 - backet majd késõbb cserélem le. Jelenleg a trinket nagyobb upgrade lenne. Kösz a segítséget. Bocs most kezdtem el megint játszani, wotlk kijövetelekor abbahagytam.😊 Amúgy egyetértek Crasussal. Csak az aoe megy orrba-szájba, semmi cc, agyhalottnék megyek énis és próbálom tartani az aggrót😊
AVIRA - \"More than security.\"
ICC elsõ bossán a fél DPS hihetetlen késztetést érez arra,hogy a Bosst szembõl üsse? vagy,hogy nem veszik észre ka mellettük valakit felszúrnak? vagy Lady D nél a melee "üti" a melee immunis mobot? és ugyanezt a casterek is megcsinálják a cast immunisokkal?
sorolhatnám naphosszat...nemtudom miért kellett így megoldani a blizznek...
összequesteled magad 80ra "kettõ perc alatt" bemész HC-ba "nyomod amin nincs CD vagy épp nem "szürke" vagy villog:S" a mobok meghalnak mint a picsa,tankolni szinte nem is kell DPS bõl lemegy minden, heal sem nagyon kell bár van 1-2 HC ahová legalább egy normálisabb healer meg tank azért nem árt,de a legtöbb instát tank nélkül simán lehet hozni....se CC nem kell se taktika se semmi...csak megy mindenki AOE mint állat,DPS össze vissza a mobokba semmi focus......--->megvan a 200as 216 os gear.
Majd bemennek ezek a "tapasztalt" játékosok a 10 es/25 ös instába ahol megint kb. agy nélkül kell nyomogatni a nem CDs skilleket a bossok úgyis eldõlnek,mert ovodás szintû taktikával is lemennek ha van egy éppkézlább tank vagy healer.....
Aztán ha bemegyek BGre "csodálkozom" mikor az emberek képtelenek átlátni a harcot...nemtudják a helyes priorítási sorrendet,nemtudnak CC ni, ami "beleakad" az egtbe azt ütik veszettül,legyen az akár egy PET! nemszámít közben a healer 10 yarddal arrébb szabadon szarráhealel 2x3x os túlerõt.....
haldoklik a wow sajnos a blizz öli meg mindenegyes iszonyatos könnyítésével....
Hol vannak az insták mikor a 4-5 fõs grp ból 1 v2 mobot KÖTELEZÕEN CC ni kellett vagy nemvolt mindegy a sorrend,hogy mit ölsz meg elõször,mert taktikázni kellett,hogy túlélj....akkor az emberek megtanultak játszani is a karijukkal nem ez a fos volt mint most!:S
Emlékezönk vissza pl blood furnace az orkos insta HC ban! fasza nehéz volt tank healer és 3om CCt keresett szinte mindenki! Tanként ide-oda kellett pattognom és ínyhüvely gyulladásig nyomni a skilleket ezerrel ha nem akartunk wipeot....most bemegyek nyomok egy shockwave+thunder clap aztán szedje le a mobot aki tudja akár mehetek is teázni a konyhába:S
lehet anyázni rám,de sajnos így van......
Kicsit megsértõdött, hogy mindenki kiröhögte és elküldte a picsába.<#idiota>#idiota>
fasz kivan,hogy a hozzád hasonló 80 as idiótákkal hígul a wow napról napra.......
kíváncsi lennék mit produkál egy magad fajta játékos egy instában....szánalom b+
és még csodálkozom,hogy a random HCk ban napról napra olyan játékosteljesítményekkel találkozom,hogy kihullik a hajam.......
Hova lenne érdemes mennem, hogy ICC10-hez elég legyen a gearem? Most 4937gs-em van.
AVIRA - \"More than security.\"
fostalicska tört szerveren, persze, hogy nincs értéke a gold-nak -.-
haldoklik a PvP, erre jön a 3.3.3...asd<#banplz>#banplz>
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
:) Semmi okosság :P