World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Értem köszi,hát annyit nem ér az egész karakterem😄

[HUN]Crassus
20euró😛 5000+ huf

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

lb 100% uptime, scorch buff 100% uptime, fb spam, pb proc->cast ennyi
WinT
Sziasztok!

A mage altomnak tegnap csináltam egy fire talentet. Tudom, hogy az arcane a menõ most, de gondoltam bohóckodni random HC-kban jó lesz, hogy legyen valami változatosság.
Viszont nem igazán tudom kitalálni mi lenne a jó rota ehhez, tudna valaki mesélni róla kicsit, hogy hogyan is mûködik egy fire mage?
slime001
Mi az addon neve, ami ilyen királyul mutatja a CD idejét?

AVIRA - \"More than security.\"

Fehercsoki
Karakter faj váltás mennyibe kerül?

UnknownAsshole
Aztmondták ezentúl én fogok tankolni :'<

(combat log)
Jaj a kifogás <#idiota>

capaszabi
Más. kicsit kezd felbaszni, hogy nem akkor tudunk boss-t tryolni, amikor ideális/meg van a setup és ember, hanem amikor blizz/t-online/random ISP ugy gondolja, hogy most tryolhattok.

Tegnap 1.5 órát szoptunk HC10 Syndragosán mert 2 healer felváltva DC/3sec spike p3-ban... Aztán levertük normálban :S

capaszabi
amugy van amikor kb leszarom és a healerrel végigtoljuk 2-en aki meghal mert hülye az vagy visszafut vagy kilép 😄 Volt hogy gundrak alatt 10 ember volt összesen a partiban... egyiket se kickeltük 😄

capaszabi
szegény bladefistes csávó agyvérzést kapott izgalmában sztem

capaszabi
nálam nincs leechelés, ha egy pack nem hal meg mire a következõig elérek megállás nélkül, akkor rájuk szólok. ha ez mégegyszer elõfordul kimegyek cigizni, bio-ra és elolvasok 1-2 postot EJn 😄

capaszabi
még mielõtt valaki felvetné, õ nem én 😄 de kb én is irhattam volna.

És BSen is<#szomoru1><#falbav>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

2v2-ben, Druid+random dps ellen egy retri+disc felállással mit érdemes kezdeni? Mert ilyen párosítás ellen 90%ban bukjuk...
Igen, a dispell CDre van tolva az éppen aktuális focus targetre.

kakaoskalacs
Steamwheedle Cartel-en is

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Lacee
felháborítóan nagy lag és DC-hegyek vannak Arathoron, máshol is?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Fehercsoki
Nekem máskor semmit sem kérdeztek...(bár mindkettõnél én voltam a tulajdonos,még a másik account jelszavát sem kérték,csak a bankkártyaszám,nekik mind1 ha megy a pénz)

ha mindkettõhöz tudod a titkos kérdésre a választ és be is tudsz velük logolni, akkor igen, lehet.
továbbá nem árt, ha a tulajdonos is ugyanaz, bár szerintem ez nem kritérium. igy még nem próbáltam, úgy már igen, hogy azonos volt a tulaj.

drogosgeci
ha még nem volt b.netre konvertálva akkor ott meg lehet adni újat

[HUN]Crassus
hmmm akkor így: ha veszek egy accountot azt átírhatom a nevemre?😊

ha azonos néven van a két acc. akkor igen.

[HUN]Crassus
karit accountról lehet másikra átrakni?

Jónagyszar, tedd inkább vaterára mintsem ide...

Get a life!

Miért, Istenem, miért nem tudnak olvasni az emberek?<#nezze>

cikasz
Én amikor a hunterral misdirt lövök a tankra akkor pary-ba kiirja. 10 perc instázás után megkérdi, hogy "WTF missdirection?"
Azjol-Nerub insta, tankolok. Tudtommal a skirmisher-t nem lehet tauntolni meg aggrozni sem mert random targetre megy.
Persze megkaptam, hogy "aggro" meg "tank low gear" 😊
551 def meg 30k hp unbuffed nem lehet olyan szar egy sima HC-re szvsz.

http://www.akciofigura.hu

Fehercsoki
Megkérhetnélek hogy a szaros oldalad ne linkeld be minden topicba?Mert semmi köze egyikhez sem ahova belinkeled.

[HUN]Crassus
Mage ellen 15!!! secre szoktak bírkában tartani😊 legtöbbször mire kijövök már csak 3v2 vagy 3v1 van😛 illetve 2v2 ben ahogy mondtad inkább csak 2v1😊
Bubi után vagy azonnal halott vagyok vagy megnyerem a CC világbajnokságot😄

gecinagy skill kell a poly-záshoz jajám.
gondolom már sikerült ekkora arccal tökélyre fejleszteni...kb. ennyi a mage "hatalmas" cc-je...jah, ehhez aztán geciskillesnek kell ám lenni, jobb is, hogy te ilyen pr0 nemzetközi guildben vagy, ahová kell ez a onebuttonpushcc skill, mert szegény tökhülye "nemzeti guild"-ekben (ergo magyar), amiket annyira leszólsz, te már egyszerûen túl jó lennél.

szégyenlem magam a guild-em nevében is, hogy nem érhetünk fel a te szellemi nagyságodhoz és skilled mértékéhez.

üdvözlettel:
egy nemzeti (magyar) guildleecher, aki laza 1-1,5 héten át majdnem minden délután elwipeolgatott LK-n 24 másik guildleecher társával együtt, mire meglett a kill

ui.:
magas lóról qrvanagyot lehet ám pofára esni, szal nem leszólni a sem a magyar guildeket, sem azok tagjait.
ha te a pr0-k között érzed jól magad, asszem a többiek nevében is mondhatom, hogy áldásunk rá, de szvsz qrvára nem kiváncsi rá senki se, hogy te mennyire vagy profi a polymorphozásban.

(btw poly-ról most eszembe jutott a mage gecinagy skill-je 2v2 arénában, amikor mage ellen kb. konstans 2v1-et vagy kénytelen játszani, mert épp azt rakja neverending poly-ba, akin éppen nincs diminish returns - na ehhez is aztán kiba**ott nagy skill kell ám o.O)

kakaoskalacs
csak fura hogy lvl75-80ig felhuzzak az X-edik karaktert és fingjuk sincs arrrol hogy mit is tud akár a sajat karakteruk vagy akár a másik player karaktere.

Amugy paladinnal biztos jobb a tank..

vénfarok
*vagyis azok akik azthiszik h a dk-k tudnak shieldet használni xD rosszul irtam

vénfarok
sajnos sok az ilyen random loldk..😞

kakaoskalacs
Random Lick King Dungeon 3 Pala Mage én DK
Dk-val probalok tank-ként teljesiteni (frost pres meg talent)
erre a Paladin "megszolal" mértnem hasznalok pajzsot igy nem tudok tankolni : DDD mert pajzs nelkul nem lehet . OMG mire fogta a srác hogy a DK nem tud pajzsot hasznalni ... Üdv

Csirke4
Good luck... <#idiota>
byzhouse
48hc belefér 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Egy egész napot? 😄

Csirke4
50 hc-t.
Hm. Ha fél óra 1 darab akkor lássuk csak mennyit is játszik 1 nap?...
[HUN]Crassus
részvétem

drogosgeci
más nem 1 hc-t tol egy nap hanem 30-40-50-et, mióta megszûntek a bg-k nincs más.

Azt tudom hogy ignore-nél hozzá kell adni a nevéhez a szervernek a nevét is, de most így meg nem mondom hogy kell. 😛

Cross-realm friend addolás hogy mûködik?<#fejvakaras><#help>

Tanknak készülök, nem azzal van a bajom, amit írsz, hanem azzal, ahogy írod...<#beka3>

[HUN]Crassus
azt még ICC-ben is sokan megcsinálják:S

Bele, de amikor benne áll a zöld szarban és meghal az már nem. 😄

[HUN]Crassus
de amikor 4-5x annyit tolok mint egy 5500 GS es DK akkor ott nagy faxverés megy!😊

[HUN]Crassus
hülyeség/figyelmetlenség is belefér.....én is baszok el pullt vagy akármit

Egyébként engem csak akkor zavar ha valaki lazsál ha vagy nem csinál semmit, vagy a saját hülyesége/figyelmetlensége miatt meghal meghal õ vagy valaki más.

Szóval ha 15 perc lesz a 10 percbõl engem nem zavar igazán ha haladunk. Persze én csak napi 2-3 instát tolok le, ha valaki többet akkor nincs gond.

Egyébként te még mindig jól jársz így is, DPSnek egy átlag 10perc szokott lenni a várakozás, neked instant kb. 😄

[HUN]Crassus
engem nem az zavar,hogy 3-4k gs-es 2-3k DPS-es emberekkel tolok végig egy instát hanem az,hogy 10bõl 9x 2-3 ember leszarja/ami ugye csaka DPS/ az instát....8-10 perc alatt kilehet végezni még a fenti értékekkel rendelkezõ emberkékkel is HA arra a 8-10 percre annyi fáradtságot vesznek,hogy odakoncentráljanak! ÉS szerintem ez lenne fair a többi csapattaggal szemben és nem az,hogy majd a másik úgyis "kiüti" a frost emblememet addig ellébecolok,elkávézgatok elemailezgetek.....énis kibaszottul unom a napi 1 HC mat,de megtisztelem a társaimat,hogy amíg együtt játszunk addig hasznos is legyek!

Teszem azt bejön 2 5700as dps, meg egy ilyesmi tank, akkor amire én az 5kmal elkezdem sebezni addigra már félig a halálban van. És az AB nem magától stackel. Mobon nekem is 3,5k - 4k dps a max. Bosson akár 7k-10k is lehet.

Persze itt csak a magerõl beszéle.

Hát ja, rugoval nehéz trasht ölni. FOK FOK FOK FOK FOK <#idiota>