World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A mage altomnak tegnap csináltam egy fire talentet. Tudom, hogy az arcane a menõ most, de gondoltam bohóckodni random HC-kban jó lesz, hogy legyen valami változatosság.
Viszont nem igazán tudom kitalálni mi lenne a jó rota ehhez, tudna valaki mesélni róla kicsit, hogy hogyan is mûködik egy fire mage?
Tegnap 1.5 órát szoptunk HC10 Syndragosán mert 2 healer felváltva DC/3sec spike p3-ban... Aztán levertük normálban :S
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Igen, a dispell CDre van tolva az éppen aktuális focus targetre.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
továbbá nem árt, ha a tulajdonos is ugyanaz, bár szerintem ez nem kritérium. igy még nem próbáltam, úgy már igen, hogy azonos volt a tulaj.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Get a life!
Azjol-Nerub insta, tankolok. Tudtommal a skirmisher-t nem lehet tauntolni meg aggrozni sem mert random targetre megy.
Persze megkaptam, hogy "aggro" meg "tank low gear" 😊
551 def meg 30k hp unbuffed nem lehet olyan szar egy sima HC-re szvsz.
http://www.akciofigura.hu
Bubi után vagy azonnal halott vagyok vagy megnyerem a CC világbajnokságot😄
gondolom már sikerült ekkora arccal tökélyre fejleszteni...kb. ennyi a mage "hatalmas" cc-je...jah, ehhez aztán geciskillesnek kell ám lenni, jobb is, hogy te ilyen pr0 nemzetközi guildben vagy, ahová kell ez a onebuttonpushcc skill, mert szegény tökhülye "nemzeti guild"-ekben (ergo magyar), amiket annyira leszólsz, te már egyszerûen túl jó lennél.
szégyenlem magam a guild-em nevében is, hogy nem érhetünk fel a te szellemi nagyságodhoz és skilled mértékéhez.
üdvözlettel:
egy nemzeti (magyar) guildleecher, aki laza 1-1,5 héten át majdnem minden délután elwipeolgatott LK-n 24 másik guildleecher társával együtt, mire meglett a kill
ui.:
magas lóról qrvanagyot lehet ám pofára esni, szal nem leszólni a sem a magyar guildeket, sem azok tagjait.
ha te a pr0-k között érzed jól magad, asszem a többiek nevében is mondhatom, hogy áldásunk rá, de szvsz qrvára nem kiváncsi rá senki se, hogy te mennyire vagy profi a polymorphozásban.
(btw poly-ról most eszembe jutott a mage gecinagy skill-je 2v2 arénában, amikor mage ellen kb. konstans 2v1-et vagy kénytelen játszani, mert épp azt rakja neverending poly-ba, akin éppen nincs diminish returns - na ehhez is aztán kiba**ott nagy skill kell ám o.O)
Amugy paladinnal biztos jobb a tank..
Dk-val probalok tank-ként teljesiteni (frost pres meg talent)
erre a Paladin "megszolal" mértnem hasznalok pajzsot igy nem tudok tankolni : DDD mert pajzs nelkul nem lehet . OMG mire fogta a srác hogy a DK nem tud pajzsot hasznalni ... Üdv
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Szóval ha 15 perc lesz a 10 percbõl engem nem zavar igazán ha haladunk. Persze én csak napi 2-3 instát tolok le, ha valaki többet akkor nincs gond.
Egyébként te még mindig jól jársz így is, DPSnek egy átlag 10perc szokott lenni a várakozás, neked instant kb. 😄
Persze itt csak a magerõl beszéle.