World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy épp csak fogalmam nem lenne hogyan tartsam magamon a mobokat és basznának szét mindenegyes tresh grp-on...
a Tankoknak vagy a healereknek miért kell végig koncentrálni egy instában? csak a DPS joga,hogy ha szar napja van akkor beleszarik a normális sebzés kiosztásba?
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
a "mire sebezném már meghalt" ezt magyarzd már meg? akkor mibe hal bele? valószínûleg abba a sebzésbe amit a nem líccselõ vagy éppen játszani tudó player belerakott...tehát valamit te baszol el😛
amúgy leavelem is nem szarozok nekem másfél sec egy teamet találnom
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Bezzeg amikor bosson lenyomom dpsben õket akkor már hallgatnak. 😄
mage 4800GS rugó 4900 GS
Az a gondom hogy a BS nagyon szar realm(pugozás szempontjából és nagyon kevesen vannak),és melyik pvp realmet ajánlanátok ami ali oldalon játszható sokan vannak és több magyar guild is van?
Én is próbáltam már kivágatni embert aki ilyen followon volt, aztán én voltam a gyökér.
és a warrival még csak most indulok HC ba....remélem neki normális emberei lesznek.....
<08:46:10>08:46:10>
<08:46:20>08:46:20>
<08:46:29>08:46:29>
<08:46:34>08:46:34> <1>1>
<08:46:52>08:46:52>
<08:47:04>08:47:04>
<08:47:22>08:47:22>
<08:47:29>08:47:29>
<08:47:55>08:47:55>
<08:47:55>08:47:55>
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
<#nevetes2>#nevetes2>
http://www.akciofigura.hu
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
akkor utana meg is nyugszom, hogy minden rendben van 😄
anti hero
fasz kivan vele naponta csak 1 kúrva HC-t megyek,de a DPS 90% a lícselni próbál!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Get a life!
http://www.wowhead.com/?item=49640
Ezt hogy tudom szétszedni? csináltam 1 abyss kristálybol de nem tudom szétszedni. Valaki plz hogy kell?
BattleTag: kabel15#2672
Nekem egyedül azzal van problémám (és hidd el, hogy ez a leggyakoribb játékostípus), aki megpukkad magától, hogy mekkora pro, "fullosnak" minõsíti az olyan karakterét, amit pugokban, vagy guildleecheléssel gearezett fel. Lövése nincs a játékról, bármilyen kicsit is rázósabb szituációban failez, ezért semmiféle kihívást jelentõ dolgot nem hajlandó csinálni. A fórumokat pedig telekommenteli az olyan megjegyzésekkel, hogy túl könnyû ma már a wow, mindenki epicben van... miközben õ maga a legnagyobb láma, elég csak rákattintani a ach/dungeons and raids fülre, és kibukik, hogy semmire nem jó az adott illetõ.
Abba most ne menjünk bele, hogy a HC mód mennyiben játékélmény-növelõ dolog... Te így élvezed a játékot, oké. De miért akarod a saját (játék)stílusodat ráerõszakolni a többiekre? Nem toszottul mindegy neked, hogy mások mit csinálnak? Olcsó sértegetéssel, arrogáns dumával pedig nem éppen azt bizonyítod, hogy az értelmes 2%-ban vagy.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Az életem pedig így is szép, van egy csodás barátnõm, vasúti fõirányító vagyok és csomó mindent csinálok szabadidõmben. Hiányzik néha a WoW is, viszont egyszerûen túl sok idõt venne el fontosabb dolgoktól. Mindenki maga dönti el mi a fontos...
You\'ll Never Walk Alone
A wow egy játék, a hard mode-ok is részét képezik a játéknak. A top guildek nem ugyanazok a wowban, mint a világklasszis focisták a sportban. Egy top guildbe bekerülni nem is nagyon nagy ügy, elképesztõen sok játékos alkalmas rá, a wow pve része sohasem lesz igazi skill játék, össze se lehet hasonlítani mondjuk egy w3-al, starcrafttal. A Method 2008 júniusában meghívott, mert jónak tartották a játékomat, a legjobb w3/tft rankem 973 volt 2007-ben!!!, ebbõl azért világosan lehet látni, hogy egy igencsak közepes játékteljesítményt tudok nyújtani, de a wow pve részéhez ez is elég. A professzionális wow pve sokkal inkább szociális/hozzáállásbeli kérdés, az egyedüli ok, amiért ilyen kevés jó guild van a hozzáállás, és az, hogy szinte debil szinten mozog a community 80%-a.
Amúgy miféle munkáról beszélsz? Hogy egy karaktert raidképesen tartsál, arra ma már alig kell játékidõt fordítani, és a jövõben még kevesebbet kell majd. Ja, hogy vannak emberek, akik nem a loot, hanem a játékélmény miatt mennek raidekre, és heroic módokban próbálnak bossokat ölni, ha neked ez = munka, akkor csak sajnálni tudlak. Gondolom anno a te fajtád nem nyilvánította munkának az S1 farmolását AV-ben...