World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de mondjuk a tankolás nagyobb figyelmet igényel
Én healelek és nem nagyon erõltet meg egy hc és kb 12 hcként wipelok 1 et
[HUN]Crassus
nagy a szád,de akkor megnéznélek mennyire ugatnál ha tanként vagy healerként nyomnék /follow-t vagy KV nák a gép elõtt.....
vagy épp csak fogalmam nem lenne hogyan tartsam magamon a mobokat és basznának szét mindenegyes tresh grp-on...
a Tankoknak vagy a healereknek miért kell végig koncentrálni egy instában? csak a DPS joga,hogy ha szar napja van akkor beleszarik a normális sebzés kiosztásba?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
ne röhögtess már sacc/kb tisztában vagyok az egyes kasztok mire képesek trashen bosson....
a "mire sebezném már meghalt" ezt magyarzd már meg? akkor mibe hal bele? valószínûleg abba a sebzésbe amit a nem líccselõ vagy éppen játszani tudó player belerakott...tehát valamit te baszol el😛
amúgy leavelem is nem szarozok nekem másfél sec egy teamet találnom

De akkor nem lenne oka másokat szidni, mimeg fórum olvasás helyett mónikasót néznénk...<#falbav>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Egyébként nem értem mi a bajod, nyomsz 1 leavet, azt kész. Neked a legkönnyebb csapatot találni.

Nekem is ez a bajom mire sebezném a mobot már rég meghalt, aztán jönnek az olyan észlények mint te. Már bocs.

Bezzeg amikor bosson lenyomom dpsben õket akkor már hallgatnak. 😄

[HUN]Crassus

[HUN]Crassus
Hát sírok baszki ez se az én napom komoylan VICC ez a battle grp
mage 4800GS rugó 4900 GS

Sziasztok
Az a gondom hogy a BS nagyon szar realm(pugozás szempontjából és nagyon kevesen vannak),és melyik pvp realmet ajánlanátok ami ali oldalon játszható sokan vannak és több magyar guild is van?
Ismerõs..
Én is próbáltam már kivágatni embert aki ilyen followon volt, aztán én voltam a gyökér.

[HUN]Crassus
nah még annyit nem is merek abba belegondolni,hogy az a kis köcsög gyerek mennyi triumph-ot szed ki ezzel a farmbottal 1 nap alatt ha ilyen megvezethetõ hülyék a playerek....

[HUN]Crassus
van egy fusi meló 5 en vagytok 4 en dolgoztok mint a gép,de az egyik gyerek csak támassza a falat....mikor pénzosztás van nem basznátok jól nyakon? vagy odaadnátok neki is a pénzt? vagy csak mi magyarok mûködünk így,hogy nem toleráljuk ha hülyére vesznek?Mondom padlót fogtam mikor vázoltam a problémát és én lettem a rossz,hogy kiakarom rugni az uccsó Boss elõtt,hogy legalább annyit bûnhödjön,hogy kapjon egy 15 perces debuffott és várnia kelljen 1 tankra.....

[HUN]Crassus
sajnos én nem támogatom ha hülyének néznek vagy hülyére próbálnak venni😊
és a warrival még csak most indulok HC ba....remélem neki normális emberei lesznek.....

[HUN]Crassus
08:45:30] <80:Kasadya>: hát ez már mindennek a teteje baszki! random ofc sámán 4900 GS az elsõ bossig úgyahogy csinál valamit aztán valéami fos makróval /follow a tankra és minden combatban lebasz 4 totemet,de semmi más! a 3. bosson észrevettem
<08:46:10> <80:Kasadya>: mondom a többieknek mit csinál és hogy várjunk 3 percet aztán basszuk ki ne legyünk már ennyire hülyék hogy kifarmoljuk a 2 frostját
<08:46:20> <80:Kasadya>: erre mit kapok?
<08:46:29> <80:Kasadya>: engem rugjanak ki
<08:46:34> <1> : LFM > RFC quick run (tank+1 dd)
<08:46:52> <80:Kasadya>: mert mondtam 3 percig nem indulok healelni csak miután kibasztuk a sámánt
<08:47:04> <80:Kasadya>: én lettem a szar szemét
<08:47:22> <80:Kasadya>: a sámán egy kúrva szót nemszólt az egész insta alatt mikor kérdõre vontam akkor se
<08:47:29> <80:Kasadya>: sztem ottse volt a gép elõtt
<08:47:55> <80:Moofflon>: tud vki 30 staminás gemet vágni?
<08:47:55> <80:Kasadya>: ezek a kis faszok meg védték és majdnem engem basztak ki.....agyam eldobobom

Barpi
Akkor ez a gond. PVP-re. 😞

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

byzhouse
pve szerverre mész? 😮

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Barpi
Hi All! Ha, csak simán PVE-t szeretnék játszami, és nem akarom, hogy nálam 20-30 szinttel magasabb hordások quest-elés közben leverjenek, hogy tudom tíltani a PVP-T?

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

cikasz

http://www.akciofigura.hu

LeWyTy
"petikém"

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

cikasz
"Fütyülsz bazdmeg és hazudsz! Hogy miért? Mert egy szar szemét szar alak vagy !"

<#nevetes2>

http://www.akciofigura.hu

Csirke4
És ha nem rakod be akkor mire költöd? 😄
picket
Hazucc :c

&#3237;_&#3237;

antgecc
Akkor kivételesen nagy mázlista vagyok, esetleg hazudok. <#wow3>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Ha belegondolok mennyit raktam a Nescafé zsebébe a napi kv mennyiségemmel és egyesek a cigigyártók zsebébe a napi dohánymennyiséggel.... Faszság ilyenekbe belegondolni....

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

[HUN]Crassus
ritka?a full guild egész nap olyan HC storykat mesél a G cseten,hogy ez még enyhe is....

antgecc
Én minden nap tolok 4-5 hc-t és még nem igazán találkoztam ilyennel. Szvsz nagyon ritka.

antgecc
Mehehe, én több, mint 5 éve tolom, kissebb kihagyásokkal (max 3 hónap), és nem mondom, hogy néha nem unom, de valamiért még mindig leköt.

joisten se tudja miota nem wowozok, de amikor olvasok egy ilyet #143174
akkor utana meg is nyugszom, hogy minden rendben van 😄

anti hero

Na most így hirtelen belegondoltam, 2 év azt jelenti hogy durván 100k HUFot beleraktatok a blizz zsebébe.<#wow1> Fél évnél tartok lehet én is erre a sorsra jutok, ahogy most kinéz még egy darabig nem unom meg.😊

[HUN]Crassus
"CICAORK"-BS es DK nak üzenek takarodjon teázni a nagyanyjához,de addig ne joinoljon randomba míg nem szart,nem KV zott és nem reggelizett,mert NEM én leszek az a TANK aki végighzza az instán a Frostemblemért! meg az az 5800 GS-es mage is tehet egy szivességet aki 3 mob csoporton 50 ezret tol ki magából....zárójelben nekem 250k volt tanként addigra...õ sem lícselt nagyoin mi?

fasz kivan vele naponta csak 1 kúrva HC-t megyek,de a DPS 90% a lícselni próbál!

Lacee
én mostanában érem el a két és fél évet, de nem unom... mondjuk közrejátszhat az is, hogy átlag heti két napon játszom, így nehezebben sokall be az ember 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Dettó. 2+ év után azt vettem észre, hogy meguntam. Még volt több mint 1 hét az elõfizetésembõl de töröltem a géjmet <#miaz>

LeWyTy
1hete wow-ozok. <#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

1hete nem wow-ozok.

Get a life!

kabel15
Valaki tudna segíteni?
http://www.wowhead.com/?item=49640
Ezt hogy tudom szétszedni? csináltam 1 abyss kristálybol de nem tudom szétszedni. Valaki plz hogy kell?

BattleTag: kabel15#2672

vénfarok
csicska törtösök

JSaN
megoldva, tengere ki uszva megdoglok es ujra a temetoben vagyok.

JSaN
azt ertem, csak mit csinaljak ha ki estem a farol a hullam egy agon log es en tengeren vagyok? Barmelyik temeto jo?

A temetõben is fel tudsz éledni menj rá a szárnyas angyalkára. Vagy a hulládnál, csak a közelébe kell lenned nem kell teljesen ráállni.

JSaN
Hali, most probalgatom a trialt. de en amien hulye voltam le estem a farol. Night elfel megyek es a fa szelerol leestem, es feluton fenn akadtam egy agon es meghaltam. Majd szellem modban utana mentem es szinten le estem, csak most teljessen az aljaig. mar 1 oraja maszkalok es semmit otletem nincs. Ilyenkor mit lehetne csinalni?

games4ever
Így már én is értem, hogy mi a bajod, de tényleg az ez elõttiekbõl nem ez jött le nekem se. 😊

antgecc
Te beteg vagy.... <#wow3>

BC alatt a heroic dungeonök nem is voltak rosszak, nyújtottak játékélményt, bár azért a vége felé már ott is irtó nagy volt az overgearezésbõl fakadó unalom. Amúgy meg az elõzõ hsz-ben is leírtam, hogy semmi bajom az ilyen mentalitású játékosokkal/emberekkel, mint amilyen Te is lehettél, sõt örülnék, ha õk adnák a wow játékosok gerincét, de sajnos nem így van😞 A játékosok 70%-a wannabe noob, aki azt hiszi õ szarta a spanyol viaszt, de egy mobot nem tud úgy cc-zni, hogy ne a tank aoe rangebe kerüljön. Érdekes nekem sikerül, ha én poly trg-em pont uott marad, ahol eredetileg volt, mert tudom, hogyan kell egy poly-t együtt idõzíteni a tank pulljával. Pedig ez egy alapvetõ elvárás kellene, hogy legyen, de az a sok noob, aki telesírja a fórumokat, hogy túl könnyû a wow egy ennyire alap dolgot se tud megcsinálni, azt jön olyan hülye dumával, hogy a hc mód munka...
Scouser
Na ennek a hsz-nek már volt értelme. Az elõzõekbõl nem ez jött le.

You\'ll Never Walk Alone

Nekem teljesen mindegy, hogy ki mit csinál, pláne egy játékban. Ha valakinek az a szórakoztató, hogy lvl1-es crittereket öl, és õ ettõl érzi magát jól szíve ügye. Sõt nagyon meg tudom azokat a játékosokat is érteni, akik csak szeretik a wow világát, szeretnek castolgatni, vagy healezni, és baráti, vagy nem baráti körben csinálnak normal dungeonöket, stb.

Nekem egyedül azzal van problémám (és hidd el, hogy ez a leggyakoribb játékostípus), aki megpukkad magától, hogy mekkora pro, "fullosnak" minõsíti az olyan karakterét, amit pugokban, vagy guildleecheléssel gearezett fel. Lövése nincs a játékról, bármilyen kicsit is rázósabb szituációban failez, ezért semmiféle kihívást jelentõ dolgot nem hajlandó csinálni. A fórumokat pedig telekommenteli az olyan megjegyzésekkel, hogy túl könnyû ma már a wow, mindenki epicben van... miközben õ maga a legnagyobb láma, elég csak rákattintani a ach/dungeons and raids fülre, és kibukik, hogy semmire nem jó az adott illetõ.
Lacee
normál raid 0 szintû kihívást jelent? hahahaha.

Abba most ne menjünk bele, hogy a HC mód mennyiben játékélmény-növelõ dolog... Te így élvezed a játékot, oké. De miért akarod a saját (játék)stílusodat ráerõszakolni a többiekre? Nem toszottul mindegy neked, hogy mások mit csinálnak? Olcsó sértegetéssel, arrogáns dumával pedig nem éppen azt bizonyítod, hogy az értelmes 2%-ban vagy.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Scouser
LVL 70-ig játszottam a játékot, és Outland Hc instákat "farmoltunk" a kicsit gyenge magyar guildünkkel. Meguntam, nem motivált, hogy a lootért órákat öljek bele. Másfél évig toltam, jó volt de elég is. Nem hiszem, hogy ettõl rosszabb ember vagyok bárkinél.

Az életem pedig így is szép, van egy csodás barátnõm, vasúti fõirányító vagyok és csomó mindent csinálok szabadidõmben. Hiányzik néha a WoW is, viszont egyszerûen túl sok idõt venne el fontosabb dolgoktól. Mindenki maga dönti el mi a fontos...

You\'ll Never Walk Alone

Egy professzionális labdarúgónak az a munkája, élete, és ha szarul mennek a dolgok bizony nem is fogja jól érezni magát. Az, hogy xy lejár focizni hétvégenként, egy egészen más dolog.

A wow egy játék, a hard mode-ok is részét képezik a játéknak. A top guildek nem ugyanazok a wowban, mint a világklasszis focisták a sportban. Egy top guildbe bekerülni nem is nagyon nagy ügy, elképesztõen sok játékos alkalmas rá, a wow pve része sohasem lesz igazi skill játék, össze se lehet hasonlítani mondjuk egy w3-al, starcrafttal. A Method 2008 júniusában meghívott, mert jónak tartották a játékomat, a legjobb w3/tft rankem 973 volt 2007-ben!!!, ebbõl azért világosan lehet látni, hogy egy igencsak közepes játékteljesítményt tudok nyújtani, de a wow pve részéhez ez is elég. A professzionális wow pve sokkal inkább szociális/hozzáállásbeli kérdés, az egyedüli ok, amiért ilyen kevés jó guild van a hozzáállás, és az, hogy szinte debil szinten mozog a community 80%-a.
Már ne is haragudjál, de az, hogy a játékosok 99%-a attól érzi jól magát, hogy hc instanciákat, vagy normál raideket farmol, ami 0 szintû kihívást, és játékélményt jelent, az színtiszta bizonyíték az emberi sötétség kimeríthetetlenségére.

Amúgy miféle munkáról beszélsz? Hogy egy karaktert raidképesen tartsál, arra ma már alig kell játékidõt fordítani, és a jövõben még kevesebbet kell majd. Ja, hogy vannak emberek, akik nem a loot, hanem a játékélmény miatt mennek raidekre, és heroic módokban próbálnak bossokat ölni, ha neked ez = munka, akkor csak sajnálni tudlak. Gondolom anno a te fajtád nem nyilvánította munkának az S1 farmolását AV-ben...