World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:) Semmi okosság :P
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
ಥ_ಥ
De sajnos sok hasonló dolgot láttam/hallottam/volt benne részem, így engedtessék meg nekem, hogy bizalmatlanul álljak hozzá másokhoz elsõre. 😊
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
ha akarsz jó kis sorozatot nézni, akkor Spartacus - Blood and Sand.
fullra rákattantam (pedig alapjáraton rühellem a sorozatokat), bár eddig még csak 8 részét láttam. odab*sz a szöveg és a látvány a filmben, ilyen sorozatot én még nem is láttam <#wow2>#wow2>
tisztára, mint ha a 300-at nézném...
bár van rá 1 fogadásom, hogy kicsiny kis mo-n ezt tutira nem fogják leadni (hacsak nem hajnali 2-kor, agyoncenzúrázva), a magyar prûd és álszent média guardok gyomra ezt nem nagyon tudná befogadni, ami ebben a sorozatban van <#hehe>#hehe>

ಥ_ಥ
Csak annyit kéne mondani, keresd a másik topikot, itt eredetisek vannak, nem tudunk segíteni.
Hozzáteszem, én is törtszerveren kezdtem a WoW-os pályafutásomat, mint szerintem közülünk (akár titkoltan is) sokan. De aztán meguntam, hogy DC-lag-DC-bughegyek, stb. És irány eredetire. Viszont arra tökéletes volt, hogy kiismertem egy-két kasztot, és nem tök hülyén kezdtem neki az eredetin egy új karinak. És mondhatom, hogy hasznomra vált, a mostani guildemben elég nagy segítség vagyok a resto sámánnal.
Tehát én azt mondom, nem kéne õket elküldeni a sunyiba, hanem valahogy átirányítani a másik, erre való topikba. 😊
Bár megjegyzem, nem is gondolom az itteni emberekrõl, hogy ilyesmire képesek lennének. Múltkor, amikor megjegyeztem, hogy az EU-szervereken a sajátomon kívül nem találtam másik Kisshamli nevû karaktert (nem dicsekvésbõl), tíz percen belül legalább két jóérzésû fórumozó közölte velem, hogy most már nem csak az enyém az egyetlen ilyen nevû karakter, és ezt biztos csupa "jóindulatból" tették. Na mindegy, ez más lapra tartozik. 😊
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Amúgy most, hogy már pár hónapja nem játszom, ki mertem próbálni pár törtszervert. Hát nem semmi, hogy egyesek képesek erre idõt szánni, komolyan mondom annyi köze sincs a wow-hoz, mint amire számítottam, pedig eleve jó véleménnyel voltam róluk... A leginkább döbbenetes az volt, hogy a vanillás, és BC-s törtszerverek is elképesztõen bénák, pedig ezek már nem változnak, egyszer kéne megcsinálni normálisan. Arra legalább jó volt, hogy tudtam castolni pár régi modelles fireballt/pyroblastot, Blizz legnagyobb hibája volt ezeket cserélni😞
Az másik dolog, hogy a legtöbb ember nem tudja elolvasni a bannerben említett dolgokat, de ettõl még nem kell becsmérlõ kifejezésekkel illetni, ha nem tudsz értelmesen hozzászólni a témához, vagy nem akarsz segíteni, akkor egyszerûen ne írj hozzászólást.
set patchlist eu.version.worldofwarcraft.com
set realmlistbn ""
set portal eu
remélem nem sértettem semmiféle szabályzatot 😄
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
Akkor megkapod a realmlistet
BattleTag: kabel15#2672
(ja persze ott az agi is, de én inkább staminára megyek helyette)
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
ಥ_ಥ
Fatality (ettõl függetlenül persze igazad van <#idiota>#idiota>)
ಥ_ಥ
Mûködik és tetszik is.
1 bajom van hogy az itemek tulajdonságait nem mutatja.
Szóval ahol eddig kiírta hogy stamina vagy agility na ott most valami más szöveg van.
Ezt melyik kikapcsolásával tudom vissza hozni?
Egyébként ez azt hirdeti magáról, hogy tud ilyet ("Allows you to post multiple auctions with the single click of the Batch Post button.") Valamikor ezer éve én is használtam, nem tudom, hogy jó-e még, vagy van-e jobb...
ಥ_ಥ
Van valami olyan addons ami segíti az AH ba való cuccok bepakolását?
ಥ_ಥ
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Microsoft Visual C++ Library
Runtime error
Program: c:\Játék\World of Warcraft\BackgroundDownloader.exe
This aplication has requested the Runtime to terminate it an unusual way. Please contact the aplication's support team for more information.
találkozott más is ezzel az üzenettel? mert a repair nem segített.
ja és nem tört game.
kösz