World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b4rc4
igen.... pugban nem mondhatom azt,hogy ha nem találunk healert,hogy oké akkor megoldom én?<#nemtudom>

[HUN]Crassus
nem az a mondat volt a lényeg...azzal arra akartam célozni,hogy ez nem egy lemegyek healerként,de van egy kék questes retri gearem akkor mert eszembe jutott deqrvajólenne retrizni is akkor ha már esett dobok is a retri gearre hiába voltam a raidben healer a DPS kapja be dolog volt😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
😄

[HUN]Crassus
""pug runokon mindenki az adott/aktualis raidben betoltott szerepe szerint dob a cuccra." "

b4rc4
Szerintem ez hülyeség... Én anno ele shaman voltam.
Tegyük fel megvan a 10fõs csoport,én ele/resto vagyok.
Healer nincs a világon több, én fogom és oké, áttelentelek srácok toljuk le. Ettõl függetlenül ELEMENTAL vagyok,és igenis fogok needelni a dps-re.

És te voa-ban PvP healeltél? kétlem...

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

b4rc4
Most nem játszom,de érdekelne a dolog...
Ragnaroson toltam Hordába. Viszont tele lett a hócipõm,hogy BG-re 10-15perceket kellett várni,úgyhogy lejegeltem az accomat...

Mondjatok már olyan szervert,ahol magyarok is vannak hordában,és nincs hosszú wait time BG-re....

BS,Arathor,Argent Dawn esetleg?

antgecc
" pug voa runokon mindenki az adott/aktualis raidben betoltott szerepe szerint dob a cuccra. Ennyi. Ha eppen healerkent jott le, akkor vagy viszi a healer cuccot, vagy igy jart, mert nem fogja vinni a dps/tank class-gatyat/kesztyut, csak abban az esetben, ha mas passzol"

Fogyatékkal élõ....

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

jazzy
"60k+ killem meg többszáz óra aréna meccsem van 2 1800 as csapat addig neki pár ezer hk meg egy lófasz 1200-as meg 1400-as csapat.."

olvass már te fogyatékkal élõ
[HUN]Crassus
ezt az etikett tárba be is lehetne kopizni simán thx to Fred:

"pug runokon mindenki az adott/aktualis raidben betoltott szerepe szerint dob a cuccra."

Ez kb olyan mintha priestként lemennék voába de a druid nagyobbat rollolt a cloth itemre ezért õ érdemli meg, esetleg kombinálva azzal h a druid feral de offon tud healelni...
[HUN]Crassus
nah már válaszolnom sem kell! thx!😄 lásd #143398

antgecc
Hát te is olyan hülye vagy, mint a segg... Nem magyarul írt Crassus és Fred??!

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

jazzy
tehát ha nekem 2 1900+ csapatom van nekem priom van a lootra mert nagyobb pvps vagyok mint te ?
Elõlem egy T8 tiert vitt el egy kék-zöld geares noob... content elején! Ez a pug.
Neked a box lenne valo hobbynak, vagy barmilyen fizikai sport. Valamiert nem tudod kezelni a konfliktusokat, es bizony az MMO-kban van boven.

[HUN]Crassus
köszönöm pedig még te utálsz is,de számomra és az ismerõseim számára is az általad említett "Teljesen mind1. Bar nem ismerem mas serveren hogy van, de nalunk pug voa runokon mindenki az adott/aktualis raidben betoltott szerepe szerint dob a cuccra. Ennyi." felállás a mérvadó irányelv! és csak a nyomi tinik és a bunkó "terezák" stílusa ez a fajta kibaszás!

épp eleget szenvedek a warrival hiszen ha TANKÉNT MEGYEK VOA-ba NEM VISZEK PVP LOOTOT csak ha senkinek nem kell/pedig a másik talentem PVP és kb vele 50-50% ban tolom PVE tank és aréna/,de NINCS pofám pvp itemre még véletlen sem rádobni!
ezért is nagy dilemma pont Crassus-al,hogy az adott héten DPS-ként/pve itt is általában passz részemrõl/ vagy tanként menjek VOA ba....Ennyi.

[HUN]Crassus
hihetetlen,hogy már vagy 6x leírtam nekem a PVP a main prior akkor engedtessék már meg,hogy ne egy másik emberke döntse el,hogy szerinte a PVE elõrébb való mint a PVP!

a srác pár hete simán nyúlt death choice-t is TOC 25-ben szóval van egy"jóhíre" sajnos én már csak a raid után döbbentem rá/jah és pvp retri kesztyût is vitt úgy halkan jegyezném meg azt is.../....gondolom napi rendszerességgel váltogat pve tank,pvp/pve retri és pvp healer közt ahogy épp megtudja magát szedni ezzel a bunkó stílussal!

kívánok neked és a barátaidnak sok hozzá hasonló faszkalapot raiden/randomban és pvp ben!

PiszkosFred
Teljesen mind1. Bar nem ismerem mas serveren hogy van, de nalunk pug voa runokon mindenki az adott/aktualis raidben betoltott szerepe szerint dob a cuccra. Ennyi. Ha eppen healerkent jott le, akkor vagy viszi a healer cuccot, vagy igy jart, mert nem fogja vinni a dps/tank class-gatyat/kesztyut, csak abban az esetben, ha mas passzol. Nem nagyon volt meg emiatt gond, bar hozzateszem, hogy voa pugok altokkal mennek, mainek inkabb 20 perces guildrunban takaritanak ICC vagy egyeb bohocligas clear elott.

Ritka pillanat, de kivetelesen igaza van Crassusnak szereny velemenyem szerint, ez a loot az ove lett volna, hiszen o healerkent volt "lenn", a tobbi pala dps/tankolt. Ennyi. Viszont hibazott is a nagymester, hiszen hetek ota szidja a pug random hckat, pug bgket, pug stbket, igy tudhatta volna, hogy egy PUG voa/icc raid is egy helyi maunikasoba fog torkolni a vegen...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ez kb olyan, hogy mivel te nagyobb pvp huszár vagy, neki nincs joga elvinni a pvp cuccot... pedig õ is szeretné azt a részét is kiélvezni a contentnek.
Ha kell neki és használja, vigye. Valószínûleg nem azért rollolt rá, hogy betegye a bankba és ott díszelegjen örökre.

Amúgy hihetetlen mekkora hisztigép vagy. Azért ennyi idõsen és pina után megkomolyhatnál már, és visszafékezhetnéd a dürohamaidat egy szaros játék miatt.

Jó, nincs szükséged a PvE cuccra...és? attól még a tanknak kellhetett a PvP cucc...LK kill megvolt, amint mondtad, ergó végzett az aktuális contentel, hát miért sajnálod szegénytõl h PvPzzen? szerintem teis érted, h ugyan úgy joga volt elvinni, csak nem volt jobb ötleted, h vitát robbants ki...

[HUN]Crassus
akkor mégegyszer neked is: a PVP MI A FASZÉRT OFF??? neked Off nekem nem off azért veszek emblembõl pve geart,hogy ha félhavonta 1x lemegyek egy pug ICC be ne a PVP gearemben keljen healelni...hogy hasznos legyek ha már ott vagyok.PvE-t simán passzolom VOA-ban és már nem egyszer passzoltam ám....ez a különbség köztem meg ti köztetek.....

Az lehet, de heti 3x legalább szidsz valakit, mer mér jött instázni, mér nem jött, mérnídelt, mérnem, mér béla a kari neve, mérnem, mér arénázik tescos cuccokban, mérnem, mit keres bgn, mit nem, mér bubizik, mér nem, mér fizet elõ egyáltalán, mér nem, mér mert rádköszönni, mérnem, mér rugóval van, mér nem, mér pvp heal az offja, mérnem...<#fejvakaras>

[HUN]Crassus
"öröm" látni,hogy sokan itt sem mennek a szomszédba ha a másikkal kell kibaszni...
5 éve van fennt a gépemen a WOW egyszer nem genkeltem le kiskarikat prosztó módon,nem kempeltem hullát, nem ninjáztam instában, nem slackeltem ha raiden voltam, próbáltam úgy játszani,hogy a saját játékélményem ne rontsa másokét és nem azért játszottam,hogy másokkkal kibasszak vagy szopassam õket!én kérek elnézést.....

Õ is offban pvp heal, teis offban pvp heal...az hogy kinek mennyi a ratingje, sztem kb semmit sem számít...nagyobbat dobott, vitte, kész...jogosan.

telibe!

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

[HUN]Crassus
A PVP AZ MI A FASZÉRT OFF???????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mert neked meg neki az?

persze én vagyok arathor legnagyobb lootkurvája.....sõt az egész WOW-é...beszarok rajtad

Ha neki PVP healer az offspece, akkor nehogy már ki legyél akadva hogy elvitte a pvp heal gatyát. Ugyan úgy kellett neki is a cucc, mint neked.

Ez a kirohanás meg pont azt bizonyítja, hogy te is lootkurva vagy.

[HUN]Crassus
Õ egy kibaszott TANKÉNT jött én healerként.......mit nemlehet ezen érteni?

ha a te logikádat követem én 100% ban vagyok healer mivel nekem mindkét talentem full heal õ meg csak 50% ban...tehát nekem main priorom van rá neki meg off......nem is beszélve arról míg nekem olyan 60k+ killem meg többszáz óra aréna meccsem van 2 1800 as csapat addig neki pár ezer hk meg egy lófasz 1200-as meg 1400-as csapat...ICC ben láttam 5 Bosst míg õ LK killer tehát míg neki a PVE a main addig nekem a PVP....lehet magyarázni a bizonyítványt,de csak az jön ki,hogy szemét volt a gyerek:S

tudod minden ember magából indul ki és mivel én nemvagyok lootkurva pofátlan gyökér ezért eszembe se jutott egyedüli pala healerként ,hogy más is dob majd a heales cuccra.....

jazzy
Hát igazából healer a másik talentje, és pvp healer, szóval pvpben healel, ebben az esetben nem tudom mi a probléma.

Én is szoktam kérdezni voa elõtt, hogy healer kell-e vagy dps, ettõl még akármit mondanak viszem a healer pvp itemet, mivel azért megyek.
Bár általában letárgyalom a többiekkel, hogy nekem ez kell, minden mást passolok, vagy simán megveszem azoktól akik HUHEPIXDOBJUNKRÁ és teamje sincs.
Cápafogxy
Elõlem olyan hunter vitte el a wrathful kesztyût akinek volt 100hk-ja és 0 arena match played.
Bs hordába ha valaki tud 3v3-mat ahova kell egy jó hunter szóljon.

Szerintem a legjobb megoldás, az lenne, ha az online telepítõvel tennéd fel.
Jim Morrison
koszi ! A harom legkisebbet most leszedtem, a tobbit megprobalom holnap 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

White QVAS
Legegyszerûbb ha leszeded a Wrath of the Lich King dvd-t, ami igaz hogy 7gb körül van, de magában foglalja az alapjátékot és a Burning Crusade-t is. Ezután is kell még patch, de megspórolod az alapjáték+bc telepítési idejét.

Patch-ek letöltéséhez pedig ajánlom a következõ oldalt: http://alexsmith.im/wow-patches/engb-patches/

Elég gyorsan jön, mostanában mindig innen szedem, ha kellene valamiért.

Ha valamit rosszul mondtam volna, mások majd kijavítanak. 😊

Jim Morrison
rendszergazdakent inditottam el, de igy sem fogom letolteni, igaz igy csak 2,7 GB. Ha mashonnan akarom letolteni eleg ha World of Warcraft Installer mappat viszem at a masik gepre?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
Basszus 😮 mennyit pecseltek 2006 ota? feltettem, de restartolni kellett patch miatt. Letoltottem, elindult, de nem tudtam telepiiteni mert azt iirta, hogy nem vagyok admin 😮 wow mappaban van egy WoW-installer-1.x.x.x-to-3.0.1.8874-x86-Win-enGB.exe fajl, amit elinditottam es 4Gbot akar letolteni :/ Meg is allitottam. Jot toltottem volna le?

20% a funkcionális analfabéták száma az országban, ezt számold át sg.hu-ra, kijön, hogy jó 85%-ban képviseltetik magukat.
antgecc
Nem írta eléggé érthetõen, hogy egy k. addon sincs fennt? <#fejvakaras>

Jim Morrison

Pyotr
Én 2005 óta tanultam meg azt,hogy a pug az pug sajnos!

&#9608;&#9608;

cikasz
Te fogsz haldokolni a gép elõtt végengyengülésben 😄

http://www.akciofigura.hu

cikasz
Addonokat kapcsold ki és úgy logolj.

http://www.akciofigura.hu

lehet, hogy rad nem igaz, de a tobbsegre igen ;op

anti hero

Fehercsoki
Dual talent óta NAGYON elszaporodtak ezek,nem mondom hogy elõtte nem ninjáztak,de azóta nagyon sokat,gyakorlatilag azt mondanak amit akarnak,senki sem tudja ellenõrizni.Mi egyszer voltunk guildel VoA-ban,még naxxos idõkben,és talán 4-5 random ember volt,többi guildes,és guild társam odaadta feral druidnak a healer nadrágom.Nem írom le hogy a hunhorda nevû BSes guild volt az.(egyébként officerek folyamatosan lopják a lootot az altjaiknak)

Lacee
arvisurásokkal óvatosan kell bánni 😛

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

[HUN]Crassus
MAZSPALA aki ismeri.....

[HUN]Crassus
Arvisurás TANK most vitte a healer pvp gaytát elõlem egyedüli pala healerként VOA 25 bõl,mert szerinte a pvp az OFF tehát neki is van joga dobni rá:S Hiába ecseteltem kb. annyit PVE zem hogy napi HC a Lich King gyílkos TAnk-nak nem elég a pve.....nem hatotta meg szimplán paraszt volt:S
KÖSZÖNÖM,hogy ilyen "emberek"is elõfizetnek!
2003 óta EGYETLEN EGYSZER SEM VITTEM SOHA KÖCSÖG MÓDON LOOTOT!
idõközben megtudtam a srác Death choice-t is vitt már el TOC 25 bõl akkor is tanként akkor retrizett szabadidejében,de pechemre most meg healerkedik....

legyél vele boldog édesöcsém!

ratingbõl úgysem fogod tudni megvenni soha........

Omlás
Kérdés.

3.3.3 telepítve indítás log karakter kiválaszt tölt szépen megfagy majd wowerror de addon semmi nincs totál tiszta wow (melós gépen van 😊 ). kb 10x próbáltam ua a hiba nem csak meg fagy hanem el is száll wowerroral másnál is van ilyen hiba ?

"funbug" by 3.3.3 a hunterek petjei bármilyen szintû is kapja icc buffot bárhol is van ... 😄

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Dolgozom immár tizensok éve, nõk is voltak mindíg, (most éppen a before esküvõ állapot van) a haverokbulifanta sem maradt el és vhogy mégis belefért a játék is.(napi 1-2 óra biztos) Mindent meg lehet oldani szélsõségek nélkül is sztem.
Uh antgecc kollégánál a pont.
Omlás
Viszont ezzel nemtudnak flamet indítani. Egyszerûbb kockázni meg noliferezni arra mindíg felkapja valaki a fejét és indul a flame... 😊

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|