World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
Ja hát az off az aztán biztos javítja a színvonalat.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Lacee
nakérem, megvan az elsõ Lich King 25man HC kill, a Paragon tolta le ma este.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Színvonal-o-méter
-0-----------

Pyotr
Botond
Lehet már másik realmra küldeni bind on acc cuccot, vagy ez még mindig csak terv?
Megpróbálom felvázolni, ha ez sem segít, lerajzolom:

Te: Paladin
Mazspala: Paladin

Neked való cuccra mi van írva: Paladin
Nekivaló cuccra mi van írva: Paladin

Aktív talented: PvE holy
Õ talentje: Pve prot

Másik talented: PvP holy
Neki a másik talentje: PvP holy

Item: heales pvp gyatya

Neked jogod a needre: van, mivel az éppen off talented PvP holy
Neki joga a needre: van, mivel az éppen off talentje PvP holy

Látni Crassust, hogy valakinek igazat adjon, aki nem ért vele egyet: FELBECSÜLHETETLEN

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

[HUN]Crassus
"azért a kövi VOA ban megjátszom hogy beenedelek minden szart healerként aztán copyzom a kommenteket..../természetesen a CD lejárta elõtt mindent oda adok majd a jogos needelõnek/,de közvélemény kutatásnak jó lesz "

ezt fogom linkelgetni úgy döntöttem

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

cikasz
"mert nem wandra needelt a pala, meg nem clothra"

Nem is lehet mert inaktiv a need gomb ha nem prior viselõ vagy...

http://www.akciofigura.hu

lehet az mmo az nem a te mufajod...
sirsz mint egy furdosringyo, es raadasul nincs igazad
dehat tenyleg ez legyen a legnagyobb problemank

anti hero

[HUN]Crassus
azért a kövi VOA ban megjátszom hogy beenedelek minden szart healerként aztán copyzom a kommenteket..../természetesen a CD lejárta elõtt mindent oda adok majd a jogos needelõnek/,de közvélemény kutatásnak jó lesz

[HUN]Crassus
jóéjszakát

Botond
Paladin vitt pvp paladin geart. Nem látok semmilyen ellentmondást, mert nem wandra needelt a pala, meg nem clothra, hanem egy cuccra, amire rá volt írva, hogy az bizony paláknak van. Az hogy nincs hatalmadban más paláknak megmondani, hogy nekik mi kell meg mi nem, az meg nem bug, hanem feature.
[HUN]Crassus
mostmár mehettek együtt játszani egy guildbe is ahol mindenkinek minden NEED...
a nyomi felfogásotok szerint akár clothos DPS geart is vihetek a warrival mostantól ,mert a Thunder clap SPELL LETT!!vagy ki tudja lehet 4.0 ban jó lesz valamire leather agilitys cumó....sose lehet tudni nemigaz?

Csirke4
Ha adok interjút kapok egy barátnõt és életet cserébe?
Sziasztok!

Szakdolgozatomhoz szükségem lenne WoW-játékosokra, akik interjút adnának nekem! MSN Messengeren keresztül történne az interjúzás, tehát teljesen anonim, és bárki, bárhonnan jelentkezhet, a tapasztalataitokra, véleményeitekre vagyok kíváncsi! Elsõsorban a heti minimum 30-40 órát WoW-ozókat kérdezgetném. Nem egyszavas válaszokat szeretnék, hanem azt, hogy nyugodtan meséljetek arról, ami eszetekbe jut 😊
A készséges válaszolóim között fel tudok ajánlani egy 60 napos Gamecard-ot, valószínûleg sorsolás alapján talál majd gazdára, vagy annak, aki a legtöbbet tud nekem segíteni (amennyiben nagy egyenlõtlenségek lesznek).
Írjatok légyszíves egy mailt a tbea89(kukac)gmail(pont)com címre az MSN címetekkel, hogy felvehessük a kapcsolatot!

Köszönöm és jó WoW-ozást! 😊
Botond
Köszönöm, hogy összefoglaltad, így nekem nem kell ugyanezt beírnom.
QuippeR
szerintem a srác is csak azért needelt rá, hogy azon nyomban kidobva a tatyóból megsemmisítse a szentségtelen pvp-s cuccot. ezt hívják lélekjelenlétnek.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

picket
Nem, csak azt viheted, amire talentelve vagy, és amit éppen csinálsz. A pvp-s geart valójában ott kellett volna hagynotok elrohadni, mert éppen pve-ztetek.

ಥ_ಥ

[HUN]Crassus
bár már kezdem unni,de akkor annyit írok,hogy a te filozófiádat követve ha holnaptól elkezdek

mondjuk PVE retri gearre needelni,mert egyszer majd lehethogy retrizni is akarok,de mindezt full healerként teszem akkor az szerinted normális....nos engedd meg ,hogy gratuláljak!

Ez még Ulduar idejében történt...
penge25
elnézést , hogy ide írok én egy másik mmorpg-t tolok, a warcraftosoknál nincs az a probléma hogy ma reggel 10-tõl ledobja folyamtosan a Magyarországról játszó embereket a wow server/ek. Mert nálunk ebban az mmoban kizárólag a magyarokat dobja le a szerver, de az összest kb 3-4 percenként. Külföldi playerekkel semi gond. nem tört szerver ha le lehet írni leírom Runes of magic mmorpgrõl van szó. Szóval mi arra gyanakszunk, hogy itt nem kóser Magyarországon valami, ja és mindenki más más szolgáltatónál van és a probléma ugyan az( van digis, chellos, tonlinos stb..)

picket
Én nem értem mi a bajod. Összefoglalnám azt, ami szerintem lényeges.

Lootolás szempontjából releváns:
-a lootoló tudja-e használni a lootot
-a lootoló számára hasznos-e a loot (rendelkezik számára használható paraméterrel)

Lootolás szempontjából irreleváns:
-a lootoló mit kapott korábban
-a lootoló aréna teamjeinek ratingje
-a lootoló pofája tetszik-e Crassusnak (ez a "lám régen is miket csinált" rész)

Összességében tehát Crassus eljátssza a szokásos nagyhalált, mert valaki lootot mert vinni, és mert õ megállapította, hogy az neki hasznosabb lenne, amihez egyébként semmi köze, mert a hasznosság (kivéve egy adott stat hasznossága, mint pl mage-nek a strength) teljesen relatív, és a másik fél valószínûleg pont fordítva látja, de empátiát elvárni ugye megint csak túlzás lenne... A többi nyafogás, dühöngés, egyszóval a szokásos. Az, hogy a téma továbbgyûrûzött, és az emberek elkezdtek beszélgetni hasonló dolgokról, az nem azért van, mert idióták, hanem mert egy rendes vita halad valahova, nem marad egy helyben (az nem vita, hanem veszekedés, üvöltözés, ahol az érv a "csak").

Egyébként lehet velem is vitázni, de minthogy elõlem paladin vitt world drop íjat pugban, mert jó lesz majd a hunter altjának - ami mint késõbb kiderült 5-ös szintû - ezért az ilyen dogok már lepattannak, és mindenki kisregényt tudna írni a hasonló esetekrõl.

ಥ_ಥ

PiszkosFred
Olyan szepen elbeszel mindenki egymas mellett, hogy orom nezni. Igen 1-2 ember fogta csak fel Crassus mondandojanak a lenyeget. Bar nem csoda, ez a forum sem mas, mint egy szep nagy pug raid, a hozza kotheto minden foldi josaggal... 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Én erre annyit mondok, hogy ha egy HC raider PUG-al megy le, akkor rá ugyanolyan szabályok vonatkoznak, mint a többi, adott raidben résztvevõ játékosra. Nehogy már azért legyen övé a loot, mert õ HC-raidel.

A HC-raidelõk úgyis gyakran mennek raidelni guilddel, úgyhogy ne sírjon a szájuk, ígyis-úgyis meglesz nekik az adott drop.

Az én guildem heti rendszerességgel nyomja 2 csapattal ICC10-et, egy csapattal ICC25-öt, de pl. sámán healerként 3 hete nem vittem lootot, mert /roll-rendszer van, master loot (gondolom, mint minden normális casual raidelõ guildben), és vagy má healer vitt el lootot (pl. pala healer a shieldet), vagy a raidben lévõ másik sámán "dobott" nagyobbat. Ennyi. Mégse sírok, hogy fúúú, köcsögök, elvitték elõlem, pedig én voltam az elsõ resto shaman a guildben, aki elérte a 80at, így engem illetne, hogy minél hamarabb felgeareljenek.

Ha PUG-al mész, fogadd el a PUG szabályait, ennyi.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

PiszkosFred
Csakhogy 264es itemhez amit voabol szerezhet az egyszeri jatekos, legalabb 2db badge kell wingendbossbol, amely azert a guildek nagy reszenek necces, illetve dkp/epgp pontok alapjan sem egyszeru begyujteni oket az adott jatekosnak. Saurfang lofutty, meg a pug icc is oli 25ben, de putri vagy a vampirok mar azert kemenyebb diok, igy aztan a guildek tobbsege nem hiszem, hogy tonnaszam gyujti be a badgeket. Persze kiveve a profikat, akik csukott szemmel masiroznak vegig a szoszihez, am ok vannak kevesebben (4-5%). Erdemes voa25ot farmolni hetente, guilddel, hiszen 10 percnyi bohockodas araert kaphatsz 264es tiereket.

Amit leirtal - lootosztasi elveket - az alapjan reszvetem a szerveren voa pugoloknak, nem lehet konnyu az elete ennyi retart RL mellett...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ha viszont pugal megy akkor a leader dönti el ki mehet ki nem, és ha õ bevesz egy zöld cuccos embert akkor utána ne sírjon már az a kedves HC player hogy jaj most mi lesz vele, mert senkit nem érdekel.

Attól még hogy késõbb nem csinál vele semmit, az nem számít. Ugyanis abban a pillanatban nem fogod tudni mire használja.

Botond
És nyílván a defes pve cuccaiban kell mennie pvpzni. 😊
Már miért ne menne puggal VoA-ba? Azon a realmen, ahol játszottam akkoriban (Aerie Peak) kizárólag pugok voltak VoA-ba. A jobb guildek közül egyik sem csinálta guildrunnal, felesleges idõpocsékolás, a raidleaderek meg úgyis hajlamosak voltak a topguild tagoknak adni a lootot, hogy bevágódjanak. Gyakran volt a dps lootra olyan szabály, hogy dps vagy dmg done alatt nem lehetett rá rollozni. Kifogtam egy barmot egy közepes guildbõl, aki nagyon "igazságos" módon osztotta a lootot...

Bármelyik játékos csak azt tudja megszerezni, amit kidobnak a bossok. Nyilván nekem is meglett, de hetekkel késõbb, ráadásul dkp-ért... A noobnak meg hetek múlva sem volt begemelve/enchantolva, inkább enchantoltuk volna szét azt a szart, az is kevésbé zavart volna...
Ha egy HC gamer pugal megy VOAba akkor pontosan ugyanannyira érdemli meg mint bárki más. Nem kell itt nyomni a hülyeséget, a HC gamer megszerzi magának ami kell.

Amit írsz, az a pvp itemre még mondjuk azt, hogy elfogadható (szerintem nem, mert amíg az egyik tag esetében akár tétje is lehet egy ilyen dropnak, meglesz-e bizonyos rating, stb. addig a másik fun arénásnak tulképpen édes mindegy - soha nem szerettem a wow pvp részét, még anno S1-ben volt egy 1700-1800 körüli team tagságom, de állatira utáltam csinálni, szóval nem tudom, most mértékben számít értékesnek egy VoA pvp drop).

De az, hogy egy hc raidkarakter elõl, aki nem mellesleg toronymagasan volt dps/dmg done elsõ, content elején elvigyen egy aktuális tier itemet egy kék-zöld azaz BOOSTOLT (mert, ha mind ilyen gearrel megy le, nincs is bosskill) karakter az semmilyen mérce szerint nem elfogadható. És lehet erre azt mondani, hogy szegény noob, így legalább lett egy olyan iteme, amit amúgy meg se tudna szerezni, nekem meg úgyis meglesz a drop Ulduarból x héten belül, csak sajnos ez kurvára nem így van. Egy guild progresse függhet egy ilyen semmiségnek látszó dologtól az egyik oldalon, a másik oldalon meg szó szerint semmi hatása az adott karakterre, 5 fõsökön így is úgyis végighúzzák...
És ha szar a teamje? Nekem is szar, meg tesszük a tõlünk telhetõt a meccseken, csak nincs annyi idõnk játszani, hogy tapasztalatunk/gearünk hogy megverjünk mindenkit. És ha netán szerencsénkre kiesik voa-ból egy pvp item, akkor azt adjuk át a májer pvp-snek, mert õ jobban megérdemli? Miért? Én is ugyan úgy megdolgoztam a droppért, lementem, eltöltöttem a 10+ percet. HA amúgy is akkora istenkirány vagy, akkor nincs is akkor szükséged mint a gyengébb tagnak.

Elõlem is vittek már el cuccot ami kellett volna... spirites pvp kiegészítõt valami random mage... jöttem ide sírni mint egy ötéves? Komolyan Crassus nálad nagyobb drama queent keveset láttam. Még ha néhol igazad is van, már túl lõsz a célon...

jazzy
Igen nekem is main prio a pvp, én ált. lebeszélem hogy nem dobok pve-re, õ meg nem dob pvp-re, vagy megveszem tõle, stb, sajnos ilyenre vagyok kényszerülve én is, de ez van.
te meg miaf*szt rinyálsz már ennyit? elvitte, kész, punktum, nyeld le, úgyse tudsz vele mit csinálni.
komolyan, most a szerepemre pályázol vagy mivan? 😄
ok, nempara, tiéd... 😊)

jótanács: ha el akarod kerülni az ilyeneket, szervezd te a voa25 pugot, aztán te osztod a loot-ot és aki beszól meg pattog, kivágod a picsbe a raid-bõl, mint azt a bizonyos macskát. bosskill után már úgyis mindegy, pattoghat (ignore azt csá), ha meg elötte pattog, akkor is repül, lesz helyette 10 másik, aki jönne. ennyi 😊)

hát a pvp healer, akkor pvp-ben is tankol ja 😊
pvp heal arénában gecinagy aggrot tud ám generálni 😊)

White QVAS
Egyébként valaki nem tudná megmondani, hogy le lehet-e valahonnan tölteni az alábbi örök klasszikust? A Fangtooth-os videot le tudtam szedni youtube-ról, de ezt sehol sem találom. Itt meg sajna nincs letöltés gomb 😞

Tehát a video: http://www. wow.com/2008/02/11/shamans-disappointed-yet-again-in-2-4-notes/

Elõre is köszi😊

White QVAS
A Lich King-ben benne van az alapjáték+burning crusade is. Szóval nem kell aggódni, egyszerûen berakod a Lich King dvd-t, és a teljesen tiszta wow-mentes vinyóra is feltelepül mindennel együtt. Ezek után már csak néhány patch és lehet játszani 😊

Nem tudom felfogni, mit nem sikerül megérteni abból, amit Crassus ír. Egy tapló, aki valami fos aréna teammel játszogat lenyúlt elõle egy lootot. Pontosan ugyanez történt velem is, egy olyan kék-zöld noob mage vitt el egy T8-at (szezon elején), aki az életben nem is fog raid közelébe se kerülni... Nem elég, hogy boostolva van, még a lootot is elviszi.
[HUN]Crassus
ne haragudj,de most mondtad el,hogy neked a PVP a main prior😛 mint nekem😊 vagyis bár PVE-ben healeltem/hogy ne basszanak ki a raidbõl akárcsak téged nomeg,hogy segítsek/,deeeeeeeeeeeeee mivel nekem a pvp a main prior mint neked így a healer/pvp gatyóra csak én dobhattam volna és nem a drágalátos MT😛 akki hobby szinten hol retri/hol healer pvp-ben...
na jóéjszakát

Jim Morrison
Koszi !
Amugy mindenkeppen kell a Lich King? A 3.0 verzio miatt akkor gondolom. Ebben az 5 gigaban csak a LK van akkor ugye?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Ezt töltsd le, és indítsd el.
jazzy
Na elmagyarázom neked.

Bemegyek voaba, nekem kell pvp cucc, shadowon pvpzek. Nincs healer.
Választani kell, vagy nem indul el a csapat, mert nincs elég healer, nekem nem kell healer gear, semmi pve nem kell.
Nem fogom azt mondani a 2x embernek, hogy basszátok meg, én ugyan nem megyek át healerbe mert akkor nem dobhatok shadow pvp cuccra.

Most erre mondhatod, hogy mekkora lootkurva vagyok, igenis menjek healbe, és szarjam le a cuccokat, igen, de akkor minek megyek voaba ha nem viszek semmit?

Ugyanez, ha mindenki így gondolkodna, lehet fele ennyi csapat sem indulna el, mert a tankok fele nem tankolna, lenne 500 dps warrior, 500 dk, 500 healer és retri pala.
Én ezt úgy értettem, hogy letörlöd azt az x éves wowklienst, amit updatelni akarsz, és wow-europe.com-ról elindítod az install wow-ot.
White QVAS
Lehet nem voltam érthetõ, elnézést, még 1x nekifutok.

- Letöltöd vagy megszerzed (hivatalos blizzard site-ról is letölthetõ) a Lich King dvd-t, akár iso-ban, akár elkéred havertól stb. Ezt felrakod, nem kell hozzá semmi hogy gépen legyen, se alap wow, semmi. Ez alapból egy 3.0-s verziójú játékot rak fel. (Lehet azóta már adtak ki frissebb verziójú dvd-t is)

- Ezután 3.0tól töltöd le a patcheket. (Van 3.0-3.2, ezután 3.2-3.3, ez után még pár patch, de ez érthetõ)

- Ami nálad a probléma hogy egy irtózatosan régi verzió van neked, ha jól látom 1.9.4 ami már õskövület. 😊

[HUN]Crassus
nos vagy nem értessz hozzá vagy poénkodsz,de momentán a TANK talentes pala az egyik legimbább arénában....

Botond
Szóval szerinted a srác pvpben is tankol?😄😄😄😄
Jim Morrison
letoltottem mindegyikat, de a 1,4 (vagy 7?) meg a 800Mb os most nincs nalam, de megvan. egyiket se tudtam telepiiteni, mert This update requires "WoW.exe" version 3.3.0.10958. You have an older version, 1.9.4.5086.
😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Meg van engedve, ennyi öngól után jobb is...

[HUN]Crassus
najó azthiszem sírok b+

Azzal vagadlózol, h offban volt PvP heal, közben pedig tankolt, és mégis elvette elõled a PvP heal gatyát...

Erre jössz azzal, h mindenki arra nyom needet, amit éppen csinál...

Namármost, PvP healeltél voában? nem... neked is off, neki is, ugyan annyira megérdemelte a cuccost, mint ha te vitted volna el...

[HUN]Crassus
megjegyzem ez jobb guildekben hivatalos raiden is így megy ez a NORMÁLIS a többség szerint Géza.....