World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Ráadásul VOA egy köztudottan elhibázott koncepció, ahol a ferde értékítéletû emberek sok konfliktusba keveredhetnek, akár magukkal is.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
ha bekapcsolod,akkor onnantól kezdve(azaz ahhoz képest a jövõben) nem kapsz xpt pveben sem.
Magyarban is így mondanád, a jövõ idõ ne tévesszen meg, BGs nemkapszikszpét izé már megy😄
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Én ugy tudom ez jövõ idö!Én a kérdést úgy értelmeztem, hogy most a konkrét pillanatban kérdezi.
Q: If these players disable the ability to gain experience, will this apply to PvE content as well?
Cory Stockton: Yes, this option will apply to PvE content as well as PvP. Disabling experience gains will prevent a player from gaining experience through any means available in the game.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Csak bg-n(battleground) tudod kikapcsolni az EXP szerzést.Olyat nem tudsz hogy a mobbol ne kapj xpt
Letezik a WOW-ban olyan lehetoseg, hogy letiltsam az EXP szerzes a karakteremrol? Magyaran addig nem kap EXP-t amig en vissza nem kapcsolom?
Bocs ha hulye a kerdes, most halottam ket embert errol temazgatni.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
WAR: Etele, Zrinyi Lotro: Inderelion, Jekil AoC: Ragnarok
Más nyelvü szerverre fel tudok menni csak english-re nem.
http://www.akciofigura.hu
Ha valaki tud olyat aki mm huntert keres és szólna neki, megköszönném.
Ingame: Sharki
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
már könnyesre röhögtem magam xD
AVIRA - \"More than security.\"
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Ezért bárki doobhat PVP itemre. De látom téged nem lehet meggyõzni.
Ettõl függetlenül velem is megszokták beszélni, hogy én viszem a PVE itemet, más meg a PVPt.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

ÉS IGEN bármilyen fura neked /már mondtam korábban is/ ha a warimmal megyek le és tankolok NEM VISZEK SE PVP ITEMET ,SE PVE DPS ITEMET! és ha DPS-ként megyek akkor pedig NEM VISZEK PVE TANK ITEMET! mert én nem vagyok köcsög!
MAIN SPEC > OFF SPEC
ki ne találja már más helyettem nekem mi a fontosabb....
ha ICC -be letévedek és van ugyanolyan kaszt mint én és látom,hogy raider és nem csak hobbyból van lennt mint én SIMÁN elpasszolok akármilyen lootot....lehetne tanulni....
na mostmár tényleg elég,mert 2 napja nem érti meg egy fél tucat emberke a dolgot!,de azért most pár VOA-ba keményen ráfogok needelni mindenre aztán telebaszoma topokiot a reakciókkal és lehet majd azt megmagyaráznotok....
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Nem sok pug voa indulna, ha mindenki igy gondolkozna.
Feltetelezem, ha Te kenyszerultel volna arra, hogy tankolj, mert kulonben nem indul el a raid, akkor kapasbol minden pvp cuccra passzoltal volna.
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
"pug runokon mindenki az adott/aktualis raidben betoltott szerepe szerint dob a cuccra." ""
egyikõtök sem PvP healelt, mind2töknek ugyan úgy joga volt needlelni...