World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van olyan addon, ami automatikusan betargeteli nekem a tank célpontját? És amikor az meghal, akkor ugrik tovább?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

UnknownAsshole
nem unalmas ez már egy kicsit ?
Szóval Te létrehoztál egy szabályt magadnak, ami különbözik az általánosan elfogadottól, és mérges vagy másokra, mert nem találták ki a gondolataidat.
Ráadásul VOA egy köztudottan elhibázott koncepció, ahol a ferde értékítéletû emberek sok konfliktusba keveredhetnek, akár magukkal is.

UnknownAsshole
Menyj be ahol WG-re lehet jelentkezni OGban és balra van egy UD rogue stealthben, õnála lehet kikapcsolni azt hogy XP-t kapj. Egy kis goldért cserébe de amugy nem vészes (kb 10gold)
Mert mondjuk akar egy lvl 70es karit.

Õszintén, az miért jó, ha kikapcsolod az XP-t?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Fehercsoki
Logika,
ha bekapcsolod,akkor onnantól kezdve(azaz ahhoz képest a jövõben) nem kapsz xpt pveben sem.

"HA bekapcsolod ezt a lehetõséget, akkor az a PvEre is ki fog hatni..."

Magyarban is így mondanád, a jövõ idõ ne tévesszen meg, BGs nemkapszikszpét izé már megy😄

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

will apply

Én ugy tudom ez jövõ idö!Én a kérdést úgy értelmeztem, hogy most a konkrét pillanatban kérdezi.
Lacee
Blizzard Quote: (Source)

Q: If these players disable the ability to gain experience, will this apply to PvE content as well?

Cory Stockton: Yes, this option will apply to PvE content as well as PvP. Disabling experience gains will prevent a player from gaining experience through any means available in the game.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Szia!

Csak bg-n(battleground) tudod kikapcsolni az EXP szerzést.Olyat nem tudsz hogy a mobbol ne kapj xpt
Tudtommal ilyen lehetõség nincs hivatalosan beépítve a WOW-ba, de javítsatok ki, ha tévednék.

Sephi
Sziasztok.

Letezik a WOW-ban olyan lehetoseg, hogy letiltsam az EXP szerzes a karakteremrol? Magyaran addig nem kap EXP-t amig en vissza nem kapcsolom?

Bocs ha hulye a kerdes, most halottam ket embert errol temazgatni.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

már megy a login ha érint valakit

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Nem gondoltam volna hogy ez általános probléma csak azt hittem én vagyok ilyen szerencsétlen és ezért nem fáradtam az olvasgatással. De azért köszi az infót.
Lacee
amint közvetlenül alattad olvashatod, mindenki így van vele, valószínûleg a login szerverekkel valami gebasz történt, sajnos nincs más megoldás mint várni.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Az lenne a gondom hogy mikor belépek a játékba bejelentkezek akkor csak az az ablak van fent hogy connected és nem megy tovább. Egy szerverre sem tudok fel lépni mert mindenhol ez a problémám. Ha hagyom tölteni akkor 1-2 perc után ki írja hogy server disconnected. Még nem volt ilyen problémám szal nem tom mi kéne csinálnom. Remélem valaki tudja a megoldást.
ha valaki szólna itt , hogy az angol szerverek elérhetõek megköszöném

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Csirke4
Gyurcsányferencmonnyonle
Nekem se megy....

WAR: Etele, Zrinyi Lotro: Inderelion, Jekil AoC: Ragnarok

cikasz
Az angol szervereken nektek is csak a Connected-ig jut el?
Más nyelvü szerverre fel tudok menni csak english-re nem.

http://www.akciofigura.hu

Cápafogxy
BS Horda oldalon MM hunter keres komoly 3v3 csapatot. (van tapasztalatom magas ratingen)
Ha valaki tud olyat aki mm huntert keres és szólna neki, megköszönném.
Ingame: Sharki

LeWyTy
<#buck>És télleg

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Ezt az én idegállapotoban nem kellett volna megnézni...nagyon üt<#worship>

Seithennin
jaj istenem ezt nézzétek meg ezen röhögök reggel óta, kis wow poén😄
már könnyesre röhögtem magam xD

slime001
Opsz, tényleg nem!😊

AVIRA - \"More than security.\"

Gondolom ezt nem nekem akartad. 😄

picket

&#3237;_&#3237;

Ez a kép tetszetõs, és pont jókor jött<#eljen>

Gratulálok, de csak azért, mert azt mondod, neked ez a fontosabb, még ugyan úgy joga volt needelni...

Mióta is megy a flame arról a szar itemrõl? 3 vagy 4 napja? Ennyi idõt alatt már kiesett volna újból nem? Megéri ezzel fárasztani magatokat (és mást)?

cikasz

http://www.akciofigura.hu

slime001
Borzasztóan szomorú, hogy elvittek elõled egy itemet. Jogosan vagy jogtalanul mindegy. De ezt minek kell beírni ide és ekkora flamet indítani? Õszintén ki nem szarja le, hogy mit vittek el elõled?😄

AVIRA - \"More than security.\"

[HUN]Crassus
VOA vegyes insta se nem PVE se nem PVP ha nem tévedek.....szóval mindenki eldönti neki mi a fontosabb...

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Te nem tudod felfogni hogy VOAban is mivel egy raid insta minden karinak off a PVP, és ez a vélemény a készítõknek is. Lehet neked main a pvp, de senkit nem fog érdekelni egy instában. 😄

Ezért bárki doobhat PVP itemre. De látom téged nem lehet meggyõzni.

Ettõl függetlenül velem is megszokták beszélni, hogy én viszem a PVE itemet, más meg a PVPt.

Csirke4
wow.tauri.hu/chat

Ennyitmondok. Viszlát.
Lacee
mondjuk az, hogy a taurisokat kérdezed, mert itt elolvastad a bannert?

SZóval valami megoldás? (Tauri-ra akarok felmenni)
[HUN]Crassus
😄

És akkor hogy csináljam meg?
byzhouse
azért nem enged fel,mert tört szerverre akarsz menni 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy miért nem enged fel, patchet letöltöttem, felraktam, realmlist redben, és ezt írja:
[HUN]Crassus
hihetetlen bazdmeg,hogy még mindíg nem esett le egy rakás embernek mi volt a problémám lényege.......,DE igen vigyen! ,de csak ha másnak akinek nem OFFSPECC A KIBEBASZOTT PVP,mert nekem a PVE az offspecc! Vagy nem dönthetem el számomra mi a fontosabb? És feltételezem egy 58k HP-s licsking killer Tanknak valószínüleg a PVE a fontosabb és nekem akinek 1 nappal Szezonváltás után megvan az összes Wrathful kiegje és max napi 1 HC-t megyek ha megyek akkor nekem a PVP a MAIN tehát a drágalátos PVE tanknak aki még pvp rertri kesztyûre is needelt meg pvp healer gatyára is ugyan legyen már annyi gerinc benne ,hogy mikor közlöm vele "ember ha nem haragszol nekem a PVP a fõ irányvonal a játékban" akkor ne dobjon már a PVP itemre....

ÉS IGEN bármilyen fura neked /már mondtam korábban is/ ha a warimmal megyek le és tankolok NEM VISZEK SE PVP ITEMET ,SE PVE DPS ITEMET! és ha DPS-ként megyek akkor pedig NEM VISZEK PVE TANK ITEMET! mert én nem vagyok köcsög!

MAIN SPEC > OFF SPEC

ki ne találja már más helyettem nekem mi a fontosabb....
ha ICC -be letévedek és van ugyanolyan kaszt mint én és látom,hogy raider és nem csak hobbyból van lennt mint én SIMÁN elpasszolok akármilyen lootot....lehetne tanulni....

na mostmár tényleg elég,mert 2 napja nem érti meg egy fél tucat emberke a dolgot!,de azért most pár VOA-ba keményen ráfogok needelni mindenre aztán telebaszoma topokiot a reakciókkal és lehet majd azt megmagyaráznotok....

Akkor a Te olvasatodban tank nem vihet semmilyen pvp cuccot?
Nem sok pug voa indulna, ha mindenki igy gondolkozna.
Feltetelezem, ha Te kenyszerultel volna arra, hogy tankolj, mert kulonben nem indul el a raid, akkor kapasbol minden pvp cuccra passzoltal volna.

Fehercsoki
3.3.3 javított valamit a DK-k helyzetén?

Littlepig13
Anno mikor játszottam sámánommal szedtem pvp pve cuccot mind a 3 ágra , mert úgy volt hozzá kedvem ha akartam cementel pvp-ztem vagy ha éppen úgy jött healeltem vagy lövöldözgettem eleként. És nem hiszem hogy akkora hc arc lennél hogy neked most az must have ><, ha meg igen akkor menjél raideljél és ne itt nyafogjál. Miután meglesz remélem a virtuális pöcsöd minimum 20 centit nõ. Ha meg pvp item akkor meg úgyis kiszeded nem hiszem h azon a 40 resi különbségen fog múlni h elvágják a szátokat.

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

Littlepig13
Sztem mindenkinek a magán ügye hogy mit needel el a másik elöl. Nem te leszel a player anyukája, hogy meg mond mit csináljon. Kifizeti a gc árát onnantól kezdve ugyan annyi joga van a játékhoz mint neked.Azt needel amit akar.(puggal)

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

Ha jól emlékszem pont volt is egy blue post is, ahol pont így sírt egy gyerek, és ott is azt mondták, raidben minden pvp az off.

""ezt az etikett tárba be is lehetne kopizni simán thx to Fred:

"pug runokon mindenki az adott/aktualis raidben betoltott szerepe szerint dob a cuccra." ""

egyikõtök sem PvP healelt, mind2töknek ugyan úgy joga volt needlelni...

[HUN]Crassus
MAIN SPEC > OFF SPEC......."