World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszönjük.<#wave>#wave>
ÉS ezzel mondasz teljesen ellent a topicnak.
(tört,eladás)
(mellesleg tört szeróra szerintem esélyed sincs accountot eladni)
(abból a pénzbõl már eredetit lehet akár venni... ami még jó is)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
de legtöbbet a "lol feral"on nevettem<#falbav>#falbav>
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
(gyk: conjured mana strudel)
de látszik hogy régi kép, akkor még kellett CC-zni is 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Vannila idején készült a kép, célzás h csak arra (voltak) jók, hogy inni adjanak a népnek<#banplz>#banplz>
mondjuk a vízkiadó helyett valami kajás automata kéne, a lockok mellé meg egy mutogatós bácsi, és teljes a kép 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Arab money
Egyébként a battle.net nem érdekel. megint regisztráció stb... csak összezavarják az embert.
Nyugodtan olvassatok vissza...
Csak azt kérdeztem, mit lehet tenni a 3 éve szerzett 10 napos papírral...
És még kismillió ilyen van kishazánkban. De rengeteg olyan barátom Wowozik, akik 1 szülõvel, havi 100 nettoból, vagy annál kevesebbõl élnek, mégis nyomják. Mindezt azért, mert elmennek melózni, mert szeretnék csinálni a Hobbijukat, és ezért képesek is tenni.
Bár lehet, hogy az uccsó két hozzászólásommal eltértem kicsit a témától, de nagyjából sztem érthetõ, hogy mit akarok kihozni a dologból.
Na OFF vége.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
És a családban senki se keres 200 nettónál többet. (Jó, én igen, de nem otthon sajnos.)
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Én orvosira jártam, mellette az utolsó 4 évet a hatból végigdolgoztam, mégis volt idõm a WoW-ra, a barátokra, és heti egy buli is belefért. Az utolsó két évben, ha szerencsésen jött ki a lépés, akkor még vizsgaidõszakban is. Sõt, a hatodév az meg gyakorlatilag csak a melóról szólt, mert ugye gyakorlatunk volt orrba-szájba, mégis minden belefért, amit szerettem volna.
Havi 4000 forintot meg az ember meg tud spórolni, ha nagyon akar. Mondjuk nem dohányzik. Vagy nem hetente megy bulizni, hanem kéthetente. Vagy mondjuk tanul rendesen évközben is, és akkor van ösztöndíj. Vagy felveszi a Diákhitelt, mint én is tettem, hogy ne anyáméknak kelljen az ilyen kiadásokat fedezni.
Van 1 fullos JC-s DUDU-m Feral talenten van.
Az érdekelne hogy mivel járok jobban? 68Ap val vagy 34 AGI val?
(A PVP jobban érdekel)
BattleTag: kabel15#2672
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Ezek után már csak be kell lépned, és 7 nap alatt eldöntöd magad. (Bár nem tudom miért lett volna rossz a BC-s idõszak.)
Ennyit az OFF-ról az elsõ kérdésemre, hogy azóta változott e a játékmenet, Lineage II feelinges lett e stb., válaszolhatna valaki, hogy érdemes e manapság wowozni, vagy olyan rossz mint BC idõszakban?
Én se sírok hogy nem Ferrarival járok (kocsim sincs). Pedig lehetne. Tudod ilyen a világ! Nem azt kell nézni mid nincs ami másnak van, hanem hogy mid lehet! Jellemzõ magyar nézet van... Ezért nem jut semmire ez a fos ország, mert azt nézed másnak mije van, nem azt hogy te neked merre kéne elindulni vagy neki látni hogy jobb legyen. Gratulálok hozzá!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
A könyves vagy mozijegyes példánál maradva, ennyi pénzért kapsz havi 6-8-10 óra szórakozást. Ha ennyi idõt el tudsz és szeretsz is a játékkal tölteni (hetente 2-3 óráról beszélünk, vagyis mondjuk szombat este egy gyors raid), akkor már úgymond a pénzednél vagy.
Csak arra akarok kilyukadni, hogy egyáltalán nem szégyen, ha valaki nem engedheti meg magának a fentieket, de ne állítsuk már be úgy, hogy valami eszeveszett pénzpazarlás...
Ugye mindketten tudjuk a választ?
Arról van szó, hogy Jimbo szerint a havi díjat bárki kigazdálkodja, és különben is aki egyetemre jár nem csinál semmit. Én csak hoztam egy igen jellemzõ ellenpéldát, hogy az õ felvetése miért nem igaz.
Manapság van hunternek valami jó kis bow pvp bõl ? amihez nem kell aréna pont csak honor ...
BME-re mentél? Tudtad hogy milyen eszközök kellenek majd a tanuláshoz nem?
Tudtad hogy nem adják majd ingyen õket nem? Akkor meg mi a fa*ról beszélünk kérem szépen.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
van választás, mindenkinek a saját lehetõségéhez mérten kéne dönteni.
Arab money
Az anyagi vonzata például egy építésznek például elég sok. Az a sok buzi karton meg makett alapanyag baromi sokba kerül, vesz az ember 3 A0-s lapot, 1500 FT a tusok, ceruzák, ragasztók, anyámkínja mind elég sokba kerülnek... Egy kezdõ építésznek úgy kezõddik az elsõ év, hogy minimum 20.000 forintot elkölt tanszerekre. Aztán eltörik a 0.3mm-es tus hegye, veheti az újat 3000ért... és még sorolhatnám.
Elég nagy szégyen hogy egy havi 4k-s kiadás már luxusnak számít Mo-on. De van aki meg millákat ver el a hobbijára. Minden csak nézõpont kérdése...
Vazzz még egy 10 éves, 4-5. osztályos kislánynak is több tanórája van...
Akinek nincs havi 4.000 Ft-ja a saját szórakozására, az tényleg ne szarakodjon ilyennel. Persze, aki elpiálja, meg elszórja plázában meg stb, annak nem is lesz meg ez a hatalmas havi összeg....
Jelenleg kattintgatással oldom meg a dolgot, de hunterrel kicsit macerás. 😊
vagy esetleg irsz egy makrot es nyomogatod ..
vagy irsz egy addont..
ja nem, neked toloszek kell..
(bocs negativ vagyok tudom, de remélem a lényeget ki tudod venni, ennyi IQd KELL hogy legyen)
anti hero