World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Arathoron is ezvan átlag 5x annyi az allys WG-ben.....kurva nehéz nyerni,mert one shotolnak még 100.000 hp val is.....
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
Pontosabban ezt:The authentication key you entered has already been claimed.Each authentication key can only be redeemed once. Please refer to your games section of the home page to review the keys attached to this Battle.net account. If you're sure you have not previously claimed this key, please double-check the spelling and enter it now.
For more information on authentication keys, please visit our Support Site.
Ilyenkor mit tudok tenni?Köszönöm a választ ha valaki tudja megoldást.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
jó mondjuk kb. már két éve 40-esen áll😊 most volt kedvem kicsit játszogatni vele,de lehet 2 nap mulva megunom😊
(az XP-t természetesen kikapcsolják,mert azért nem hülyék😊😛
amúgy ez az ütõs sámán 1v1 ben elég beteg dolgokra képes! nagyon tetszik😊
Mondjuk nagyon nem érdekel,mert én arra hajtok,hogy gyorsan 80 legyek...,de aki "ma" kezdi a WOW-ot az ezeknek a twinkeknek "hála" gyorsan megutálja a PVP-t az holtbiztos!:S
Volt olyan ,hogy 10-en! nem sebeztünk annyit 20 perc alatt mint egyetlen allys /azthiszem mage vagy pala volt/...az azért elég beteg😊
valami sztem nem kóser,de leszarom +2 szint 45 perc alatt😄
nesze neked GS, itt az eredeti, Blizz-féle EPEEN! 😄
új faj: kétfejû ogre
armory háttérkép - itt egyébként mindenki Tuskarrá változott, két képessége a fishing valamint fishing 😊
WoW idegi vezérléssel
retro mobiljátékok
Deckard Cain GPS-hangok
ráértek, na...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
de akkor felröhögtem amikor megláttam, hogy lol feral 😄😄😄😄😄
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Engem csak az fogott meg, hogy a középosztálynak nincs rá pénze... Tudom, hogy mindenki azt sulykolja, hogy milyen szarul megy az országnak, meg 11%-os a munkanélküliség, meg rosszabbul élünk mint ezer éve, világvége, nemzethalál... de azért ne képzeljük már magunkat Etiópiába! Nem tudom te hol élsz, de szerintem más fogalmunk van a középrétegrõl, és úgy látom a többiek is. A középosztály azzal van elfoglalva, hogy 82 vagy 120 centis lcd tévére van-e pénze, hogy full HD legyen, vagy csak HD ready, meg hogy visszahívták az új Toyotáját, mert beragad a gázpedál, nem pedig azzal, hogy a wow-ra kifizesse-e az aprópénzt. Tudom, hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy mindenki, aki nem szakadt hajléktalan, az már a középosztályba tartozik. Ezt felejts el! A minimálbér nem középosztály. Ezen akadtak ki a fórumozó pajtások, és ezért született ennyi hozzászólás a témában. Akinek megerõltetõ lenne a havi elõfizetés, az ne számítógéppel, meg internettel legyen elfoglalva. Aki meg halálra dolgozza magát, hogy fizesse a tanulmányait, annak nem az lenne a legnagyobb problémája, hogy hányan és mit válaszolnak a kérdésére, vagy hogy hogyan tudja megnézni, hogy milyen most a wow, ami ugye a "gazdagok játéka". Szóval lol, stfu, kkhtxbaibai.
ಥ_ಥ
szívesen elkezdeném újra, de már nem látom sok értelmét nekikezdeni ilyenkor, már hova ? :SSS
na további szép estét! 😊
Na de ez csak magánvélemény.