World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

slime001
ajajjjj

AVIRA - \"More than security.\"

Fehercsoki
Szerintem ez az összes allys fajra elmondható kivéve talán a törpökre.

HunnernesKonge
Szerintem akinek BE male palája van az valahol belül meleg 😛
capaszabi
Hol késik a macislogóm? o.O

Crass, indíts valami flamelést, mert uncsi a topik<#banplz>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Minekinek boldog, örömökben gazdag nyulat, vagy miez<#banplz>

[HUN]Crassus
éééés lehet akárhányszázezer Hp-d😛 a gépeket úgyis szétkapják pikk-pakk

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
ez pont hülyeség ,mert a tenacity csak arra jó,hogy ha találkozol 2-3 emberrel akkor azokat kinyírod,DE 5-10 vagy az általad említett 20-25 emberrel szemben szart se ér.....
Arathoron is ezvan átlag 5x annyi az allys WG-ben.....kurva nehéz nyerni,mert one shotolnak még 100.000 hp val is.....

White QVAS
Nem tudom, eddig mindegyik haver megkapta a 7 nap ajándék játékidõt aki egybevonta a wow accountját az új bnet accounttal. Igaz hogy nem rögtön kapod meg, hanem van egy gomb, és arra kattolsz, és csak akkor kezdi el számolni.

realmnak perpill semmi köze hozzá, cross-realm BG😊

Littlepig13
realm függõ meg battleground függõ h éppen horda vagy ally a jó én Arathoron játszottam ott jóval többen voltunk allian, de lófaszt se számítotott mert ezelött ahol voltam Laughting Skullon ott meg pont fordítva volt és igyis ugyis ki lehet szopni mint allien twinkektõl min hhordán. ha egy jobb twink guild meg e igyis ugyis esélytelen ellenük bárki. Nyolcvanon meg wg-ben szívás nagyon mert hiába vagyunk többen ha egy 50× tc-s 100 k hps warrior kb úgy megy át 20-25 emberen mintha ott se lett volna : D

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

FSpofon
vidd vissza a boltba ahol vetted

Arab money

Sziasztok!Az lenne a kérdésem,hogy megvettem az alap World of Warcraftot(eredeti) és a kód érvényesítésnél azt írta,hogy már használják a kódot.Megpróbáltam az www.wow-europe.com-on is és ott is ua-azt írta.

Pontosabban ezt:The authentication key you entered has already been claimed.Each authentication key can only be redeemed once. Please refer to your games section of the home page to review the keys attached to this Battle.net account. If you're sure you have not previously claimed this key, please double-check the spelling and enter it now.

For more information on authentication keys, please visit our Support Site.
Ilyenkor mit tudok tenni?Köszönöm a választ ha valaki tudja megoldást.

Jim Morrison
neztem ott is, de ugy emlekszem ott nekem kellett volna beallitani dolgokat tobb ezer lehetoseg kozul. Ha ez az akkor megnezem majd megegyszer 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Esc -> Key Bindings

Jim Morrison
Gyors gombok kiosztasat hogyan tudom valtoztatni ? Ami 1 - 9 ig van.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

[HUN]Crassus
Az lehet,de amíg nem "kötelezõen" kell egymás ellen menniük addig valószínüleg a határtalan hentelést válasszák😊 egy Twink kari nem hiszem,hogy azért csinálja magát,hogy pl. a lvl 39-es talentfa szépségeit gyakorolgassa😛😊

jó mondjuk kb. már két éve 40-esen áll😊 most volt kedvem kicsit játszogatni vele,de lehet 2 nap mulva megunom😊

ja saman jo, aztan majd elmulik 😄

Ez nem naiv feltevés, hanem volt róla szó.

[HUN]Crassus
ez egy elég naív felvetés😄
(az XP-t természetesen kikapcsolják,mert azért nem hülyék😊😛

Nem kötözködésképpen de a twinkeknek egy jó ideje nem külön bg van? Kikapcsolják az xp-t és csak a magukfajtával játszanak, nem?

Fehercsoki
Amikor én húztam a sámánom nekem is bejött nagyon😊

[HUN]Crassus
nem igazán foglalkozom velük bár bosszantó,mert nehéz napit nyerni😊 ,de megnyugtat a tudat,hogy ezeknek van mondjuk 1 vagy 2 80-as karija aki se PVP ben se PVE ben nem képes semmire és ezzekkel a nagy karikkal farmolnak a kicsiknek,hogy így vegyenek revansot az "ártatlanokon"....😛

amúgy ez az ütõs sámán 1v1 ben elég beteg dolgokra képes! nagyon tetszik😊

Fehercsoki
Hát az szép...Nem tudom ki lehet az aki azt élvezi hogy olyanokat öl akiknek semmi esélye.Nekik is élvezetesebb lenne egy egyenlõ harc.

[HUN]Crassus
ezért nem izgat annyira,de nagyon rossz hatással lehet egy most wowozni kezdõ emberke számára....én emlkészem ,hogy minden lvl range-ben iszonyat jó meccsek voltak mikor bejött WSG...hiszen mindenki 60-as akart lenni kicsit a szintezést feldobni a pvp-vel és nem ilyen kimaxolt idiótákkal kellett harcolni...bár a harc szar kifejezés hiszen mészárlás van...amin kurvára nem vágom mit lehet élvezni...tegnap is ilyen 1100-2000 Hp-s 41-49-es karikkal volt tele WSG horda részrõl és 4-5000!! Hp-s allyk ellen mentünk....éldetünk és szinte azonnal haltunk😊

Fehercsoki
Az egész jó,bár heirloomokkal szerintem farmolásból is meg van,bár az azért unalmasabb jóval.Allyk meg legyenek twinkek ha jól érzik magukat,mert mire a hordások már 80on raidelnek,õk még mindig a 40eseket ölik.

Transferelj allyra, úgy sokkal jobb lesz.^^

[HUN]Crassus
mindenesetre 46-->50 éppenhogy 2 óra hossza😊

[HUN]Crassus
amúgy a BG ritka gusztustalan ám az összes szinten szarrá encsantolt ,fullosra maximalizált allysok gyakják a fejetlenül össze-vissza rohangáló hordásokat.Nincs szar gearem mivel chest,vállas,2 fegyó is heirbloom és mivel sok napi randomot megyek minden item kék,de még így is 5-6 sec alatt öl meg a legtöbb allys Twink nyomorék😊
Mondjuk nagyon nem érdekel,mert én arra hajtok,hogy gyorsan 80 legyek...,de aki "ma" kezdi a WOW-ot az ezeknek a twinkeknek "hála" gyorsan megutálja a PVP-t az holtbiztos!:S
Volt olyan ,hogy 10-en! nem sebeztünk annyit 20 perc alatt mint egyetlen allys /azthiszem mage vagy pala volt/...az azért elég beteg😊

Amit írtál 7 nap ingyen játék idõt, annak biztos különleges feltételei vannak. Mert egy több mint másfél éve nem használt "fizetett" accountnál, miután a "WoW account mergelés battle.net accountra" procedúrával egy órát szenvedtem, nem kaptam semmit. Mondjuk ennek az újjabb accountnak nem tudom mi értelme van... Csak túlbonyolítják a dolgokat, és az ember könnyebben kiadja az adatait ^^

Fehercsoki
Hát az jó...Kis szinten is ilyen sok xpt ad?(mármint nem pont ennyit,hanem a szinthez mérten sokat?)

[HUN]Crassus
yepp napi BG vel....amúgy 42000😊 egy loss pedig 14k......
valami sztem nem kóser,de leszarom +2 szint 45 perc alatt😄

Megyek is húzok egy warriort. Ja nem, lejárt az accom <#idiota>

Fehercsoki
Ez komoly?

Csirke4
Working as intended.
[HUN]Crassus
OMFG 1 WSG win 46-on 61.000XP!!!!!!! bugos?

Haldoklik a wow!!!444!!!!!<#banplz>

Lacee
egész jók az április elsejei Blizzard-hírek 😊

nesze neked GS, itt az eredeti, Blizz-féle EPEEN! 😄
új faj: kétfejû ogre
armory háttérkép - itt egyébként mindenki Tuskarrá változott, két képessége a fishing valamint fishing 😊
WoW idegi vezérléssel
retro mobiljátékok
Deckard Cain GPS-hangok

ráértek, na...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

váá 😄 szar kép

de akkor felröhögtem amikor megláttam, hogy lol feral 😄😄😄😄😄

antgecc
Nem vagyok pesti, és a közelében sem lakom, de mindenben egyetértek pickettel.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Ilyen helyesírással, és szövegszerkesztési képességekkel miért csodálkozol azon, hogy nem vagy sikeres ember? Ha a környezeted is ilyen, ami felettébb valószínû, mert ezeket a készségeket többnyire a környezetünktõl tanuljuk el, akkor feltehetõleg õk sem sikeres emberek. Ebbõl a téged körülvevõ sikertelenségbõl ered a sok negatív tapasztalatod, amit aztán teljesen helytelenül általánosítasz...
Pestiek...

Jim Morrison
Hirem van, most installalom a Lich Kinget 😊

picket
Beírtál egy hatalmas hülyeséget, és csodálkozol, hogy ezer hozzászólás születik a témában. Az embereknek nincs más dolga. Az évek során a wow minden aspektusát egymilliószor kitárgyaltuk. Igazából a "drága az elõfizetés" témát is.
Engem csak az fogott meg, hogy a középosztálynak nincs rá pénze... Tudom, hogy mindenki azt sulykolja, hogy milyen szarul megy az országnak, meg 11%-os a munkanélküliség, meg rosszabbul élünk mint ezer éve, világvége, nemzethalál... de azért ne képzeljük már magunkat Etiópiába! Nem tudom te hol élsz, de szerintem más fogalmunk van a középrétegrõl, és úgy látom a többiek is. A középosztály azzal van elfoglalva, hogy 82 vagy 120 centis lcd tévére van-e pénze, hogy full HD legyen, vagy csak HD ready, meg hogy visszahívták az új Toyotáját, mert beragad a gázpedál, nem pedig azzal, hogy a wow-ra kifizesse-e az aprópénzt. Tudom, hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy mindenki, aki nem szakadt hajléktalan, az már a középosztályba tartozik. Ezt felejts el! A minimálbér nem középosztály. Ezen akadtak ki a fórumozó pajtások, és ezért született ennyi hozzászólás a témában. Akinek megerõltetõ lenne a havi elõfizetés, az ne számítógéppel, meg internettel legyen elfoglalva. Aki meg halálra dolgozza magát, hogy fizesse a tanulmányait, annak nem az lenne a legnagyobb problémája, hogy hányan és mit válaszolnak a kérdésére, vagy hogy hogyan tudja megnézni, hogy milyen most a wow, ami ugye a "gazdagok játéka". Szóval lol, stfu, kkhtxbaibai.

&#3237;_&#3237;

😄 hát tevagy a "pofon" nem én 😊) na off end pls

FSpofon
ha erõsebb vagy a barátodnál felpofozhatnád hogy mégis mit képzel

Arab money

😄D hát tisztában vagyok vele... hogy szinte nulla értelme volt ide beirni, ráadásul én már nem is játszom a játékot, haveromé az acc...árakat se tudom h mennek, de állítása szerint ennyiért simán el lehet adni, vkik a szar törtön élnek, elvannak vele meg minden...kicsit ironikus az egész tudom, dehát ez van - nem tolnám törtön (nem is tettem), mindig is ezen a véleményen voltam, leszek

szívesen elkezdeném újra, de már nem látom sok értelmét nekikezdeni ilyenkor, már hova ? :SSS

na további szép estét! 😊

White QVAS
Õszintén. Ki az a hülye aki privát szerveren lévõ karit akar venni? No comment. Még eredetin sem értem mi értelme kva sok pénzért megvenni egy karit, vagy accot, mikor kis kitartással, és logikával, nem túl nehéz felcuccolni, akármilyen kari is legyen az.

Na de ez csak magánvélemény.

nc