World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon magas labda volt az a hasonlat ebbe a forumba <#idiota>

Csirke4
Általánosítás ftw!
FSpofon
mit menjünk az utcára? HA?
nézd már végig a karakter generáló ablak alliak oszlopát

Arab money

Fehercsoki
Látom te nem tudod mi az a hasonlat(lehet hogy pontosan én sem mivel nem értek az irodalomhoz),de azt biztosan tudom hogy ez nem azt jelentette hogy te buzi vagy(vagy bármelyik allys),csupán egy példa a te jelenlegi helyzetedre.De megint csak bebizonyítottad hogy allys vagy.(értsd ahogy akarod)

cikasz
"de most allys vagyok, vagyis akkor elvileg buzi.. hmm nem is tudtam"

végre beismerted...(és elfogadtad) <#hehe>

http://www.akciofigura.hu

"igazad van.."

tudod az ilyenek mint te, azoknak nincs életük, akik ilyen komolyan gondolkodnak errõl az ally-horda dologról

gladiator rankot elértem cyclone battlegroupban, ami eu legerõsebb bg-je, de most allys vagyok, vagyis akkor elvileg buzi.. hmm nem is tudtam

és ha te ennyire utálod az allyt, akkor menj és keress olyan játékosokat irl, akik allysok és verd meg õket, mert mind buzik

kajak mondom agyam eldobom az olyan emberektõl mint te, geci menj ki a való életbe, menj el bulizni, dugj meg egy csajt vagy valami, ja bocsi várj, te biztos megkérdeznéd, hogy esetleg wowozik e és ha igen, akkor allys-e és ha az, akkor biztos mondanád neki, hogy jaj bocsi az allysok buzik

GET REAL LIFE!

ui.: nem arról beszélek, hogy ally sokkal jobb vagy a horda sokkal jobb, geci döntse el mindenki, mivel szeretne játszani, emberek .. komolyan, menjetek ki az utcára bazmeg, mert lehet kicsit túlzásba vittétek ezt a wow dolgot

Te meg ne kezd ezt megint, nincs olyan h aki ally az biztos n00b, tuti homár, stb., tudnék mondani nemegy allys haverom aki szétszivatna duelban, +azzal h itt retardáltkodsz, csak a horda színvonalát húzod le...<#levele>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

/join hun 😊

/join hun 😊

Üdv! Van itt esetleg olyan, aki nem magyar cimmel van regisztrálva, ezáltal tud Recruit a friend-ezni? Arathor-on kezdtem, vagy ez is mûködik cross realm-al?
Más: melyik paranccsal lehet join-olni a huncsatira?

Fehercsoki
Benézted kicsit.szar gear=/= buzi,hanem ally=buzi ebben a hasonlatban.

lefordítom mit írtál nekem:
Ez most kb olyan volt mint ha egy low geares gyerek csodálkozna a bg-n hogy sok a low geares.

szented ennek van értelme?

Fehercsoki
Ez most kb olyan volt mint ha egy buzi csodálkozna a buzibárban hogy sok a buzi.

kellene már az a rated bg

mióta hazaértem 9et bgztem.. 9et vesztettünk

4k gearscoreos palámat probalnam felgearelni, de az a baj, hogy az összes allys olyan mint én, de persze horda tele van fullra gearelt emberkékkel..

legutóbbi wsg volt.. odamegyünk 2en ( 2 retri pala )
erre 3 resto druid, 1 holy pala meg egy disc priest.. és akkor öld meg a zászlóst, aki egy 50k hp-s prot wari volt

köszi mára elég volt ennyi

Sajnos ritka a jó RL, ICC25ben még csak 1et láttam, de ott meg a többi ember volt low. 😄

[HUN]Crassus
RL tökjó fej volt látta,hogy igyekszem, ezzel a 10%-os buffal simán elmegy az insta....mindössze 2 köcsög gyerek volt és mit ad Isten mindkettõ hazánkfia:S
A pala healer elvitt egy +60 HIT-es cloakot 5 caster dps dobott rá:S
és volt egy Fury warri aki meg agy agility-s nyakláncot húzott be huntik,rugók meg elõlem😊
meg is kérdeztem ugyan miért ekkora toplák hiszen a rugó,hunti,dps sámli meg dudu dps baszhatja a STR-es itemeket nekünk az agility a jó...,de leignorált:S😊
ez mondjuk a RL hibája is volt,hogy meg is kapták volt is felháborodás a 2 gyökér miatt:S

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
pont azért csináltam ork csajt,hogy "jelentéktelennek" tünjön pvp-ben...kicsi kari kurva nagy taktikai elõny ám!A mai napig a bazi nagy Taureneket kezdik el ütni elsõnek és a kis féreg gnómokat ignorálják a legtöbbször pvp-ben.../persze atompro playerekre ez nem igaz,de a nagy %-ra viszont igen/

[HUN]Crassus
TRADEMARK😊

picket
A halva született nagymama tipikus esete <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Ezt a bagolyban állós taktika király <#eljen>

PiszkosFred
10es buffal 20 fovel jatszva takaritod az elso 4 bosst, 4-5 gyengebb dps siman befer, nem tudom miert olyan nagy gond ez. Ha jon a frostgiant, akkor potya 10 frost 1-1,5 ora alatt, ezen kar kiakadni.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Nem sok köze van a blizznek ehhez, szimplán a leader volt a béna. 10esben repült volna egybõl. 😄

25ösben is csak azért tudott maradni, mert gondolom itt is vitt a tokent a leader aztán lépett, sajnos pug 25ös ICC kb eddig a pontig megy aztán szolás.

Jah és a WoW már akkor halott volt amikor megjelent. 😄

Fehercsoki
Ez nem számít a blizzardnak amíg jön a pénz.

Csirke4
Na ha valami hát EZ bizony ULTRAszánalom. :C
Ez olyan mintha friss 60-as elment volna Naxxba. :C
Nem haldoklik a wow, már meghalt. 😄
[HUN]Crassus
Neeeem a DPS-ükkel nem volt semmi gáz....raid végére lett 3500-am ami ugye a bossokon csökkent,DE a treshen az osztott DMG done-om a sok AOE miatt jól felhúzta az átlagomat😛 ha csak a Bossokat nézik kibasznak a sárki után😊

Hát ha nem toltak 3400DPSnél többet ott trashen akkor már nagy baj van, szar volt ott mindenki. Bár hozzá teszem gearelt emberek között is van annyi béna, hogy rossz nézni. 😄

es tenyleg

[HUN]Crassus
Nah meglett a 80 tegnapelõtt este....fárasztó dolog a "LUP-olás":S
Viszont tegnap délután már ICC25-ben kitakarítottam puggal az elsõ 4 Boss-t hehe😊
Hírdették a generalon a raidet és már csak 1 dps hely volt ráírtam a RL-re aki a nagy szervezésben elfelejtett GS-t nézni meg acsit linkeltetni😊 Ork csaj a shaman így végig beleálltam a nagy baglyokba meg taurenekbe míg tartott a buffolás😊 majd elindultunk.....a 4. vagy 5. treshnél rámírt a RL......: "hey you have shitty gear but your dmg is nice" meg írta,hogy mások 2x ilyen gearben/nekem 3400GS😊/ nem tolnak annyit...najó ez így azért majdnem túlzás,de hálistennek a sok tresh meg +10% buff miatt mindössze 2 lilával herloom meg kék gearben 3600-as DPS-em és elég szép osztott dmg-em volt😊 így nem basztak ki😊 írta a srác,hogy "i am gonna gear you up today"...sajna nem esett semmi,de repu majdnem meglett friendly és legalább van acsim linkelgetni LOL
szóval haldoklik a wow rendesen...

Qhelper, és azzal rakhatod akárhova😊

Help pl0x:
Feltettem a sexy map addont és a minimapot elhelyeztem a képernyõm alján. Csak sajna a minimappal együtt mozog a quest objectives frame is, így átteszi nekem azt felülre, ott meg nagyon nincs jó helyen. Beállításokat nézegettem, de nem találtam semmit. Ötlet?

köszönöm szépen.

Get a life!

PiszkosFred
Frost ket egykezessel - jol konfigolt powerauraval - viszi a palmat.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Zsoltika 007
Holy! 80-on viszont a disc über 😄 Nekem legalábbis az lett a main.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

capaszabi
ICCben: Frost > Unholy > Blood, máshol Frost~Blood > Unholy
2 egykezessel csak frost, illetve frost csak 2 egykezessel. 😄

bAguziB2
sziasztok.
mennyire életképes mostanában a dk mint dps?(blood v frostra lennék kíváncsi)frost 2 1hval felejtõs vagy meglehet próbálni? régen voltam már fent, felhúztam 8ra és azóta frozen az accom...

thx elõreis

jazzy
Holyval jobban jársz amíg nem tudod kirakni discen a penancet.

Valami hasonlóval.
Ha sok renewt használsz rakj arra crit helyett, én sose használtam ki a renewt holyn igazán.
Üdv, most lettem 40es a pappal meg is vettem a dual talentet, egyik shadow a másik pedig healelni kéne mert 90%-ban random instázok mint healer, nos ehhez szeretnék infot kapni h holy illetve disc lenne az ideálisabb ? (meg egy talentfát is szeretnék kérni lvl 40-re indulásként <#integet2> ) Elõre is köszönöm.

Get a life!

A valódi GM ritkán ír whisper-ben player-re, ha mégis megteszi, akkor a karakter neve mellett ott fogyel a Blizzard logo is. Bármilyen felhívást a beregisztrált e-mail címedre küldik, esetleg ingame postaládába.

Zsoltika 007
Amúgy meg ha be válogatnak valamilyen beta-ba akkor a battle.net-es email címedre kapsz majd kulcsot és utasításokat mit hogy kell. Legalábbis Starcraft 2-nél is így volt. Wow-nál meg még könnyebb mert ott csak hozzá csapják az accodhoz. Bárhol ahol kérik a jelszavadat tuti átverés... Kivéve persze a játék login, a battle.net login és az armory egyes részei.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

sztem te vagy a kiválasztott!!!!444
<#beka3><#idiota>

anti hero

Zsoltika 007
Acc lopós. Nekem olyat írtak hogy resetelték az accomat és menjek a mittom én hova. Volt hogy 2-3 usertõl is kaptam egy nap alatt. Vissza is írtam szépen hogy Fuck you! 😄

A minap kaptam egy ilyen whisper üzit a Blizztõl:

Ez igaz lehet vagy csak acclopós átverés akar lenni? Nem foglalkoztam vele, a linket se néztem meg.

aq40 elotti idokig volt jo a wow 😊 soot talan mar bwl se kellett volna. 😊

Csirke4
Nekem azok az idõk tetszettek mikor nem volt esélyem eljutni SWP-be meg BTbe. 😮
Aion-ról azt hallottam, hogy nagy grindelés az egész. :C

Kicsit szar, hogy míg régen vanilla wowban Naxxba hányan tudtak lemenni és manapság... :C
Akkor már inkább elmegyek törtszeróhoz ahol csak az insták fele van berakva amelykben a bossok fele van bent amelyknek a skilljük fele van bent.<#idiota>
egyetértek, bár meg fogom nézni a 2.0át vagy mit aionban .kérdés gépem bírja majd vagy sem.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Pyotr
Aion-ozz 1 évet aztán utánna mindent szeretni fogsz a wowban<#idiota>

&#9608;&#9608;

Most megint jön, h bezzeg SWP meg BT raidek idejében, meg vanilla, estébé...akinek tetszik és megteheti, fizessen elõ, akinek nem tetszik azmeg nejáccon😊

Ettõl függetlenül perpill énsem tolom😊

Csirke4
NE! Ne fizesd elõ.<#idiota>

Amúgy hogy õszinte legyek kicsit drága már a játék ahhoz képest, hogy mekkora egy szar. (Szar ahhoz képest amilyen jó volt 2-3 éve meg azelõtt...)
Nofene. Ma jár le az accom és eddig én is OTP-s webkártyáról fizettem, lóvét is utaltam át, de elõfordulhat, hogy mire hazamegyek Frozen lesz az accountom? Nem jó hír.

capaszabi
AT-nél sealért csak akkor tudsz vásárolni, ha minden várossal champion vagy :S