World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nézd már végig a karakter generáló ablak alliak oszlopát
Arab money
végre beismerted...(és elfogadtad) <#hehe>#hehe>
http://www.akciofigura.hu
tudod az ilyenek mint te, azoknak nincs életük, akik ilyen komolyan gondolkodnak errõl az ally-horda dologról
gladiator rankot elértem cyclone battlegroupban, ami eu legerõsebb bg-je, de most allys vagyok, vagyis akkor elvileg buzi.. hmm nem is tudtam
és ha te ennyire utálod az allyt, akkor menj és keress olyan játékosokat irl, akik allysok és verd meg õket, mert mind buzik
kajak mondom agyam eldobom az olyan emberektõl mint te, geci menj ki a való életbe, menj el bulizni, dugj meg egy csajt vagy valami, ja bocsi várj, te biztos megkérdeznéd, hogy esetleg wowozik e és ha igen, akkor allys-e és ha az, akkor biztos mondanád neki, hogy jaj bocsi az allysok buzik
GET REAL LIFE!
ui.: nem arról beszélek, hogy ally sokkal jobb vagy a horda sokkal jobb, geci döntse el mindenki, mivel szeretne játszani, emberek .. komolyan, menjetek ki az utcára bazmeg, mert lehet kicsit túlzásba vittétek ezt a wow dolgot
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Más: melyik paranccsal lehet join-olni a huncsatira?
Ez most kb olyan volt mint ha egy low geares gyerek csodálkozna a bg-n hogy sok a low geares.
szented ennek van értelme?
mióta hazaértem 9et bgztem.. 9et vesztettünk
4k gearscoreos palámat probalnam felgearelni, de az a baj, hogy az összes allys olyan mint én, de persze horda tele van fullra gearelt emberkékkel..
legutóbbi wsg volt.. odamegyünk 2en ( 2 retri pala )
erre 3 resto druid, 1 holy pala meg egy disc priest.. és akkor öld meg a zászlóst, aki egy 50k hp-s prot wari volt
köszi mára elég volt ennyi
A pala healer elvitt egy +60 HIT-es cloakot 5 caster dps dobott rá:S
és volt egy Fury warri aki meg agy agility-s nyakláncot húzott be huntik,rugók meg elõlem😊
meg is kérdeztem ugyan miért ekkora toplák hiszen a rugó,hunti,dps sámli meg dudu dps baszhatja a STR-es itemeket nekünk az agility a jó...,de leignorált:S😊
ez mondjuk a RL hibája is volt,hogy meg is kapták volt is felháborodás a 2 gyökér miatt:S
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
25ösben is csak azért tudott maradni, mert gondolom itt is vitt a tokent a leader aztán lépett, sajnos pug 25ös ICC kb eddig a pontig megy aztán szolás.
Jah és a WoW már akkor halott volt amikor megjelent. 😄
Ez olyan mintha friss 60-as elment volna Naxxba. :C
Nem haldoklik a wow, már meghalt. 😄
Viszont tegnap délután már ICC25-ben kitakarítottam puggal az elsõ 4 Boss-t hehe😊
Hírdették a generalon a raidet és már csak 1 dps hely volt ráírtam a RL-re aki a nagy szervezésben elfelejtett GS-t nézni meg acsit linkeltetni😊 Ork csaj a shaman így végig beleálltam a nagy baglyokba meg taurenekbe míg tartott a buffolás😊 majd elindultunk.....a 4. vagy 5. treshnél rámírt a RL......: "hey you have shitty gear but your dmg is nice" meg írta,hogy mások 2x ilyen gearben/nekem 3400GS😊/ nem tolnak annyit...najó ez így azért majdnem túlzás,de hálistennek a sok tresh meg +10% buff miatt mindössze 2 lilával herloom meg kék gearben 3600-as DPS-em és elég szép osztott dmg-em volt😊 így nem basztak ki😊 írta a srác,hogy "i am gonna gear you up today"...sajna nem esett semmi,de repu majdnem meglett friendly és legalább van acsim linkelgetni LOL
szóval haldoklik a wow rendesen...
Feltettem a sexy map addont és a minimapot elhelyeztem a képernyõm alján. Csak sajna a minimappal együtt mozog a quest objectives frame is, így átteszi nekem azt felülre, ott meg nagyon nincs jó helyen. Beállításokat nézegettem, de nem találtam semmit. Ötlet?
Get a life!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
2 egykezessel csak frost, illetve frost csak 2 egykezessel. 😄
mennyire életképes mostanában a dk mint dps?(blood v frostra lennék kíváncsi)frost 2 1hval felejtõs vagy meglehet próbálni? régen voltam már fent, felhúztam 8ra és azóta frozen az accom...
thx elõreis
Valami hasonlóval.
Ha sok renewt használsz rakj arra crit helyett, én sose használtam ki a renewt holyn igazán.
Get a life!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
<#beka3>#beka3><#idiota>#idiota>
anti hero
Ez igaz lehet vagy csak acclopós átverés akar lenni? Nem foglalkoztam vele, a linket se néztem meg.
Aion-ról azt hallottam, hogy nagy grindelés az egész. :C
Kicsit szar, hogy míg régen vanilla wowban Naxxba hányan tudtak lemenni és manapság... :C
Akkor már inkább elmegyek törtszeróhoz ahol csak az insták fele van berakva amelykben a bossok fele van bent amelyknek a skilljük fele van bent.<#idiota>#idiota>
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Ettõl függetlenül perpill énsem tolom😊
Amúgy hogy õszinte legyek kicsit drága már a játék ahhoz képest, hogy mekkora egy szar. (Szar ahhoz képest amilyen jó volt 2-3 éve meg azelõtt...)