World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Te nem mama2 vagy?Ha igen akkor az elõzõ hszemet a következõ javítanám:húzzál innen mama2.(az te voltál a tvben?rtl klubon asszem,jó dagadt volt és orvos akart lenni az a gyerek)

Fehercsoki
30 napot kapsz alapból,bankkártyáról választhatsz,hogy 1 hónapot,3at vagy fél évet akarsz venni.(minél több idõt veszel egyszerre annál olcsóbb egy havi játék)Ha bankkártyáról feltöltöd nem kapsz kódot,hanem egybõl hozzáadódik a játékidõ,szóval az egybõl rámegy az accountodra.

triplet
szevasztok!
Ha én most például a cdgalaxistól megveszem az összes wowot, az tartalmaz valamennyi ingyen játékidõt? Illetve ha bankkártyáról fizetném a havi díjat(ami ugye 3500 forint), az havonta 3500, vagy két havonta, mint ha feltöltõkártyát vennék? Illetve ha a bankkártyáról levonják a 3500 forintot, akkor kapok valami gc szerû kódot E-mailen amit be kell írni ugyan úgy mint ha gc-t vennék?

cikasz
A mage portal trainer mellett van a dark portalos portal.

http://www.akciofigura.hu

PiszkosFred
Iszol egy levitate potit es leugrassz Dalaran szelerol 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

csokicsiga
Icecrown régióba hogy jutok el,honnan vezet arra ut?

\"Hess innen troll.\"

Vagy akár mehetne dalaranba is, és használhatná a portalokat outlandre vagy a régi fõvárosokba.

menj el dalaranba, onnan menj at az egyik portalon ami az egyik fovarosba visz pl ha ally vagy akkor ironforge, stormwind, exodar, darnassus. ahova megerkezel ott nezz jol korul es talalsz egy portalt a dark portalhoz, blasted landsra, az kirak majd teged egy "salakos" sivatagos reszre, ott mesz elore es szembe lesz a dark portal.

Lacee
Az ugye megvan, hogy Dalaranból el tudsz jutni a világ többi fõvárosába (legalábbis ami a saját frakciódnak elérhetõ)?
Használd a Shattrah-ba vezetõ portált ha Outlandre mennél, és bármelyik másikat, ha az "öreg" kontinensekre.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

cikasz
Egyszerübb ha egy mágustól kérsz portal-t Shattrath-ba.

http://www.akciofigura.hu

Köszi, és hol találom, Northerland melyik részén ezt a Dark Portalt? Csak mert iszonyatosan nagy a sziget.
Köszi

Pyotr
Szerintem meg ne a 80 as kariával játsz hanem indits magadnak egy sajátot az accountján és akkor nem esel kapásból a mélyvizbe😊

██

ooo valoban ez egy valos lehetoseg😊

Fehercsoki
Northrendrõl indul.(persze ettõl még lehet hogy törtön játszik,de miért hazudna...)

es akkor hogy halsz meg sarkannyal a tenger felett?

Fehercsoki
Ebben az esetben léghajóval,dark portal(outlandre).Illetve mage is tud portalt nyitni bármelyik városba.(fõváros)

Nem játsszok tört szerveren, megvettem a játékot, és a havi díjat is álltam.
Azt hiszem valami Bloodscalp.

Fehercsoki
Igen valószínû,fõleg mivel azerothban nem lehet repülni.

byzhouse
tört 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Fehercsoki
Melyik szerveren vagy?

Sziasztok!
Bocs a tudatlanságomért, de haverom kölcsön kapott accontjával játszogatok az utóbbi napokban, 80-as szinten van, és nem értem, hogy hogyan tudok átmenni egyes szigetek közt, a 3 sziget közt sárkánnyal nem lehet átrepülni, mert egy idõ után meghal a kari a tenger felett.

Másrészt nagyon szeretnék eljutni az Outlandra is, még sose voltam ott, minden segítséget elõre is köszönök!

[HUN]Crassus
mert nemkell honyor nekiek😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Csirke4
És tehát hogy picket nemi vágyait vagy micsodát kielégítsed mán:

Most jelen pillanatban miért nem a PVP arc haverjaiddal mész pre-made BG-kre?😮
Fehercsoki
Megint nem sikerült betartanom=/

hehe vicces pont neked egy ilyen alairas 😄

[HUN]Crassus
jah és kell 40 WG mark az még egy halva született ötlet arathoron kb 25-30 nap mire meglesz😄

[HUN]Crassus
2 fõkarimmal kb annyit BG tem míg meglettek a wrathful kiegek...most ezzel a sámlival KÉNYTELEN vaygok akármilyen BG be akármilyen csapattal bemenni,mert soksoksok honor kell:S
Tudod minden BG-be úgy megyek most jó meccs lesz,de aztán legtöbbször elbaszódik és csak azért vok ideges,mert ha elbaszódik akkor 1 vagy 2 évvel ezelõtti taktikai hiányoságok miatt.....csak kérdezem én ha hatvanháromezerszernyolcszázhuszonháromszor veszít a sok csíra,mert pl nemtud lecuppani a zászlórol EOS-ban vagy basznak tornyot védeni WG ben akkor nem gondolkozik el lehet szarul csinálunk valamit?
preamdéval meg azért nem megyek ,mert nincs valami nagy hagyománya arthoron.....kb minden 53. embernek van 100 nél több lifetime killje😛
A guildel szoktunk néha premadezni,de nem jellemzõ.
Máskor meg maj azért megyek premadeval,mert addigra az már rated BG lesz😄

picket
Azt nem értem, hogy akkor most mit idegeskedsz puggal, vagy miért nem premade-ben mész, és ha most nem, akkor majd máskor miért igen? Szóval érted? Mert én nem.

ಥ_ಥ

Fehercsoki
Te sem tudsz olvasni?Azt a hasonlat magyarázatára írtam.

[HUN]Crassus
nekem majd a rated lesz jó ahol csapattal megyek ofc....

[HUN]Crassus
ott a pont!😊

,de a sámli gírelése miatt sajnos lekell tolnom jópár random BG-t😞 ,de marhára hányok már😛

picket
Eddig sem voltam a témában tájékozott (mondjuk mert nem érdekel <#pias>), de akkor végülis most miért lesz ez jó Crassusnak, aki eddig is puggal bg-zett, és majd "30 aréna pontért nem pöcsöl premade szervezéssel naponta"?

&#3237;_&#3237;

capaszabi
valszeg mert 30 aréna pontért nem pöcsöl premade szervezéssel naponta?

picket
Akkor most miért van vele gond? <#idiota>
Egyébként hányan fognak nem rated bg-be menni? (Lásd aréna gyakorló...)

&#3237;_&#3237;

[HUN]Crassus
hmmm mondassz valamit,de hála az égnek elég sok pro arccal nagy bratyiban vagyok úgyhogy csapattal nemlesz gond😛

picket
"In order to participate in rated Battlegrounds, players will be required to join battles as full groups. However these groups do not need to be committed teams as in the Arena system; rather, the group simply needs to have the required amount of players for whichever Battleground they’re entering."

Akkora csapattal kell belépned, amekkora a bg mérete. De ha most tardok jönnek randomra, akkor kiket fogsz összetoborozni premade-be? Ugyanúgy érvényes rá a matematikai levezetésem, mintha a rendszer hívná be a népet, ha eddig puggal mentél bg-zni, akkor most annyi a különbség, hogy összetoborozol x embert és mész ratedbe. Vagy most minden pro arc elmegy Crassus elõl ratedbe, és õ meg apríthatja a noobokat?

&#3237;_&#3237;

[HUN]Crassus
viszont 4800 GS 2 nap 80-as lét után😊
FoS,HoR,HoL és a noob sámlik mindkét 232-es fegyója kiesett mákom volt😊
7800-as WF-eket ütök mán😛

[HUN]Crassus
Ouch😊

FSpofon
nem premade teamek lesznek? random queue után nem hiszem hogy járna rating meg arena pont

Arab money

picket
Ne sokat várj a rated bg-tõl. Én most League of Legends-ezek, ami elvileg egy folyamatos rated bg, és az utóbbi 20 játékból 18-at buktam. Pedig földhöz csapkodták magukat, hogy nekik milyen jó matchmaking rendszerük van, aztán folyton kapom a saját csapatomba a retardáltakat (tegnap két csávó rohant az ellenség tornyaiba, közbe spammelték a csetben, hogy "THIS IS SPARTAAA"+A*5000) meg a leavereket, miközben a másik csapat csendben teszi a dolgát és darabokra szaggat (pedig abban a játékban még gear különbség sincs).

Rated bg matek:
Tegyük fel, hogy létezik A és B csapat. Mindkét csapatnak van egy pro (Ap és Bp) és egy tard (At és Bt) részhalmaza.
A cél a két csapatból a lehetõ legtöbb azonos számossággal rendelkezõ részhalmaz elõállítása (ez a mostani, random bg). Ekkor ha Ap >> At, akkor a játékra kiválasztottak részhalmazában is nagy valószínûséggel Ap >> At, és ez fordítva is igaz.
Tegyük fel, hogy az a célunk, hogy Ap mellé Bp-bõl válasszon karaktereket. Ha kikötjük, hogy csak Bp-bõl választhat, és Ap > Bp, akkor Ap halmazba tartozó játékosok sorban eltöltött ideje kezd a cancel account felé konvergálni. Ennek elkerülése érdekében kénytelenek lesznek az éppen rendelkezésre álló halmazokból úgy választani, hogy Ts (sorban eltöltött átlagos idõ) a végtelenben a profithoz konvergáljon, tehát Ap mellé Bp-bõl, annak elfogyása esetén Bt-bõl válogatnak játékosokat. Ha ez esetben Ap > At és Bp < Bt, akkor nagy eséllyel Bt-bõl válogatott játékosok számossága jelentõs lesz, míg At-bõl elenyészõ, vagy 0.

Ha tehát eddig úgy érezted, hogy sok a retardált a te oldaladon (B, amibe alli és horda is behelyettesíthetõ), akkor rated bg esetén sem fog sokat javulni a helyzet a te oldaladon, viszont annál erõsebb lesz a másik oldal (A, amibe ismét bármelyik behelyettesíthetõ). Érted már, hogy miért várod hiába a messiást?

&#3237;_&#3237;

picket
Látom fogalmad sincs a logikáról. Ha bemész egy buzibárba, akkor ott buzik vannak, és csak buzik. Ha bemész egy bg-re, akkor ott allisok és hordások vannak. Ha te mégis azt mondod, hogy a te hasonlatodban az allisok a buzik, akkor nem költõ vagy, hanem egy retardált, aki lebuzizza az allisokat, miközben megfelejtkezik a képzeletbeli buzibárjában szintén ott tartózkodó hordásokról. Remélem felfogtad (te buzi). <#idiota>

&#3237;_&#3237;

[HUN]Crassus
még lefekvés elõtt sikerült belecsöppennem egy fantasztikus EOS-ba ahol bár már egyetlen tornyunk nem volt hála 10-12 ember FOLYAMATOS zászlóért rohangálásának (amit rendre nemsikerült elhozniuk...),de mikor már a lebegõ szigeten spawnoltunk még akkor is a zászlóhoz mentek mintha valami kibaszott feromonnal lenne befújva vagy mi😛 hiába könyörögtünk a 2-3 jó arccal akikkel próbáltunk tornyot ninjázni jött az okos válasz " STFU IT'S a GAME":S hiába kérdeztem vissza az ellenfél másik játékkal játszik b+? arra már nemjött válasz😄

Lehet, hogy annak kellene néha kimenni az utcára, aki azzal akarja bebizonyítani az igazát, hogy Õ radiátor. :F

nem tom mi alapján kerül valaki elõrébb vagy hátrább, de abból a szempontból biztos jó lesz, hogy magasabb ratingen nem lesznek fogyik, és alacsonyabban pedig könnyedén lehet majd friss 80as karikat gearelni

[HUN]Crassus
nemérdekel! elegem van ,hogy agyatlan nyomik rohangálnak a legkisebb ötlet nélkül a kibaszott BG ken!
A "RATED" nek majd pont az lesz a lényege,hogy ilyen hülyék csak minimális mértékben lesznek...azok majd menjenek játszanak egymással!

blackouton van a palám..

nem tudom ugyanazon-e blackouton vagyunk, de most leültem megint kicsit bg-zni, de még mindig 13/0-ba állok...

"ally=buzi"

ez nekem valahogy egyértelmû...<#banplz>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

csokicsiga
Teljesen igazad van voloume,sokan már nagyon elszálltak,azt hiszik,ez az élet vazze 😄DD

\"Hess innen troll.\"

Csirke4
sírás lesz belõle a végén és a Blizz szíve megenyhül mert ugye kell nekik a PÉNZ ezáltal a PVP is olyan lesz hogy 1 nap pvp= Full pvp epic set (persze nem a legújabb tierbõl mert ahhoz legalább 3 nap PVP kell majd)
[HUN]Crassus
gyere Blackout Bgrp-ba allyval....itt mindig ti nyertek:S
amúgy RATED BG FTW! remélem a nyomikat az majd megszûri....