World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha én most például a cdgalaxistól megveszem az összes wowot, az tartalmaz valamennyi ingyen játékidõt? Illetve ha bankkártyáról fizetném a havi díjat(ami ugye 3500 forint), az havonta 3500, vagy két havonta, mint ha feltöltõkártyát vennék? Illetve ha a bankkártyáról levonják a 3500 forintot, akkor kapok valami gc szerû kódot E-mailen amit be kell írni ugyan úgy mint ha gc-t vennék?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Használd a Shattrah-ba vezetõ portált ha Outlandre mennél, és bármelyik másikat, ha az "öreg" kontinensekre.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Köszi
██
Azt hiszem valami Bloodscalp.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Bocs a tudatlanságomért, de haverom kölcsön kapott accontjával játszogatok az utóbbi napokban, 80-as szinten van, és nem értem, hogy hogyan tudok átmenni egyes szigetek közt, a 3 sziget közt sárkánnyal nem lehet átrepülni, mert egy idõ után meghal a kari a tenger felett.
Másrészt nagyon szeretnék eljutni az Outlandra is, még sose voltam ott, minden segítséget elõre is köszönök!
Most jelen pillanatban miért nem a PVP arc haverjaiddal mész pre-made BG-kre?😮
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Tudod minden BG-be úgy megyek most jó meccs lesz,de aztán legtöbbször elbaszódik és csak azért vok ideges,mert ha elbaszódik akkor 1 vagy 2 évvel ezelõtti taktikai hiányoságok miatt.....csak kérdezem én ha hatvanháromezerszernyolcszázhuszonháromszor veszít a sok csíra,mert pl nemtud lecuppani a zászlórol EOS-ban vagy basznak tornyot védeni WG ben akkor nem gondolkozik el lehet szarul csinálunk valamit?
preamdéval meg azért nem megyek ,mert nincs valami nagy hagyománya arthoron.....kb minden 53. embernek van 100 nél több lifetime killje😛
A guildel szoktunk néha premadezni,de nem jellemzõ.
Máskor meg maj azért megyek premadeval,mert addigra az már rated BG lesz😄
ಥ_ಥ
,de a sámli gírelése miatt sajnos lekell tolnom jópár random BG-t😞 ,de marhára hányok már😛
ಥ_ಥ
Egyébként hányan fognak nem rated bg-be menni? (Lásd aréna gyakorló...)
ಥ_ಥ
Akkora csapattal kell belépned, amekkora a bg mérete. De ha most tardok jönnek randomra, akkor kiket fogsz összetoborozni premade-be? Ugyanúgy érvényes rá a matematikai levezetésem, mintha a rendszer hívná be a népet, ha eddig puggal mentél bg-zni, akkor most annyi a különbség, hogy összetoborozol x embert és mész ratedbe. Vagy most minden pro arc elmegy Crassus elõl ratedbe, és õ meg apríthatja a noobokat?
ಥ_ಥ
FoS,HoR,HoL és a noob sámlik mindkét 232-es fegyója kiesett mákom volt😊
7800-as WF-eket ütök mán😛
Arab money
Rated bg matek:
Tegyük fel, hogy létezik A és B csapat. Mindkét csapatnak van egy pro (Ap és Bp) és egy tard (At és Bt) részhalmaza.
A cél a két csapatból a lehetõ legtöbb azonos számossággal rendelkezõ részhalmaz elõállítása (ez a mostani, random bg). Ekkor ha Ap >> At, akkor a játékra kiválasztottak részhalmazában is nagy valószínûséggel Ap >> At, és ez fordítva is igaz.
Tegyük fel, hogy az a célunk, hogy Ap mellé Bp-bõl válasszon karaktereket. Ha kikötjük, hogy csak Bp-bõl választhat, és Ap > Bp, akkor Ap halmazba tartozó játékosok sorban eltöltött ideje kezd a cancel account felé konvergálni. Ennek elkerülése érdekében kénytelenek lesznek az éppen rendelkezésre álló halmazokból úgy választani, hogy Ts (sorban eltöltött átlagos idõ) a végtelenben a profithoz konvergáljon, tehát Ap mellé Bp-bõl, annak elfogyása esetén Bt-bõl válogatnak játékosokat. Ha ez esetben Ap > At és Bp < Bt, akkor nagy eséllyel Bt-bõl válogatott játékosok számossága jelentõs lesz, míg At-bõl elenyészõ, vagy 0.
Ha tehát eddig úgy érezted, hogy sok a retardált a te oldaladon (B, amibe alli és horda is behelyettesíthetõ), akkor rated bg esetén sem fog sokat javulni a helyzet a te oldaladon, viszont annál erõsebb lesz a másik oldal (A, amibe ismét bármelyik behelyettesíthetõ). Érted már, hogy miért várod hiába a messiást?
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
A "RATED" nek majd pont az lesz a lényege,hogy ilyen hülyék csak minimális mértékben lesznek...azok majd menjenek játszanak egymással!
nem tudom ugyanazon-e blackouton vagyunk, de most leültem megint kicsit bg-zni, de még mindig 13/0-ba állok...
ez nekem valahogy egyértelmû...<#banplz>#banplz>
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
\"Hess innen troll.\"