World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És még te vagy 70es? 😄 Mostmár értem miért szar a legtöbb pug. 😄

jah, és mindig körül van állva csomó emberrel, ha a fõvárosiakat nézzük

Fehercsoki
Tudod az a furcsa kis doboz amiben a leveleid vannak.

Karakter postaládája? Ilyet se hallottam még... :S

Így van fajtát csak taurennel lehet váltani. Holsteinrõl herefordira, arról Texas Lonnhornra, stb. Öt- vagy hatféle tehénfajta van megírva a WoW-ban, szóval annyira azért nem nagy a választék ott sem. (van fekete bika is!)
Omlás
Savmacska:

Ismerõs az két szó egymás után, hogy Report Spam ? Szerinted miért pihentették le az accodat? Nekiálsz floodolni valszin jópáran reportoltak, GM észrevette aztán adott egy kis pihenõidõt 😊. Attól hogy 4v1 ben nyomnak le õk nem lesznek többek te nem leszel kevesebb. Sõt legközelebb ugyanúgy leganekelnek 4v1 be vagy ha szerencséd lesz akkor még hívnak pár cimborát aztán rád raidelnek XD. Az altot csinálok és átmegyek spamelni tipikus gyerekes mentalitás, de újabban ez lett a divat ahogy látom 😞.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

antgecc
Amit te szeretnél az a faj váltás, nem pedig a fajta váltás. Nem ugyan az... <#wow3>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

picket
Oda van írva a hiba: van levél a karakter postaládájában, vagy útban van oda egy levél. Vedd ki a leveleket, és próbáld újra.

&#3237;_&#3237;

Hát ezt nem értem, nem tudok fajtát váltani, ezt írja:

"An error has occurred on this page Look below for details and correct the error before resubmitting.

A character cannot change factions while there is mail in their mailbox or en route to their mailbox. "

Nem értem. 70-es a kari, Bloodelf, és szeretnék fajtát váltani vele.

<#banplz>

Csirke4
Sõt, múltkor betévedtem Cutthroat alleybe stormwindben és a társadalom legalja pórnép között az a hír járja, hogy van egy félelmetes félisten druida akit csak "Botond"-nak neveznek aki 1 szombat alatt egyszer 49 szintet lépett és az 50-ediket csak azért nem lépte meg meg mert lemerült az aksi a laptopjában.
Ezen mélyen elgondolkoztam és ahogy az esõ tovább verte a sötét kis kocsma falait szürcsöltem mégegyet a mákteából...<#idiota>
Csirke4
Eredetin több is meglesz.
Tört szerón

Long_Gun
Hétvégén daily bg-vel 1 szombat alatt megvan a 70>80.

én tudok egy jó megoldást pmben elárulom! XD
amúgy instázás nem jó xp még ha a csapat jó is mert a bonus xp amit a questbõl kapsz kevés. persze a kék ittem nem rossz de xpt növelni kéne. sokkal többen húznának altot ha ezt megnövelnék. av helyett abz vagy eotsozzál. azok nem rosszak mert ált elég hamar nyer egyik vagy másik fél. wsgn sokszor találkozom olyannal , hogy tartják a zászlót. szóval azt én elkerülöm.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Énsem tudom, fejlõdés kin szenvedés boe itemekkel is, random insta valami hihetetlen szar xp ratet ad, még resteden is, Av-t meg nerfelték az xp-ratet de amugy is multkor valami 3órát vártam AV-ra h behivjon és semmi, Szal marad a questelés, de ahogy jobnak látod.

Get a life!

FSpofon
ahogy addig

Arab money

70-es szint felett hogy lehet a leggyorsabban XP-hez jutni és szintet lépni?

Fehercsoki
Minden megmarad,ami faction item konvertálódik.

Hellosztok!
Ha van egy karim és menet közben fajtát váltok (ahogy néztem, fizetõs), akkor mi fog történni? A cuccaimmal? Meg úgy mindennel. Még sose csináltam ilyet.
Kössz

Nem kissé, elég rendesen, de változnak😊

+pár új sziget lesz

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Fehercsoki
Pontosan.

Aha, akkor be tudok járni mindent 😊
Cataclysm kiegészítõ nem hoz új kontinenst, ugye? Ahogy néztem a mostaniak fognak kissé megváltozni majd.

Fehercsoki
Rögtön ahogy leszállsz a hajóról,menj végig egy rövid kis úton,de tökre látszik hol a köd.

Értem, megyek megnézem, köszi 😊

Fehercsoki
Hát,van ilyen rózsaszín köd,belefutsz és feldob Darnába.

Köszi, megtaláltam, aztán rájöttem, hogy Darnassusba lehet nem tudok bemenni, mert hegység veszi körül, egy kis tisztáson rak ki a hajó, a Flight Masterek meg nem a mieink, hanem Allisok :S

Stormwindbõl megy hajó Auberdineba. Auberdinbõl pedig indulnak Exodarba és Darnassusba.

Fehercsoki
Pedig hajóval.

Bocs, még egy utolsó kérdés:
Kalimdor kontinensen a legfelül lévõ Darnassus és The Exodar szigetekre hogy jutok el? FlightMasterek oda nem visznek át, hajót meg nem találtam :S

thx

Ilyenkor eszembe jut, hogy milyen jó is a pve szerver 😄 Egyébként ilyenkor felesleges whispelgetni mert csak égeted magad, ráadásul meg is szívod. Okos enged...

Fehercsoki
Silvermoon City bejáratától ha jössz ki a városból akkor jobbra,szinte közvetlenül a fal mellett.

Sunstrider Island-on, vagy Silvermoon City alatt?

Fehercsoki
Silvermoon City elõtt van 2 flight master,az egyik odavisz.

Szevasztok
Eastern Kingdoms kontinens legtetején lévõ Isle of Quel Danas szigetre hogy lehet elmenni?
Körbejártam az alatta levõ területet, de csak üres partvonalat találtam 😞
Köszi

Csirke4
Be voltál szívva.
Vagy nem a Taurin kéne játszani.<#idiota>

Tuti nem GM volt max valaki jópofizott a sortördeléssel.
Btw, honnan tudod, hogy az Õ 80-asa volt? Lehet más is, aki csak úgy poénbõl elkente a szádat.
Ez pont olyan, mikor pár csíra hordás gyökér nekiáll gizdázni Goldshire-ben, aztán, ha jönnek a 80-sok SW-bõl, akkor meg spriccelnek haza anyuhoz...
cikasz
Mmárpedig megtörtént.

http://www.akciofigura.hu

Fehercsoki
Ilyet GM nem csinálna😮 A gankelés nem büntethetõ.

cikasz
Mert akinek beszólsz egy jellemtelen kis senkiházi aki kiabál az anyukájának, hogy anyúúúúú beszóltahahahahhaaaak 😞((

Régen vanillában XR-t támadta az alli. Jött velük több kisebb lvl20-30 körüli. Persze elpicsáztuk azokat is rendesen minek arcoskodnak ott bekapcsolt pvp-vel a nagyok között.
Pár percre rá persze, hogy kaptuk a GM whispert, hogy ne baszogassuk a kicsiket...
Ez milyen már!????

http://www.akciofigura.hu

FSpofon
lehetnél aranyspammer kinaiaknál

Arab money

A vége üt xD

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Az nem szánalmas h a vele 1 szintû karija rámjön 6x abbõl 6x elverem és bejön 2db 80as genkelni? Atán bejövök az én 80asommal és rámjönnek 4en mert azzal sem bir a 2õ ? Mind1 biztos én vagyok a láma.... (lehet cigányok voltak) 😄DDDDDDD

Get a life!

Tévedés már lehet jelentetni a ninjákat, ha neked kellet volna nyerni akkor megkapod a cuccod is, az illetõ pár napos banja mellett.

Nah már van account, minden fasza 😊

Get a life!

Fehercsoki
Már miért ne zsidózhassunk?:S Egyébként a ninjázást azt elintézik,mivel scamnek minõsül,és ezért ban jár érte.

100 hozzászólással ezelõtt írtam le a történetem én elsõre 3 nap eltiltást kaptam TR-en, annyit írtam valakinek, hogy skilltelen retard gyökér az illetõ és már mehettem is a levesbe. Azért jó lenne, ha nem erre fektetnének ennyi energiát a Blizzardosok, hanem pl arra hogy ne legyen ennyi nindzsázás, mert az nem büntetendõ, de ha zsidózik egybõl bann, kicsit visszás a dolog remélem látjátok ti is.

"csináltam hordás karit és szét spemmeltem õket h mekkora szarok h 4en alig birnak elverni 1 embert, csináltam macro-t a spemre 4ükre, logout."

már megbocsáss, de ez a legszánalmasabb dolog, amit egy ember csak csinálhat ebbe a fos játékba

Fehercsoki
Ha elsõ ban akkor csak 1 nap,de az is lehet hogy csak pár óra!