World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Minden jobb guildbe keresnek rogue-ot (bár nem tudom mi ez a progress guild kifejezés, és számodra mit jelent).
Persze csak olyanokat, akit nem elõznek meg hibridek.
Rogue esetében pvp miatt nyivákolni külön kategóriát képez az esztelenség rovatban, úgyhogy nem is feszegetném.
Miért kellene raidbossokat szólózni minden class-szal? A többségükkel nem is lehet, sõt a blood dk-hoz képest szinte semmivel.

Ha a mage az easymode, akkor rerollolj arra. Aztán úgyis kiderül számodra, hogy az a legszarabb class. Aztán egyszer úgyis a felszínre tör a felismerés, hogy a Te kezedben minden az, és nem a játék hibája.

Ez jó volt így a reggeli kávé mellé...Lusta vagyok visszakeresni 2-3? évvel ezelötti postjaidat mikor ép warlock voltál.Annak is megvoltak a stációi csak akkor ép a rugót köpködted hogy az micsoda noskill dolog ahogy egy cheapshot alatt eliminál.Történetesen a bc ben voltál warlock ami akkor nem kicsit volt túl erõs bármihez képest.Pure dépéeskastoltok itt wazz, no olyan a vanillában volt ill a bc közepéig.Minden kiba.. classnak van dps ága amit ti purenek hítok az annyi hogy 3 talentág közül válogathatja ki hogy épp melyik az vagy melyik kettõnek a kombinációja az ami a leghatékonyabb onanizálni a dps meterre.A nem pure a ti szavaitokkal élve 1 talentágon tud csak mozogni ill a megmaradó pontjain vagy raid segítõ abszolute felesleges pontokra költi vagy a pvp orientáltak a túlélést biztosító pontokra rakosgatják azt a sok 5-8-10 pontjukat 2 tallentágon.Ez a kihívás meg nem kicsit vörös posztó... a heriloomos itemeknek az a célja hogy gyorsabban fejlõdj +20% xp ill ne keljen 2 szintenként cserélgetned a cuccaidat, fegyvereidet.Amennyiben kihívást akarsz töröld wazz a karaktered ahányszor meghal.

Az elmult 1? évben déká voltál, eleinte egy összetett class ami pazar játékélmény és CSAK magas szintû játéktudással mívelhetõ jól.A letargikus állapotodban pedíg egy unalmas noskill amivel nem kunszt játszani.Ezt követóen 3-4 hónapja pont a rugó szépségeirõl áradoztál hogy micsoda jó dolog és most pedíg ugylátom megint stáció váltás van.Hogy megvagyok lepõdve<#vigyor2>

5-6 gombot kell nyomkodni minden classnál max nem mindegy ugyan hogy milyen sorrendben de erre meg van addon aki azt szereti hogy a leghatékonyabban nyomkodjon.Vannak mindíg ugymond kis játéktechnikai idiótizmusok ilyen pl az arp jelenleg ami nem kis elõnyt nyujt azoknak a meleeknek akik tudják hasznosítani.Van nálunk is egy rugó aki most hogy már csak egy lootja van az is lk hardból amit nem mostanába fogunk ölni, ifj saurfang hardon linkeli is az ügyességét ogy full arps szerverlegjobb gearesen micsoda ügyes.Azért csak ott mert a többi fighton zömében halott mert ott nem egyhelyben kell állni és nyomkodni azt a 4 kiba.. gombot.
megjott a whinequeen 😄 inkabb flameljetek mar, azokat jobb olvasni.

Csirke4
Szívem legmélyebb bugyraiban rejlõ keserûséget materializáltad eme gyönyörû postban.<#bohoc>

Dehogy mennyire #>&@>#&ra utállom, hogy a pure DPS classokat egyáltalán megközelítik DPS-ben a hybrid classok... -.-
nah, megint akkor egy újabb easymode class? :S
ha igazi challenge-re vágysz, kezdj inkább rugót.
garantálom, hogy lesz kihívás minden téren:
- lejutni instába
- bekerülni progress raid guild-be
- állandóan harcolhatsz majd a hybrid classokkal, hogy ne toljanak le pure dps class-ként a dmg meteren
- pvp-rõl már nem is beszélek, mert az egyetlen értelmes pvp speccünk (envenom), kb. szarra se jó, mert a deadly tick-elés miatt kb. a fele cc ability-d nem tudod használni normálisan (arról nem is beszélve, hogy akár 1v1-ben is atm bármilyen másik class-t most kinyirni kész mûvészet annyira elszálltak a resi meg a dmg reduction talentek)
- aztán igazi kihívás lesz lesolozni még a legcsicskább vanilla wow raidboss-t is (amit más class-ok röhögve megcsinálnak), mert nuku self healed van
- lesz majd bugos vanish-ed (ami már 5 éve bugos - azaz nem bug, server latency, de hirtelen nemtom melyik a rosszabb 😄 -, mégis basznak kijavítani, vagy tenni ellene bármit is) és még bugosabb cloak of shadows-od (ami ha lejár arénában fixen halott vagy, mert úgy nukeolnak ki a f*szba seperc alatt, hogy nem lesz healer aki életben tartson)
- ja és mindenki utálni fog, mert teneked lesz stealth-ed (ami mondjuk tényleg fun, bár az is eléggé bugos 😄 - pl. out of combat hunter ellen, petet rádküldi, bemész stealth-be, pet meg szépen követ tovább...working as intended, ja :S)

szóval ha kell kihívás, akkor rugó, nem easymode mage, amivel a sírógörcs határáig lehet kiteolni minden melee class-t 😊

slime001
Tarts egy kis szünetet ha nincs kedved játszani. Nekem is volt ilyen idõszakom, hogy semmi kedvem nem volt. Kb fél évet kihagytam és újra elõfizettem. Mondjuk én elég casual szinten játszok van még kihívás. Lich King-et se öltem.

AVIRA - \"More than security.\"

Hát amióta újrakezdtem (3 hete), annyit játszottam hogy már 45ös a mage, amit kezdtem(és más karival nem játszok).

LOOL, ez atomdurva...

eddig tartott a wow mentes életforma? 😊
mintha azt mondtad volna régebben, hogy uncsi, s befejezted...na nem mintha én most nem ugyanezen a nézõponton lennék...nemtom miaf*sz van, de szinte annyi kedvem sincs wow-ozni, hogy a daily hc-t letoljam, de azt is úgy, mintha a fogamat húznák...amúgy ja, szerintem döglõdik a wow, 5 év hosszú idõ, túl hosszú...jöhetne már az új blizz mmo, vagy vmi más -.-

Csirke4
A battle.net-es jelszóval és e-mail címmel lépsz be a World of Warcraft világába ha jóltudom.<#idiota>
Zsoltika 007
Innentõl a bnetes acc a "rendes". Ha azt megváltoztatod akkor a wowos is változik.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

kastil
Na még1. Most akkor az emailem a felhasználom, de melyik a jelszavam?😄 Elõbb kaptam egy random generált jelszót, azzal adtam hozzá Bnethez, viszont sehol sem találom, hogy megtudnám változtatni, csak a Bnetes jelszavamat. Manage account alatt meg egy triált dob ki egybõl, és nem igazán vágom, hogy hol tudok "váltani" a rendes accra. Szóval hozzá van adva egy triál és a rendes acc, csak nem tiszta, hogy mi a jelszavam és melyikhez lol.

kastil
Oké, elnézést mindenkitõl a sok HSZér. nem europe acc, hanem amcsi.

Bocs mégegyszer.

kastil
Ok. siker. Megváltoztattam a jelszavamat, viszont nem engedi hozzáadni battlenet acchoz. Invalid login. Mit cseszek el? Az biztos, hogy jó felhasználót írok be, 2 perce változtattam hozzá jelszavat/emailt.

kastil
Megpróbáltam, login invalid. Senki sem tudta a jelszavamat/felhasználónevemet, el sem felejtettem, mivel rajta van a blokkon.

Ez a FAQból:

3.5. Mennyi ideig marad meg a "Frozen" accountom?

A Blizzard hivatalosan 1 évig vállalja, hogy nem törli az accountot és a hozzá tartozó karaktereket, de valójában nem csak akkor törölnek, ha erre erõforrások szûkében szükségük lenne, vagyis az is elõfordulhat, hogy évek elteltével is meglesz minden úgy, ahogyan otthagytad.

FSpofon
Accountot nem törölnek, ha még nem csináltál battle.net accountot akkor tedd meg, és azon belül merge wow account, ahol a régi wow accod hozzácsatolhatod. A b.net acc email címe lesz az új account neve.

Arab money

kastil
Hm, úgy tûnik törölték, azt írja, hogy nincs ilyen account.
Van valami teendõ ilyen esetben?

kastil
Hali!

Hogyan tudom megváltoztatni a jelszavam, illetve felhasználónevem?

Nem felejtettem el, tudom, csak meg szeretném változtatni.

Honlapon próbáltam az account managert, de battlenetes szarságot kér, nem rémlik, hogy regeltem volna ilyesmit.

Ja, ingame adatokat szeretném változtatni, nem a honlapot.

cumpy1337
Hali! Warrior dual-wieldnél a spelleket mindig main-handdel üti?

Intel Core 2 Quad Q8400, Radeon HD4870 1GB, 2GB DDR2 RAM, win7

Fehercsoki
HCbõl amit lehet szedj ki.

El akarok kezdeni raidelni. Ha ismerem a taktikákat és skillbõl is van a spájzban, akkor mennyi az ideális gearscore amivel bele lehet kezdeni a könnyebb 10es raidekbe? Nem akarok gearscore flémet indítani, ne kezdjük el 😊

Csirke4
U no take!

Én állom a srácnak, de még kérnék hozzá egy McChicken-t is menüben.
Jól átsütve, ha lehet.<#hehe>

Csirke4
15 Euró, ha más nemlesz.
Köszönöm a gyors választ😊
Csirke4
Mindegyik: IGEN. :>
Sziasztok
Elõszeretném fizetni a wowot,de egyenlõre úgy,hogy a WRATH kiegészítõt nem vettem meg. Majd csak akkor veszem meg ha megleszek 70-es. Az lenne a kérdésem,hogy így miután felraktam a BC-t akkor is fel kell patchelni a jelenlegi verzióra a játékot?

És még 1 kérdés, így is tudom majd használni az i betûs dungeon keresési rendszert?

Elõre is köszönöm a válaszokat.
de ize miert nem egyszerubb ezen megnezni hogy fake-e a level vagy sem?

ez a FAKE! (hotmail.com) :

ez a valos! (email.blizzard.com) :

Jó a support XDDDD

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Fehercsoki
Hát igen,meg ha tényleg ilyen merülne fel,akkor egybõl suspendelik az accot.

Csirke4
Mellesleg az ilyenekkel csak akkor kell foglalkozni ha már nem tudsz belépni. ;D
Addig írjanak amit akarnak.
PiszkosFred
Fake, ne foglalkozz vele. Fogsz meg kapni millio ilyet. (nekem 3-4 jon napjaban olyan email cimeimre is, amelyeknek a vilagon semmi koze a battlenetes/wowos emailcimemhez.) A level az jonak tunhet, de a linkek benne mindenre mutatnak, csak hivatalos oldalra nem.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

A titok: amilyen névvel regisztráltad az accountodat, a blizz úgy szólít meg, pl: Greetings Petike. Tehát a "greetings" után mindig áll valamilyen név. Jó esetben a sajátod 😄

LeWyTy
Csinos kis kõ.<#nyes>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

shaddam
Nagrandi óvodában láttad már hogy bánnak a tauren gyerekekkel? 😛

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

<#nyes>

2 accountom van és az egyik a fõ email cimemre regelve és én is millio számra kapom a fake emaileket, de szinte mindig spam mappába kerülnek és ha esetleg havonta 1-1 befut ilyen, akkor azt egybõl ki lehet szúrni, hogy fake, de ilyet még nem kaptam vagy legalábbis nem olvastam, ezért kérdeztem

Ja ezt a féle levelet énis kapom minden nap a nem wowos emailemre 😄

Csirke4
"If you are unable to successfully verify your password . using the automated system, please contact Billing & Account Services at 1-800-59-BLIZZARD (1-800-592-5499) Mon-Fri, 8am-8pm Pacific Time or at [email protected]."

Mellesleg fake, mert ha ilyen van, CD kulcsot kérnek és ha az nincs akkor kell lakcímkártya/személyit faxolni nekik. :>
A passwordnek ehhez az égvilágon semmiköze.
Csirke4
Vetted az accot?
FSpofon
én eddig azt hittem hogy az interneten minden igaz
akkár már nem is biztonságos a http://www.wow-europe.com oldalt megnyitni???

Arab money

azt ugye tudod hogy a linkelesnel az hogy mire mutat a link nem feltetlen egyezik azzal mi van kiirva a mailben😊 ahogy jelen esetben sem igaz ez.

en spam ladamban is megvan szoros szora ugyanez a level, mailed by: hotmail.com szoval 100% fake.

amugy azt nezd meg hogy a "mailed by" resznel mivan, mert a reply to-t konnyu hamisitani.

ha hotmail.com van ott akkor fake, ha mailed-by email.blizzard.com akkor valos.

fake igen.

Fehercsoki
Egyébként nem adtad valakinek kölcsön az accod?Vagy nem volt feltörve?Mert ha igen akkor írnának ilyet.

Pyotr
hm!
én csak [email protected] -ról szoktam account témában levelet kapni!

&#9608;&#9608;

Fehercsoki
Ha eu realmen játszol és ez meg egyértelmûen USA és az accountod nincs suspendelve,hagyd figyelmen kívül!Ha suspendelik akkor csak küldd el a blizzardnak az eredeti adataid,de ne a linkeken hanem menj fel az oldalra te magad.

nekem is itt akadt meg a szemem, mivel eu realmen játszok