World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Valaki flémeljen már, zuhog az esõ, bent ülök és nincs mit csinálni <#banplz>#banplz>
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
ಥ_ಥ
Normál szerverrõl nem tûnik el ha átmásolod, használhatod normálisan.
(Azért copy mert másol, tehát létrehoz egy ugyanolyat. 😄)
1. Mi az a premade kari? Mert erre vonatkozólag infót nem találtam a F.A.Q.-ban, és ha rákattintok a copy premade character gombra, nem történik semmi.
2. Ha átmásolom a 80as karimat PTR-re, akkor a normál szerverrõl eltûnik arra az idõre, amíg a PTR megy? Vagy használhatom tovább normálisan?
Most használom elõször a PTR-t, ezért kérdezõsködök ennyit.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Szerintetek megvan meg az accom ha masfel eve kb nem toltottem fel? 😄
Gondolkodom hogy megint belevagok kicsit.
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
már mindenhol kerestem! Nemtudjátok, hogy hogy tudom megtalálni?nem kell q hozzá?
Recruit-oztam az egyik haveromat, majd a trial lejárta után upgrade-elte full verzióra. Eközben nekem lejárt az elõfizum, szóval átváltott frozen-ra. Az ingyen hónapot ettõl még megkapom? Nem találtam erre vonatkozó részt a battle.net FAQ-ban.
Úgy értettem, hogy a sok kis hülye gyereknek még mindig az a menõ dolog, ha buzizza meg hasonló jelzõkkel illeti az allyt/belfet/akárkit.
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
http://www.akciofigura.hu
demidzsezni:
gyenge gear: frost
közepes gear: frost / unholy
durva gear (~75% ArP): blood / frost
jelenleg top gearben ~300 dps a különbség a 3 ág között, azzal játssz, ami tetszik, ill. amelyik raid buffra szüksége van a raidnek: 10%AP, Melee haste, 13% spelldmg
tankolni:
hczásra: frost / blood 3/3 morbidityvel és DRM-mel (diseaseless) / frost hybrid Blood of North nélkül, HB-DND rotával
raidre boss tankolásra: blood, vagy az én talentem 10-es HC support Blood/Frost Hybrid
raid trashre: frost / blood 3/3 morbidityvel és DRM-mel (diseaseless) / frost hybrid Blood of North nélkül, HB-DND rotával (én az utóbbit szeretem)
nagy vonalakban ennyi, dd-zésre 26 exp / 290 hit, tankolásra 30 exp 200 hit ajánlott, okos hb-dnd rotás tankoláshoz meg 250+ hit de kevesebb exp is elég.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben