World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Offtopic hozzászólás volt.
Kérem a tisztelt országgyûlést, hogy 1 igen, 0 nem és 0 tartózkodás szavazat alapján picket cselekedetét amely a hozzászólásom törlésére irányult nevezze "helyes cselekedet"-nek.
Tisztlet országgyûlés, tisztelt képviselõtársak!
Ezennel az ülést, nyavalygást, flémet berekesztem és 2 órás szünetet rendelek el.
Aki Qrvaanyáz, buziz, stb., az mindenképp nagyongyökér, +ezzel másokat is sérthet, és mivel gondolom velem együtt több kiskorú (sokkal fiatalabbak) is olvassák a fórumot, ezért kell moderálni a hszeid...szerintem<#idiota>#idiota>
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Get a life!
Get a life!
Viszont, hogy egy sima Naxx-os PUG-ba is achit kérjenek, az már túlzás szerintem, pedig nem egy ilyennel találkoztam már.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
- Hat akkor Jozsi bacsi, ne nyomogassa"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
gearscore? komplett hülyeség, úgy ahogy van, tényleg kb. arra jó, amit irtál...akárcsak a "link achi or no inv", ami legalább ekkora baromság...
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
és tudnál mondani pár magyar klánt? 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
van egy elég fullos karim
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Vagy ez már feltétel PUG-ba való lejutáshoz?
Valaki magyarázza el nekem plz, hogy mire jó ez, mert én nem nagyon látom értelmét. 😊
Get a life!
Get a life!
ಥ_ಥ
anti hero
Get a life!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
már úgy értem annak, aki majd megveszi...
tényleg baszottul megéri igy bármiért is küzdeni...kb. az a feeling, mint mikor hónapokig görcsölsz melóhelyen, meg spórolsz, hogy megvehesd álmaid hi-fi-jét, aztán mire megvan rá a zsé, elmész, megveszed horror áron, majd 1 hét múlva meglátod, hogy ugyanaz a bolt 30%-os áron kinálja a te hifidnek az 1-gyel újabb csillivilli generációját, ami mellesleg 2x többet tud, mint a tiéd, mert a cég hirtelen kidobta a piacra, s kaszálni akarnak vele, ezért negyedáron hozzájuthatsz most. te nem ba**nád fel az agyad ezen?
szal' asszem inkább kimegyek sétálni egyet a parkba, még annak is több értelme van. (btw nemtom hol esett, itt egész nap sütött a nap, kicsit volt felhõs az ég, de amúgy tök jó idõ volt :S)