World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antgecc
vanilla wow = original wow, max lvl 60, raid insták: mc, ony, bwl, naxx (az igazi hardcore naxx)

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Vanilla guild?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Játszik valaki vanilla guildben? Mesélhetne róla. Tervezek felnyomni egy karit 60ra csak kéne a lelkesítés 😄

Csak két noname realmra lehet menni, egyik Veknilash, másikat nem tudom.

[HUN]Crassus
mi nem megyünk azt tudom😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

capaszabi
FCM van arathorról, nagyok mennek vagy maradnak, crassus? 😊

Syron
Character Faction Change-rõl tudtok vmit, miért nem használható?

antgecc
Quipper ultra rég "tag", már akkor wowozott, mikor te még - nagy eséllyel - a kislányok haját húzgáltad általánosban 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

[HUN]Crassus
jajó hülye vagyok😊

[HUN]Crassus
big GZ! ,de én arra használom a GS-t ,hogy belõjjem az illetõt MAGAMNAK és ha az én általamnak nem felel meg akkor vagy én lépek vagy õ lép....
nekem már nincs türelmem tanítani senkit,hogyan játszon a karijával.Vagy elsõre megérti valaki vagy lépek azonnal....és mivel se idõm se kedvem órákat szopni egy 10-15 perces szakaszon /mondjuk trashtõl Bossig/ ezért én megengedem magamnak azt a luxust,hogy GS alapján mazsolázzak a raidbe jelentkezõk közül bár kétségkívül egy idõ után még a kisegítõ iskolás is összeszed annyi frostot,hogy felöltözik 5-5500GS ba-be....

[HUN]Crassus
nemlátok semmit....mit kéne?

Totally agree...respect😊

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Isten áldjon, jobb is ha mész😊

Akárki vagy, üdv köztünk, máris kedvellek😊

Csirke4
Kajak ilyen klánba kéne belépni. :C
Esküszöm ha ilyenbõl lenne egy csomóü vagy külön játékmódban lehetne kiválasztani (pl hardmód karakterindítás) újra wowoznék. 😄
picket
Amíg lehet személyekre szavazni, addig ez van.

ಥ_ಥ

fa**án (NEM) mûködik a leírás szerint a youtube linkelés -.-

na mindegy, akkor igy is jó lesz:
Undergeared downs Marrowgar
Undergeared downs Rotface

szal' ennyit a gearscore-ról, kiverheti rá mindenki a brét, azt feldughatja magának a gírszkórját jó mélyre...kb. ennyire jó...

nesze neked gearscore...

ennyi.
mehet a kukába az addon...

[HUN]Crassus
hát jó szar is a system......

picket
Gondolom arra válaszolt, hogy semmilyen hatalmuk nincs...
Ezen kívül kattanjunk le a vallási csoportok (ide értve az ateistákat is) minõsítésérõl és értékelésérõl, mert nem a topik témája, de legalább törölgethetek 24/7, mert 10-20 magát sértve érzõ vallásos/ateista flémel folyamatosan. Megismétlem: nem ide tartozik, és mostantól törlöm egyéb megfontolás nélkül.

ಥ_ಥ

picket
68,14%-a a képviselõknek...

ಥ_ಥ

[HUN]Crassus
53% Gyurika.......

" Ja és számomra a topic -fav,látva hogy kik járnak ide,pont az ilyenek teszik tönkre a wowot mint ti,kis hülye vallási fanatista vérpistik!(nem jövök vissza többet,nem értek annyit hogy válaszoljak,de majd kurvára rájöttök hogy nincs semmiféle felsõbb erõ) "

Ó, akkor remélem szolgálhatok számodra egy új információmorzsával, mellyel a lélekgyógyászok (pszichológusok) tökéletesen tisztában vannak, s mely szerint szinte minden ember hiszi, hogy õ látja helyesen a világot, és a többi a hülye (ez olyan mélyre is elvezet, hogy vajon létezik e objektív valóság, létezik e univerzális igazság, vagy csak különbözõ nézõpontok), mert nem lehet, hogy önmaga látná rosszul, csak is a többi lehet, aki rosszul látja, és lépten-nyomon azon vagyunk, hogy a saját kis igazunk - mely az elõéletünk külsõ és belsõ eseményei kialakítottak a kis fejecskénkben - próbáljuk elfogadtatni másokkal, hogy õk is velünk egy véleményen legyenek (csak evvel sajnos az a probléma, hogy a többiek is így gondolkodnak).

Valamint abban is hiszek, hogy a bölcsebb emberek tökéletesen bizonytalanok, és nem "hótbiztosak" mindenben, sokkal inkább az: "úgy gondolom", "véleményem szerint", "én azt hiszem", és ehhez hasonló kijelentéseket tesznek.

Ezen felül én úgy gondolom, hogy nem létezik okos ember, a tudásunk és a világképünk a történelmünk során mindvégig változott, és nagy valószínûséggel változni is fog, ezen felül hogy tudományos legyek a számodra (már ha állandóan evvel dobálóztál) a biológia/antropológia mûvelõi szerint a törzsfejlõdésünk genetikai öröksége az énközpontúság, önzés, agresszió, vagyis nekem ebbõl csak az jön le, hogy már genetikailag is el van rendelve, hogy nem létezhet abszolúte de értelmes ember, tényleg csak viszonyítási pont kérdése lehet, mihez képest.

Remélem a szellemi szinted javulásához hozzájárulhattam, köszönöm.

cikasz
"note: 2/3-os többséggel vezeti az országot egy keresztény szövetség"

/OFF
Ennek semmi köze ahhoz , hogy létezik-e valamiféle isten vagy sem.
Ezt az egész kereszténységet csak a hatalom és a pénz miatt találták ki, hogy a többi vallás követõje CSAK egy istent imádjon (pl.keresztesháborúk) és természetesen az adókat az egy isten papjainak adja ne más akármilyen vallásnak ! !
/ON

http://www.akciofigura.hu

Csirke4
Jaja, csúnya dolgokat ír: "az ilyenek teszik tönkre a wowot mint ti,kis hülye vallási fanatista vérpistik!"
Az aláírása: "Szarvashiba teróriát alkotni tények nélkül,ekkor ugyanis a tényeket igazítjuk a teóriához,nem pedig a teóriát a tényekhez."

:o
Lehet, hogy tud valamit amit mi nem? Én nem találkoztam vallási fanatista vérpistikkel. 😄
Úgy látom megint sikerült magadról kiállítani a szegénységi bizonyítványt...

capaszabi
már ide is beférkõzött az IRL mocsok, jaja :/

picket
Azért szép dolog, hogy egyes emberek pisisnek neveznek másokat, miközben ott tartunk, hogy már nem elég ha sikít a tanítónéni, hanem el kell rohannia az igazgatóbácsiért, hogy az majd rendet rak néhány intõvel.

Szájbarágósan: mostantól nem törlök, hanem reportolok.

ಥ_ಥ

capaszabi
azért sajnálom az ilyeneket, mint te, de talán egy napon rájösz, hogy nem te vagy a világ közepe. 😊 Legalábbis a nagy többségnek nem 😊

FSpofon
note: 2/3-os többséggel vezeti az országot egy keresztény szövetség

Arab money

Fehercsoki
Ja és számomra a topic -fav,látva hogy kik járnak ide,pont az ilyenek teszik tönkre a wowot mint ti,kis hülye vallási fanatista vérpistik!(nem jövök vissza többet,nem értek annyit hogy válaszoljak,de majd kurvára rájöttök hogy nincs semmiféle felsõbb erõ)

Fehercsoki
Te is kemény vagy újreg,semmilyen információt nem adtál meg magadról😮 Egyébként ha megnézed az adatlapom rájössz hogy én nem vagyok vidéki,viszont a te felpofozós ötleted arra utal hogy te viszont az vagy😮 Szánalmas mindenki aki hisz ilyen szarokban,egy normális ember aki tisztában van a valósággal,az tudja hogy nem létezik,az egészet csak a szar egyház találta ki,hogy hatalmat és pénzt szerezzen,csak nézzétek meg a történelmet...Mára szerencsére már semmilyen hatalmuk nincs,szép is lenne...

capaszabi
Hát jah 😛 A durva, hogy a többiek még mindig a 2 nappal ezelõtti dolgokon rágódnak és egymást próbálják minösiteni 😊

Fehercsoki
Egyik sem jelent semmit,mivel isten nem létezik,ha te pedig hiszel ilyen szarságokban akkor hogyan érthetnél BÁRMILYEN létezõ dolgot?

QuippeR
félni az Istent nem ugyanaz mint félni Istentõl.

még nyelvi szempontból sem vagy elég felkészült, hogy hitéleti témákról vitázz, és akkor teológiáról, filozófiáról, pszichológiáról meg szociológiáról nem is beszéltem. egyszóval ha annyit tudsz a vallásról mint kisóvodás az orális szexrõl, akkor talán érdemesebb volna bölcsen hallgatni, ha a téma felmerül.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

FSpofon

Arab money

Fehercsoki
Nem,csak szerintem mostmár nem elfogadható ez az istenes dolog.Talán 200 éve még az volt...

Fehercsoki
Az durva,akkor menj elmegyógyintézetbe,tudod aki nem létezõ dolgokat halucinál és még fél is tõlük az oda való:S

picket
A történet jobb lett volna, ha olyan szarul tankol a bivalybasznádi vérfarkasok fõbohóca, hogy vájpoltok. <#idiota>

&#3237;_&#3237;

capaszabi
/cry on

pontosan, a hiba a rendszerben ott van, hogy randompistinek 0 aggyal is lehet nagyob GS-e, ha pl. õ a bivalybasznádi vérfarkasok guild fõbohóca.

Tegnap voltam randomhc-t HoR-ban, dk-nak tank és dd gearje is GS-ben jobb volt enyémnél. Én tankoltam volna frost dd talenten tank gearben, de mindig meghaltak, mert lehuzogatták x dps-sel... Erre gyerek mondja, hogy hát ugyan már nyomjam a HB-t cd-n... belinkeltem neki recountot, hogy 60% RS, 35% HB dmg... mégis mit nyomjak jobban? Egyszerüen képtelen volt megnyomni a tabot és ezért meghalt. Tolt x dps-t.
Kitalálja, hogy majd õ tankol, mondom ok, legalább akkor nem lesznek lehuzva... kitoltam az õ dpsét +3k-t... és egyszer sem fordult rám semmi, mert váltogattam, meg szakitottam a flamestrike-ot meg a pap healjét... Az aggroja semmivel sem volt több, de õ ugy gondolja sztem most is, hogy én ttankoltam szarul...

Szóval sajnos a GS nem mindig társul aggyal, de ahogy Crassus irja, nagy eséllyel lehet következtetni arra, mire képes pisti vele, sõt, mivel tudod mire képes, ezért ha nem hozza azt, nyugodt szivvel vágom ki az illetõt, és nem mondhatom, hogy azért nem tol x-et, mert a gearje gyenge 😊

/cry off 😊

[HUN]Crassus
korábban már kifejtettem,hogy csak az okos embereknek nyújt igazán hasznot és bár elhiszem én,hogy a 3kGS-es gyereknek a 4. altja ez a kari is kivülrõl vágja ICC-t mégis elsõkörben a 5k+ al megyek le ICC be ha nem haragszol😛😊aztán lehet kibaszom a 3. tresh grp vagy az elsõ Bossfight után,de ez benne van a pakliban és igenis kényelmes egy kurzor húzásra sacc/kb belõni valakit,hogy ELMÉLETILEG! mire képes a karijával....

WTB SÁTÁNISTA 😄

Get a life!

"ott játszani és azt hinni hogy akkor az már WoW és minden úgy van ahogy ott"

Csak azért, mert valaki mást hisz, még nincs jogod b**izni meg k***aanyázni...

"Szóval megint csak pokolra jutsz😮 Ekkora a segged mielõtt pokolra jutsz: . És ekkora lesz 1-2 hét után a hatalmas buzi ördögökkel: O"

Szerintem ezzel magadat teszed szánalmassá, és nem, nem fogok a pokolra jutni, mert félem az Istent, és törekedek a jó életre.

antgecc
csoki bazmeg te kurva unalmas vagy

Fehercsoki
Szánalmas vagy.Más néha felmenni törtre vagy ott játszani és azt hinni hogy akkor az már WoW és minden úgy van ahogy ott.Szóval megint csak pokolra jutsz😮 Ekkora a segged mielõtt pokolra jutsz: . És ekkora lesz 1-2 hét után a hatalmas buzi ördögökkel: O

WTB Picket, /w me!

Csirke4
Majd picket törli. <#idiota>
😮

ezt addig töröld, amíg csoki észre nem veszi, és elküld a p*****ba te b**i törtös nyomorék<#banplz><#mf1>

Csirke4
Én mostanában (najó nem mostanában mert vizsgaidõszak van, de nem olyan régen) Taurin szoktam unatkozni meg nézelõdök, hogy mennyire sikerül Blizzlike-ra megcsinálni és hihetetlen, hogy ottis folyamatosan minden rohadt üziben GS-el keresnek valamit.
És persze törtön aztán mégjobban megmutatkozik az, hogy GS<<<<skill... 😄
Pyotr
Tudod mi a durva ?Épp tegnap beszéltem volt munkatársammal aki átment törtre és ott is használják a gs addont😄
Mikor mondta háromszor visszakérdeztem hogy jól hallottam-e?<#idiota>

&#9608;&#9608;