World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
nekem már nincs türelmem tanítani senkit,hogyan játszon a karijával.Vagy elsõre megérti valaki vagy lépek azonnal....és mivel se idõm se kedvem órákat szopni egy 10-15 perces szakaszon /mondjuk trashtõl Bossig/ ezért én megengedem magamnak azt a luxust,hogy GS alapján mazsolázzak a raidbe jelentkezõk közül bár kétségkívül egy idõ után még a kisegítõ iskolás is összeszed annyi frostot,hogy felöltözik 5-5500GS ba-be....
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Esküszöm ha ilyenbõl lenne egy csomóü vagy külön játékmódban lehetne kiválasztani (pl hardmód karakterindítás) újra wowoznék. 😄
na mindegy, akkor igy is jó lesz:
Undergeared downs Marrowgar
Undergeared downs Rotface
szal' ennyit a gearscore-ról, kiverheti rá mindenki a brét, azt feldughatja magának a gírszkórját jó mélyre...kb. ennyire jó...
ennyi.
mehet a kukába az addon...
Ezen kívül kattanjunk le a vallási csoportok (ide értve az ateistákat is) minõsítésérõl és értékelésérõl, mert nem a topik témája, de legalább törölgethetek 24/7, mert 10-20 magát sértve érzõ vallásos/ateista flémel folyamatosan. Megismétlem: nem ide tartozik, és mostantól törlöm egyéb megfontolás nélkül.
ಥ_ಥ
Ó, akkor remélem szolgálhatok számodra egy új információmorzsával, mellyel a lélekgyógyászok (pszichológusok) tökéletesen tisztában vannak, s mely szerint szinte minden ember hiszi, hogy õ látja helyesen a világot, és a többi a hülye (ez olyan mélyre is elvezet, hogy vajon létezik e objektív valóság, létezik e univerzális igazság, vagy csak különbözõ nézõpontok), mert nem lehet, hogy önmaga látná rosszul, csak is a többi lehet, aki rosszul látja, és lépten-nyomon azon vagyunk, hogy a saját kis igazunk - mely az elõéletünk külsõ és belsõ eseményei kialakítottak a kis fejecskénkben - próbáljuk elfogadtatni másokkal, hogy õk is velünk egy véleményen legyenek (csak evvel sajnos az a probléma, hogy a többiek is így gondolkodnak).
Valamint abban is hiszek, hogy a bölcsebb emberek tökéletesen bizonytalanok, és nem "hótbiztosak" mindenben, sokkal inkább az: "úgy gondolom", "véleményem szerint", "én azt hiszem", és ehhez hasonló kijelentéseket tesznek.
Ezen felül én úgy gondolom, hogy nem létezik okos ember, a tudásunk és a világképünk a történelmünk során mindvégig változott, és nagy valószínûséggel változni is fog, ezen felül hogy tudományos legyek a számodra (már ha állandóan evvel dobálóztál) a biológia/antropológia mûvelõi szerint a törzsfejlõdésünk genetikai öröksége az énközpontúság, önzés, agresszió, vagyis nekem ebbõl csak az jön le, hogy már genetikailag is el van rendelve, hogy nem létezhet abszolúte de értelmes ember, tényleg csak viszonyítási pont kérdése lehet, mihez képest.
Remélem a szellemi szinted javulásához hozzájárulhattam, köszönöm.
/OFF
Ennek semmi köze ahhoz , hogy létezik-e valamiféle isten vagy sem.
Ezt az egész kereszténységet csak a hatalom és a pénz miatt találták ki, hogy a többi vallás követõje CSAK egy istent imádjon (pl.keresztesháborúk) és természetesen az adókat az egy isten papjainak adja ne más akármilyen vallásnak ! !
/ON
http://www.akciofigura.hu
Az aláírása: "Szarvashiba teróriát alkotni tények nélkül,ekkor ugyanis a tényeket igazítjuk a teóriához,nem pedig a teóriát a tényekhez."
:o
Lehet, hogy tud valamit amit mi nem? Én nem találkoztam vallási fanatista vérpistikkel. 😄
Szájbarágósan: mostantól nem törlök, hanem reportolok.
ಥ_ಥ
még nyelvi szempontból sem vagy elég felkészült, hogy hitéleti témákról vitázz, és akkor teológiáról, filozófiáról, pszichológiáról meg szociológiáról nem is beszéltem. egyszóval ha annyit tudsz a vallásról mint kisóvodás az orális szexrõl, akkor talán érdemesebb volna bölcsen hallgatni, ha a téma felmerül.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
ಥ_ಥ
pontosan, a hiba a rendszerben ott van, hogy randompistinek 0 aggyal is lehet nagyob GS-e, ha pl. õ a bivalybasznádi vérfarkasok guild fõbohóca.
Tegnap voltam randomhc-t HoR-ban, dk-nak tank és dd gearje is GS-ben jobb volt enyémnél. Én tankoltam volna frost dd talenten tank gearben, de mindig meghaltak, mert lehuzogatták x dps-sel... Erre gyerek mondja, hogy hát ugyan már nyomjam a HB-t cd-n... belinkeltem neki recountot, hogy 60% RS, 35% HB dmg... mégis mit nyomjak jobban? Egyszerüen képtelen volt megnyomni a tabot és ezért meghalt. Tolt x dps-t.
Kitalálja, hogy majd õ tankol, mondom ok, legalább akkor nem lesznek lehuzva... kitoltam az õ dpsét +3k-t... és egyszer sem fordult rám semmi, mert váltogattam, meg szakitottam a flamestrike-ot meg a pap healjét... Az aggroja semmivel sem volt több, de õ ugy gondolja sztem most is, hogy én ttankoltam szarul...
Szóval sajnos a GS nem mindig társul aggyal, de ahogy Crassus irja, nagy eséllyel lehet következtetni arra, mire képes pisti vele, sõt, mivel tudod mire képes, ezért ha nem hozza azt, nyugodt szivvel vágom ki az illetõt, és nem mondhatom, hogy azért nem tol x-et, mert a gearje gyenge 😊
/cry off 😊
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Get a life!
Csak azért, mert valaki mást hisz, még nincs jogod b**izni meg k***aanyázni...
"Szóval megint csak pokolra jutsz😮 Ekkora a segged mielõtt pokolra jutsz: . És ekkora lesz 1-2 hét után a hatalmas buzi ördögökkel: O"
Szerintem ezzel magadat teszed szánalmassá, és nem, nem fogok a pokolra jutni, mert félem az Istent, és törekedek a jó életre.
ezt addig töröld, amíg csoki észre nem veszi, és elküld a p*****ba te b**i törtös nyomorék<#banplz>#banplz><#mf1>#mf1>
És persze törtön aztán mégjobban megmutatkozik az, hogy GS<<<<skill... 😄