World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

byzhouse
leálltak a tört szerverek :\

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Lacee
a linket nem próbáltad?
itt van a troubleshooting, a connection issuest nézd végig, hátha...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

GoKu x
Sziasztok. Légyszi segítsetek mert amikor beszeretnék lépni a játékba mindig ezt a hibaüzenetet dobja ki a játék.

Unable to connect. Pls try again later. If the problem persists, pls connect technical support at: http://eu.blizzard.com/support/index.xml?gameld=11&rootCategoryld=2100

Segítségeteket elõre is köszönöm.

picket

ಥ_ಥ

Csirke4
failed ; (

anti hero

picket
Bocs, azt hittem egyértelmû, hogy tudom mi az a színvonal-o-méter, és csak a színvonal emelése érdekében teszem fel a kérdést! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

MarkBlade
Crassus egyébkén Chuck Norris.. Ismerem... komolyan <#buck>
ez most sajnos hülye kérdés volt : (

anti hero

picket
Azért színvonal-o-méter, mert van egy o betû a közepén? 😮

&#3237;_&#3237;

<#banplz>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

s0n1c
Crassus senkivel sem megy raidelni, õ maga egy raid!
A habzószájas törtbuzizó Fehércsoki volt, de szegény örökre eltávozott közülünk...

<#wave><#eljen><#eplus2>

slime001
Szerintem elég korrekt volt a kérdésem, nem tudom hogy tudsz ebbe is belekötni. Nem értem a fejlõdésnek mi köze van ahhoz, hogy tudom-e mi a feladatom ICC-ben konkrétan 2 bossnál. Nem voltam még ezeken a fightokon és amíg nem tudom a taktikot nem is megyek. Mivel angolból nem vagyok olyan szinten, hogy megértsem a taktikát, ezért itt kérdeztem meg hátha valaki letudja írni mi lenne a dolgom mint pl Saurfang-nál az aggró csere. Szerinted azt pl honnan a picsából kellet volna tudnom? Úgy hogy elmondták. Amúgy ha ekkora agresszív retardált fasz vagy, azt nem értem egyáltalán ki megy veled raidelni és kit dobsz ki? A másik pedig hogy még egy armory linket se láttál, de rögtön azzal jössz, hogy élõ példája vagyok annak, hogy nem minden a GS. Te egy nagyon vicces ember vagy!😊 Habzó szájjal ugatod le rögtön a tört szervereseket és semmivel sem vagy különb. Sõt...

AVIRA - \"More than security.\"

Lacee
végre volt egy(!) ontopic kérdés, azt is sikerült lehurrogni, gz mindenkinek 😛

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Persze, a kereszténységtõl az ICC-s tankoláson át eljutottunk a "történelem nem tudomány"-ig, és mindezt a WoW témában ;D

[HUN]Crassus
mert? miért? szerintem teljesen fain a témázgatás😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Színvonal-o-méter
-0---------------

Csirke4
Jamégse, nincs benne a "Történelemtudomány és Manager szak".<#vigyor3>
Csirke4
Büfészak.<#idiota>
shaddam
Legközelebb szúrj be egy képet...prájszlessz

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

picket
"Úgy értem hivatalosan." - srsly

&#3237;_&#3237;

PiszkosFred
Random idokozonkent beszurt random okossagok - priceless

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

shaddam
Ettõl függetlenül igaz hogy egy rertardált is képes 80-ra fejlõdni aztán a kiboostolt gearjében verni a gear score-ra.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

[HUN]Crassus
nemtudom nekem ez az egyik kedvenc legendám sokszor elõhozakodom vele RL is😛😊

Amúgy mint azt Csírke is írta ez a "történelem tudomány" ezt nem gondolhatod komolyan....

[HUN]Crassus
ebben van igazság!,de én már torkig vagyok a 80-as bénázásokkal....patience over😛

Csirke4
"de a történelem attól még tudomány"
asd

Are you sure?
picket
Csak szóltam, mert folyton emlegeted a történelem ezen szeletét. Itt hívnám fel a figyelmedet rá, hogy bár néha szájhagyomány útján terjedõ dolgokra hagyatkozik, vagy feltételez más történések alapján, esetleg félreértett/félrefordított írásokra kénytelen támaszkodni, de a történelem attól még tudomány. Úgy értem hivatalosan. Ennek minden vonzatával természetesen, mint például amit csoki képtelen felfogni, vagyis hogy az új ismeretek alapján folyamatosan változik, nincs "kõbe vésve", és nem is megdönthetetlen hittételekbõl áll. Valaki utána nézett ennek a spártai dolognak is, hogy miért dobták a gyereket szakadékba, vagy rakták ki hegy tetejére keselyûknek, és kijavították az új ismeretek alapján. De gondolom tõled továbbra is várhatjuk a "Taigetosz pozitív vagy kisfiam" hozzászólásokat <#idiota>

&#3237;_&#3237;

PiszkosFred
Bocsanatodert esedezem Mester, de nem ICCben kerdezte, hanem az SG-n. Honnan tudod, hogy nem e az informacio gyujtes szakaszaban van ez a derek munkasember, es esetleg most probalja elsajatitani a kapcsolodo trukkoket, fortelyokat? Nem szegyen kerdezni 😊 Ha ez a kerdes iccben hangzik el, a boss elotti buffolas kozben, instant kickbankill, de itt kar ekkora feneket keriteni ennek...

cikasz
Várjatok hozok kólát meg pattogatott kukoricát! <#nevetes2><#nevetes1>

http://www.akciofigura.hu

[HUN]Crassus
nem haragszom rád😛 ,de tudod mivel mítosz/legenda-ról beszálünk így ez a köztudatba az idõk során rengeteg féle módon került el tehát én egy másik verziót ismertem mint te ,de lehet még 2 tucat verzió van btw a lényeg ugyanaz.....,de tessék kis szösszenet:

"Plutarkhosz, a Kr. u. 2. században élt görög író így számol be a Taigetosz-hegyhez kötõdõ szokásokról: ?Az újszülött csecsemõvel apja nem rendelkezett, hanem karjába vette, és elvitte a Leszkhé nevû helyre, ahol a törzsek vénei összegyülekeztek és megvizsgálták a kisdedet. Ha egészséges alkatú és erõteljes csecsemõ volt, utasították az apát, hogy nevelje fel. (...) De ha idétlen vagy nyomorék volt, bedobták a Taügetosz Apothetai nevû szakadékába - azzal a meggyõzõdéssel, hogy nem elõnyös sem a gyermeknek, sem az államnak, ha egy születésétõl kezdve gyenge és életképtelen ember életben marad." (Lükorgosz életrajza, 16. Muraközy Gyula fordítása) A fordítás némileg pontatlan: a görög szöveg szerint a gyereket nem bedobták, hanem kitették"

<#banplz>

picket
Ha figyeltél volna a tantónénire, akkor tudnád, hogy a Taigetosz hegység, és nem dobják rá a gyereket, hanem kivitték a lábához. Ne legyél már történelmileg retardált <#idiota> és agresszív.

&#3237;_&#3237;

Ezzel most megválaszoltad a kérdésem, köszönöm.<#zavart2>

picket
Végig arra kell készülni, mint sportolónak az olimpiára. A 80-ra fejlõdés az edzés, amikor eléred, az pedig a verseny! Ja várj, ez egy játék, kikapcsolódás. Akkor nem szóltam <#idiota>

&#3237;_&#3237;

[HUN]Crassus
GYurika korábban az ilyen gyerekeket mint te meg a "haverod"/lásd lennt/ a TAIGETOSZBA dobták....

Mert ugyan a 80. szintre fejlõdés alatt már honnan a picsából kéne tudni az endgame content bossainak a tankolási taktikáját fejbõl?

[HUN]Crassus
de tudodmit? jófej leszek és csak félig a te hibád másik felében a fasz blizardé aki úgy lebutította a játékot,hogy látod míg 80-ra fejlõdtél a saját kariddal sem volt eszed megtanulni játszani,mert igazából szinte már semmi kurva taktika nem kell csak "nyomod ami nincs cd-n".....pffff

[HUN]Crassus
na ha a kérdésed komoly akkor én aztmondom rá: MENJ A PICSÁBA! ha 80-on ICC-ben ilyet kérdezne a tankom azonnal basznám ki mint macskát szarni és az élteben nem mennék vele instába....

igazábol a tegnapi GS diszkurzusunk élõ példája vagy,hogy nem minden esetben számít a GS.....

PiszkosFred
Varod hogy megharapjon valaki a raidbol a vege fele. A hercegeknel meg imadkozol, hogy a healerek es a raid tudja a dolgat 😊

capaszabi
tankspot.com ?

Nem mondta, hogy DK tank <#banplz>

Csirke4
1211211221112332132132112122112111212112111111131

Fontos a sorrend!
slime001
Van itt valaki aki tank szemszögbõl letudná nekem írni mit kell csinálni ICC10-be Blood Queen Lanathelnél és Blood Prince-nél?

AVIRA - \"More than security.\"

Ugyanilyen van BC-s, hordás, bloodscalpon?<#banplz>

Pyotr
Tessék itt van egy például😊

&#9608;&#9608;

van ilyen?! omg linket!

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

FSpofon
A régi ony meg naxx sincs már meg.

Arab money