World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
ne ábrándozz.
a blizzard casualosítja a játékot tovább, ergo minden sokkal egyszerûbb lesz még ennél is majd.
EZT kapod majd Cata-ban kb., megspékelve azzal, hogy az elsõ critterbõl is epix fog majd potyogni...bár mondjuk ez engem már abszolúte nem fog izgatni...
most komolyan erre akarod elkúrni a pénzed, amikor odakinn tombol a kánikula, meg vetköznek a csajok 1000L?
tiplizz le inkább a balaton-partra 1 hétvégére a haverjaiddal, aztán bulizzatok egy qrvajót, ahelyett, hogy ilyenre cseszed el a pénzed.
erre majd ráérsz akkor is, ha már újra beköszönötött a zima, meg elkezdenek repkedni a minuszok, addig meg goto strand 😊
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Nagyon remélem, hogy catalysmmel kihal a 25 fõs, és csak 10 fõs lesz, annak a hc része viszont jó nehéz, az egyes játékosra komplex, addonokkal nem igazán kiváltható, nagy játéktudást kívánó, és fightról foghtra változó feladatok tömegét rója.
Nekem OTP Junior max kártyám van és ezzel is szépen mûködik. Ami fontos, hogy nézd meg a kártyád jobb alsó sarkában ott van-e hogy VISA.
Ha igen akkor a fizetési módoknál megadod a kártyád elején lévõ 16jegyû számot és majd kérik a hátulján lévõ aláírásod melletti 3 számjegyû kódot.
+ persze a számládon legyen pénz, de semmi egyebet nem kell tenned!
Alaphelyzetben van egy Junior kártyám az OTPnél, emellett lehet egy másik is annál a banknál, például OTP Mastercard, amivel ugyebár tudok neten fizetni?
Ha igen, van-e valami díja annak ha igénylek és körülbelül mennyi ? Habár lehet jobban járok ha bemegyek a bankba, úgyis ittvan tõlem 5 percre, de azért pár gyors infot elfogadnék, hogy ne full tudatlanul menjek oda 😊
ಥ_ಥ
Szeretnék karaktert transferelni illetve faction changelni. Ehhez ugye szükséges Visa, Mastercard, Electron - Visa, JCB vagy American Express kártyák. (Az utóbbi kettõbe nem vagyok biztos, hogy lehet itthon igényelni, de ez lényegtelen).
Namost a kérdésem a következõ lenne: 19 éves vagyok, és még sosem csináltam ilyet. Néztem különbözõ bankoknál a kártya igényléseket. Azt akarom kérdezni, hogy van-e valamilyen személyes véleményetek a kártyákkal kapcsolatban, illetve maga az igénylés hogyan mûködik, mit kell, hogyan és mennyiért tegyek ? És van-e arra lehetõség, hogy miután felhasználtam, amire akarom, le-e lehet mondani, illetve hát igen... van -e valamilyen díja a kártya igénylésnek illetve birtoklásának.. ?
Elõre is köszi.
Jobban el volt különítve a horda és ally.. Horda inkább pvp az ally meg pve volt jobb. Mostmeg ömlesztve.. hmm a régi dolgokból nem maradt már semmi 😄
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Most azért nincs ennyire kicentizve.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nyilván való hogy aki 3-4-5 éve játszik annak már nagyon új bossfightot nem lehet mutatni.Az addonok professzionálisabbak lettek és ha valaki nem félévente vált 3x maint az ép eléggé kiismerte a karakterét még ugy is hogy az patchról patchra változik.Illetve a játék több mint öt éves az aknakeresõ meg a pasziánsz az amivel ennél többet játszottál.
Az arathoron felkapott dolog most a gdkp run ez pénz alapú fizetned kell az itemekért amiket viszel, a pénz pedig a raid végén szétosztódik a tagok közt.Nem egy guild társam csinálja altosan hogy kisebb guildek tagjait sima 25 fõs icc ben esetleg toc ban végigcipeli néha wipolnak egyet kettõt de elég szépen keresnek vele.Viszont a tag aki hajlandó fizetni az egyel nagyobb tokenért vagy akármilyen itemért, boldog ad egy látta a 25 fõs tartalmat, ölte az adott bosst és még csicsásított is a karakterén akkor is ha az elsõ perctõl halottan feküdte végig az aktuális fightot.Az önszervezõdõ pugok pedig saurfanging jutnak kb onnantól reménytelen...
A hc verzió pedíg végkép reménytelen pugok számára ez alól talána lootship battle a kivétel no de az meg azért van.Jön majd még buff jön majd a kieg elötti patch ami már az új skilleket új tallentfákat tartalmazza akkor majd mindenki ölhet mindent lesz öröm boldogság sok loot amit hajítanak is el a fenébe az elsõ kék megszerzése után.....DEEE
elõfizetnek játszanak és szidják a blizzardot<#vigyor2>#vigyor2>
A mai bossok meg, úgy vettem észre, pár try alatt le is mennek, 1-2 kivétellel, ráadásul pug-al is simán verhetõek.
Sztetek ez mi miatt lehet? Már többször agyaltam ezen. Mára már belerázódtunk a raidelésbe és jobban oda tudunk figyelni? Vagy ennyire számít, hogy nem 40-en megyünk egyszerre? Mert ha visszagondolok a taktikákra, hát nem mondom, hogy durvábbak voltak a jelenleginél, mégis többet szenvedtünk velük.
Érdekes, na...
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Köszi. Szerencsére csak másfél hónap volt, de így is elég kimerítõ. Ebben a felhasználóbarát kiegben elszoktunk a raideléstõl (legtöbbször el sem használtuk az összes trylehetõséget, annyira nem volt kedvünk heti 4 napot raidelni). A pincemenet könnyebb lesz mint gondolnátok. Én azt hittem, hogy sokáig fogunk miatta szenvedni, de már elsõre simán ment, és utána is csak ritkán volt hiba. Viszont a valkyr és a defile rémálmaimban fognak elõjönni.
Nem mellesleg nagy grat a hc lk hoz, gondolom nem kicsit volt nehéz ez a 2 hónap.Pár napja oráliálódunk csak vele és még mindíg ott tartunk hogy p2 elején stabilan hal a raid<#vigyor2>#vigyor2>, és hol van még a valkyres móka, a defile és a pincemenet.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Get a life!
AVIRA - \"More than security.\"
nagyon király 😄D
Get a life!