World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

byzhouse
Join Guild 60pont 😄DDD

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

jah, a linkelt movie-ban 1.43-1.50 között van az igazi lényeg -.-

"Nagyon remélem, hogy catalysmmel kihal a 25 fõs, és csak 10 fõs lesz, annak a hc része viszont jó nehéz, az egyes játékosra komplex, addonokkal nem igazán kiváltható, nagy játéktudást kívánó, és fightról foghtra változó feladatok tömegét rója."

ne ábrándozz.
a blizzard casualosítja a játékot tovább, ergo minden sokkal egyszerûbb lesz még ennél is majd.
EZT kapod majd Cata-ban kb., megspékelve azzal, hogy az elsõ critterbõl is epix fog majd potyogni...bár mondjuk ez engem már abszolúte nem fog izgatni...

"19 éves vagyok"

most komolyan erre akarod elkúrni a pénzed, amikor odakinn tombol a kánikula, meg vetköznek a csajok 1000L?
tiplizz le inkább a balaton-partra 1 hétvégére a haverjaiddal, aztán bulizzatok egy qrvajót, ahelyett, hogy ilyenre cseszed el a pénzed.
erre majd ráérsz akkor is, ha már újra beköszönötött a zima, meg elkezdenek repkedni a minuszok, addig meg goto strand 😊

byzhouse
dísznek jó 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Lacee
ez azért nem olyan szar

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Igen! Tud valaki valami információt adni a kérdésemre?
attiGT
Arról nem is beszélve, hogy jópár példa volt arra, hogy 10 fõs heroicból kellett gearelõdni 25 fõs HCra. Kiváncsi leszek Cataclysm-re, nagyon várom, bár valszeg PvP lesz addig nálam, mivel PvE kihalt 😊

Ja és még egy fontos ok, amiért ennyire dõlnek a wotlk-es bossok, a raidek 25 fõre vannak készítve, de ölhetõek alig rosszabb rewardokért 10 fõs módban is. 10 fõsben pedig nevetségesek a fightok, egy rakás boss "ability" nem is mûködik, mert olyan nagy a küzdõtér, hogy egyszerûen elvész az adott bossképesség (annyira könnyûvé válik tartani a távolságot a többiektõl, stb.). Ezért lenne fontos, hogy a 10 fõs módban arnyosan csökkenjen a küzdõtér mérete is, akkor az sem lenne egy exploitolható easy mód.
Nagyon sokat változott a játék. A régi bossok sokkal primitívebbek voltak, teljesen más minden. Szerintem a fõ ok az addonokban keresendõ, illetve az olyan guideokban, amikbõl a hülye is könnyen kitanulja mit kell csinálnia.

Nagyon remélem, hogy catalysmmel kihal a 25 fõs, és csak 10 fõs lesz, annak a hc része viszont jó nehéz, az egyes játékosra komplex, addonokkal nem igazán kiváltható, nagy játéktudást kívánó, és fightról foghtra változó feladatok tömegét rója.
attiGT
És bocs a sok offért.

attiGT
Jé, pont olyanom van 😊 Hát ezt nem gondoltam volna, köszi szépen, örök hálám 😛

attiGT
Hmm, ezt nem mondod?! Meg is nézem 😊

UnknownAsshole
Hali.
Nekem OTP Junior max kártyám van és ezzel is szépen mûködik. Ami fontos, hogy nézd meg a kártyád jobb alsó sarkában ott van-e hogy VISA.
Ha igen akkor a fizetési módoknál megadod a kártyád elején lévõ 16jegyû számot és majd kérik a hátulján lévõ aláírásod melletti 3 számjegyû kódot.
+ persze a számládon legyen pénz, de semmi egyebet nem kell tenned!
attiGT
Szóval úgy tûnik ez a megkérem dolog nem nagyon mûködik.
Alaphelyzetben van egy Junior kártyám az OTPnél, emellett lehet egy másik is annál a banknál, például OTP Mastercard, amivel ugyebár tudok neten fizetni?
Ha igen, van-e valami díja annak ha igénylek és körülbelül mennyi ? Habár lehet jobban járok ha bemegyek a bankba, úgyis ittvan tõlem 5 percre, de azért pár gyors infot elfogadnék, hogy ne full tudatlanul menjek oda 😊

attiGT
Sajnos nem isznak 😊

Pyotr
Egy jó hideg sörrel😊 vagy kettõvel..

██

attiGT
Igen, volna is erre egy személy, csak elég makacs és öreg 😊 Nem hiszi el, hogy nem csapják be az embert, azt hiszi minden pénzét leveszik, vagy minden hónapban levonnak egy bizonyos összeget. Hogyan tudnám meggyõzni? 😊

picket
Ha csak egy dolgot szeretnél csinálni vele, és utána belátható idõn belül nem akarod használni (például nem kártyával akarsz elõfizetni), akkor nem éri meg a veszõdséget. Persze az általad felsorolt dolgokhoz kell. Ilyenkor érdemes megkérni valakit, aki már rendelkezik ilyen bankkártyával, hogy közösen fizessétek be az õ kártyájáról, te meg megadod neki kp-ben.

ಥ_ಥ

attiGT
Hali!

Szeretnék karaktert transferelni illetve faction changelni. Ehhez ugye szükséges Visa, Mastercard, Electron - Visa, JCB vagy American Express kártyák. (Az utóbbi kettõbe nem vagyok biztos, hogy lehet itthon igényelni, de ez lényegtelen).

Namost a kérdésem a következõ lenne: 19 éves vagyok, és még sosem csináltam ilyet. Néztem különbözõ bankoknál a kártya igényléseket. Azt akarom kérdezni, hogy van-e valamilyen személyes véleményetek a kártyákkal kapcsolatban, illetve maga az igénylés hogyan mûködik, mit kell, hogyan és mennyiért tegyek ? És van-e arra lehetõség, hogy miután felhasználtam, amire akarom, le-e lehet mondani, illetve hát igen... van -e valamilyen díja a kártya igénylésnek illetve birtoklásának.. ?

Elõre is köszi.

Botond
A mi rédelõs guildünkben minden valamire való roguenak volt törpe pap altja. 😊))) Nekem is. 😊)) Aztán ha nem volt éppen pap, ráadásul elég törpe pap online akkor rollolás ki jön rogueal, ki jön pappal 😊))
MarkBlade
És ezért volt izgalmas a játék a mostani easy -hez képest. 😊
Jobban el volt különítve a horda és ally.. Horda inkább pvp az ally meg pve volt jobb. Mostmeg ömlesztve.. hmm a régi dolgokból nem maradt már semmi 😄
PiszkosFred
Anno raidben minden feladatra kulon ember volt. Kulon ember(ek) dispelre, kulon ember(ek) decursere, interruptra, stbstb. En support papkent voltam lenn anno, isten igazabol akkor szalltam csak be a healba ha nagyon muszaj volt, pont eleg volt lekapkodni a magic szarokat a 40es raidrol 😊 Viszont teny, hogy pont emiatt eleg volt ha az adott feladatot vegzo ember hulyeseget csinalt, es mar jott is a versenyfutas a lancon visszafele...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Azért a tremort ne hasonlítsuk már a fear wardhoz. 😛

MarkBlade
Volt sámánjuk ami az allynak nem.. A régi szép törpös idõk 😊
antgecc
Hmmm, és akkoriban még nem volt a hordának fear wardja! 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

MarkBlade
Sokkal többet kellet taktikázni 40-el. Papként hamar fogyott a manna még jó felszerelésben is. Jól be kellet osztani. Nem voltak ennyire "istenek" a játékosok a bossok viszont arányában keményebbek voltak. HA egy heal is kimarad vagy késöbb ért oda borult a tank. HA egy fear ward rosszkor ment a raidet ütötte már a boss stb..
Most azért nincs ennyire kicentizve.
Botond
Szerintem az emberi tényezõ miatt is nehezebb volt 40en, mint 25en. Mármint 40 top felszerelésû embert nehezebb volt összevadászni, és biztosítani, hogy teljesen koncentrált legyen, mint mondjuk 25 embert. És ráadásul ez hatványozottan érvényesülõ zavaró tényezõ nem lineárisan.
PiszkosFred
Sokan elmondtak mar, meg koztudott, a heroic raidekkel kulonvalasztottak a dolgokat. Sima/normal 10-25 raidek lenyegeben nem masok, mint 80as dungeonok 10/25fos partyknak. A hc raidek az igazi kihivas, ott azert van szivas kemenyen. Es megis, a hc tartalom is konnyebbnek tunik, mint anno MC-BWL-Naxx1.0, de csupan azert, mert a hc taktika 80%-at siman begyakorlod a normal verziokban, a maradek 20% extra zsivanysagot a bossok reszerol meg hamar ki tudod ismerni es "megtanulni". Anno nem volt lehetoseged gyakorlasra, csak sorozatos wipeok aran, nem volt "konnyitett" mod az alapok elsajatitasara, igy aztan a sorozatos - es ideg/guild olo (lasd razorgore) - wipeok miatt miatt 1-1 boss megolese utan 5 percig uvoltott mindenki TS/Ventrin. Most ugyanez megvan hc raideken.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

FSpofon
talán amiatt lehet hogy nem fogy el se a dps se a healerek manája

Arab money

Változott a koncepció.Mc-Bwl-Aq-Naxx egy instance sorrend volt az instákon belül is a bossok sorrendje sem volt mindegy.Raid guild nélkül egyikbe sem tehetted be a lábad ergo a játékosok nagyrésze szinte teljesen ki is maradt a vanilla pve részébõl.Össsz vissz volt talán 3? 5 fõs insta meg 2 20 fõs ahova a kislétszámú guildek járhattak.A bc ben kb maradt a raid haladási sorrend csak a kis létszámú guildeknek bejött karahzan meg a heroik 5 fõs ahol badgebõl is szépen lehetett simsezni a karakterekkel.A woltk ben az instance rendszer kiszolgál mindenkit a kis guildeknek van 10 fõs és aktuális badges 5 fõs jópár.A nagyobb létszámú ám nem heti fixnapon raidelõknek ott a sima 25 fõs tartalom míg a hetente x napot raidelõ 19,30-23,00 ig ezzel foglalatoskodunk mert, így szoktuk meg azoknak meg a hc 25 fõs mód.A blizzard most minden igényt kielégít lehet altozni lehet pugolni (whisper gs and achivement).Viszont a játékosoknak semmi sem jó ez sem...

Nyilván való hogy aki 3-4-5 éve játszik annak már nagyon új bossfightot nem lehet mutatni.Az addonok professzionálisabbak lettek és ha valaki nem félévente vált 3x maint az ép eléggé kiismerte a karakterét még ugy is hogy az patchról patchra változik.Illetve a játék több mint öt éves az aknakeresõ meg a pasziánsz az amivel ennél többet játszottál.

Az arathoron felkapott dolog most a gdkp run ez pénz alapú fizetned kell az itemekért amiket viszel, a pénz pedig a raid végén szétosztódik a tagok közt.Nem egy guild társam csinálja altosan hogy kisebb guildek tagjait sima 25 fõs icc ben esetleg toc ban végigcipeli néha wipolnak egyet kettõt de elég szépen keresnek vele.Viszont a tag aki hajlandó fizetni az egyel nagyobb tokenért vagy akármilyen itemért, boldog ad egy látta a 25 fõs tartalmat, ölte az adott bosst és még csicsásított is a karakterén akkor is ha az elsõ perctõl halottan feküdte végig az aktuális fightot.Az önszervezõdõ pugok pedig saurfanging jutnak kb onnantól reménytelen...

A hc verzió pedíg végkép reménytelen pugok számára ez alól talána lootship battle a kivétel no de az meg azért van.Jön majd még buff jön majd a kieg elötti patch ami már az új skilleket új tallentfákat tartalmazza akkor majd mindenki ölhet mindent lesz öröm boldogság sok loot amit hajítanak is el a fenébe az elsõ kék megszerzése után.....DEEE
elõfizetnek játszanak és szidják a blizzardot<#vigyor2>
antgecc
Emléxem, réges régen, még MC-ben (és BWL-ben szintén) nagyon lassan haladtunk elõre. MInden bosson vért izzadtunk, hogy lemenjen.

A mai bossok meg, úgy vettem észre, pár try alatt le is mennek, 1-2 kivétellel, ráadásul pug-al is simán verhetõek.

Sztetek ez mi miatt lehet? Már többször agyaltam ezen. Mára már belerázódtunk a raidelésbe és jobban oda tudunk figyelni? Vagy ennyire számít, hogy nem 40-en megyünk egyszerre? Mert ha visszagondolok a taktikákra, hát nem mondom, hogy durvábbak voltak a jelenleginél, mégis többet szenvedtünk velük.

Érdekes, na...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Minden tank így van vele, nem csak a prot pala. Nekünk prot warrior offtankolt anub hardon, és trükkös arcane torrent rotával szakítottunk (de shadowfury ugyanolyan jó), mert ezekkel kevesebb dps-t veszítettünk, és biztonságosabbak is.

Köszi. Szerencsére csak másfél hónap volt, de így is elég kimerítõ. Ebben a felhasználóbarát kiegben elszoktunk a raideléstõl (legtöbbször el sem használtuk az összes trylehetõséget, annyira nem volt kedvünk heti 4 napot raidelni). A pincemenet könnyebb lesz mint gondolnátok. Én azt hittem, hogy sokáig fogunk miatta szenvedni, de már elsõre simán ment, és utána is csak ritkán volt hiba. Viszont a valkyr és a defile rémálmaimban fognak elõjönni.

Vonatkozik rá.Egy hp ra gearelt prot palának általában hiányzik a hit cap fele.Raidelõ prot palának elég hasznos gliph a righteous defense kb annyira mint a prot warriornak a taunt gkiphje.Gondolom anno hc anubon ti is ugy csináltátok hogy az addokat prot pala tankolta block gearben viszont az addok shadow strike-át egy retri holy wratholta hit cap felett jóval hogy tutira szakadjon a cast.

Nem mellesleg nagy grat a hc lk hoz, gondolom nem kicsit volt nehéz ez a 2 hónap.Pár napja oráliálódunk csak vele és még mindíg ott tartunk hogy p2 elején stabilan hal a raid<#vigyor2>, és hol van még a valkyres móka, a defile és a pincemenet.
byzhouse

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

A Collector'edition változatokhoz jár egy-egy pet is. Próbáltam utánanézni, hogy ezeket hogyan lehet elérni a játékba. Ha jól értettem a leírásokat, akkor egy NPC-hez kell odamenni, aki odaadja. Azt szeretném tudni, hogy ezek a pet-ek mire jók? Valamint, hogy a pet megszerzése is egy quest teljesítésnek számít vagy egyáltalán nem jelenik meg a statisztikában? Tehát akinek megvan egy gyûjtõi változat az már egy quest-tel többet tud teljesíteni, mint a többiek? Tudom, hogy a játék szempontjából nem jelentõs ez a téma, egyszerûen csak kíváncsi vagyok.
Vonatkozik rá, csak az általában kevés.

ja 8% ot ad. csak azt nem értem, hogy ha van hited akkor az mért nem vonatkozik rá.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Biztos arra is van glyph.

persze h lehet miss... nekem palával kb 2x-3x-ra sikerül átvenni :S

Get a life!

slime001
Igen, palánál az a taunt.

AVIRA - \"More than security.\"

az olyan mint a taunt? mert akkor miss lehet ha jól tudom

slime001
Hand of Reckoning-ot lehet misselni vagy valami? Csak mert tegnap Saurfang-nál elsõre nem vette le az aggrót, aztán másodjára se!😄

AVIRA - \"More than security.\"

kabel15
Ez rohadt jó 😄

BattleTag: kabel15#2672

ez hihetetlen XD

találó a kép ^^

😄DDD
nagyon király 😄D

dartonita
😄DDD

Pyotr