World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

slime001
Egy olyan addont keresek amivel meglehet változtatni a damage betûtípusát. Sok videóban láttam, hogy tök jó font van helyette és narancssárga, de magát az addont nem találtam még meg. Lehet, hogy hülyeség, de kéne és aki tudja mire gondolok írjon!😊

AVIRA - \"More than security.\"

Pyotr
Gayionba még ki is nézném de szerintem wow-ba elöször levonják a következtetéseket utána cselekszenek😊
Amugy szidják az afrikaiakat rendesen pedig nem õk fújják észnélkül hanem a túristák😄

██

Csirke4
Mekkora zsír lenne csúcsidõben IF közepén mindenki azt nyomná.<#vigyor2>
Jah, ha nyersz. Tegnap 9 eost kellett játszanom, hogy nyerjünk egyet...<#wow3>

[HUN]Crassus
jajó,de 58-69 nagyongyors questekbõl és a 69-80 is hamar megvan viszonylag

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
VUVUZELÁT A WOWBA!😄

/5g-be lefogadom beleteszik😄/

Igen, ott annyit ad HA nyersz. Ami szinte mindíg képtelenség, mert bármivel is játszol, a másik oldal nyer.
Lvl70+ volt az eredeti kérdés egyébként, és ott annyi.

jóvan picket mester, ezt már úgyse magyarázod ki, kár erõlködni.
benézted, kész, ennyi, elõfordul az ilyen 😊)

[HUN]Crassus
30-55 között volt....mindössze egyetlen szabad hétvégén mentem scarlet monasterybõl outlandre😛 és lófax játékidõvel....

[HUN]Crassus
akkor én belszaladhattam valami oltári bugba legutóbbi peccs után pedig annyit adott.....

Csirke4
Nyilván alacsony szintre gondolt, mondjuk 11-es szinten csak több mint 79-esen. <#idiota>
Valóban 10-15% xp-t ad nem háromnegyednyit, de így is simán gyorsabb mint questelés, nyertem is párszor hál'isten.

Jó az 10%nak is(de csak hétvégén).

FSpofon
ezt ~féléve kellett volna amikor megölték a bgket rnd pve-vel

Arab money

Csirke4
Jeee mostantól egy csomó magyarral találkozok ha BGzek.<#idiota>
Mondjuk itt mán ki fog derülni, hogy melyik oldal az imbább, mert nem lesz olyan, hogy XY battlegroupban "mindigcsakazallinyer".
Épp most kezdtem volna sírni a szar battlegroupom miatt amikor megláttam ezt a hírt:

We're currently expecting both normal and rated battlegrounds to be cross-battlegroup (within a region) for the launch of Cataclysm. So, players queueing from anywhere in north america (for example) could play vs players on any north american battlegroup, etc. This applies to all regions, not just north america.

<#pias>

Kösz a tippeket. Bár Vindication bg-ben alliance gyõzelem és 15 percnél rövidebb sor felér egy LK hc killel, de ez már az én gondom QQ

picket
Wildor hozzászólására megpróbáltunk néhányan még nagyobb hülyeséggel reagálni. Hogy most havidíj, karakter transfer vagy judea népe front párttagsági díj, az minket nem érdekelt, csak hogy viccesen közöljük, hogy mindenkinek saját problémája, hogy mire költi a pénzét, és ne irlhuszárkodjon már pont õ <#idiota>

&#3237;_&#3237;

[HUN]Crassus
nézd meg milyen BG hétvége van és oda menj! 1 WIn= háromnegyedszintnyi Xp....

antgecc
Ölj farkast 😛

Vicc nélkül: questeléssel

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Hogy lehet manapság a leggyorsabban fejlõdni 70 felett? Nem húztam karit mióta AV-t nerfelték, egy hétig meg nincs kedvem malacokat ölni. Dungeon napi egyszer lemegy de nem sok xp jön belõle.

attiGT
http://szallashelyek-utazas.info/wp-content/uploads/2009/06/balatonalmadi-ramada-hotel.jpg

nehéz kitalálni 😄

Pyotr
Na jó nem GC-t kapsz de Aramisban meghivlak egy sörre😊

&#9608;&#9608;

Lacee
én Almádira tippelek, itt lakom 😉

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Pyotr
Na aki kitalálja hol van kap egy ingyen GC-t<#vigyor>

&#9608;&#9608;

antgecc
Az a büdösnagy pocsoja úgy néz ki, mint a Duna? <#wow3>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
agree

csokicsiga
A lényeg a havidijjal,egyébbel kapcsolatban,akinek van rá lovéja megveszi,elöfizet rá,akinek nincs,az meg iszik egy házmestert.

\"Hess innen troll.\"

Namost, ha már havidíjról esik szó. 3-4k havonta. Ami azt jelenti, hogy a 30 nap alatt annyiszor logolsz be, amennyiszer jólesik. És annyi idõre, amennyire jólesik. Egy hétvégi bulin simán elköltesz 5-6k-t és akkor még keveset mondtam. Taxi, belépõ, pia, csajozás (ha már vagy annyira udvarias és meghívod a kiszemelt leányzót), cigi neadjisten. És ez csak egy buli.
Most akkor mirõl is beszélünk? Lehet, hogy a bulik emlékezetesek, meg minden, de nem mehetsz minden este bulizni, és nyilván fiatalon a legtöbb ember nem lakik együtt a nõjével, így valamit kell csinálni suli, meló stb. után, amikor az asszony (és/vagy a gyerekek) alszanak vagy csak simán kikapcsolódni akarsz.

Saját példámmal élnék: egyetem alatt melóztam, volt nõm, megvolt a havi 2-3 nagyobb buli a haverokkal, és még így is simán belefért a WoW a tanulás mellett.
Most, melóban kicsit másabb a helyzet. Idõm kevesebb van, nem állandó délelõtti mûszakban dolgozom, hanem hol délelõtt, hol délután, hol éjszaka, mindig más, attól függ, hogy az ügyeleti beosztásom hogy változik az intenzív osztályon (ez sajna fõnökfüggõ 😊). Barátnõ jelenleg nincs (mindez azért, mert Németországban dolgozom, és kicsit nehezebb ismerkedni magyarként 😊), de dolgozom az ügyön, a kollégákkal eljárunk hetente kétszer "bulizni", bár ezek inkább közös sörözgetések, heti 1-2 sportalkalom, amikor 2-3 órát focizunk, röplabdázunk, emellett tanulok is, de azért napi 1-2 óra jut így is a WoW-ra. És ezért a napi 1-2 óráért hajlandó vagyok kifizetni a havi 3-4k-t. És még mielõtt valaki felhozná, hogy na persze, mert én megtehetem, mert a fizum akkora, akkor elmondom, hogy elõtte suli mellett is megtettem, mert dolgoztam és így volt mibõl.
Mindent meg lehet oldani, csak tenni kell érte.

És tök hülyeség oltani a másikat, hogy menj a szabadba, csajozz, piálj, stb. Szar idõben, amikor a nõd nincs veled, és máshoz nincs kedved, a WoW tökéletes. 😄

Jöhet az oltás. xD

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

attiGT
ez hol van Budapesten?

Pyotr
Ja<#idiota>
És ilyen a kilátás:

&#9608;&#9608;

antgecc
Hülyéskedsz? Csak a kóla 15k <#idiota>

attiGT
transfer 20 euro, faction change 25 volt nekem.

te is az árterületen élsz ? XD

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Pyotr
Ilyenkor azért örülök hogy közel lakok a parthoz😊
2k HUFból merev részegre iszom magam és még egész nap strandoltam is.

<#mf2>

&#9608;&#9608;

Ti eltévedtetek, de nagyon, ezzel a havi 3-4k-val...Ki beszélt itt a havidíjról?
Mert sem én, sem a csóka...

Újraolvas, értelmez, örül:

"Szeretnék karaktert transferelni illetve faction changelni. Ehhez ugye szükséges Visa, Mastercard, Electron - Visa, JCB vagy American Express kártyák. (Az utóbbi kettõbe nem vagyok biztos, hogy lehet itthon igényelni, de ez lényegtelen)."

Nem értem, hogy jön ide a havidíj téma...
Ez, amit a srác szeretne tesók közt is min. 10k HUF, de elnézve az épp aktuális EUR árfolyamot, asszem közelíti a 12k-t inkább. Paid kari transfer olyan 25-30 EUR körül lehet, faction change meg asszem picit több, nem emlékszem pontosan...
Viszont ha már nagyon boncolgatni akarjuk ezt a mi-mibe kerül témát, akkor számoljunk picit.
Siófok-budapest, olyan 150 km max. Ha összedobja 4 ember a benzínpénzt, akkor oda-vissza max. 2k HUF/kopf áron meg lehet fordulni. Igy a ~12k HUF-ból maradt még 10k. Ha esetleg mondjuk a Palace-ben akar bulizni a haverunk, ami ugye elit hely és olyan 6-7k a beugró, akkor is marad még neki 3-5k HUF, ami elkölthet kajára, piára és csajokra. Ha nem a Palace-ra vágyik, akkor meg bõség zavara.
Aludni meg ráér azután is, ha hazaért, kólán és pizzán simán ki lehet bírni 3 napig alvás nélkül (tapasztalat régi Scenest és Antiq partykról 😄), s még mindig jobb alternatíva szerintem ez, meg emlékezetesebb is lesz, mint egy szaros faction change, amit úgyis megbán 2 héten belûl...ugyanis a "szomszéd kertje se zöldebb" 😊

PiszkosFred
Nem, de 3k/hetvege koltsegvetesbol csak erre "fussa" 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

picket
Futsz minden kocsmából ahol nem tudtál fizetni. Egyéb szórakozóhelyre mozgalmas lehet a bejutás, lévén el kell kerülni a háromredõsnyakúakat, mert nem tudod finanszírozni a beugrót <#idiota>

&#3237;_&#3237;

picket
Amit leírtál, az neked szórakozás/kikapcsolódás? Húbazmegdeöregvagyok <#wilting>

&#3237;_&#3237;

picket
Komoly, hogy el kell magyarázni az embereknek, hogy ezres szorzóról milliósra hogyan válthatnak. Egyébként ezek a nyomi szolgáltatók nem tudnak egész számokkal dolgozni (1024 ugyebár), szóval nem kell annyira erõlködni, mert ez sima ezer meg millió, vagyis 4000 kbps = 4 Mb/s
Ha 1024-es szorzó lenne, akkor MiB meg KiB lenne, de hogy mikor kezdõdött a számítástechnika faékesítése (illetve az 1024 hatványiból keletkezõ "többlettel" való játszadozás, gyakorlatilag lopás), az rejtély számomra.

&#3237;_&#3237;

Lacee
lássuk csak
ha csak a WoW a szempont, akkor mindegy, de ha a kettõ közti különbség a kérdés, akkor az 5 megabit gyorsabb, mint a 3.9 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

TVelvet
😄DDD

Ez a wildoros tetszett 😄

Reméljük telefonon is lehet majd wowozni, és mikor kimész szarni, se kelljen ott hagynod a karid!!
torrente111
3-4 ezerbõl,mozgalmas hétvége? xd

PiszkosFred
Potyazas vonaton, keritesberlet a strandon, asztalon hagyott maradek kaja ebedre, asztalon hagyott serital hangulatot fokozni, kamu dumakkal szediteni a nemet csajokat, vadkemping a kozeli erdoben szallaskent ket lapulevel kozott (jobb es lenyegesen szerencsesebb esetben egy nemet lakokocsiban par ora alvas, hogy meg idoben le tudj lepni) - hat belegondolva meg sok az a 3-4ezer forintos havidij, amit erre szanna, siman osszejohet egy mozgalmas hetvege.

De mi lesz a hetkoznapokkal?

Wildorral tortent valami, ami kirangatta a pincebol 5 ev utan, azota profetakent hirdeti az elet naposabb oldalat. El kell fogadni, o mar megtert (bar speciel szerintem ez csak falduma es huzz a kovetkezo altot epp - de ez az en szereny megerzesem, ami a kutyat sem erdekel)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Barátunknak akarunk wowt adni, de a netjét el kéne dönteni milyen legye:

e kettõ között gondolkodunk, de nem tudjuk melyik a több:
5Mb/sec vagy 4000kbps
Szerintetek melyik a jobb?

byzhouse
Már az elején mondták,hogy nem fognak "elõnyt adó tárgyakat" árusítani.
Ám is mi köze ennek az auction cucchoz?

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

shaddam
Várom mikor árulnak pénzért elõnyt adó tárgyakat,mint egy vágottszemû mmoban.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Botond
Ez nagyon komoly. Már nincs messze, hogy telefonról xpzni is lehessen, mondjuk vmi klickelgetõs dailyt tolni. 😊))
picket
Nyár, kánikula, pár ezres a zsebben, hát irány a Balaton "a vonatjegy kijön belõle" jeligére, aztán amikor vége a napnak - mert a szállást már nem tudja megfizetni - akkor hazakullog, és a hónap maradék részében... öööö... <#idiota>
Hányszor megegyeztünk már (veled együtt), hogy akinek a számítógép és a net biztosított, annak ez egy olcsó szórakozás. Egyébként meg ne te mondd meg, hogy mi a jó neki <#kuss>

&#3237;_&#3237;

lehet rém csúnya szegény =(

Get a life!