World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AVIRA - \"More than security.\"
Amugy szidják az afrikaiakat rendesen pedig nem õk fújják észnélkül hanem a túristák😄
██
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
/5g-be lefogadom beleteszik😄/
Lvl70+ volt az eredeti kérdés egyébként, és ott annyi.
benézted, kész, ennyi, elõfordul az ilyen 😊)
Mondjuk itt mán ki fog derülni, hogy melyik oldal az imbább, mert nem lesz olyan, hogy XY battlegroupban "mindigcsakazallinyer".
We're currently expecting both normal and rated battlegrounds to be cross-battlegroup (within a region) for the launch of Cataclysm. So, players queueing from anywhere in north america (for example) could play vs players on any north american battlegroup, etc. This applies to all regions, not just north america.
<#pias>#pias>
ಥ_ಥ
Vicc nélkül: questeléssel
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
nehéz kitalálni 😄
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
\"Hess innen troll.\"
Most akkor mirõl is beszélünk? Lehet, hogy a bulik emlékezetesek, meg minden, de nem mehetsz minden este bulizni, és nyilván fiatalon a legtöbb ember nem lakik együtt a nõjével, így valamit kell csinálni suli, meló stb. után, amikor az asszony (és/vagy a gyerekek) alszanak vagy csak simán kikapcsolódni akarsz.
Saját példámmal élnék: egyetem alatt melóztam, volt nõm, megvolt a havi 2-3 nagyobb buli a haverokkal, és még így is simán belefért a WoW a tanulás mellett.
Most, melóban kicsit másabb a helyzet. Idõm kevesebb van, nem állandó délelõtti mûszakban dolgozom, hanem hol délelõtt, hol délután, hol éjszaka, mindig más, attól függ, hogy az ügyeleti beosztásom hogy változik az intenzív osztályon (ez sajna fõnökfüggõ 😊). Barátnõ jelenleg nincs (mindez azért, mert Németországban dolgozom, és kicsit nehezebb ismerkedni magyarként 😊), de dolgozom az ügyön, a kollégákkal eljárunk hetente kétszer "bulizni", bár ezek inkább közös sörözgetések, heti 1-2 sportalkalom, amikor 2-3 órát focizunk, röplabdázunk, emellett tanulok is, de azért napi 1-2 óra jut így is a WoW-ra. És ezért a napi 1-2 óráért hajlandó vagyok kifizetni a havi 3-4k-t. És még mielõtt valaki felhozná, hogy na persze, mert én megtehetem, mert a fizum akkora, akkor elmondom, hogy elõtte suli mellett is megtettem, mert dolgoztam és így volt mibõl.
Mindent meg lehet oldani, csak tenni kell érte.
És tök hülyeség oltani a másikat, hogy menj a szabadba, csajozz, piálj, stb. Szar idõben, amikor a nõd nincs veled, és máshoz nincs kedved, a WoW tökéletes. 😄
Jöhet az oltás. xD
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
2k HUFból merev részegre iszom magam és még egész nap strandoltam is.
<#mf2>#mf2>
██
Mert sem én, sem a csóka...
Újraolvas, értelmez, örül:
"Szeretnék karaktert transferelni illetve faction changelni. Ehhez ugye szükséges Visa, Mastercard, Electron - Visa, JCB vagy American Express kártyák. (Az utóbbi kettõbe nem vagyok biztos, hogy lehet itthon igényelni, de ez lényegtelen)."
Nem értem, hogy jön ide a havidíj téma...
Ez, amit a srác szeretne tesók közt is min. 10k HUF, de elnézve az épp aktuális EUR árfolyamot, asszem közelíti a 12k-t inkább. Paid kari transfer olyan 25-30 EUR körül lehet, faction change meg asszem picit több, nem emlékszem pontosan...
Viszont ha már nagyon boncolgatni akarjuk ezt a mi-mibe kerül témát, akkor számoljunk picit.
Siófok-budapest, olyan 150 km max. Ha összedobja 4 ember a benzínpénzt, akkor oda-vissza max. 2k HUF/kopf áron meg lehet fordulni. Igy a ~12k HUF-ból maradt még 10k. Ha esetleg mondjuk a Palace-ben akar bulizni a haverunk, ami ugye elit hely és olyan 6-7k a beugró, akkor is marad még neki 3-5k HUF, ami elkölthet kajára, piára és csajokra. Ha nem a Palace-ra vágyik, akkor meg bõség zavara.
Aludni meg ráér azután is, ha hazaért, kólán és pizzán simán ki lehet bírni 3 napig alvás nélkül (tapasztalat régi Scenest és Antiq partykról 😄), s még mindig jobb alternatíva szerintem ez, meg emlékezetesebb is lesz, mint egy szaros faction change, amit úgyis megbán 2 héten belûl...ugyanis a "szomszéd kertje se zöldebb" 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
Ha 1024-es szorzó lenne, akkor MiB meg KiB lenne, de hogy mikor kezdõdött a számítástechnika faékesítése (illetve az 1024 hatványiból keletkezõ "többlettel" való játszadozás, gyakorlatilag lopás), az rejtély számomra.
ಥ_ಥ
ha csak a WoW a szempont, akkor mindegy, de ha a kettõ közti különbség a kérdés, akkor az 5 megabit gyorsabb, mint a 3.9 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Ez a wildoros tetszett 😄
Reméljük telefonon is lehet majd wowozni, és mikor kimész szarni, se kelljen ott hagynod a karid!!
De mi lesz a hetkoznapokkal?
Wildorral tortent valami, ami kirangatta a pincebol 5 ev utan, azota profetakent hirdeti az elet naposabb oldalat. El kell fogadni, o mar megtert (bar speciel szerintem ez csak falduma es huzz a kovetkezo altot epp - de ez az en szereny megerzesem, ami a kutyat sem erdekel)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
e kettõ között gondolkodunk, de nem tudjuk melyik a több:
5Mb/sec vagy 4000kbps
Szerintetek melyik a jobb?
Ám is mi köze ennek az auction cucchoz?
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Hányszor megegyeztünk már (veled együtt), hogy akinek a számítógép és a net biztosított, annak ez egy olcsó szórakozás. Egyébként meg ne te mondd meg, hogy mi a jó neki <#kuss>#kuss>
ಥ_ಥ
Get a life!