World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt valahogy másképp tárolják, mert rögtön érkezett mind a karakterekkel együtt, petek, mountok úgyszintén.
agree
viszont a jelenlegi rendszerben nem is a cumó az, ami gázos, ha eltûnik egy kari delete-nél, hanem inkább a karival együtt járó achik, repuk, egyéb eredmények és spéci rewardok azok, amik sokat nyomnak szvsz a latba.

geart összevakarni akár a 0-áról is jelenleg nem nagy kunszt.
aki nem raidel, az badge-bõl max. 2 hét alatt laza tempóban felgeareli a karit, aki meg raidelni akar, s fontos szerepe lenne a guild-ben, azt meg úgyis leviszik, aztán hozzávágják azt, ami kell neki.

Na sicc. Ez a gyenge minõségû lefitymáló szöveg elég uncsi. A caps lock által megerõsített 3-betûs érzelemkitörésed pedig durván elavult és gyerekes.
A régen törölt karaktereket valóban nehezen állítják vissza az archívumból, van rá sansz, hogy néhány itemet logokból kell kiguberálni.

Csirke4
Simán lehet logokból is, végignyomnak a DB-n egy SQL lekérdezést a karakterre filterelve és az itemid-k alapján visszaadják. Persze ez csak fikció, tuti nem így csinálják. 😄
GM írta a testvéremnek, hogy az itemeket késõbb kapja meg, mert logokból nyerik vissza a rájuk való hivatkozásokat, amelyik itemrõl nem maradt, vagy nem találnak hivatkozást, azokat sajnos nem tudják visszaadni, mert számukra nem bizonyított, hogy valaha is megszerezte-e az adott karakter.

Bizonyára komoly rálátásod van ezekre a dolgokra, de én továbbra is inkább hiszek a GM/saját szem kombónak, mint neked...
mert a "log"okból állítják vissza ugye? :d

ember azt hiszed, hogy amikor megnyomod a delete gombot akkor lefut a delete tranzakció az adatbázison és a kari kuka ugye?

mert szeretnek a blizzardnál sokat dolgozni és utána "log"okból meg érgi mondák történései alapján állítják vissza a karid :d

juj az alligatorteknos intelligensebb, mint te :d

anti hero

"munkáját", meg "szétbaszni"
LOL 😄DDD

nagy szavak, ki nem szarja le.., aki úgy érzi, hogy komoly munkája fekszik a wowban az keressen valami professzionális segítséget :d
(vagy menjen el dolgozni valami értelmeset)

anti hero

A karaktereket nagyon gyorsan visszakapta, csak az itemekre kellett csak várni, azok folyamatosan szállingóztak, többnyire postán.
Azért belátható azzal nem fognak foglalkozni ami felesleges.

Ha jól tudom már lehet választani hogy nem kéred a régi cuccokat, vagy bankot ilyesmit de kapsz helyette kárpótlást. Ilyenkor gyorsan visszakapod a karit, csak a kárpótlás mérete nagyon kicsi.

Akkor csak lusták voltak mindent visszakeresni, mert egy idõ után azt mondták, hogy ennyit tudtak visszanézni, a többi elveszett - lvlupper zöld itemekrõl van mondjuk szó.
Csirke4
Nem szinte mindenrõl.
Mindenrõl.
Egy frissen törölt karakter kemény 10-20 perc visszaállítani.

Öcsém törölt karaktereit 8 hónappal késõbb 2 nap volt visszaállítani, gearrel, pénzzel, táskatartalommal együtt. Még a lvl55-ös karaktereinek a táskatartalmát is többnyire vissza tudták állítani. Alig veszett el néhány item, szinte mindenrõl tárol a Blizzard logokat...
Csirke4
De.
slime001
Egyébként meg GM visszaadja a kitörölt karakterek, nem?

AVIRA - \"More than security.\"

picket
Miért akarna valaki a seggébe dugni egy távirányítót?!?!? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

FSpofon
miért hazudna valaki az interneten???

Arab money

jazzy
jól megrendezzük hogy te majd szétbaszod a monitorodat és jót nevetünk
Én a csaj fejét rugtam volna 😄 Nem azért mert wow, de szerintem mocskos dolog valakinek a "munkáját" szétbaszni, ha mondjuk a csaj fest vagy valami és hónapokat dolgozik a képén, szerintem nem örülne ha oda menne a csávó és szépen lekenné feketével vagy felgyújtaná 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

cikasz
Megrendezett kamuszar. Minek hisztek el mindenféle baromságot?

http://www.akciofigura.hu

Csirke4
Javaslom valami vanilla guild vagy esetleg onlybluegear féle guild kipróbálsást. 😄
Hát, én nem tudom, mit csinálnék, ha a csajom ezt csinálná. Bár eddig sikerült normális nõket kikapnom, és valamennyire mértéket is tartanom a WoW-al. 😊
De a monitort biztos nem nyomnám szét. Ahogy elnéztem a karaktereket meg az accountot, a srác sok idõt belefeccolt, szemét húzás volt a csaj részérõl.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Littlepig13
ez nagyon durva.

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

antgecc
Fingom sincs.... Unatkoztam....

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

slime001
Akkor minek fizetted be ezt a szart?

dartonita
En is igy vagyok.Ujraaktivaltam az akkom egy ev utan,beneztem megint Arathorra.A klanom feloszlott,a haverjaim atmentek masik realmre,ott alltam egyszal magamban es csak neztem az if forgatagat.
Ez egy hete volt,azota be sem leptem.Lehet hogy a gyogyulas elso jele 😊

antgecc
3-4 hó kihagyás után befizettem megint ezt a szart, de minek... 1 órám ráment a retalentre és egy fél hor-ra aztán ki is léptem. Mi a picsának fizettem be.... dögunalom.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

LeWyTy
A ragnaroson menyi magyar van?... jó az alli?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Friss<#rinya>(de miééért?)

Elsõ lehetõség: a frakciód szar
Második lehetõség: a realm szar
Harmadik lehetõség: az aktuális kanapé tábornok szar

cikasz
Elmagyarázná valaki nekem, hogy miért van az AV-n lvl51-60 között, hogy úgy akarja mindenki csinálni defend galv -> balinda-> és igy tovább?
Mi a fenéért fontos galvot megvédeni? és mit gondolnak az ally mit csinál addig amig mi ha meg is védtük az elsõ hullámot ha balindára megyünk?
80-as av-n amikor bemegyek a két frakció elszalad egymás mellett és aki gyorsabb az gyõz.

http://www.akciofigura.hu

Az meg, hogy a gyereknevelés egy ösztön, amit el lehet nyomni, hát... Kívánom, hogy sose legyen gyereked.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Semmi érdemlegesrõl, csak Emese megint megjött, és megint nyomatja a hülyeségeit, hogy a WoW ilyen drága, meg olyan drága, és az átlagember nem teheti meg, hogy WoW-ozzon, mert különben éhenhal, és aki WoW-ozik, az kõgazdag, mert csak õk tehetik meg, hogy játékra költsenek. Dióhéjban ennyi.

Természetesen akkor is mehetsz WG zónába és farmolhatsz ha nem a Te frakciódé épp WG.
Amúgy meg mi a fenérõl beszéltek?<#wilting>

Elég egy kis képzelõ erõ, plusz wowhead, plusz modelviewer, és van ingyen wow, amiben még feszültség sincs, de akkor nem tudjátok a választ?

Csirke4
Nem találtam semmi erre utalót. 😮
FSpofon
olvass vissza pár oldalt

1Emese: az viszont betegség hogy egy képzelt nevelt karakternek akarsz inkább farmolni valamit amikor magad sanyargatod

Arab money

Csirke4
Napi 285 forint a wow? Te hány accot fizetsz egyszerre? O.o
Én nem wowozok... Ha wowoznék én magam nézném meg. De nincs rá pénzem. A gyerek nevelés csak egy ösztön, el lehet nyomni...

FSpofon
akkor te miért költesz??? gondolj arra hogy egyszer a te testedben fog egy gyerek növekedni, és te elwowoztad a pénzt amibõl számára létszükséges tápanyagokkal építhetted volna a tested

Arab money

Ez nem válasz volt a kérdésem, csak bas**gatás 😞 Bármilyen hiohetetlen de a legtöbb ember nem teheti meg, hogy ilyenekre költ... Örül, hogy van tetõ a feje fölött, és van mit ennie.

FSpofon
azért nincsenek már ott hogy el tudj menni a napi 285 forintodból megebédelni 😄

Arab money

WG-n ha mondjuk az alli nyer, akkor a hordások tudnak ott elemntálokat famrolni? Vagy már üres olyankor a terület? És ha igen melyik patchel jött ez be?

Kongy
halljátok jól befütöttek a Barrensben... Megyek is undercitybe

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Guild talent is egy baromság volt, sok guildben (95%) csak a feszültséget szülte volna, hogy mibe vegyék a pontokat, sokkal jobb ez az új elv.
Lacee
guild talentekért kár, de talán használható lesz ami megmarad belõle.
Az viszont nagyon helyes, hogy nem tesznek kötelezõvé egy secondary professiont mindenkinek, aki raidelni szeretne csak azért, mert leírva jól hangzik hogy régészkedünk és path of titans, tilláromhaj...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Olvastam az egész cikket FS!en, elég lehangoló, sok jó dolgra b*sztak rá, amit eddig ígértek...<#falbav><#fejvakaras>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

FSpofon
The whole Path of the Titans idea has been removed from the game. It will no longer rely on Archeology or on any kind of PvE/PvP progression and instead Blizzard will just introduce a new type of glyphs: Medium Glyphs.

The guild talents are gone and your guild now gets extra bonuses depending on its level. There are 25 levels and each level will automatically reward with more cool stuff.
Some of the rewards include guild tabards, mounts, heirlooms, and it looks like you will finally be able to have a guild tabard on your mount. (Just like the Argent Tournament banners)

Archeology will be less important
With the Path of the Titans gone, Archeology will become a "true" secondary profession and you won't really have to level it anymore. However it will still be used to let you get cosmetic/optional items, get more information on the game's lore, and ultimately it looks like we can expect rewards similar to fishing.

Raid leaders will be able to split an ongoing 25-man raid into up to three 10-man raids. Those 10-man raids will be able to continue from that point on, with bosses already down.

Rated battlegrounds will be available for pre-mades of 10, 15 and 25-player sizes. The amount of Conquest points rewarded will be capped so that players who enjoy both arenas and rated battlegrounds don't feel they have to prioritize one over the other.

Heroic Deadmines / Shadowfang Keep
Heroic versions of classic instances might not be ready for the release of Cataclysm and will be shipped in content patch instead.

Arab money

slime001
Megtaláltam amire gondoltam. NiceDamage a neve.

Ilyen például a Scrolling Combat Text