World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi.
FS-en vannak kiirva, ITT

Hol vannak fent az új mage talentek?
The Protector
Tudom mi a különbség köztük.Csak sajnos wow-osban nem volt.
Mellesleg ez a wow dolog..........

Ey gyerek írta h függõ volt és leszokott róla.8évesen kezdte és 14évesen hagyta abba.Hogy lehet 8évesen befüggeni ettõl?

Mellesleg kvasok csicska nyomja a gemet.Vannak kivételek.De van az oszt társam.A barátnõje ül mellette és nézi ahogy játszik.Szánalmas.

Elveszi az életeteket.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

De muszáj buffolni maget, hogy megint visszajöjjön a top20-akba legalább 15 rmp

Igen ezen a kettõn én is nagyot röhögtem.

NEW Improved Polymorph (Arcane Talent T1)
When a target you’ve polymorphed is damaged, that damage is delayed for 1.5/3 secs.

jah, ez se kicsit táp, ugyaaaaan :S

eddig nem tudtam mi hiányzik még a mage-ek melee ellenes eszköztárából az imba slow effektek, a polimorph, a blink és a frost nova mellett.

hát persze, hogy a KNOCKBACK, kombinálva még egy kis plusz slow effektel, csakhogy nehogy túl easy legyen :S

"NEW Arcane Repulsion(Arcane Talent T3)
Your Frost Armor, Mage Armor, and Molten Armor spells cause a successful mele attack to knock the attacker back 4/8/12 yrds and be slowed by 50% for 2/4/6 sec. This cannot occur more than once every minute."

komolyan mondom, ez már vicc, bazm*g... -.-

Jóvanna, a kívülállók nemtudják mi a különbség, szegény gyerek meg vicceskedni akart (csak nem ment neki^^)...

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

WarCraft 3? Nem az a tipikus addiktív játék mint a WoW és társai... Ja, hogy puruttyáról van, így már értem..<#gunyos1>

The Protector

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Nekem is hasonlóan néznek ki a statisztikák. Vindication, Alliance. Kerüljétek el <#idiota>

kastil
Illetve a legnagyobb gondom az, hogy a skillinfót rossz helyen írja ki.

kastil
Köszi gyors segítséget!

Mobinfó nekem jobban tetszik, azért köszi. Viszont Dominost használok, de nem találok benne ilyen beállítást, legújabb verzió van felrakva.

antgecc
TinyTip-et ajánlom info addon gyanánt. Valamint feltenném helyedben pl Dominos-t. Actionbar addon, 120 slotot kapsz vele, amit szabadon pakolgathatsz, be-ki kapcsolhatsz, elhomályosíthatsz, stb... Ebben pl olyan van, ha range-en kívül van, akkor a hotkey piros lesz.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

kastil
Hali! Régen megvettem, most megint elõfizettem, csak egy apró gondom lenne..

Addonok, ugye mint mindenki, én is helybõl vagy 4-5 addonnal kezdtem, viszont a skill infó, amit jobb also sarokban ír, nagyon zavar, eltüntetni nem szeretném, csak áthelyezni valahova máshova. Mob/player infóra találtam nagyon faszát.

Ill még1, régen volt egy addon, ami az iconok jobb felõ sarkába tett egy kis fehér pontot, ha range en belül van, ill pirosat, ha range en kívûl van a target. Nem tudja valaki melyik volt ez? Ilyen skillelsötétítõs dolog nem jó, csúnya, ez egy nagoyn fain kis cucc volt.

Köszi elõre is, ha valaki segít!

de ez mindig így van mindenkivel.. nekem régen mindig azt mondták, hogy blackouton mindig ally nyer.. és én meg sose nyertem lófaszt se

sírok bazdmeg...

picket
Így jár az, akinek van élete. :p

&#3237;_&#3237;

Csirke4
Kint keress egy netkávézót.<#vigyor3>
antgecc
Használd a Naturalized Ammunition-t, amit kaptál, hogy irányítani tudd a Death's Door Fel Cannonokat. Rombold le a South Warp-Gate-et és a North Warp-Gate-et.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

ez kell csak a protodrake-hez, ez az event 😄D

Get a life!

djjeges
pls segítsetek!ezt a q-t hogy kell megoldani? http://www.wowhead.com/quest=10911#.

Zsoltika 007
Szerintem mond le az utazást! Annyit nem ér! <#vigyor1>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Lacee
te szegény, egy ilyen volumenû eseményrõl lemaradni, mint a tüzek fesztiválja a wowban 😄

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Midsummer Fire Festival June 21 - July 4

Get a life!

Csirke4
Hát azért jó! :o
FSpofon
http://www.wow-europe.com/en/info/basics/events/calendar.html

Arab money

valaki ?

Get a life!

Régen voltak NE mage-ek, csak le lettek bannolva/high elfek lettek.
Hehh, ez teljes mértékben jogos😊

de ez van, valamiért mindig sírni fognak, és egyetértek, sokkal jobb most a game, mint 2004ben😊

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Csirke4
Night elf mage azjó! 😄
Így van. Inkább vegyék vissza a grafikát a 2004-es verzióra, és csak 2 raid legyen az egész játékban. Sokkal jobb volt!

ritka szar lesz ez az egész variálás<#levele><#levele><#levele><#levele><#levele>

Get a life!

mikor kezdõdik flame-s seson vagy mi ?😊 mert már csak az kell a proto drake-hez és akkor feltölteném aza ccomat e miatt, kösz !

Get a life!

Lacee
lehet.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

A human faj lehet majd hunter kaszt?
Hali, ez a Scroll of resurrection dolog mûködik ha két ember is elküldi egy azon visszatérõ játékosnak?

A hivarba inkább nem megyek ki! 😄 Köszi all, akkor várok. 😊
Zsoltika 007
Nem feltétlenül 24 órás. Mivel a normál szerdai karbantartás is ugyanúgy eltart délig.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Elindítod a WoW-ot, a bejelentkezõ képernyõ bal oldalán ki van írva, hogy egész szerdán karbantartás van, 24 órán keresztül. Valamint leírja azokat a szervereket is, ahová be lehet lépni 11 óra után.

Bár nem hiszem, hogy ne lehetne kibírni 24 órát WoW nélkül. 😄 Nézz inkább meccset, vagy menj a szabadba addig, ha már ennyi idõd van. xD

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

slime001
24 órás szerverkarbantartás van és valószínûleg az a szerver is beleesett ahol te játszol. Készítik a vasakat Cataclysm-re!😊 Itt bõvebben olvashatsz Egy nap pihi

AVIRA - \"More than security.\"

Repair.exe-t elindítom, azt írja, h nem tud kapcsolódni a szerverhez, meg próbáljam meg újra. :S Ötlet?
FSpofon
Nyugi, ahogy nézem a talent treet, az nem tank lesz hanem az új pvp tree<#idiota>
Jobb mint a prot warr most kb.

Zsoltika 007
"szerintem pont ez volna a lényege a class-nak. ha elkúrod a stunlock-ot, byby, ha sikeresen végigviszed, nyertél..."
Jah neked baromi élvezetes volt csak másnak nem...
Valamilyen szinten geciség volt a rugó, mert gyakorlatilag ha csak nem voltál noob akkor esélye se volt ellened. Ez majdnem olyan mintha kicsiket gankelnél. Különben is mióta 1 cd-re tették a rinya miatt a will of the forsakent az insignia of the horde-al, már kimondottan vártam hogy ezt is meglépjék. 😄

Pyotr
<#idiota>
Jó lesz az a blood tank!

&#9608;&#9608;

Lacee
õk meg ezek szerint úgy gondolták, hogy
blood = vér, életenergia, öngyógyítás, vámpírtank 😊

de mondjuk azt se nagyon vágom, hogy pl. a DK-nál miért pont a blood ág lett a dedikált tank tree, mikor pl. a frost sokkal jobban illene hozzá...

frost = fagy, hideg, masszivitás, stb. (tank)
blood = vér, vérgõz, dûh, enrage, stb. (pve dps)
unholy = pet, cc, qrvasok erõs disease, minion, stb. (pvp)

szerintem kb. vhogy igy kéne kinéznie a dolognak :S

mostanában én is kb. hasonló feelinget érzek.
vhogy megfakult a game.
belogolok, néha letolok egy daily-t, vagy azt sem, de legtöbbször, csak login, figyelem kicsit, mit õrjöngenek a chat-en, aztán logout.

talán majd a cataclysm...bár ehhez meg nem sok reményt fûzök, mert a kedvenc rugómból pont azt az aspektust akarják éppen kiirtani, amiért olyan sokan - többek közt én is - annyira kedveljük.

idézet a wow-hungary-ról:

"a Subtlety rogue-tree változásai elveszik az utolsó, igazi "sötétben lopózó gyilkos" feelinget adó talentágat a játékosoktól...

/cry... ez a sub ágas bleed-es faszsággal abszolút nem vágom mit akarnak elérni, teljesen használhatatlan lesz pvp-ben, még egy normális finisher sincs hozzá, ami bleed dmg-et konvertálna fix dmg-é, mint pl. az envenom, anélkül meg mi értelme lesz? ráadásul blind itt is kiesik a dot dmg miatt. plusz bg-n a tömeghempergésben egy single target class egyesével kezdje el tolni bele a combo pontot mindenkibe, aztán rupture-özgessen, vagymi?
komolyan nem látom ebben a logikát, hogy ezt hogy lehetne hasznosítani pvp-ben -.-

Ghostcrawler válasza: ez a típus remekül illik egy single RPG-be, de egy MMO-ba kevésbé.

érdekes, 5 évig jó volt a silent killer, most hirtelen rájöttek, hogy mégse jó...loál -.-

A "stealthbõl stunlockkal nyitó rogue úgy végez az ellenfelével, hogy az vissza sem tud ütni" harc az ellenfélnek frusztráló, még ha a rugónak fun is... ráadásul ha a stunlock nem mûködik valamiért, akkor a rogue biztosan meghal.

szerintem pont ez volna a lényege a class-nak. ha elkúrod a stunlock-ot, byby, ha sikeresen végigviszed, nyertél...

Ennél kiegyenlítettebb esélyeket szeretnének biztosítani a Cataclysmban.

hello leather warrior?
vagy úgy mégis miafaszt akar most voltaképp a blizzard ezzel a class-al csinálni?
mert én jelenleg csak azt látom, hogy pont a lényegét, amirõl maga az egész class szólna, pont azt akarják kiirtani belõle...

speccekre visszatérve, nézegettem kicsit a talent tree-ket, hát izé.
assa ágnak megmarad a problémája a mobilitás továbbra is, sub ág a bleed-es faszságával kb. 0 lesz pvp-re, marad a combat?
hát bg-re eddig ebben látom a legtöbb potenciált, csak ennyi erõvel warrior-ral is játszhatnék, kb. ugyanaz lesz az eredmény...

szóval nem kicsit vagyok most confused :S