World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anti hero

ಥ_ಥ

ಥ_ಥ
how come?
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Arab money
ui:nem indítok új karaktert ha ez lenne a javaslat
ಥ_ಥ
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
kapok is a fejemre miatta :| 😄
Te? ja igen, low vagyok.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Maximális respekt, egyetértek😊
"mi vezet odaig hogy akkora droid legyen valaki hogy jobban izgul a texturara mint a puncira."
Az élet nagy kérdései<#banplz>#banplz><#taps>#taps>
hiaba , david se gyozte volna le goliatot ha burokban el. Mellesleg ha en a haveromat igy latnam akkor siman lerugdosnam az utcara hogy ideje elni , mint ahogy azt meg is tettem. Ja ezt a vilagot eljuk, szanakozol de igazabol nem csinalsz semmit. 😊
Totalisan emberfuggo mikor 10 orakat gameltem vele , akkor is este siman belefert a sorozes csajozas stilus , en nem is ertem ezt a fuggo dolgot , meg hogy mi vezet odaig hogy akkora droid legyen valaki hogy jobban izgul a texturara mint a puncira.
na de mindegy ez az en szubjektivitasom 😊
Egyébként nekem semmi bajom sincs ezzel a világgal. Azok a gyerekek meg csak és kizárólag a szüleik miatt olyanok, amilyenek, nem a wow miatt.
És ja, az elmúlt pár napban én is a napi 16 órások táborát erõsítem, ettõl fügetlenül nem vagyok, legalábbis nem érzem magamat kevesebbnek nálad.
Ebben a játékban egy baj van, a faszlámák akik szintben nem érnek semmit, azok nagykarival kempelnek 😄.
Igen, még "low" vagyok, ez is egy tipikus wow duma.
Mindemellett én baszottul élvezem és szerintem a mai napig a legjobb mmorg, minden szempontból, függetlenül attól, hogy mennyi idõt töltök vele. GW 2-ig tuti ezzel fogom kihúzni.
És a szülõs dolog teljesen igaz.Sajnos ma már az internet neveli a gyerekeket és elszomorít a helyzet ami manapság megy.Mindenhol.
Sajnos ezt a világot éljük ma.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
██
De simán meg lehet találni a helyes arányt a kettõ között.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Nem árt utánaolvasni, mielõtt vaktában kezded puffogtatni a felelõsöket.
Te majd legyél okosabb náluk, még van idõd felnõni.