World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Egyelöre talentkiosztast meg glypheket masoltam le
meg 1-2gemet cseréltem le meg szereztem uj fegyvert link
hihetetlen de elso vagy masodik helyen vegzek heroic dungeonokben dps statisztika szerint (Y) ^^ csak ugye ezervalamennyi goldot basztam el anno a szar gem-ezésre.gyujthetem ujbol 😞
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Azzal kezdtem h Hitlert (wowban LK) leölik 25 HC, és a helyébe lép valaki. Gondolkodj: egy erõs hadsereg vezetõjével végez az ellen, morálisan meggyengülnek, kitör a káosz, és kezdõdik a fejetlen gyilkolás, estébé.
És igen, nemegyszerû egy ilyen lore-t megírni, folytatni, estébé, de ha történet kell, akkor olvass, ne wowozz, szerintem<#nezze>#nezze>
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
reggel regeltem a B netes acc-ot(1 eve nemjatszottam nem tudtam hogy mar kell ez is) de nem jön "verify" az e-mail cim-re.
Masnak volt ilyen?
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Get those opt-ins ready for the World of Warcraft: Cataclysm closed beta! The sundering of Azeroth is nigh, and you don´t want to be left out in the cold of Northrend when you could be enjoying the sun-drenched beaches on the goblin isle of Kezan. To ensure you´re opted-in and eligible as a potential candidate, you´ll need a World of Warcraft license attached to your Battle.net account, have your current system specifications uploaded to the Battle.net Beta Profile Settings page, and have expressed interest through the franchise-specific check boxes.
Get the Installer - Log in to your Battle.net account: http://www.worldofwarcraft.com/account
** IMPORTANT ** To avoid graphical bugs and other technical issues, please ensure your video card drivers are up-to-date.
Enjoy the game!
Blizzard Entertainment, Inc.
http://www.blizzard.com/support/wowindex/
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Te jóúristen.
Szerinted a német katonákat Hitler fogta vissza? Ha a helyébe lép valaki max az parancsolhatott volna ilyet, alapból egy hadsereg nem fog mindenhova betörni meg erõszakolni, mert mikor jön az ellenség nehéz lesz õket minden házból egyesével visszaparancsolni, hadrendbe állítani, frontvonalakat szépen meghúzni, mindezt felsõ vezetés nélkül.
Szerintem mostazonnal menj el játszani Hearts of Iron 3-at és akkor megtudod milyen egy hadsereg, ha mondjuk egyesével irányítod a brigádokat.
Ez a lore így szerintem is szar, úgy tûnik ez az egész Lich King mintha kutyafuttában lett volna összedobva. Sokkal jobb körítést érdemelt volna.
:: GA-MA770T-UD3P :: AMD Phenom II X4 965 - 3,4 Ghz :: Sapphire HD5770 :: GEIL Value 4GB DDR3 ::
:: GA-MA770T-UD3P :: AMD Phenom II X4 965 - 3,4 Ghz :: Sapphire HD5770 :: GEIL Value 4GB DDR3 ::
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
+milyen realitást vártok a wowtól?
Egy 2méteres tehénemberrel gyûjtöd másfél météres pulykák csõrét egy kövér zöld orknak...realitás?<#idiota>#idiota>
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Tételezzük fel, hogy Hitlert leölik 25 HC, melyik a jobb? ha a franciaországban állomásozó német katonák betörnek mindenházba, ahol épp vannak, gyilkolnak, lopnak erõszakolnak, vagy ha egy, a pusztítás elvét nem követõ személy lép hitler helyébe, és lehetõségeihez híven visszavogjaöket, teszemazt visszaparancsoljak õket icecrown cita...ööö...berlinbe, és haggya az egészet a p*csába...
És igen, az új lich king humánus is lehet, tekintve hogy ki õ, tekintve a sárkánytûz befolyását, és tekintve azt, hogy arthas miért lett az, ami...
The Lich King yells "Let them alive!" <#wow3>#wow3>
Mi a veszélyesebb:
egy sereg katona 'megy ki merre lát' formációban commander nélkül
vagy egy sereg katona rts-t játszó commanderrel?
Sztem nem kérdés...
Ezért mondtam, hogy ez az endmúvi úgy, ahogy van baromság. "A scourge kontroll nélkül még veszélyesebb"... Na persze....
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
na ezen eldõltem <#idiota>#idiota>
De am grat<#worship>#worship><#eljen>#eljen><#taps>#taps>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Valamint, ha Arthast ellepte a sapka dühe (deszépszó), miért ne lepne el egy már odakozmált másik paladint?
és igen, valószínû h lesz egy return of the lich king kiegészítõ, miután eluralkodik rajta a frostmourne, de nincs kõbevésve az eljövetele, sem az h cata után rögtön...
Még az is lehet, hogy a deathwing okozta pusztulás után szövetségesünk lesz, és az undead hadsereg segít eltaposni Deathwinget...
...szerintem van eszük a lore-osoknak, és tudnak még meglepetést okozni, ha akarnak...várta volna bárki BC megjelenésekor, h arthas ellen fog közudeni? várta valaki LK megjelenésekor deathwinget?
Itt még nem gratuláltam nekik, úgyhogy gz!
Ez meglepõen gyors volt, nagyon ügyes játékosok mehettek oda az utóbbi hónapokban. Reméljük folytatódik a szép teljesítmény.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Every rogue has the best stealth built in -- they have Master of Deception for free. Druids still have to talent Feral Instinct for it because we don't want every druid (read Balance and Restoration) to have uber stealth.
Lesz egy új Aspectünk amivel futi közben is lehet autoshotot lõni, valamint 20%al növeli a focus termelõdést is.
És akkoris azt írtam, h sunáznám<#banplz>#banplz>