World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Omlás
"The maintenance has been extended for all realms until 18:00, Paris time. We apologise for any inconvenience this may cause and thank you for your patience while this is being resolved."

Szerintem egyszerûbb lett volna ha azt mondják mint US be : 24óra OFF pihizzetek!

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Nah megy ez már 18.00kor lesz szerver. 😄

Vagy pedig az US mintára kapunk egy 24 órás offot és majd holnap lehet tolni. 😄

jó is ez az aréna pvp 😄

asszem erre mondják, hogy csinálhatsz te bármit, instantba halsz 😊

Crassus, csak neked:KATT 😊

Valami oldalt megint feltörtek, és kilopták az email címeket, mert tegnap óta jönnek a szar spamok rendes címemre(ami persze nem sok helyre van regelve) <#wilting>
Ja, és a login server buzi. ~~

EHEH, ez mókás.
healer?
kell a fasznak healer...
ez azért elég mókás...fõleg az XT hardmode kill...

gratula a szecskázóhoz, bár ahogy átfutottam a quest chain-t a legnagyobb kihívás talán a 25 primo saronite, meg a fragmentek összeszedése lehet, bár lehet tévedek...

a screenshoton én nem voltam rajta, mivel délutánonként/estkénként tanfolyamon csücsülök raid helyett, utána meg általában vb-t nézünk haverokkal...de majd meglesz ez az achi is, nekem nem lóverseny, hameg nem lesz meg, akkor se zavar különösebben.

igazából én már cataclysm-et várom, bár azt még mindig nem döntöttem el, hogy megveszem-e vagy sem 😄

wtb beta key :S

Én türelmes vagyok, csak gondoltam azt már 5 kor befejezték. 😄

PiszkosFred
Peccs nap van, az a csoda hogy addig eljutottal. Turelem.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Shield Monitor - ez az, ami neked kell

Egyébként másnak is bugos az eu.battle.net?

Belépek, elõhozza a felhasználási feltételeket. Az elsõt a végére görgetem, meg is jelenik a checkbox, ahová beteszem a pipát. Viszont a 2.-nál már nem jelenik meg semmi, és addig nem is tudom tovább nyomni.

Valóban csak a vid címe meg 1-2 komment volt megtévesztõ.

Fehercsoki
Van olyan addon ami ha felrakok egy absorbolós pajzsot,akkor kiad egy csíkot,esetleg számot és azt mutatja hogy mennyit bír még ki a pajzs?

Különc
US First, nem World first, nem mind1

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Hát most azt írják 4ig nem lesz, de aztán majd kiderül.

Közben meg is ölték az új bosst HCban world firstként. 😄

mi a picsa ma egésznap nemlesz server?

picket

&#3237;_&#3237;

Elég lett volna futtatni jobb gomb -> futtatás rendszergazdaként.

Igazad van, kikapcsoltam a felhasználói fiókok felügyeletét így végigment az updater.

Jagumo
Erre én is gondoltam, nem tom miért nem tettem meg... 😄 Mindenesetre köszi megjavult 😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

PiszkosFred
Vicc hogy holykent szintezve is egyszeru, Holyfire+smite spam boven eleg. (esetleg swp, bar mivel hamar hal a mob, manapocseklas elloni nonelite eseteben) Holynova utan pedig mehet a 8-10 fos csoportos aoe (renew+pwshield+holynova). Es meg instaban sincs gondod healerkent, ha esetleg kifogsz egy balfek tankot - amire lowlvl instaban szinte garancia van - akkor jobban eletben tudod tartani mint shadowkent.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

picket
Nem is az a baja, hogy létezik-e, hanem hogy nem tudja létrehozni. (Jogosultsági problémák?)

&#3237;_&#3237;

Ilyen sem volt még nem megy fel az új patch, ezt írja hibának:

The file "C:\Program Files (x86)\Common Files\Blizzard Entertainment\Wrath of the Lich King\Uninstall.xml.temp" could not be created. If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support. (InstallerFile::Create)

Pedig létezik az uninstall.xml file. <#wow3>

jazzy
Próbáld meg kitörölni a wtf mappát, utána konfigolj és lépj ki. Ha így sem lesz jó, akkor wow repair.
jazzy
Priestel low lvlen fejlõdni szenvedés, ahogy mondta skill dot és wand, nagyobb szinten már nem fog elfogyni a manád, Spirit tap talentre rakj és shadowon fejlõdj. 40 körül már nem nagyon fogysz ki, 60tól még kevésbé. Shadowfiend után soha.
spell up + spirites cuccokat szedjél ha van rá mód. amúgy meg dotold fel és wandozd le a mobot . ne nukold.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Jagumo
És még 1 kérdés. Priest-el miben éri meg fejlõdni? Shadow , Holy vagy Disc? Shadow-ban nyomom, de gyorsan elfogy a mana :/ nem rossz , de prot warival könnyebb 😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
Hello

Miért van az hogy a WoW-om elfelejt mindig mindent... Belépek beírom a e-mail címem ki pipálom, hogy jegyezze meg. Játszok, majd mikor kilépek és visszalépek mindent elfejetett. Megint pötyöghetem be az email-t. az újonnan beállított Key bindingeket se jegyzi meg... Pedig normálisan léptem ki "Exit now"-val.

Valami ötlet?

Lacee
furcsa, pedig az app store-ból elérhetõ. nem tipp, én használom 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

jazzy
Érdekes, hivatalosan nincs is iPhone-ra authenticator az oldal szerint.
Lacee
a legolcsóbb és legegyszerûbb a mobilos authenticator, ha kompatibilis a telefonod. iphone-ra, ipod touch-ra ingyenes az app store-on keresztül, más mobilokhoz itt keresheted ki

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Hello. A kerdesem az lenne, hogy a legolcsobb, legegyszerubb, leggyorsabb magyarorszagon blizzard auhtenticatort rendelni / szerezni. Elore is koszonom.

antgecc
De bakker, aki ennyire nem ért angolul, az minek erõlteti ezt a játékot?? <#fejvakaras>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Lacee
itt érdemes nézelõdni, no meg a játékon belüli tooltipek, esetleg a használati utasítás mellett.

Pár dolog? 😄

Felé viszed az egeret és írja hogy mire jó.

djjeges
Sziasztok! Nemrég kezdtem a wowot és még pár dologban nemvagyok tisztában. Megmondanátok, hogy mit jelentenek és, hogy mit nyerek ezekkel?
Strength, Agility, Intellect, Spirit, Armor, Critical rating, Hit rating, Crit chance, Expertise, Haste rating, defense rating, dodge rating, parry rating??? Pls. Normális választ írjatok, elõre is köszi!

Csirke4
1970? Csomó helyen onnan számolnak. :o
capaszabi
Last online 41 years ago... GG

capaszabi
grat, melyik vagy te? ^^
nekem meg meglett a nari 😛

[HUN]Crassus
szegény warrimmal már jórég arénáztam,de ez foscsi😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
40 perces Druid +warri vs pala healerem+warrim.....1500-on kikaptunk😛 ,de nemakarnak eltakarodni a picsába a druidok? az összes Hotjukkal együtt?😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

LeWyTy
ezzel a Recruit-A-Friend es cuccal meglévõ accokat már nem lehet összekapcsolni?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

FSpofon
ha már ott vannak azok az évis emailek akkor megadtad valahol ahol nem kellett volna
lehet nem is emlékszel, akár egy random wowos oldal (pl frostshock) adatbázisából simán kiveszik a címeket akik akarják

Arab money

UnknownAsshole
jó akkor hogy tisztázzak semmi idióta oldalakra nem regisztrálok fõleg nem ezzel a mail címemmel.. torrent oldalakon egyéb helyeken is mást használok.
amúgy select all és delete, tehát... nemzavar
Nekem ugyan azzal a maillel van regelve bnetre, mint wow.hura, FS!re, az egyszerûség kedvéért arra a 2 törtre is, mégsem kaptam soha egy ilyen mailt sem, pedig 2 éve tolom...

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Titkos is. Te árulod el a csalóknak, nem más. A felelõtlen internethasználattal.
És nem csak bnet-es e-mailekre küldik ezeket a leveleket.

slime001
Szerintem a Blizzard pénzért árulja az e-mail címeinket! A piszok...

AVIRA - \"More than security.\"

UnknownAsshole
hát király... szerintem lehetne titkos....
és az hogy más oldalakon megadom az e-mail címem, nem feltételezik egybõl hogy wowozom.(ofc wowhoz nincs köze az adott oldalnak) namind1 ez csak úgy felmerült bennem, de hát ez van.
Az csak egy e-mail cím, nem titkos adat.
Tõled lopják le, vagy olyan oldalakról, ahol szintén használod. A Blizzardnak semmi köze hozzá.

UnknownAsshole
[ Leírok 6-8 mondatot átnézve hogy nagyjából igényes legyen és a mehet gombra kattintva benyögi hogy nemlehet a kepfeltoltes.hu-ról linkelni, persze ezután üres boxba dob vissza... ]

A lényeg, hogy hogy jut el az adatom ezekhez a buzi acclopókhoz ?
Mert én az ilyen e-mailekre még csak rá se kattintok és még nemhúzták be az accom 1x se de most komolyan... ennyire könnyü lelopniuk blizztõl?