World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem egyszerûbb lett volna ha azt mondják mint US be : 24óra OFF pihizzetek!
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Vagy pedig az US mintára kapunk egy 24 órás offot és majd holnap lehet tolni. 😄
Ja, és a login server buzi. ~~
a screenshoton én nem voltam rajta, mivel délutánonként/estkénként tanfolyamon csücsülök raid helyett, utána meg általában vb-t nézünk haverokkal...de majd meglesz ez az achi is, nekem nem lóverseny, hameg nem lesz meg, akkor se zavar különösebben.
igazából én már cataclysm-et várom, bár azt még mindig nem döntöttem el, hogy megveszem-e vagy sem 😄
wtb beta key :S
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Belépek, elõhozza a felhasználási feltételeket. Az elsõt a végére görgetem, meg is jelenik a checkbox, ahová beteszem a pipát. Viszont a 2.-nál már nem jelenik meg semmi, és addig nem is tudom tovább nyomni.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Közben meg is ölték az új bosst HCban world firstként. 😄
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ಥ_ಥ
The file "C:\Program Files (x86)\Common Files\Blizzard Entertainment\Wrath of the Lich King\Uninstall.xml.temp" could not be created. If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support. (InstallerFile::Create)
Pedig létezik az uninstall.xml file. <#wow3>#wow3>
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Miért van az hogy a WoW-om elfelejt mindig mindent... Belépek beírom a e-mail címem ki pipálom, hogy jegyezze meg. Játszok, majd mikor kilépek és visszalépek mindent elfejetett. Megint pötyöghetem be az email-t. az újonnan beállított Key bindingeket se jegyzi meg... Pedig normálisan léptem ki "Exit now"-val.
Valami ötlet?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Felé viszed az egeret és írja hogy mire jó.
Strength, Agility, Intellect, Spirit, Armor, Critical rating, Hit rating, Crit chance, Expertise, Haste rating, defense rating, dodge rating, parry rating??? Pls. Normális választ írjatok, elõre is köszi!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
lehet nem is emlékszel, akár egy random wowos oldal (pl frostshock) adatbázisából simán kiveszik a címeket akik akarják
Arab money
amúgy select all és delete, tehát... nemzavar
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
És nem csak bnet-es e-mailekre küldik ezeket a leveleket.
AVIRA - \"More than security.\"
és az hogy más oldalakon megadom az e-mail címem, nem feltételezik egybõl hogy wowozom.(ofc wowhoz nincs köze az adott oldalnak) namind1 ez csak úgy felmerült bennem, de hát ez van.
Tõled lopják le, vagy olyan oldalakról, ahol szintén használod. A Blizzardnak semmi köze hozzá.
A lényeg, hogy hogy jut el az adatom ezekhez a buzi acclopókhoz ?
Mert én az ilyen e-mailekre még csak rá se kattintok és még nemhúzták be az accom 1x se de most komolyan... ennyire könnyü lelopniuk blizztõl?