World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha valakinek megvan valamelyik rész Collector's edition változata az kérem írja már le, hogy a pet felvétele az npc-tõl az questnek számít vagy sem?
FSpofon
http://live.mammae.eu
cata beta stream + sex

Arab money

byzhouse

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

genRob
Van valaki aki jelenleg velem egyetemben GM-re vár?

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

FSpofon
csak persze az eu accountokra nem sikerült rátenni idõben már megint valamit 😄

Arab money

engineer + akármi

genRob
LOL

jazzy
De néha van olyan is, hogy a gonosz ticketmanó ellopja a ticketet
genRob
Köszi a megnyugtató választ! :-)

Omlás
Épp a múlt hétvégén volt ticketes szituációm péntektõl hétfõig nem reagáltak gondolom hétvége ectect. Hétfõn ugyanúgy azt írta hogy nemtudni mennyi idõ viszont simán kaptam a wispet. Szal attól hogy nem ír idõt simán lehet aktív GM a háttérben.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Holy palanak milyen profokat ajánlotok pvpre? Jc/engi? Ez a párosítás milyen? Gondoltam inscriptionra is, de az nem az igazi, mert vállas meg fejes enchát lehet venni, szoval kiesik, annyira nem hasznos. Bár amit venni lehet kissé gyengébb , de csak 30 sp + az annyira nem sok. Tudom, ennyi erõvel jc helyett enchit is húzhaték, de az unalmas 😊
genRob
Tegnap este tíz körül nem voltak már. Az idegesít, hogy azt írja, hogy a várakozási idõ nem elérhetõ.

Fehercsoki
Hamar!Délután 1-2 felé szoktak ilyenkor jönni a GMek!(legalábbis én egyszer pont így délelõtt próbáltam és akkor írtak rám)

genRob
Nagyon bízom benne. De jelenleg nincs GM. :-( Meddig áll fel újra a rendszer vajon egy ilyen peccs útán? Mi a gyakorlat? Még sosem figyeltem.

Fehercsoki
Biztosan😊Nekem eddig mindig tudtak segíteni bármilyen problémám volt!

genRob
Ahogy mondod. :-) De remélem a GM megoldja majd.

PiszkosFred
A legarmorral soulbound lett, ami egy altnak szant cucc eseteben fejemafalbaverem pillanatokat tud eredmenyezni a felismerest koveto masodpercekben...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Fehercsoki
<#vigyor2>

genRob
Ha felencsantolod soulbondos lesz. :-D Az volt a felugró üzenet. :-)

De kéne, mert reggel van, tegnap buli volt, és rohadtul nincs kedvem gondolkozni...<#zavart1>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

genRob
Vettem egy plate gatyát az altomnak 6k g-ért. Gondoltam felgemelem meg veszek rá legarmort is. Kövek be, encsa rá, írt vmit, de kifigyelte, press ok. :-) A többit nem kell mondjam, gondolom. :-)

Fehercsoki
Mit csináltál?😊

genRob
Remélem. :-) Mert balfasz voltam. :-(

Fehercsoki
Igen,de hamarosan lesz😊Általában nagyon gyorsan jön 1 segíteni.

genRob
Ha nyitok egy GM ticketet és azt írua, hogy a várakozási idõ nem elérhetõ akkor jelenleg nincs GM szolgáltatás?

Me0w
Hehe, Heigannal is csak par ora kellett, mire az emberek megertettek, hogy mozogni kell, volt is morgolodas 😉

Together we'll fly someday...

antgecc
Ejjj, de durca az az egér!! <#wow2>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
valaki bevette... <#idiota>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

neeeeeee ilyenekkel ne viccelj 😞

Most jöttem rá mekkora bénák tolják ezt a játékot. Új boss phase 2, amikor is ki kéne kerülni a sugarat, nah hát erre képtelen a playerek 90%a.

torrente111
szerintem meg nincs (

slime001
Van server! És az ncore is mûködik!!!😮

AVIRA - \"More than security.\"

LeWyTy
Hehhh.
A tört "szeró" sohasem fog rendesen menni.<#vigyor3>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Fehercsoki
Köszi!

Csirke4
Bezzeg a törtszeró rendesen megy. <#idiota>
Lacee
ki van írva a szokott helyen hogy 18h-ig nincsenek...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Nemelég, hogy istentudja mikorra indulnak el megint a szerverek, gondolom a szokásos lagg, dck, bugok várhatóak, rendes játékot én mára nem tervezek😊

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

genRob
Sztem nem mennek még.

LeWyTy
Felpatcheltem...
Csak nekem nem találja most a realmokat a game?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

[HUN]Crassus
thx nice! mindíg is szerettem protként pvp-ni igaz arénában elég gyík,de funolni BG-n Isten!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Persze hogy próbálnak logolni, sokszor volt már hogy a kiírt idõ elõtt lehet már játszani.

PiszkosFred
Ne csak az uj raidet nezd, meg nemi chatframe tupirt, hanem hogy a rendszerbe mostmar bekerult a bnet2.0 "rendszer szintu cuccai" is. Tuti, hogy azzal van a gond, nem az uj raidrol. Es igen, 24oras maintance aztan csokolom, mennyivel egyszerubb lett volna mar alapbol.

(ilyenkor mindig eszembe jut, hogy 24oras leallas alatt hanyan probalnak meg mondjuk felorankent belepni 😊 Ha az emberek merheto %-a rezzenestelen arccal nezi a orakra elsotitett kereskedelmi teveado tokfekete kepet, leszarva hogy konkretan semmit sem lat, akkor tuti hogy van olyan embertomeg, aki lazasan probal begolni annak tudataban is, hogy XY oraig erre esely sincs)

Végülis csak az egész battle.netet kapcsolják össze a wowal. Tényleg elhanyagolható.

Egyébként egyáltalán nem érzem ezt a patchet olyan nagynak hogy ennyit kéne szenvedni. Pláne hogy késõbb is kaptuk mint amcsiban.

Omlás
Amúgy tényleg nem értem miért nem alapból így csinálták mint amcsiban. Gyerekek pecselünk álítgatunk 1 nap pihi kaptok 1 nap ajándékot. Nem ez a 2 óránként tolunk rajta 2 órát ... 😊

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Omlás
Hát összehoztuk valahogy 😊

PiszkosFred
Hat gyakorlatilag aki mar megelt egy hasonlo kaliberu peccset korabban, az tisztaban van/volt vele, hogy ma estere mas programot kell valasztani, mert itt minden lesz, csak jatek nem 😊 A tobbiek meg megtanuljak most.

Hát a WoW kockák mindig egyre gondolnak. 😄

Omlás
LOL XD